- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.381
canım hayır olsun rüyan inş. bende dün hamileymişimde sabah doğuma gidecekmişim böyle hazırlık yapıyorum ama bunun hayalini kurdum ondan geldi rüyama... komşum bu sabah doğum yapacaktı akşam yanına gittim bişi lazım mı diye bide küçük oğlu var onu çikolata falan aldıydım sevindirim garibanı diye baktım çantalr falan hazırlanmış duşumu aldım saçımı kestirdim ki doğumdan sonra 1 ay evden çıkmam zor olmasın diye dedi... öyle içten hayal etmişim ki rüyamda gördüm...
ay üzel rüyaymış...inşallah bu hazırlıkları yapacağınız günler de yakındır tatlım...
Git baktır tabi...nasılsa dışardan bakıyormuş, mikrop kapma gibi durumlar falan da olmaz. Insan çok isteğince her şeyi yaparım diyor hakikaten de, bu ıvır zıvır işler de zor beee
Akşama çaya misafirim gelicek ve ben bu hafta temizlik yapamamıştımNeyse çok samimi arkadaşlar gelenler, salonumuz temizdir orada otururuz artık. Gider gitmez bir kısır yaparım, onlar da bişeyler getirecekmiş. Idare ederiz.
Kız okur okumaz bastığım kahkahayı..mutlaka çıkmıştırlar dert etme spermenleri...
Bu arada rüyan hayır olsun inşallah...
kıslaaaarrrrrrrrrrrrr bu arada ben yumurtluyorum galibaaaAyyy şimdi yumurtladığımı bilmek bilem bir hoş etti beni sevindirik oldum Ama daha eşimi yaklaştırmadım kendime artk adam çatlicak
günaydınlar been de geldim....
off ya bunalımdayım sabah sabah...adet belirtilerim başladı....cumartesiye damgasını vuracak...çok üzülüyorum şimdiden.
20 aydır her ay sonu aynı hüsranı yaşıyorum ben daha hiç ağlamadım desem inanırmısın.... sadece dua ettim içim her daraldığında...
Allah yardımcın olsun kuzumama çok güzel biliyo musun bazen sizler gibilere imrenmiyo değilim hani ben hemen ağlarım hoş ben herşeye hemen ağlarım oda var ama tabi isyan etmem Allah esirgesin... tevekkülü bizlerden daha derin yaşıyosunuz sessizce "kahrında hoş lütfunda" diyerek bekliyorsunuz en güzel mükafatı alırsın inşallah
ilk zaman heyecandan beklerdim olacakmı olmayacakmı diye olmazdı ama hamişde olmazdım ilaçla zorla adet olurdum sonraları doktora gittiğimden doktorum şakacı çok şakası derdiki eğer bu ay hamiş kalabilirsen benden sana bi adana burması bilezik derdi bebeğinin doğumuda bedava yaptırcam derdi anlardım boş çıkacağını şimdilerde beni üzen tek şey oooo artık yembellik etmeyin yapın bi bebek diyenlere verecek cvp bulamamam sölesen acıyarak bakmalarından korkuyorum sölemesem üzülüyorum bi yerden sonra arsızlaştım artık.... rabbim vereceği zamanı çook iyi biliyor o yüzdenden sabrını veriyor 20 aydır günleri kötü geçirseydim eşimin hayatı cehenneme dönerdi... bi kez ağladım eşime dedim ki bu benim kaderimmiş ama senin şansızlığın benle evlenmek baba olmak için yanıp tutuşuyorsun ama ben sana bi evlat veremiyorum dedim sarıldı bana sakın üzülme sen daha önemlisin dedi o günden beri ağlamadım takmadım rabbim tattıttacak o duyguyu bizede hepimizede amma er amma geç.... hepimiz en iyi ödülü alacaz kuzular... ağlarım bak sabah sabah haaaa duygusallaştım...
günaydınlar been de geldim....
off ya bunalımdayım sabah sabah...adet belirtilerim başladı....cumartesiye damgasını vuracak...çok üzülüyorum şimdiden.
oooo maşşallahh bensiz bensiz kaynatmışınız
şükür kavuşturana diyecektim kii
kimşelerrr yokk
evim mis gibi sümbül kokuyorr yahuu, çiçeklerimi çok seviyorummmm
AYY BENDE ÇOKS SEVERİM ÇİCEKLERİ KILIÇ AĞACIM DEVE TABANIM BENJAMİNİM MENEKŞELERİM VEEEEEEEE BENİMDE 4 TANE SÜMBÜLÜMM VARR NASILL MİSSS MİSSS KOKUTUYORLAR ŞUANDA HER YERİ YAAA CAMLARI AÇTIMM HAFİF ESTİKÇE HER YER ŞAHANE ŞEKERİM ):
kocamann öptümm sizzleriii
canımm inş gelmezlerr de senin güzel haberilerin gelirr
ayyy canımmm benim yaaa inşalllaahh...inanmak çok istiyorum ama üzüntülüyüm çünkü gelecekler,hissediyorum.
o da aklımda,acaba adet belirtisi deyip,bebek mi haberi alacağım acaba diye meraklardayım.ama kuruluk da başladı.Yani adet öncesi kuruluk başladı,dün akıntım varken bugün sıfır.belki o belirtiler aldatıcıdır canım, aynı oluyormuş ya inş. bebişin seninledir canımmm..
gerçi ben de kendimi hazırladım gelebilirlerr şayet geleceklerse....
inşallah ikiniz deeee bebeğinize kavuşursunuz güzel haber veririsiniz bizeeeeeeeeee
inşallah ikiniz deeee bebeğinize kavuşursunuz güzel haber veririsiniz bizeeeeeeeeee
o da aklımda,acaba adet belirtisi deyip,bebek mi haberi alacağım acaba diye meraklardayım.ama kuruluk da başladı.Yani adet öncesi kuruluk başladı,dün akıntım varken bugün sıfır.
kuzumm inş. valla hazırım ben kırmızılara ya gerçi... bakalımmm kuzucummm...
hayırlısıı
ahhhh canımmm ahhhhh dualarımda hep....İnşallahhhhh ama dediğim gibi kasık ağrısı,bel ağrısı fln gebeliğe yorabilirdim.ama kuruluk başladı,yani adetin en önemli belirtisi benim için...Çok isterdim bu ay olması,,,,hep buralarda olacağım,hep dualarımda olacaksınız..Ah o haberi alabilsem.....Ama bu ay da beni adetli sayın.
canımmm hakkımızda hayırlısı inş. mutlu haberlerimiz olur hem merak hem endişe vaalla....
buda iyi aslında kuzucuk kendini hazırlaman da iyi öyl eolunca çok yıpratmıyosun kendini ama inşallah gelmeyecekler valla bak bana dediler geçen gün biz perihana uğramicaz dokuz ay diye
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?