Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım benim seni o kadar iyi anlıyorumki. ben de yaşadım senin yaşadıklarını. kaç kez ümitlendim kaç kez kan testim negatif çıktı. bırak biraz akışına herşeyi. takma kafana.inan bana psikoloji de çok etkiliyor bu durumu. doktora gittin mi? yumurtalık kontrolü falan yaptı mı? dönem dönem olur böyle sekmeler. sen içini ferah tut.

Yok güzelim gitmedim doktora,ya bi ara 2 ay boyunca adet olmadım,pozitifleri gördüğüm sırada ozamandı...Eğer bu kezde böyle birşey olursa,adet olmazsam yani,mutlaka gidicem bir doktora...Adet sancılarım çok ama belim falan ama akıntımda var,anlamadım bişey,ne zor kadın olmak

evet 2 aydır kontrole gidiyorum klomen+iğne oldum ama biz 2 senedir korunmuyoruz gerçi allaha çok şükür bi kızım var 9 yaşında allah ona ömür versin yine çok moralim bozuk destege ihtiyacım var çok teşekkürler canım...

sen de moralini bozarsan ben yatıp öleyim o zaman. bak 1 kızın varmış. ben 3 senedir uğraşıyorum daha hamile kalamadım.

slm kızlarrrrrrr nasılsınız ben geldim yaa yine çok yorgunum offf bana gezmek hiiç iyi gelmiyo ((
listemize deneme süresi yazılmış benimde daha birinci ayım benimkinide ekleyinnn

Evet sağlıklı bir evladının olması ne kadar güzel. Allah uzun ömürler versin ona. İnşallah kardeşide olur. Biz çoğumuz ilk evlatlarımıza sahip olabilmek için çabalıyoruz ve ümidimizi yitirmemek en önemlisi. Allah hayırlısını versin hepimize.

slm kızlarrrrrrr nasılsınız ben geldim yaa yine çok yorgunum offf bana gezmek hiiç iyi gelmiyo ((
listemize deneme süresi yazılmış benimde daha birinci ayım benimkinide ekleyinnn

aleyküm selam canım hoş geldin. nasıl yaa? gezmek güzeldirr :))) ben küçük bir ilçedeyim gezemiyorum. kıymetini bil bence :)

evet bugün 2 gün geciktim..sinir stres var tabi..kahverengi lekeler de 2 gün önce oldu..gebelik testi aldım veeeee sonuç negatiiiifff...bu iş bütün bildiklerimi yalanladı :))

kızlar Rabbim inşallah sizlerede tattırır annelik duygusunu evet haklısınız benim en azından bir evladım var inşallah bi tane daha nasip ederhepimize sizlerede çifter çifter nasip eder inşallah:))

sabrede sabrede bat'ıma iyice yaklaştım. yarın (6 ocak) adet günüm ve sorular daha da artıor kafamda zaman yaklaştıkça. lise yıllarımdan beri ki 26 yaşındayım şu an ağrımayan göğüslerim bu ay yaklaşık 10 gündür acıyor ve akıntılarım pek yoğun umutla bekliyorum ama idrar testlerim negatif çıkıyor. dün ve bugün yaptım ve negatif. bir de yarın sabah yapıcam ve ondan sonra regl olucak mıyım onu beklicem ve umarım olmam... :/

kızlar prolaktinim çok yüksekli dostinex diye bi ilaç kullandım düştü ve hamile kalamadan yine çook yükselmiş canım çok sıkıldı oflunun da aynı sorunu oldugunu bildiğim için özellikle oflu dedim canım sen hayıt suyunu nekadar kullandıktan sonra prolaktinin düştü benim bu hafta ovulasyonum olucak ama bu yüksek prolaktinle hamile kalamam yine ilaca daha başlamadım 1haftadır hayıt damlası kullanıyorum suya 20damla damlatıp sabah akşam içiyorum acaba etki edermi ovulasyon zamanıma kadar oflucum sana nekadar zamanda etki etti nasıl kullanmıştın çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…