Sabredenler Kulübü 2012 :)

işte bu yüzden hiç bozma moralini. bir de bebek olsun diye ilişkiye girilince de olmuyor deneye deneye öğrendim :)) yaşadıkların zor şeyler ama dayan...hiç doğmamış 2 çocuğu ölen kişi cennete gider onlar annelerine şefaatçi olur derler .inşallah bu son olur dualarım seninle.

zor bir sınavdan geçirmiş Rabbim sizi, ama manevi getirisinin çok olacağına inanıyorum.

ben 20 aylık evliyim, 2 aydır korunmuyoruz. özel yaptığım birşey yok. 28 günde 1 adet oluyorum ben de o nedenle ortalama bir hesapla yumurlama günlerime denk gelebilecek zamanlarda birlikte olmaya çalışıyoruz. Benim eşimde hormon düşüklüğü vardı, isteksizlik yapıyordu. Eskiden yoktu birden çıktı, kendisi de üzüldü ben bu hale nasıl gelirim diye. şimdi o tedavi görüyor, hormon alıyor işte. İsteksizlik sperm değerlerini etkilemiyormuş neyse ki, onda sıkıntı yoktu. Kısmet bakalım zaman ne göstericek...inşallah çok beklemeyiz. hayırlı zamanı Allah bilir tabi ki ama, insan bir an önce olsun istiyor

evet esımde hep öyle söylüyor belkı de hayırıs z olcuaktı hem bızım ıcın hem mıllet ıcın
Allah daha hayırlısını verıcek belkı de belkı de sınıyo bizi üzülme diyo doğru çok doğru bızım katlanmamız lazım
bılmıyorum bu ay olmadı gıbı gelıo ama bakalım onumuzdekı ay nolckk sağol canım :)

evet o da doğru :) bebek ıcın yapmayınca oluyo cidden doğru kendımızı strese sokmamak laızm da bı kere gırdıysek nası
çıkcazz :) ınsallah canım evet sefaatcı olr cennet kapıalrında bekelrlermış yavrularım benım

ffeda cnmmmmm tabloya şunu eklesek daha güze olurmu sence:) en sona denemede kaçıncı ayımız oldughunuda yazsannn:)böylece hamile kalma oranı en çok hangi aylarda oldugunu görürüz:)

Selaamm canlarıımmm ben geldiimmm apartmandaki komşularla misafirliğe gittik şimdi gelir gelmez hemen oturdum pc başına eknhanifsay ne durumda onu merak ettim inşallah gelmemiştir kırmızılar :18:

Hoşgeldin cnm. İnşallah Rabbim kucağına aldığın günleride gösterir. İki meleğin var gerçekten senin. Herşeyde var tabi bir hayır. İnşallah kontrollerinle ve önce Allahın iziniyle sağlıklı topacık bebeklerin olur.

inşallahh canım :)

size de gecmıs olsun hormon düşüklüğü oldugunu nasıl anladınız )
yıne spermı etkılememsı iyi inşallah en kısa zamanda hamıle kalırsın canım sen de evet ınsan bı an önce olsun
istiyo ama kısmet canım ya bı de stres yapmamak da lazım işte en zoru o düşünmeden edemıyo ınsan

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
merhaba kızlar aslında ben aranızda yeniyim ama uzun zamandır hemen hemen hergün bu siteye giriyorum yani tüm hamilelikle olan bilgileri resmen hatim ettim:)benim gibi olann arkadaşlardan yardım istiyorum benim 9 yaşında kızım var ikinci bebiş istiyoruz ama olmuyo geçen ay doktorum klomen verdi buayda iğne oldum iğne olalı bugün 15 gün oldu ama hala regl olmadım vücudumda fazla bir belirtide yok sadece gögüslerim şişti ve uçları topak topak oldu boynumdan gögsüme dogru yemyeşil damar belirlendi ve ara ara kasıklarımda ve belimde agrı oluyo bunlar normalmi regl tarihim bu pazar beklemelimiyim yoksa test yapsam çıkarmı yardımcı olurmusunuz (acaba hamilemiyim ...

canımeşim kendini fark ediyordu zaten, genel genç erkek mantığında yani "aklı uçkurunda" dediğimiz şekilde yaşıyordu o da ergenliktede sonrasında da. Biz 8 yıldır beraberiz. Evlenmeden önce birlikte olmadık ama isteğini görebiliyordum sonuçta. Evlendikten bir süre sonra bu değişmeye başladı. Kendisi fark etti. Haftada 1 ancak birlikte olmak istiyordu. Doktora gidip tahlil yaptırdı. Düşük çıktı hormonu işte. Bakalım yeni başladık tedaviye. Vücudun alışması lazım. Geçen gün yakınıyordu saçma sapan zamanlarda er..ksiyon oluyorum diye bünye alışmadı daha

Selaamm canlarıımmm ben geldiimmm apartmandaki komşularla misafirliğe gittik şimdi gelir gelmez hemen oturdum pc başına eknhanifsay ne durumda onu merak ettim inşallah gelmemiştir kırmızılar :18:

bende işten geldim hemen elektrik süpürgesine verdim evi buraya girdim hemen:)

feda bacım çok hızlısın mnşlh:) banada 6 ay yazarmısın:)

hadi hanımlar, topik sahibemiz minikgelinin talebi üzerine çalışmalarda kaçıncı ayımız olduğunu da ekliyoruz listeye. Bekliyorum bilgilerinizi

bi kaç gün içinde hamile deilsen adet olman lazım.. ama test yaparsanda silik olsada çıkar bebek:)
bekleyebiliyorsan pzara kdr bekle istersen:)öle test yap:)

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
hadi hanımlar, topik sahibemiz minikgelinin talebi üzerine çalışmalarda kaçıncı ayımız olduğunu da ekliyoruz listeye. Bekliyorum bilgilerinizi

talep deil bacım ricaydı sanki onuda yazarsak daha iyi olur gibime geldi.. seni yorcaz ama sürekli bilgileri söyleyip yazcaksın

canlarım denemede 3.ayım...beni de yazın bakam
ayrıca bilmeyenler için kendimi avutmam için fdeda bat günümü 12 OCAK olarak değiştirdi.Normalde bugun gecikmenin 2.günü.

bebek için çalışmaya başladığımız tarih 7 kasım, Ocağın 7sinde tam 2 ay olacak ama bu benim 3. denemem nasıl oluyor anlamadım:26::26:

talep deil bacım ricaydı sanki onuda yazarsak daha iyi olur gibime geldi.. seni yorcaz ama sürekli bilgileri söyleyip yazcaksın

rica ederim arkadaşım, elimden geldiği kadar yapmaya çalışırım, yetişemediğim yerde siz yardım edersiniz

bi kaç gün içinde hamile deilsen adet olman lazım.. ama test yaparsanda silik olsada çıkar bebek:)
bekleyebiliyorsan pzara kdr bekle istersen:)öle test yap:)

öyle yapayım ozaman ben bide burda karbonatlı testi okumuştum bu sabah onu yaptım saçma oldugunu biliyorum ama işte dayanamadım yaptım çen ayda yapmıştım köpürmedi ama bu sefer köpürdü :)))) Allahım herkeze hayırlı evlatlar bağışlar inşallah içindede bizi ayırmaz inşallah....AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…