Sabredenler Kulübü 2012 :)

Canım moralini bozmak istemem ama testlerin içinde çıkan kağıtlarda ilk 5 dakika sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir yazar ama umarım hamişsindir

cnm benimde adet düzensizliğim var düzenli olmuyorum malesef hiç bir sebebide yok ama her ay ya bir hafta ya bir kaç gün yada 2 hafta atabiliyorr benimde 2 çizgi çıktı ama test 10 saat sonra gösterdi 2 çizgiyi :)) ne kadar doğru bilemiyorum tabii

Canım moralini bozmak istemem ama testlerin içinde çıkan kağıtlarda ilk 5 dakika sonra çıkan sonuçlar geçerli değildir yazar ama umarım hamişsindir

aylardır yapıyorumm :) hep kit elimle bir kaç gün kalıo ulen diyorum ne zaman 2. çizgiyi görücem diyorum :) saatler sonrada olsa gördüm artık doğru mu yanlış mi bilemiyorum sevinemiyorum yaniii

aylardır yapıyorumm :) hep kit elimle bir kaç gün kalıo ulen diyorum ne zaman 2. çizgiyi görücem diyorum :) saatler sonrada olsa gördüm artık doğru mu yanlış mi bilemiyorum sevinemiyorum yaniii

Emin olmak için kan testi yaptır canım stres hormonları etkiler boşuna sorularla meşgul etme kendini

Emin olmak için kan testi yaptır canım stres hormonları etkiler boşuna sorularla meşgul etme kendini

kan testi yaptırsa belki çıkar doru yanlış zaten adet düzensizliğim var benim yumurtlama günlerimi tam bilemiyorum öle gelişi güzel oluyoruz eşimle beraber adetimde bu günle beraber 11 gün geçti normalde 20 mart olmam gerekiyordu biraz daha beklemek istiyorum açıkcası

Hiç belirtin var mı peki canım

Hiç belirtin var mı peki canım

arada sağ sol kasıklarımda bir kaç saniyeli bazen iğne batmaları oluyor göğüslerim büyüdü ama acımıo dün göğüslerime ince sızılar girdi mide yanmam var 1 haftadır yediklerimden die hep düşündüm çok halsizlik uyku hali var bir kaç gündür akşam üstleri uyku bastırıyor 4 5 gibi saatlerde uyku halim oluo gazımm var soda içiyorum rahatlıyorummm birde 2 gündür ayaklarım çok üşüyorr acayip buz gibi bide dün rimel sürdüm bütün kirpiklerim karışmış tek tek ayıra ayıra sürdüm yani benim gözlemlediklerim bunlarr... cnmm

birde iştahsızlıkkk başladı bende canım hiç birşey yemek istemiyor 2 gündür midemi bulandıyor herşeyy ondan önce yiyordum 2 gündür yemiyorum sabah zar zor kahvaltı yaptım 1 diilim ekmeği zar zor yedimmm ve midemde hafif bulantılarım var

Benim belirtilerin aynısı canım hiçbir fark yok umarım sende hamişsindir

Benim belirtilerin aynısı canım hiçbir fark yok umarım sende hamişsindir

birde cnm bu testin sitesine girdim eczacı yarım saat bekleyin dioo biz 5 dakika bekledik baktık sonra yataktaydık eşim yastığın altına koydu bilemiyorum tabi sabahkide banyoda yaptım banyo çok soğuk bizim ama testi oda sıcaklıkğın ılık ortamda bekletin dio benim idrarın akıp gittiği yer hemen kurudu damlattığım yerdede idrr hala vardı onuda yastığın altına koydum oda çok daha silik çıkmışş :)

tebrik ederim Allah sağlıkla devamını getirsin inşallah!
recsn ya sen de bir test yap belki hamiş olabilirsin. o dediğin belirtiler bu ay bende çok vardı.
ya hamişlere de bir sorum olacak.
benim çok kramplarım oluyor normal midir? hani şu rahim genişliyor diye düşünüyorum doktorla da konuştum bir şey demedi de korkuyorum. haftayabir daha gidicem doktora. ay şu kalp atışını da duysaydım bir!

Canımmm ya böyle bir haber verilmez mi hiç???? Allah tamamına erdirsin canım,inşallah bebeğin de sen de sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz....sana yapacağım bir diğer dua da inşallah miden hiç bulanmaz:))) Beni mide bitirdi( su bile içemediğim gün oldu...Hiç çıkarmadım ama yiyemedim de kokuya fena hassasiyetim oldu...Çok sevindim canım benim Darısı inşallah bekleyen tüm anne adaylarına olsun...İnşallah en kısa zamanda onlar da bize buradan haberler verirler:))

tatlım korkuyorum tek çizgi görmeye artık ne olcak bilmiyorum bide adet ağrım olduktan sonra bi rahatlama oluyor sanki vücudumda yani tam adet olcam diyorum sonra bişeyler oluyor analayamadım bi türlü neden öle oluyor sende hangi belirtiler vardı tatlım yazabilirmisn

beklenti,
ay ne bileyim korkuyorum işte iki kez kimyasal gebelik oldu ya bu da ne olacak? dedim, kalp atşını duyup öyle söylesem dedim ama dayanamadım. midem biraz sabahları bulanıyor şimdilik. çubuk kraker yiyip yatıyorum biraz daha. bir de bazı yemekleri düşünmek de midemi bulandırıyor bugün farkettim inşallah artmaz. ama kramplar rahatsız ediyor beni de şu an Allah hayırlısını versin

recsn, benim de işte tam adet oluyorum gibi ağrım oluyordu, geçiyordu rahatlıyordum, hatta wc ye gitmekten bir hal olmuştum :) onun dışında göğüsler büyüdü. ama benim her adet öyle olur o yüzden hiç yormadım başka şeye zaten malum ben bu ay yumurtlamamıştım ya :)

canımm çok sevindim tebrik ederimmm Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat versinnn canım :) rahat huzurlu bir hamilelik geçirmen dileğiylee cnm benimmm :)
benimde adetim 11 gün geçikti ama benim düzensiz adetlerim var çok halsiz yorgunnum başım çok ağrıyor çarşıda alışveriş yapıyım dedim o kadar yoruldumki belim ağrıdıki eşimi aradım arabayla gelip eve bıraktı beni eşim hayret 1 saatte sıkıldınn dedi çok yoruldum dedim dün test yaptık yarım saat sonra 2. çizgi silik çıktı bu gün yine yaptım negatif bakalımmm bir kaç gün daha bekliyimm dedimm

inşallah sen de hamişsindir ben senden çok umutluyum bu ay :) benim adetlerim de 28-30--31 öyledir ama doktor 35 günü geçmüyora problem yok demişti. yorgunluk olayını sorma. ben de çok feciyim. bugün saatlerce uyudum. azıcık yemek yapmaya kalktım ço kyoruldum. şimdi de işim var bilgisayarda diye oyalanıyorum yoksa hemen uyuyabilirim. normalde uykum çok hafiftir ama günlerdir uyku uyku diye bir hal oldum :)

he he doğru dr sana yumurtlamadığını sölemişti demi sordunmu peki dr canım yumurta olmadan bebiş nasıl oldu diye drlarda yanılabiliyormuş demekki Allahın takdiri rabbim ol dedikten sonra olmıcak bişey yok herşey bahane rabbim korusun senle bebişini ama ben bu ay o kadar ümitsizimki bebiş vardır diye düşünmeye bile korkuyorum ya yoksa ya boşa heveslenirsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…