- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.601
merhaba arkadaşım testi kaçıncı gününde yaptın.yani adetinden kaç gün sonra benim ikinci aşılamam 19 martta yapışdı bugün 13 gün olucak cevaplarsan sevinirimbu arada rabbim saglıklı hamilelik geçiirmek nasip etsin canım
kızlar ben geldimmm.iyi geceler.nabersiniz bakayımmm.yeni hamişler var tebrik ederim darısı başımıza inşallah...
canım kimsecikler yok ben varım sadece iyi geceler sanada bu ay bızım ayımız olur ınsallah
Günaydınlarrrrrrrrrr topiğimin sevgili anne adaylarıııııııııııııııııııııııımutlu haftasonları ossun hepimizeeeeeeeee
ayyy dün hiç girmedimdi nete neler olmuş neleeeeeeerrrrrr
raraaviiiiis kuzum tebrik ederim inşallaahh sağlıkla kucağına alırsın kuzum ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim şükür Rabbime güzel haberlere başlaadııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
e_lif
kuzuuum öncelikle aramıza hoşgeldinmaaşallah güzel ve hızlı geldin aramıza devamı gelsin inşallaaaaahhhhhhhh Tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsiiinnn
iyi akşamlar kızlar idrarda pozitif görünce hemen kan tahlili yaptırdım 858.65 çıktı doktorum çıktığı için gösteremedim ama tel den sordum ve gebeliğin olduğunu ve çok yeni olduğunu söyledi sizce degerim nasıl
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin benim daha adetime 2 gün varken öğrendim
benim tutmadi zaten. adet belirtilerim vardi ve 14 gun sabah testi yaptim aksama dogruda hasta oldum.
çoks evindim canım rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inş.... tebrik ederimmm umarım bizede uğur getirirsin..
canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin.aşılama mı yhapıldı yoksa normal rutin yollarlamı? adetin kaç gün sürüyor 28 günse 2 haftalık hamilesin sanırım
Kıslarrr arkidişlerim can dostlarım uzun süredir giremedim misafirlerim vardı
rcsn canım arkadasım umarım annnende kocişinde iyidir karşılaşamadık bır turlu
benım bat 14uydu ve hala olmadım yaptıgım test sayısını ben de unuttum valla crs sabahı kahverengi 1-2 damla kanamam olmus hala beklemedeyım
kızlar hamiş olma sansım var mı acep duzensız adet olurdum 3 aydır gırmıstı duzene bu ay bugunle beraber 14 gun gecıkmıs oluyor bazı yerlerde adet duzensızlıgı olanlarda ıdrarda hemen cıkmadıgını okudum doğruluk payı nasıl sizce?
kızlarrrrrrrrrr testtt yaptımmm şok şok şok dün gecee eşimlee yaptıkk ısrar etti yapp die yaptım 1.5 tl ye test almış 2 tane bende ay nekadar ucuz dedimm ben hep 7 tl yr yada alırdımm neyse yaptım negatif eşime hadi cnm yatalım bak negatif umutlanma demiştimm gece saat 3 dü neyse eşim eline aldı bakıo bakıo :)) neyse yastığın altına koydu sabah kalktım yatakları toplıyım dedim kiti aldım atıcaktım 2 çizgide çıkmışşşşşşşşşşşşş
sonra eşim diğerinide yap dedi yaptım negatifff eşim kafam karıştı dio biri pozitifi diğer negatiff dedi hadi kalk dr. gidelim dedi yok dedim bekleyelim bir kaç gün daha dedim ben çarşıya çıkayım iyi testlerden bir iki tane daha alayımm bakalım dedim ii tamam dedi şaşırdım kızlar yaaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?