- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.921
Hamilelik en guzel naz donemi zaten:))
canım daha doktora gitmedin mi sen?biz de senden haber bekliyoduk....
kırmızıların gelmemesi hamişlik için yüksek bir ihtimal.
selam canlar uzun zamandır giremedim takip edemedim umarım iyisinizdir haber vereyim dedim benim bi prensesim olucak allahın izni ile öğrndim cinsiyetini ... bi sorun yokmuş şükür kızım çok sağlıklı rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş güzel allahım kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan dualarım sizlerle allaha emanet olun
kızçelerim...
bütün gün regl olmama ümidiyle dolaşmak çok keyifliydi ancak eve geldim ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm
zaten sancım da var...sanki sabaha ya da yarın gün içinde olurum gibi. Zaten yarın 29. gün ve ben geçen ay da 29da olmuştum. Herşey rutinde gidiyor olur yani. Kısmet bakalım hatunlar. İnşallah yarın da bugün gibi kırmızısız geçer. Rabbim hakkımda hayırlısını versin...hepimizin hakkında
kızlar iyi akşamlar,topik 2.sayfaya düşmüş gene geliyim kurtarıyım bari dedimhayatımda ilk kez kuranı hatim ettim zaten bir kaç sene önce öğrendim her sabah 2 sayfa okuyodum sabah namazından sonra,tabi türkçesini de,cuma sabahları da yasin-i şerif..ancak bugün hatim edebildim bu şekilde,hepimize dua ettim,güzel allahım kabul eder inşallah bu arada love_love canım seni anlıyorum negatiften korkuyosun ama eğer hamilelik yoksa adetinin bu kadar gecikmesi iyi bi şey değil bunu biliyosun dimi??? eğer hamileysen bir an önce folik aside falan başlarsın değilsen de adet söktürücüye.lütfen yarın doktora git ve bizi de eşini de meraktan kurtar:) kendini düşünmüyosan bizi düşün yarın senden sevindirici haber bekliyoruz oflu gibi..rabbim inşallah sağlıkla ve hayırlı kucağına almayı nasip etsin..bu arada esila_askın vardı bi ara,onun da kızı olcakmış başka topikte yazmış,gördüm,bize yazdı mı? ben hatırlamıyorum hamile kalanlar bizi terketmeyin,siz bizim umut kaynağımızsınız
kızlar iyi geceler herkese bu gün hiiiç giremedim iş yerinde yoğundum öğleden sonrada fena bi karın ağrısı ile eve geldim yattım hafif bi kanama olmuş sanırım doğum kontrol hapı ara kanama yaptı banayattım acaip üşümüşüm boğazımda ağrıyor battaniye altında oturuyom klimada açık kociş öteki odaya kaçtı bura sıcak terliyom diye :d neyse yarında iş yoğun bu hafta pek takılamam cumaya kadar işlerim biterse gündüz nöbetine katılırım yine... Allaha emanet olun öptüm hepinizi....
herkes nirelerde yawww gelindeçene çalalım azcık morelim sıfır sizce ben bunalımdan çıkarmıyım kızlar ya bana akıl verinnn
ben de soğan kürüne başlayacağım kızlar kısmetse....7.gün başlanıyor sanırım değl mi,denemede fayda var,Rabbi'm şifa ve bebek versin hepimize inşallah.....
ayy cnm inş yarın kırmızılar gelmezz ve hamilesindir ve yerleşme lekesi gelmiştir inş! değilsede en azından bak ne güzel günüm geçmeden adet görüyorsun maşallah benimki çok düzensiz( her ay düşündüğüm tarihlerde adet göremiyorum benim işim çok zor ama sen şanslısın maşallahh en azında bunun için sevin emi üzülme eğer gelirse kırmızılar
künayyyyyydııııııınnnnn
huu huuu komşuuularrr mutlu günlerrrrr
ahh canımm benimm ne güzel kuran okuman allah kabul etsin inş !
