- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.361
terbiyesiz yaaaa kadın sorsa anlarsın yada kocana yalnızken sorsa amenna ama böyle yapanları varya ağız burun dağıtasım geliyo....
kıss allah iyiliğini versin emii ağzını burnunu kıralım
kıss allah iyiliğini versin emii ağzını burnunu kıralım
haa bu tarifi televizyondan aldım ilk defa dün yaptım ve çok güzel oldu haaa bir de kıvamı cvık oluyo çok cıvık diye şey etmeyin haa öle olcek çünkü
valla kıralım ben varya sinirimi bozanı tersime geleni laflarımla dövüyorum bi kaç kemiğini kırıyorum atıyorum bi kenara eşim diyor helal olsun sana diyor lafımı esirgemem kocaişin nenesi ilk evlendğimiz günden beri her gitmizde karnımı tutar daha boşmu burası diye bi gün dedim ki evin borcunu çocuğun masrafını ödeyecekseniz hemen yapim verim elinize dedim evlendik kimse al buda benden 1 kuruş demedi ev aldık aynı keza kimsenin bizden bişe istemeye hakkı yok dedim..... sizmi bakacaksınız ya yapyap diyip kafamı şişiriyorsunuz dedim... o zaman 2 aylık evliydik baktılarki dişliyim şimdi kimse bana gözünün üstünde kaş var diyemiyor.....cazgırım kız ben
slm kızlarrr.ohhhh muhabbet kaynamış gitmiş vallla.ebn de çok sinir olduğum bişi paylaşimm.olmazsa tüp bebek yaparsın bekleme tüp bebek yaptır.çift maaşsınız size dokunmaz çift maaşsınız yaptırırsınız.bigün böle diyen bi biri kaöç akrabamı bi azarladım ki doldum artık.çift maaşız diye doktor doktor gezmeyi çift maaşız diye hormon ilaçları ile tüm dengelerimizi bozmayı çift maaşız diye her tedaviyle hüsrana uğramayı reva görüyosunuz bize dedi.ne kadar kolay sölüyosunuz dedim.ben sizin kadar kolay sayamıyorum bu ihtimalleri dedim.çünkü tüp bebek son nokta tutmadığında başka bi tedavi yok.ben aklıma getirmek istemiyorum bile insanlar ısrarla bunu söleyip duruyolar.ama kendi çocukları 5 - 6 ay hamile kalmasa allah tedavi vermesin allah doktorlara düşürmesin diye dua üstüne dua ediyolar.çok şükür eğer iş oralara varırsa gücümüz yeter allah ın izniyle ama bu şeye benziyo atıyorum meme kanseri birine olmazsa memeni alırla falan demek gibi .kolay mı bakalım o işler öyle.en kötü ihtimalleri saymak bence teselli değil daha çok insanın sinirini bozuyo.
valla kıralım ben varya sinirimi bozanı tersime geleni laflarımla dövüyorum bi kaç kemiğini kırıyorum atıyorum bi kenara eşim diyor helal olsun sana diyor lafımı esirgemem kocaişin nenesi ilk evlendğimiz günden beri her gitmizde karnımı tutar daha boşmu burası diye bi gün dedim ki evin borcunu çocuğun masrafını ödeyecekseniz hemen yapim verim elinize dedim evlendik kimse al buda benden 1 kuruş demedi ev aldık aynı keza kimsenin bizden bişe istemeye hakkı yok dedim..... sizmi bakacaksınız ya yapyap diyip kafamı şişiriyorsunuz dedim... o zaman 2 aylık evliydik baktılarki dişliyim şimdi kimse bana gözünün üstünde kaş var diyemiyor.....cazgırım kız ben
ofofofof olsa da yesek....Gerçi şu an canım tatlı yemek istemiyor.(adet öncesi yemek yeme yetim duruyor.bak bu da adet öncesi belirti...bi de şişkinlik var..bugün tamamen çığrından çıktım ben.:95::95:)
gel kıss valal yediridimhayırlısı olsun kuzum üzülme hem neydi sözümüz kırmızıları görene kadar umut var hep
oohh valla ne iyi yapıyon ben allahtan uzaktayım bu tür sorularla kaynanam karşı karşıya kalıyo oda geçiştiriyo ben olsam senin gibi yapamam herhalde ama sen en iyisini yapıyon ben kendi kendimi yiyeceğime oturduğum yerde onlar yesin eferin kıss helal sanabizde de allahtan eşimin halasının gelinin biraz bebesi zor oldu o yüzden onlar bişi demiyo yoksa o halası kesin bişiler derdi gerçi şimdi bir düşük oldu kimse sesini 6 ay çıkartmaz herkese 6 ay dinlenme verdi doktor dedim 3 ay ama olsun öyle bilsinler zaten hamile olursam da bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar kimseye demicem
kızlarrr sohbet güzelde önümde bi ton iş var gitmem lazım :2::2::2::2: sizi çok seviyorum valla... iyiki varsınız içim rahatlıyo ayrıca sadece kendime dua etmiyorum sizleri tanıdığımdan beri hepimize ediyorum bencillik etmemeiş olıuyorum çok mutluyum...... Allaha emanet olun sağlıvcakla kalın öptüm herkeşi :80::80::80::80::80:
cinsiyete kadar söylemeyecek misin???o süre biraz fazla olmuş sanki kızz..
