- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.641
he he doğru dr sana yumurtlamadığını sölemişti demi sordunmu peki dr canım yumurta olmadan bebiş nasıl oldu diye drlarda yanılabiliyormuş demekki Allahın takdiri rabbim ol dedikten sonra olmıcak bişey yok herşey bahane rabbim korusun senle bebişini ama ben bu ay o kadar ümitsizimki bebiş vardır diye düşünmeye bile korkuyorum ya yoksa ya boşa heveslenirsem diye
inşallah sen de hamişsindir ben senden çok umutluyum bu ay :) benim adetlerim de 28-30--31 öyledir ama doktor 35 günü geçmüyora problem yok demişti. yorgunluk olayını sorma. ben de çok feciyim. bugün saatlerce uyudum. azıcık yemek yapmaya kalktım ço kyoruldum. şimdi de işim var bilgisayarda diye oyalanıyorum yoksa hemen uyuyabilirim. normalde uykum çok hafiftir ama günlerdir uyku uyku diye bir hal oldum :)
benimde adet günlerim 35 günde sürüyor kaç aydır 3 4 gün aksardı bu ay 11 gün oldu hala tık yok rahim ağzını kontrol ettim adet olucak gibide değilim vajinam çok ıslak akıntım geliyor sürekli çok halsizim çok yorgunluk var yemek yapmadım bu gün dışarda yedik ve başım çok ağrıyorr inş hamileyimdirr ama testlerde aylardır ilk def 2 çizgiyi gördüm sonra tekrar yaptım negatiff kafam çok karıştı çok ucuz bir testi belkide hassiyeti ii değil bakalım eşim akşam alıp geleyim dedim yok dedim pzt. yine deneriz dedim bakalım adetlerim kaç aydır düzensiz seyrediyor belkide geç döllenme olmuştur belki geç yumurtladım inş hamileyimdir bendee :)
uzun zaman oldu girmeyeli sanrm bi sürü değişiklikler oldu hayatlarnzda bnm de oldu nisan itibariyle hamile kalmama dr um izin verdi:))) inşallah rabbim aynı acıyı ikinciye yaşatmaz umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin ben kaybetmiyorum inanıyorum ki kızım bana kardeşini yollacak ve boş kalan beşiğimiz dolacak...herşey gönlümüze göre olsun rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eylesin(aminnnnnnnnnnn)
ben artık pek testlere güvenmiyorum bu ay ben de yapmıştım. kaç gün geçmişti bilmiyorum ama tek çizgi bile çıkmamıştı doğru dürüst herhalde hatalıydı. bir nevi umut tacirliği gibiama bu baş ağrıları falan hayırdır inşallah. insan zaman geçtikçe umutlanıyor psikolojik olarak da bekliyor. bence sen pazartesi git kan testi yaptır hepimizi meraktan kurtar :)
İnşallah sana da en güzelinden bebişler nasip etsin Rabbim!!!
yaa bende şaşırdım wallaa dorudurr çok kişide nette okudumda hatalı negatifler hatalı pozitifler olmuşşş ya bahar yorgunluğundan halsiz yorgunum başım ağrıyorr hasta olucam yada hamişim inanılmaz halsizlik varrr ben bir kaç gün öncesine kadar yine adetim geçikmişitir diyordum mevsim değişikliği falan ne adet nede hamişlik belirtilerim yoktu ama 2 gündürr çok halsizim artık bilmiyorumki kan testi için biraz daha bekliyim yaa ben bu ay ne kadar inatçı oldum yahu o testleride eşim yüzünden yaptım zorla banyoya soktu beni :)
uzun zaman oldu girmeyeli sanrm bi sürü değişiklikler oldu hayatlarnzda bnm de oldu nisan itibariyle hamile kalmama dr um izin verdi:))) inşallah rabbim aynı acıyı ikinciye yaşatmaz umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin ben kaybetmiyorum inanıyorum ki kızım bana kardeşini yollacak ve boş kalan beşiğimiz dolacak...herşey gönlümüze göre olsun rabbim hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eylesin(aminnnnnnnnnnn)
MAALESEF ADET OLDUM kızlar...
saabah yerleşme kanamasıdır diye düşünüp,heyecanlanmıştım
ve tam anlamıyla kırmızılar geldi.
yeni bat mayıs başı 3 mayıs diyeyim bari.
bu ay hiç takip yapmıcam,yumurtlama günü de hesaplamıcam...denemede 8.aYA GİRECEĞİm.....
kendinize iyi bakın....
eh nihayet adet oldum dr sölemişti zaten eşin düselmeden çocuk olmas diye fazlada ümitlenmemiş... nysem adetin 3. gününe sıra alamadım 4. gün hormon tahlilleri yaptırılırmı zaten kendi drumada bulamadım yoksa adetim bittikten snra kendi drumamaı gitsem şu adet düzensizliği için...akıl verin bana lütfennnn
canım ben 2-3.günleri yapıldığını duymuştum.4.günde olurmu bilmiyorum.en çokta 3.gün diyorlar.bence daha sonra adet düzensizliği için git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?