adetim çok geçikti 3 ay boyunca heray düzenli dr. gittim gerekli tahliler yapıldı rahim filimi çekilmedi bir tek sorun yok çok şükür ama benim yumoşlarda benim gibi uyuşuklar herhalde hatta adetimin 14. günü dr. gitmiştim Aret Kamara İst. tüp bebek merkezinin sahibi ve kadın doğ. uzmanı onun birde görmesini istedim gayet herşey normal dedi bu ayda bekle bakalım hatta bir kaç ay daha dedi olmazsa rahim filimi çekip tüplere bakarız dedi :) allahım inş o rahim filimine gerek kalmaz ben kokuom ondanama 3 gün 4 gün bilemedin en fazla 5 gün geçikirdi şimdi 14 gün geçilti 2. adetimin ortasına geldim resmen yanii hamişlikle ilgli hiç bir belirtimde yok eşimde senin hormonların kesin düşüktür testlerde çıkmıyor dio senin kişilik olarak sağın solun belli değil allah bilir bebişide kim bilir ne kadar derin saklamıştır senin döl yatağı göstermezde dioo sen garipsin senin yuvanda garip olur dio yaa
WALLA HAKLISINIZZ KENDİMİ GEÇTİM SİZLERİDE MERAKLANDIRIYORUM AMA NASILSA HAMİLE DEĞİLİM YARIN ÖBÜR GÜN GELİR DİE TAKMIYORUMYA BANA NE OLDU NEDEN BEN BÖLE OLDUM BİR VURDUM DUYMAZLIK BİR UMURSAMAZLIK ALLAHIM YAHU BİRDE DİLİME VURDU AMMMA KONUŞTUM GECE GECE HEHE
kızlar ya benim ferritin yani demir depolarım düşmüş diye 3 aylık demir tedavisine başladım ben bu ay. acaba kullandığım demir hapı mı geciktirdi beni. Yani henüz gecikmiş sayılmam belki ama bugün olmazsam gecikmiş oluyor. :44::44::44:
canımmm soğan kürü benden sorulur artıkımm
iki aydır uygukamaktayım memnunum bir sorunum var mı bilmiyorum mayısta doktor kontrolüne gireceğim o zaman inş bir şey çıkmaz...
şöyleki, adet sancım oluşmaya başlamıştı korunmayı bırakınca bu soğan suyu o sancıyı hafifletti çok rahat atlattım son 2 ayı...
biraz da akıntı yaptı tabi doğal olarak.. inş yaptığın ay bebişin seninle olur canım...
ilk ay adetten sonra 7 ya da 8. gün yapacaksın 15 gün boyunca her içmeni taze hazırlaman gerek...
gerek kalmaz da inş. 2. ay da adetten 10 gün sonra, 10 gün uygulanacak tatlım ben de 2 ay uyguladım inş. 3. ayda bir faydasını görürüm
öpüyorum çookk
bir hamişlik yoluna giden arkadaşımız hbr mı cnm gelen giden
kızçelerim...
bütün gün regl olmama ümidiyle dolaşmak çok keyifliydi ancak eve geldim ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm
zaten sancım da var...sanki sabaha ya da yarın gün içinde olurum gibi. Zaten yarın 29. gün ve ben geçen ay da 29da olmuştum. Herşey rutinde gidiyor olur yani. Kısmet bakalım hatunlar. İnşallah yarın da bugün gibi kırmızısız geçer. Rabbim hakkımda hayırlısını versin...hepimizin hakkında
aahhh ahhh negüzel bi haber buu esilam cadicugum.selam canlar uzun zamandır giremedim takip edemedim umarım iyisinizdir haber vereyim dedim benim bi prensesim olucak allahın izni ile öğrndim cinsiyetini ... bi sorun yokmuş şükür kızım çok sağlıklı rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş güzel allahım kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan dualarım sizlerle allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?