- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.961
yaa kızlar ben dayanamadım, iş yerine gelirken gebelik testi aldım ve yine kocaman tek çizgi
bugün 29. gün... eğer hamile olsaydım silik de olsa çıkması gerekmez miydi? uff ama ya kafayı yicem ben böyle.
gidip kan vermek de istemiyorum, çünkü en son kan verdiğimde test sonucumu almadan kırmızılar gelmişti
acaba kimyasal gebelik falan oldu da şimdi de düşüyor mu hormon...aman vallahi sıkıntı bastı ya. belirsizliği hiç sevmem yapım gereği. ya kırmızılar gelsin ya da çift çizgi çıksın
ayyyyyyy yeni bir hamiş kokusumu aldı benim burduuummmayyy hadi inşallahh senden hayırlı haber alırız veeeee sdtive kuzumda senin arkandan geliiirr
inşallah canım yaaa..
bu arada resmen 2 saat içinde griip oldum yaaa. aralıksız hapşırıyorum ve acayip halsizim. biraz dayanmaya çalışıcam. baktım olmuyor izin alıp evime gidicemmm, yatıcamm
soffffkızlar size kendimle ilgili bir güel haber vermek istedim 3 gündür sigara içmiyorummmm bırakmak istiyordum sanırım ilk adımı attım aklımdan sildim artık sigarayı çağırıştırıyor diye kahve bile içmiyorumçook mutluyum çook dumansız hava sahasını çok sevdim inş tekrar o kötü kokulu günlere dönmem
slm canlar ayy ne güzel nisan ayı bereket ayı vallahı doğruruhsar86 tbk ederim cnm ben senin hissetmiştim bu ay hamiş olduğunu ayyy cok sevındım arada 6.hislerim bozuk saat gibi 2 kere doğruyu gösteriyor
sdtive cnm yapma ya bune sabırsızlık cnm inş inş inş inş inş hamişsindir ama cnm daha bugun batınken ne kdr kaptırmışsın tatlım kendını inşallah gelmez kırmızıların ama ya gelırse zor toplucaz senı sanırım bıraz daha sakin ol cnm
cnm bnm çok saol ama ben hala sevinemiorum kan testimi bi yaptırayım sonuç kesinleşsin sonra sevinicem inş :)
şöyle avazım çıktığı kadar bağırıcam....................
sdtive cim bizler adet 1 gün gelmedğinde hemen teste sarılıyoruz adetten sonra 10 gün ü hiiç hesaba katmıyoruz bak bende telaşla hergün yaptım testi 2 çizgiyi gördüm ama düştü gitti oluruna bıraksak ki yapamıyoruz kendimizde o sabrı o gücü bulamıyoruz maalesef.. sadece sen değil hepimiz böyleyiz benim elimde olsa bi ultrason cihazı alıp eve yumurtamı hergün takip ederim boyunu posunu
slm canlar ayy ne güzel nisan ayı bereket ayı vallahı doğruruhsar86 tbk ederim cnm ben senin hissetmiştim bu ay hamiş olduğunu ayyy cok sevındım arada 6.hislerim bozuk saat gibi 2 kere doğruyu gösteriyor
sdtive cnm yapma ya bune sabırsızlık cnm inş inş inş inş inş hamişsindir ama cnm daha bugun batınken ne kdr kaptırmışsın tatlım kendını inşallah gelmez kırmızıların ama ya gelırse zor toplucaz senı sanırım bıraz daha sakin ol cnm
evet aynen öyle canım...ama zorluyorum kenimi sabredicem. sadece idrar testi yapıcam
tamam sinhusum kızma ya
canım ben bat dündü aslında bana göre... hiç olmadı lekelenmem olmalıydy. benim 27. günümde yani pazartesi hafif hafif sancım oldu, dedim zamanıdır bugün yarın lekelneme başlar. ama salı günü yani dün kesildi ağrım. hafif akıntım var ama sarı-beyaz gibi. bugün de ağrım yok. sadece grip yüzünden deli gibi hapşırıyorum ve artık kasıklarım batmaya başladı. korkuyorum vallahi bir bebek tutunmaya çalışıyorsa beceremeyecek diyeyani açıkçası şuan adet belitim yok, hatta adetim yeni bitmiş gibiyim. Ama tabi belli olmaz, vücudumuz bize oyun oynayabilir...sadece Rabbime dua ediyorum, sonunda sevinmeyeceksem böyle umutlanmak istemiyorum, daha zor oluyor... çift çizgiyi göremeyecek bebişi sağlıklı kucağıma almayacaksam bir an önce gelsin kırmızılar
eee ne duruyosun cnm hadi yaptırda attt şu çığlıklarını
evet aynen öyle canım...ama zorluyorum kenimi sabredicem. sadece idrar testi yapıcam
tamam sinhusum kızma ya
canım ben bat dündü aslında bana göre... hiç olmadı lekelenmem olmalıydy. benim 27. günümde yani pazartesi hafif hafif sancım oldu, dedim zamanıdır bugün yarın lekelneme başlar. ama salı günü yani dün kesildi ağrım. hafif akıntım var ama sarı-beyaz gibi. bugün de ağrım yok. sadece grip yüzünden deli gibi hapşırıyorum ve artık kasıklarım batmaya başladı. korkuyorum vallahi bir bebek tutunmaya çalışıyorsa beceremeyecek diyeyani açıkçası şuan adet belitim yok, hatta adetim yeni bitmiş gibiyim. Ama tabi belli olmaz, vücudumuz bize oyun oynayabilir...sadece Rabbime dua ediyorum, sonunda sevinmeyeceksem böyle umutlanmak istemiyorum, daha zor oluyor... çift çizgiyi göremeyecek bebişi sağlıklı kucağıma almayacaksam bir an önce gelsin kırmızılar
cnm bnm inşallah tutunmaya çalıodur bebişin ve tutunur :))
lekelenmelerin yoksa bu iyiye işaret bence ama yine de bekle biraz..sabredtesi çok zor biliyorum ama geç olsun ama ii haber olsun senin için..
allahım senin yüzünü güldürsün inş....
işteyim şuanda akşamı bekliorum ama nasıl bekliorum gel bana sor :)) bi yandan da karnım ağrıo adet olcakmışım gibi kormaya başlıorum sonra geçio...
anlamadım yani var mı yok mu...
işteyim şuanda akşamı bekliorum ama nasıl bekliorum gel bana sor :)) bi yandan da karnım ağrıo adet olcakmışım gibi kormaya başlıorum sonra geçio...
anlamadım yani var mı yok mu...
bebeğim öyle anlattın ki tamam bu kız hamiş dedim ki inşallah öyle olur bugun zor gecicek senin için bahardan atabılır ne bilim korkuyorum sonunda husran olursa cok üzülceksin ben cok yaşadım çünkü cnm kötüsünü düşünme bebek tuttunamıyor da nerden çıktı zaten hamileliklerde kasık batmaları oluyor biliyorsun off kızım ya bende heyecan yaptım smdı ne dicektim toparlıyamıyorumen iyisi sen bugunu rahat atlatbakalım inşallah gelmez kırmızılar yarın dayanamazsan öğlen bi kan yaptırırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?