Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım böyle 1 günü geçipte teste gören nadir insanlar var bence beklemelisin zor biliyorum ama tek çizgi diye sıkma canını... bende ilk 1 hafta hergün yaptım bıkmadan usanmadan 9, günü çıkmıştı 2, çizgi çok normal böyle olması dedi doktor.... inş kırmızın gelmez çift çizgideki kırmızıların belirginleşir ....

ayyyyyyy yeni bir hamiş kokusumu aldı benim burduuummm ayyy hadi inşallahh senden hayırlı haber alırız veeeee sdtive kuzumda senin arkandan geliiirr

umarım yaa ben nedense inanamıyorum hala bi kan testini de göreyim öyle inanıcam:)) hoş artık olsun diorum o kadar çatlatma iğnesi klomenler fln kullandım.yumurtlama takibim yapıldı işi şansa bırakmadık bu ay ama yine de işte bi yanım hala şüpheli :))

inşallah hepimiz sırayla hamiş oluruz..hepimiz için dua edicem :))

inşallah canım yaaa..
bu arada resmen 2 saat içinde griip oldum yaaa. aralıksız hapşırıyorum ve acayip halsizim. biraz dayanmaya çalışıcam. baktım olmuyor izin alıp evime gidicemmm, yatıcamm

git dinlen kuzum eğer hamişsen senin bool bol dinlenmeye ihtiyacın olacaaaaaaaaakkkkkkkkk

allahım şu üç ay geçse ben de size yeniden hamileliğimin haberini versem sağlıkla yaaaa burda hamiş haberi aldıkça heyecan yapıyorum ayol

eve giderken kan mı versem dedim ama hayır sabredicem kan vermek için sadece eczaneden 1-2 test alırım, belki birini akşam üzeri birini de kırmızılar gelmemesi durumunda yarın sabah yaparım, Rabbim kısmet ederse.

zaten akşam mesai bitimini bekleyemem erken çıkarım belki de, gider dinlenirim...üşütmüşüm gibi

benimde bu 2 gündür kanamam oluyodu sabah dr aradım dediki doğum kontrol hapını günde 2 ye çıkaracaksın bi tables daha alacaksın dedi zaten gece içtiğim miğdemi bulandırıyordu şimdi hem sabah hem akşam içecem kızlar yaa yoksa kanamam durmazmış ki yaşadım bunu daha önce 27 gün boyunca kanamam durmamıştı orucumu bile tutamamıştım şimdi karnım ağrıyo göğüsler bomba gibi şişti ama hapı çoğaltacam mecburen offf pco offff nedir çektiğim yaaa matemetikten çekmedim valla bu pco dan çektiğim kadar..

Son düzenleme:
kızlar size kendimle ilgili bir güel haber vermek istedim 3 gündür sigara içmiyorummmm bırakmak istiyordum sanırım ilk adımı attım aklımdan sildim artık sigarayı çağırıştırıyor diye kahve bile içmiyorum çook mutluyum çook dumansız hava sahasını çok sevdim inş tekrar o kötü kokulu günlere dönmem

sdtive cim bizler adet 1 gün gelmedğinde hemen teste sarılıyoruz adetten sonra 10 gün ü hiiç hesaba katmıyoruz bak bende telaşla hergün yaptım testi 2 çizgiyi gördüm ama düştü gitti oluruna bıraksak ki yapamıyoruz kendimizde o sabrı o gücü bulamıyoruz maalesef.. sadece sen değil hepimiz böyleyiz benim elimde olsa bi ultrason cihazı alıp eve yumurtamı hergün takip ederim boyunu posunu

slm canlar ayy ne güzel nisan ayı bereket ayı vallahı doğru ruhsar86 tbk ederim cnm ben senin hissetmiştim bu ay hamiş olduğunu ayyy cok sevındım arada 6.hislerim bozuk saat gibi 2 kere doğruyu gösteriyor

sdtive cnm yapma ya bune sabırsızlık cnm inş inş inş inş inş hamişsindir ama cnm daha bugun batınken ne kdr kaptırmışsın tatlım kendını inşallah gelmez kırmızıların ama ya gelırse zor toplucaz senı sanırım bıraz daha sakin ol cnm

soffff

tbk ederim nasıl becerdin cnm ya darısı başıma inşallah 3 gun sigara içen için uzun süre 3 gun içmediysen dayan içme bidaha ben 3 saat içmeden duramıyorum maalesef

cnm bnm çok saol ama ben hala sevinemiorum kan testimi bi yaptırayım sonuç kesinleşsin sonra sevinicem inş :)
şöyle avazım çıktığı kadar bağırıcam....................