eşin seni anlıyorsa takma onları kuzu herkes zaten çok bilmiş ve doktordur hep biliyolardır zaten herşeyin en iyisini uyuzlaarrrrrrslm kızlarrr.ohhhh muhabbet kaynamış gitmiş vallla.ebn de çok sinir olduğum bişi paylaşimm.olmazsa tüp bebek yaparsın bekleme tüp bebek yaptır.çift maaşsınız size dokunmaz çift maaşsınız yaptırırsınız.bigün böle diyen bi biri kaöç akrabamı bi azarladım ki doldum artık.çift maaşız diye doktor doktor gezmeyi çift maaşız diye hormon ilaçları ile tüm dengelerimizi bozmayı çift maaşız diye her tedaviyle hüsrana uğramayı reva görüyosunuz bize dedi.ne kadar kolay sölüyosunuz dedim.ben sizin kadar kolay sayamıyorum bu ihtimalleri dedim.çünkü tüp bebek son nokta tutmadığında başka bi tedavi yok.ben aklıma getirmek istemiyorum bile insanlar ısrarla bunu söleyip duruyolar.ama kendi çocukları 5 - 6 ay hamile kalmasa allah tedavi vermesin allah doktorlara düşürmesin diye dua üstüne dua ediyolar.çok şükür eğer iş oralara varırsa gücümüz yeter allah ın izniyle ama bu şeye benziyo atıyorum meme kanseri birine olmazsa memeni alırla falan demek gibi .kolay mı bakalım o işler öyle.en kötü ihtimalleri saymak bence teselli değil daha çok insanın sinirini bozuyo.
ahhh anam ahhhhhhhhhhh ne varsa analarımızda var zatenağzı olan konuşuyo ve gereksiz konuşuyo bacım... azarlayıverecksin bi daha yanına yaklaşmaz bu konu ile ilgili konuşmak için.... annemler benim tedavi gördüğümü bilmiyolardı bi gün annem bana dedi ki yaşın geçiyo kızım dedi bana düşmez ama bakamam dersen ben bakarım sen çalışırsen gene dedi ama sölerken korktu biliyo ya tepki verdiğim zaman ağzıma geleni sayarım... anlattım şimdi benim için meryem süresi okuyo dualar ediyor çözüm bulmaya çalışıyo bende olmazsa tüp bebek dedim annem kızdı hele dur bakalım dedim o ennn son çare olur olacak muhakkak rabbim verecek dedi çok büyük destek oldu bu bana..... inş gerek kalmaz canım rabbim hepimize nasip eder....
güle güle kuzum kolay gelekızlarrr sohbet güzelde önümde bi ton iş var gitmem lazım :2::2::2::2: sizi çok seviyorum valla... iyiki varsınız içim rahatlıyo ayrıca sadece kendime dua etmiyorum sizleri tanıdığımdan beri hepimize ediyorum bencillik etmemeiş olıuyorum çok mutluyum...... Allaha emanet olun sağlıvcakla kalın öptüm herkeşi :80::80::80::80::80:
cinsiyete kadar söylemeyecek misin???o süre biraz fazla olmuş sanki kızz..
ossun kız demicem vallabu sefer çok çabuk duyuldu inan nazar mı oldu diye bile düşündüm ondan bile gözüm korktu o yüzden demicem kimseye benim bilem o yeter bana geri kalanda doğurunca öğrense de olur farketmez
ossun kız demicem vallabu sefer çok çabuk duyuldu inan nazar mı oldu diye bile düşündüm ondan bile gözüm korktu o yüzden demicem kimseye benim bilem o yeter bana geri kalanda doğurunca öğrense de olur farketmez
düşünsene halangil,teyzengil fln doğum yaptığında öğrenirse ne olur???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?