Sabredenler Kulübü 2012 :)

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin benim daha adetime 2 gün varken öğrendim

Kıslarrr arkidişlerim can dostlarım uzun süredir giremedim misafirlerim vardı
rcsn canım arkadasım umarım annnende kocişinde iyidir karşılaşamadık bır turlu
benım bat 14uydu ve hala olmadım yaptıgım test sayısını ben de unuttum valla crs sabahı kahverengi 1-2 damla kanamam olmus hala beklemedeyım
kızlar hamiş olma sansım var mı acep duzensız adet olurdum 3 aydır gırmıstı duzene bu ay bugunle beraber 14 gun gecıkmıs oluyor bazı yerlerde adet duzensızlıgı olanlarda ıdrarda hemen cıkmadıgını okudum doğruluk payı nasıl sizce?

kızlar ben geldimmm.iyi geceler.nabersiniz bakayımmm.yeni hamişler var tebrik ederim darısı başımıza inşallah...

canım kimsecikler yok ben varım sadece iyi geceler sanada bu ay bızım ayımız olur ınsallah

belki sizin ayınız olur ama benim ayım olacağını hiç zannetmiyorum.geçen ay aşılama yaptırmıştım heralde o ay ilaçlar sebebiyle yumurtlamam daha uzun sürdü.bu ay 12. gün ovülasyon testi yaptım çift çizgiydi zaten ilişki de olmadı o gün.ertesi gün yani 13. gün ilişki oldu.14. ve 15. günlerde tek çizgiydi.yani kaçırmışım.gerçi yakalasam da ilişki istermiydim bilmiyorum.aylardır tedavi nedeniyle programlanmış robot gibi ilişkiye girmekten bıktığım için tedaviye ara vermişken canım hiç istemiyo.

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egem
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi (selda)
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]22 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi (hilal)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD] Dua ile yola devam
[/TD]
[TD] 24 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]25 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe nartanesiii
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti (fatma)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]30 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelinaksu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 mart
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün pelinaksu arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

Günaydınlarrrrrrrrrr topiğimin sevgili anne adaylarıııııııııııııııııııııııı mutlu haftasonları ossun hepimizeeeeeeeee

ayyy dün hiç girmedimdi nete neler olmuş neleeeeeeerrrrrr

raraaviiiiis kuzum tebrik ederim inşallaahh sağlıkla kucağına alırsın kuzum ayyyyyyyyyyyyy çok sevindim şükür Rabbime güzel haberlere başlaadııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

e_lif

kuzuuum öncelikle aramıza hoşgeldin maaşallah güzel ve hızlı geldin aramıza devamı gelsin inşallaaaaahhhhhhhh Tebrik ederim Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsiiinnn

hoşbuldum çok teşekkr ederm aamin allah razı olsun darisı isteyenlere inşallah :)

çoks evindim canım rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inş.... tebrik ederimmm umarım bizede uğur getirirsin..

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım allah herkese nasip etsin benim daha adetime 2 gün varken öğrendim

canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin.aşılama mı yhapıldı yoksa normal rutin yollarlamı? adetin kaç gün sürüyor 28 günse 2 haftalık hamilesin sanırım

haftasonu ya kimsecikler yok ama gende yazim dedim herkese güzel bi haftasonu ıolsun biz bu gün kocişle evde başbaşa yemek yiyecez mum ışıkında biraz şarap içecez hazır bebek çalışmaları bu ay yokken biraz deşarj olalım allaha emanet olun kuzular öptüm hepinizi inş. haftaya yeni hamiş haberleri ile başlarız bu hafta öyle bittiği gelecek haftada öyle başlasın inş..

canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin.aşılama mı yhapıldı yoksa normal rutin yollarlamı? adetin kaç gün sürüyor 28 günse 2 haftalık hamilesin sanırım

yok canım doğal yollarla kaldım dostinex kullandım prolaktinim yüksekti 1 ay kullandım işe yaradı çok şükür evet adetim 28 gün çok düzenlidir

saol bacım annemde kocişimde iyi Allaha şükür,öslettin valla kendini tatlım görüşemez olduk gittimi peki misafirlerinnnn
bu arada inş hamişsindir tatlım çarşamaba geldiyse lekelenmen çıkmayabilir en iyisi bi kan testi yaptır sen tatlım bende hala beklemedeyim olmadım bugün yarın teşrif etcekler sanırım benimde 2 hafta önce yumurtlama akıntım vardı zaten bu ay ümidimde yoktu inş sen hamişsindir tatlımmmm:49 inş müjdeli haberlerle gelirsinnnn

bacım rabbim tamamına erdirsin inş.... sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inş kuzunu

kızlarrrrrrrrrr testtt yaptımmm şok şok şok dün gecee eşimlee yaptıkk ısrar etti yapp die yaptım 1.5 tl ye test almış 2 tane bende ay nekadar ucuz dedimm ben hep 7 tl yr yada alırdımm neyse yaptım negatif eşime hadi cnm yatalım bak negatif umutlanma demiştimm gece saat 3 dü neyse eşim eline aldı bakıo bakıo :)) neyse yastığın altına koydu sabah kalktım yatakları toplıyım dedim kiti aldım atıcaktım 2 çizgide çıkmışşşşşşşşşşşşş

sonra eşim diğerinide yap dedi yaptım negatifff eşim kafam karıştı dio biri pozitifi diğer negatiff dedi hadi kalk dr. gidelim dedi yok dedim bekleyelim bir kaç gün daha dedim ben çarşıya çıkayım iyi testlerden bir iki tane daha alayımm bakalım dedim ii tamam dedi şaşırdım kızlar yaaa :S

gecede rüyamda 2 çizgi görmüştümmm ayy diyorum aşkım bak bak 2. çizgide beliriyorr diyordum benim rüyalarım hep düz çıkar bilemedim yaa kafam karıştııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…