evet aynen öyle canım...ama zorluyorum kenimi sabredicem. sadece idrar testi yapıcam

tamam sinhusum kızma ya
canım ben bat dündü aslında bana göre... hiç olmadı lekelenmem olmalıydy. benim 27. günümde yani pazartesi hafif hafif sancım oldu, dedim zamanıdır bugün yarın lekelneme başlar. ama salı günü yani dün kesildi ağrım. hafif akıntım var ama sarı-beyaz gibi. bugün de ağrım yok. sadece grip yüzünden deli gibi hapşırıyorum ve artık kasıklarım batmaya başladı. korkuyorum vallahi bir bebek tutunmaya çalışıyorsa beceremeyecek diye yani açıkçası şuan adet belitim yok, hatta adetim yeni bitmiş gibiyim. Ama tabi belli olmaz, vücudumuz bize oyun oynayabilir...sadece Rabbime dua ediyorum, sonunda sevinmeyeceksem böyle umutlanmak istemiyorum, daha zor oluyor... çift çizgiyi göremeyecek bebişi sağlıklı kucağıma almayacaksam bir an önce gelsin kırmızılar

cnm bnm inşallah tutunmaya çalıodur bebişin ve tutunur :))

lekelenmelerin yoksa bu iyiye işaret bence ama yine de bekle biraz..sabredtesi çok zor biliyorum ama geç olsun ama ii haber olsun senin için..
allahım senin yüzünü güldürsün inş....

eee ne duruyosun cnm hadi yaptırda attt şu çığlıklarını

işteyim şuanda akşamı bekliorum ama nasıl bekliorum gel bana sor :)) bi yandan da karnım ağrıo adet olcakmışım gibi kormaya başlıorum sonra geçio...
anlamadım yani var mı yok mu...

bebeğim öyle anlattın ki tamam bu kız hamiş dedim ki inşallah öyle olur bugun zor gecicek senin için bahardan atabılır ne bilim korkuyorum sonunda husran olursa cok üzülceksin ben cok yaşadım çünkü cnm kötüsünü düşünme bebek tuttunamıyor da nerden çıktı zaten hamileliklerde kasık batmaları oluyor biliyorsun off kızım ya bende heyecan yaptım smdı ne dicektim toparlıyamıyorum en iyisi sen bugunu rahat atlatbakalım inşallah gelmez kırmızılar yarın dayanamazsan öğlen bi kan yaptırırsın cnm

inşallah tatlım yaaa... gelemsin kırmızılar, yarın sabah da silik pozitif göriyim inşallah! (amin)

işteyim şuanda akşamı bekliorum ama nasıl bekliorum gel bana sor :)) bi yandan da karnım ağrıo adet olcakmışım gibi kormaya başlıorum sonra geçio...

canım yeni hamile olan herkes zaten adet olucakmış gibi ağrıdan söz ediyor. bence çok normal o yüzden...hiç endişelenme sen

adet olmacakmış ağrılarda var hamilelik belirtisinde sende emin konuşuyorum çift çizgin var sonuçta akşam yapınca hemen alcan dimi sonucu yaz gece kaç olursa olursa okurum ben yahu ikinizede heyecan yaptım yaaa

yahu bacum sende bi test yaqpsana pazar cok gec değilmi hadi aynı anda bombaları patlatın şurda topik dolsun hepimiz kutlama yapalım

canım bu ay özellikle regle yakın acayip bir kabullenme vardı bende. buraya da yazmıştım. kırmızılar da gelse üzülmicem diye. Rabbim en iyisini bilir benim adıma demiştim. Ama ben düzenli regl olduğumdan hep, hatta mevsimden ıvır zıvırdan bile gecikme bilmediğimden bu 29. günde hiçbirşey gelmemesi durumu beni çok heyecanlandırdı. Yine de gelirse kırmızılar isyan etmicem Rabbime, çok da üzülmicem. doğru zaman değilmiş dicem... Ben bu ay her namazda şöyle dua ettim: "Rabbim, ben eşime süpriz yapmak için bu ay istiyorum ama sen hayırlıyı bilensin, bize hayırlı zamanda sağlıklı, eli yüzü düzgün hayırlı evlat nasip et" işte bu yüzden takdir Allahın. beni şu an yoran sadece belirsizlik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…