Sabredenler Kulübü 2012 :)

terbiyesiz yaaaa kadın sorsa anlarsın yada kocana yalnızken sorsa amenna ama böyle yapanları varya ağız burun dağıtasım geliyo....

kıss allah iyiliğini versin emii ağzını burnunu kıralım

dağıtın kızlar ağzını burnunu......
hüzünlüyüm zaten...(sabah 8'den beri adet ağrım var halen):95::95:

haşhhaşlı irmik tatlısı

3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ (ben şekeride yağıda bir parmak eksik koyuyorum daha hafif oluyor)
1 su bardağı süt
1 su bardağı haşhaş
2 su bardağı irmik
1 paket kabartma tozu
3 yemek kaşığı un

şerbeti için
3,5 su bardağı su ve 2,5 su bardağı şeker bir dilim limon bu gerçek ölçüsü ama ben şerbeti çok yoğun sevmiyorum o yüzden ölçüsünü 2 su bardağı şeker 3,5 su bardağı su olarak yaptım çokda güzel ve hafif oldu.

şerbet soğuk kek sıcak olacak ona göre 180 derecede pişcek oohh sonra afiyetle yiyin

haa bu tarifi televizyondan aldım ilk defa dün yaptım ve çok güzel oldu haaa bir de kıvamı cvık oluyo çok cıvık diye şey etmeyin haa öle olcek çünkü

kıss allah iyiliğini versin emii ağzını burnunu kıralım

valla kıralım ben varya sinirimi bozanı tersime geleni laflarımla dövüyorum bi kaç kemiğini kırıyorum atıyorum bi kenara eşim diyor helal olsun sana diyor lafımı esirgemem kocaişin nenesi ilk evlendğimiz günden beri her gitmizde karnımı tutar daha boşmu burası diye bi gün dedim ki evin borcunu çocuğun masrafını ödeyecekseniz hemen yapim verim elinize dedim evlendik kimse al buda benden 1 kuruş demedi ev aldık aynı keza kimsenin bizden bişe istemeye hakkı yok dedim..... sizmi bakacaksınız ya yapyap diyip kafamı şişiriyorsunuz dedim... o zaman 2 aylık evliydik baktılarki dişliyim şimdi kimse bana gözünün üstünde kaş var diyemiyor..... cazgırım kız ben

haa bu tarifi televizyondan aldım ilk defa dün yaptım ve çok güzel oldu haaa bir de kıvamı cvık oluyo çok cıvık diye şey etmeyin haa öle olcek çünkü

ofofofof olsa da yesek....Gerçi şu an canım tatlı yemek istemiyor.(adet öncesi yemek yeme yetim duruyor.bak bu da adet öncesi belirti...bi de şişkinlik var..bugün tamamen çığrından çıktım ben.:95::95:)

vavvvv.....helal kız sana....

ağzı olan konuşuyo ve gereksiz konuşuyo bacım... azarlayıverecksin bi daha yanına yaklaşmaz bu konu ile ilgili konuşmak için.... annemler benim tedavi gördüğümü bilmiyolardı bi gün annem bana dedi ki yaşın geçiyo kızım dedi bana düşmez ama bakamam dersen ben bakarım sen çalışırsen gene dedi ama sölerken korktu biliyo ya tepki verdiğim zaman ağzıma geleni sayarım... anlattım şimdi benim için meryem süresi okuyo dualar ediyor çözüm bulmaya çalışıyo bende olmazsa tüp bebek dedim annem kızdı hele dur bakalım dedim o ennn son çare olur olacak muhakkak rabbim verecek dedi çok büyük destek oldu bu bana..... inş gerek kalmaz canım rabbim hepimize nasip eder....

oohh valla ne iyi yapıyon ben allahtan uzaktayım bu tür sorularla kaynanam karşı karşıya kalıyo oda geçiştiriyo ben olsam senin gibi yapamam herhalde ama sen en iyisini yapıyon ben kendi kendimi yiyeceğime oturduğum yerde onlar yesin eferin kıss helal sana bizde de allahtan eşimin halasının gelinin biraz bebesi zor oldu o yüzden onlar bişi demiyo yoksa o halası kesin bişiler derdi gerçi şimdi bir düşük oldu kimse sesini 6 ay çıkartmaz herkese 6 ay dinlenme verdi doktor dedim 3 ay ama olsun öyle bilsinler zaten hamile olursam da bebeğin cinsiyetini öğrenene kadar kimseye demicem

ofofofof olsa da yesek....Gerçi şu an canım tatlı yemek istemiyor.(adet öncesi yemek yeme yetim duruyor.bak bu da adet öncesi belirti...bi de şişkinlik var..bugün tamamen çığrından çıktım ben.:95::95:)

gel kıss valal yediridim hayırlısı olsun kuzum üzülme hem neydi sözümüz kırmızıları görene kadar umut var hep

kızlarrr sohbet güzelde önümde bi ton iş var gitmem lazım :2::2::2::2: sizi çok seviyorum valla... iyiki varsınız içim rahatlıyo ayrıca sadece kendime dua etmiyorum sizleri tanıdığımdan beri hepimize ediyorum bencillik etmemeiş olıuyorum çok mutluyum...... Allaha emanet olun sağlıvcakla kalın öptüm herkeşi :80::80::80::80::80:

cinsiyete kadar söylemeyecek misin???o süre biraz fazla olmuş sanki kızz..

görüşürz canımmm....

eşin seni anlıyorsa takma onları kuzu herkes zaten çok bilmiş ve doktordur hep biliyolardır zaten herşeyin en iyisini uyuzlaarrrrrr ben kürtaj olduğum da arayıp saçma sapan şeyler diyenler oldu ayy çok kötüymüş olmasaymışım ondan sonra bebek olmazmış psikolojim bozulurmuş falan filan allahtan eşim ve ailesi çok anlayışlı kaynanam üzülme kızım kim ne derse desin takma yeter ki size birşey olmasın dedi elbette birgün olur dedi üzülme kuzum sen de herkes söylüyor işte ben kürtaj olduktan sonra farkettim ki derdi olana dedrdiyle ilgili konuşmican çünkü gerçekten kötü oluyo ben bundan sonra öyle birşey yapmicam dedim kimse başına gelmeden bilmiyor...

ahhh anam ahhhhhhhhhhh ne varsa analarımızda var zaten

güle güle kuzum kolay gele

cinsiyete kadar söylemeyecek misin???o süre biraz fazla olmuş sanki kızz..

ossun kız demicem valla bu sefer çok çabuk duyuldu inan nazar mı oldu diye bile düşündüm ondan bile gözüm korktu o yüzden demicem kimseye benim bilem o yeter bana geri kalanda doğurunca öğrense de olur farketmez

düşünsene halangil,teyzengil fln doğum yaptığında öğrenirse ne olur???

kaderimde benziyor dumanın karasına
[video=youtube;rbd7m7WE3l4]http://www.youtube.com/watch?v=rbd7m7WE3l4[/video]

halamların tepkisi aaaaaaaaaaaa ne zaman da olmuşşş bak görüyon mu bizden yine sakladılar teyzemlerin tepkisi bu kızdan beklenir bu böyle şaşırtmayı sever ah selda ahhh derler
vee en sonunda allah analı babalı büyütsün derler nasıl ama kıss baktım da çok bişi olmuyo acaba doğurunca mı desem 60:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…