- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.741
hormon test sonuçların ne zaman iden cim?
görüşürzü cnm hafta içi hergün 9-6 burdayız biz..
Canım alt kat komşum hastanede sonuçları akşam getircekti.Bende C.tesi randevu aldım göstericem..
Adet gecikmen inşallah bebiştendir..Bekliyoruz bebişiii
aynen cnm,bende de durumlar aynı;şu an boşluk zamanı işte.evet evet...
bu aralar işler sakin ama yoğunlaşırsa giremem, naaparım o zaman
ilk ay öyle gecikmeli talihsizlik yaşayınca aslında korku var;umutlanyoum şu an.Hayal kırıklığı olursa üzülürüm.(üzülmem diyodum dün ama hala gelmeyince kıpırdandı içim)İnşallah Test sonuçların olumludur cnm;öyle de,öyle olsun.
Rahat olman bile çok süper,ztn her ay adet olan kadınlar olarak çok şanslıyız,sağlıklıyız diyebilirz.Diğer yandan bebek için daha fazlası lazımmış.İnşallah her sağlıklı kadın gbi biz de bebişlerimize kavuşuruz.Adet olmak bile büyük lütuf,her ne kadar adet olduğumuzda üzülsek bile.inş. olumludur canım..Benim testlerde sorun çıkmazsa eşim yaptırcak.. bilmiorum ama içimde bi rahatlık var..Her adet olduğumda üzülürdüm bu adet te okadar üzülmedim...Hayırlısı buymuş demekki..Sende sonuç ne olursa olsun üzülme..Son ay son deneme şansı deil buu..İnşallh en kısa zamanda olucak bebişlerimiz
tamam canım iyi akşamlar,eczane bulamıyorum açık,kapanıyolar.br tane açık bulursam test alcam,kısmet bakalım.Hadi bende kaçtım iyi akşamlar :)) Herkeze yarın sabah test yap eknhanifsay meraklandım çoookkk
:):):): aslında benimde ilk iki denememi saymamam lazım çünkü ilk denemem temmuzdaydı biden karar verdikkk bi kaç kez denedik adet oldum zaten:)
ikinci denemem ramazan ayındaydı ondada oruc tutmanın halsizligi ile çok az ilişki yaptık:)
ama ondan sonraki aylar sıkı çalıştım yinede fos:)bilmiyorum nolcakk ben iyicene umutsuzluga kapıldım.. allahtan çalışıyorummmm 6 aydır işe girdim işe girdigimde evlilik yıldönümümdü:)ve ondan sonra bebek çalışmasına başladık:) ben evde 1 sene oturdum eger 1 sene içince bebek yapsaydık evde olsaydım tırlatırdım kafayı şimdi bile okdr çok düşünyoprumkiiiiiievde olsam nolurdu bilmiyorum
ama alışıyorsun evde olmaya da evlenmeden önce ben de çalışıyordum "aayyy kafayı yerim asla duramam evde öyle evde oturup kocasını bekleyen kadınlardan olamam ben" diyordum ne oldu şimdi de "amaaannn ne çalışcam böyle rahatım" diyorum. Neyi yaparsan ona alışıyorsun..
ben de çıkıyorum kızlar;yarın ya da süpriz bir gelişme olursa;akşama görüşürz.Haberler olursa;gece mece haber veririm kızlar buradan.byeeeeeesssssssssssssss
kızlar beni de ekleyin.benim de 2,5 yıl oldu.artık çok üzülmeye başlıyorum.bununla nasıl başaçıkıcam bilmiyorum.sadece allah a sığınıyorum.tam düzelip kafayı topluyorum bi hamile haberi geliyo tekrar sil baştan oluyo herşeyyyy.offfff offffffffff
canım benim işler karışık biraz.biz evlenince hemen istedik.1,5 yıl olmadı sonunda oldu diye sevinirken dış gebelik oldu.iç kanama geçirdim sağ tüpüm alındı.sonra 1 yıl daha olmadı.eşimde varikosel çıktı 10 gün önce ameliyat oldu.4 ay klomen + çatlatma iğnesi oldum.eşim şimdi ameliyat olduğu için ara verdik.yoksa bu ay aşılama olacaktı.diğer tüpüm açıkmış çok şükür rahim filmi çekindim bu ay.
canım uzun süre bekleyenlerin işleri hep karışık demekki :) sağlık olsun ne yapalım. benim eşim de varikosel ameliyatı olmuştu. sperm sayısı baya arttı ama sperm kalitesini pek etkilemedi. inşallah siz olumlu bir sonuç alırsınız. burda bir arkadaşın da eşi varikosel ameliyatı oldu normalde ameliyat olan 3 ay bekler sonra anca çocuk deneyin derler. ama o 2. ayda hamile kaldı.Rabbim ol deyince ne mucizeler gerçek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?