- Konu Sahibi minikgelin
-
- #17.941
yaa kızlar ben dayanamadım, iş yerine gelirken gebelik testi aldım ve yine kocaman tek çizgi
bugün 29. gün... eğer hamile olsaydım silik de olsa çıkması gerekmez miydi? uff ama ya kafayı yicem ben böyle.
gidip kan vermek de istemiyorum, çünkü en son kan verdiğimde test sonucumu almadan kırmızılar gelmişti
acaba kimyasal gebelik falan oldu da şimdi de düşüyor mu hormon...aman vallahi sıkıntı bastı ya. belirsizliği hiç sevmem yapım gereği. ya kırmızılar gelsin ya da çift çizgi çıksın
hayır canııııımmmmmmmm çıkmazzzz bak defalarca söledim gene sölimmm.
ben kızımda 7 gün geçmişti ve tek çizgiydi.ama 10. günde tekrar etmiştim testi ve o zamam çift çizgiyi anında görmüştümmmm.
evde yapılan idrar testleri bir hafta 10 gün geçmeden kesin sonuc vermiyo.
öğrenenler varmı var tabiii.
ama çoğınluk bir haftadan sonra öğrniyo tatlım..
boşuna yapıpta üzme kendini.
biraz sert mi çıktımm nee::
evet haklısı gerçekten beklemöesi çok zor bak ben 7 gündür o belirsizlikle başbaşayım
yok yok canım ya iyi yaptın sert çıkmakla çünkü akıllanmıcam ben... belki bugün regl olucam yani daha gecikmiş bile sayılmam ama neden idrar testinde çıkmadı diye dert ediyorum. eğer bugün olmazsam ve belirti de olmazsa, yarın sabah gidip kan veriyim bari. en sağlıklısı o
bence kana bile erken ama sen bilirsin bekle bakalım sende benim gibi hafta sonuna kadar pazartesi ola hayrola.
nasip olursa gelmezse bende pazar sabahı test yapıcam eğer yine cıkmazsa pazartesi doktora gitcem nasip olursa.
kuzum kırmızılar gelmemiş bakıyorumda telaş etmişsin biraz daha sabret kuzum testte ngatif gördüm diye umudunu kaybetme benim 6 aylık hamile arkadaşımda testte tek çizgi gördü sonra gitti kan verdi pozitif çıktısen biraz daha sabret kimisinin ki idrarda biraz geç gösteriyo yavru ceylan
söylemek kolay sabretmek zor kuzucum... aklımdan kırmızıların gelmesinin haricinde de bin türlü kötü şey geçiyor. kimyasal gebelik mi, düşücek mi vs gibi. Rabbim kötüsünden saklasıneşime süpriz yapma telaşındayım ya, bütün sabırsızlığım ondan... normalde gelirdi benim kırmızılar, en kötü işaret olucak kahverengi lekeler gelirdi. gelmedi ya, acayip umut doğdu bende. uykumdan bile eşime nasıl süpriz yapsam diye düşünerek uyanıyorum. ne yazık ki kaptırdım kendimi. Testte pozitif görmedikçe ve karnım ara ara sancılandıkça korkuya kapılıyorum. inşallah yarına kadar gelmez, sabah da temiz olursam gidip kan vereceğim. şu an bile kan vermek için sabırsızlanıyorum. öğlen arası bir özel polikliniğe gitsem mi acaba diyorum... karışık duygular içerisindeyim...
hamilelik belirtim de yok. ara ara batma ve bel ağrısı oluyor. Bir de başdönmem var sanki iki gündür...
aklım çok karışık tatlım yaaa...
test sonucunu kısa sürede alabileceğim bir yere gitmek istiyorum ama etrafımda öyle bir yer bilmiyorum...
bir iki özel hastane var ama acaba sonuç kaçta verilir ya da ne kadar güvenilir olur bilemedim. Silik de olsa çizgi görseydim testte daha bir güvenle gidip kan verecektim. şidi kan sonucum 13-15 çıkıcak ben iyice dert edicem kendime neden böyle diye. idrar testimde çıkmadığına göre 20nin altında olmalı...
canım bence biraz bekle.bak kahverengi akıntı da oldu diyosun.benim de bazen kırmızılar gelmeden önce kahverengi sinyal verir.bence 1 - 2 gün bekle.1 - 2 günlük gecikmeler tam mevsim geçişi nedeniyle de oluşabilir.biraz bekle derim benn.ama yine de sen bilirsin.
sdtivecimmmmmmmmmm inşallah hamişsindir tatlımmmmmmmmmmmmm
canım biraz daha sabret bak benimde bu ay 28. günde olurdum hep 31. güne kadar olmadım yani 4 gün gecikti diye çok umutlanmıştı.gidicem kan vericem dedim eşim durdurdu.dayanamadım gittim evde yaptım yaptıktan 10 dk sonra regl olmaya başladım. stresten de olabilir.ama inşallah yumoşun seninledir.takma kafana sıkıntı yapma.3-4 gün daha bekle bakalım biliyorum zor beklemesi ama yap bunu
kızlar nasılsınız?
ben dün dayanamadım yine test yaptım silik çizgiyi gördüm bu sefer..silik ama belirgin de bir çizgi, inanamadım tekrar yaptım onda da aynısı çıktı..
bu akşam gidip kan testi yaptırıcam nolur bana dua edin galiba bu sefer oldu :))
ah kuzum ya hadi inşallah
vallahi çok sevindim siilk de olsa 2 çizgi görmene...ben 3 gündür uğraşıyorum ama göremiyorum...belki de gelecek kırmızılar, hayırlısı olsun artık ne yapalım...
kan testi sonucunu mutlaka yaz buraya tamam mı?
kızlar nasılsınız?
ben dün dayanamadım yine test yaptım silik çizgiyi gördüm bu sefer..silik ama belirgin de bir çizgi, inanamadım tekrar yaptım onda da aynısı çıktı..
bu akşam gidip kan testi yaptırıcam nolur bana dua edin galiba bu sefer oldu :))
ayyyyyyy yeni bir hamiş kokusumu aldı benim burduuummmayyy hadi inşallahh senden hayırlı haber alırız veeeee sdtive kuzumda senin arkandan geliiirr
söylemek kolay sabretmek zor kuzucum... aklımdan kırmızıların gelmesinin haricinde de bin türlü kötü şey geçiyor. kimyasal gebelik mi, düşücek mi vs gibi. Rabbim kötüsünden saklasıneşime süpriz yapma telaşındayım ya, bütün sabırsızlığım ondan... normalde gelirdi benim kırmızılar, en kötü işaret olucak kahverengi lekeler gelirdi. gelmedi ya, acayip umut doğdu bende. uykumdan bile eşime nasıl süpriz yapsam diye düşünerek uyanıyorum. ne yazık ki kaptırdım kendimi. Testte pozitif görmedikçe ve karnım ara ara sancılandıkça korkuya kapılıyorum. inşallah yarına kadar gelmez, sabah da temiz olursam gidip kan vereceğim. şu an bile kan vermek için sabırsızlanıyorum. öğlen arası bir özel polikliniğe gitsem mi acaba diyorum... karışık duygular içerisindeyim...
hamilelik belirtim de yok. ara ara batma ve bel ağrısı oluyor. Bir de başdönmem var sanki iki gündür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?