Sabredenler Kulübü 2012 :)

hayırlar olsun inş çok derin düşünğyoruz demekki rüyalarımıza işlio :)

amin canımm inşş :)

Kız okur okumaz bastığım kahkahayı..mutlaka çıkmıştırlar dert etme spermenleri...

Bu arada rüyan hayır olsun inşallah...

:)) demii bence yaaa nie öle bir kaç gün kendime dert ettiysemm .)) saol canım benim hayırlar olsun inşş geçen ay doğum yaptığımı görmüüştüm bu ayda hazırlık artık iii ce işliyoruzz rüyalara hayallerimizi :) inş hepimizin bir gün gerçek olur dün eşim hadi test yapalım dedi yok dedim yapmıcammm biraz daha beklicem dedimm ay nasıl bir inadım tuttuysa yapmak istemiyorum :)

kıslaaaarrrrrrrrrrrrr bu arada ben yumurtluyorum galibaaa Ayyy şimdi yumurtladığımı bilmek bilem bir hoş etti beni sevindirik oldum Ama daha eşimi yaklaştırmadım kendime artk adam çatlicak

aman canımmm bu günleri affetme hergün eşinle beraber ol sper kalitesi düşermiş falan aldırmaa canım sabah saatlerinde eşine sek kahve içir 1 saat sonra beraber olunn ve senn 1 saat kalkma yataktan cnm en iyi saatler sabah saatleri allahımm inşş bu ayyy bebişin gelirr tutunur bırakmaz annesini inş :) amin

günaydınlar been de geldim....

off ya bunalımdayım sabah sabah...adet belirtilerim başladı....cumartesiye damgasını vuracak...çok üzülüyorum şimdiden.

günaydın tatlım, üzüleceksin tatlım gelirlerse ama 1 haftaya gidecekelr ve sen yeniden yumurtlama derdine düşeceksin...hormonlar bizi her ay aynı yapıyor

20 aydır her ay sonu aynı hüsranı yaşıyorum ben daha hiç ağlamadım desem inanırmısın.... sadece dua ettim içim her daraldığında...

aferin sana

amin, elosece ve hepimiz alalım

ne tatlı doktorun var ya senin, şanslısın hakikaten

sabah yoktum, işim vardı, bayağa güzel sohbet kaçırmışım haftasonu k. validemlere gideceğiz biz de şehir dışına. ben dedin eşime, özlemiştir annenler bir gidelim diye. vakit hızlı geçer orda. salı çarşamba da bat, bakalım inşlallah gelmezler. Gerçi sivilcelerim işaret vermeye başladı ama belli de olmaz

oooo maşşallahh bensiz bensiz kaynatmışınız

şükür kavuşturana diyecektim kii

kimşelerrr yokk

kocamann öptümm sizzleriii

evim mis gibi sümbül kokuyorr yahuu, çiçeklerimi çok seviyorummmm

oooo maşşallahh bensiz bensiz kaynatmışınız

şükür kavuşturana diyecektim kii

kimşelerrr yokk

evim mis gibi sümbül kokuyorr yahuu, çiçeklerimi çok seviyorummmm

AYY BENDE ÇOKS SEVERİM ÇİCEKLERİ KILIÇ AĞACIM DEVE TABANIM BENJAMİNİM MENEKŞELERİM VEEEEEEEE BENİMDE 4 TANE SÜMBÜLÜMM VARR NASILL MİSSS MİSSS KOKUTUYORLAR ŞUANDA HER YERİ YAAA CAMLARI AÇTIMM HAFİF ESTİKÇE HER YER ŞAHANE ŞEKERİM ):
kocamann öptümm sizzleriii

aynen canımm gerçektenn

şifa olsun bize bu bitki sevgisi

ayyy canımmm benim yaaa inşalllaahh...inanmak çok istiyorum ama üzüntülüyüm çünkü gelecekler,hissediyorum.

belki o belirtiler aldatıcıdır canım, aynı oluyormuş ya inş. bebişin seninledir canımmm..

gerçi ben de kendimi hazırladım gelebilirlerr şayet geleceklerse....

belki o belirtiler aldatıcıdır canım, aynı oluyormuş ya inş. bebişin seninledir canımmm..

gerçi ben de kendimi hazırladım gelebilirlerr şayet geleceklerse....
o da aklımda,acaba adet belirtisi deyip,bebek mi haberi alacağım acaba diye meraklardayım.ama kuruluk da başladı.Yani adet öncesi kuruluk başladı,dün akıntım varken bugün sıfır.

inşallah ikiniz deeee bebeğinize kavuşursunuz güzel haber veririsiniz bizeeeeeeeeee

ahhhh canımmm ahhhhh dualarımda hep....İnşallahhhhh ama dediğim gibi kasık ağrısı,bel ağrısı fln gebeliğe yorabilirdim.ama kuruluk başladı,yani adetin en önemli belirtisi benim için...Çok isterdim bu ay olması,,,,hep buralarda olacağım,hep dualarımda olacaksınız..Ah o haberi alabilsem.....Ama bu ay da beni adetli sayın.

o da aklımda,acaba adet belirtisi deyip,bebek mi haberi alacağım acaba diye meraklardayım.ama kuruluk da başladı.Yani adet öncesi kuruluk başladı,dün akıntım varken bugün sıfır.

canımmm hakkımızda hayırlısı inş. mutlu haberlerimiz olur hem merak hem endişe vaalla....

kuzumm inş. valla hazırım ben kırmızılara ya gerçi... bakalımmm kuzucummm...

hayırlısıı

buda iyi aslında kuzucuk kendini hazırlaman da iyi öyl eolunca çok yıpratmıyosun kendini ama inşallah gelmeyecekler valla bak bana dediler geçen gün biz perihana uğramicaz dokuz ay diye

ah be kuzum üzülme hayırlısı du bakim hele kırmızıyı gör ondan sonra üzüleceksen üzül ama şimdiden kendini yıratma hem olmasa üzülme hep umudumuz var elbet olacak Rabbim vermek istemeseydi istemek vermezdi

canımmm hakkımızda hayırlısı inş. mutlu haberlerimiz olur hem merak hem endişe vaalla....

7 aydır alışkınım aslında ama geçen ay biraz daha koymaya başladı açıkçası,isyan yok haaşaa..Öylebişey haddime değl sadece üzüntümün artarak devam ettiğini söyleyebilirim.Olmayacak hissi beni çok korkutuyor.bu üzüntü adetin geldiği gün ve adete yaklaşıldığı günler daha da artıyor,sonraki günler yumoşlarımız oluşsun diye uğraşlar içinde geçiyor.

buda iyi aslında kuzucuk kendini hazırlaman da iyi öyl eolunca çok yıpratmıyosun kendini ama inşallah gelmeyecekler valla bak bana dediler geçen gün biz perihana uğramicaz dokuz ay diye

:

bak şimdi yaaa ağzım kulaklarıma vardı resmen tatlımm yaa

eğer uğrarlarsa ben hapsedecem onları başka kimseye gitmesinler diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…