Sabredenler Kulübü 2012 :)

ayy hadi inş bak gelen olmamışş allahımm benden önce senin güzel haberini alırız inş bendende bir kaç gün önce kahve renkli leke geldi ama benim nedense gebelik şüphem yok nie bilmiyorum ama heray hamileyim diyen ben bu ay inatla yok ya değlimm diyorum 3 ay boyunca vücudumu çok iyi dinledim hep adet gördüm şimdi olan belirtiler beni yine umutlandırmıyorr mevsim değişiklik diye geçiştiriyorumm ben
amaa allahım inş sen hamilesindir :)

cnm testi bence erken yapmışsın bana her eczacı 1 hafta geçsin öle yap diolar benim 4 gün geçti şimdi çıkar mı die her seferinde soruyordum hepside bir kaç gn daha bekle yap diolardıı seni umutlandırmak istemiyorum ama tek çizgi hormonların hassasiyetine göre değişio cnmm yada testinnn kan vermek için bekle bence cnm ama sürekli kafana takıyorsan bu belirsizlikten kurtulmak için ver istersen ama yerinde olsam en az 1 hafta beklerdim bak ben 15 gün oldu hala tında tınım yani :d
ama inş hamilesindir aminnnnnnnnnnnnnnnnnn!

allahımm inşş inş hamilesinn süperr tebrikler canımmm bu günün bombası senden geliyorr allahımm sen güzell çok şükürr hadi akşam çıldıra çıldıra gel hamileyim ddeeeeeeeeeeee :)

senin adına çok sevindim devamı gelsin inş ve o illeti içmezsin birdaha inş cnm

işteyim şuanda akşamı bekliorum ama nasıl bekliorum gel bana sor :)) bi yandan da karnım ağrıo adet olcakmışım gibi kormaya başlıorum sonra geçio...
Anlamadım yani var mı yok mu...

benimde canım karnım kasıklarım belim kendimi yorunca bir ağrıyor eyvawlar olsun gelio kırmızılar diyorum geçiyorrlar saatlerce yine belirti olmuoo ayakta 2 saat dün ütü yaptım kasığımda batmalar oldu ama anlık anlık geçti ütü bitti uzattım ayaklarımı şimdi maşallahh ne belim ne kasıklarımda tık yok bende anlamadım nasıl iş bu böle ya sökülemiyorum yada bilemiyorum 3 kere test yaptım biri silik diğerleri negatifti o yüzden umutlandırmıyorum kendimi

aman aman amannnnnn dikkat et evdeykenden kapın hep kilitili olsun canımm yaaa allah korusun hepimizi kötü insanlardan ben sıraylar sayfaların yorumlarını okuyorum tek tekk :)

aman aman amannnnnn dikkat et evdeykenden kapın hep kilitili olsun canımm yaaa allah korusun hepimizi kötü insanlardan ben sıraylar sayfaların yorumlarını okuyorum tek tekk :)

yahu sen neden bizi çatlaıyon ayol yarın git ama nolaaarrr bak inşallah hamile olduğunu öğrenicen essah diyom inşallah çok güzel haberler duyarsın kuzum ayrıca bide şu yönden bak eğer gebeysen bebeğin kalp atışlarını duyman gereken tarihi geçirirsin ona göre bu işin bir sürü tahlili falan birde

valla kuzum alt üst her tarafı kilitledim demiride attım düşündükçe korka korka oturuyorum :18: mantığım da almıyo kapıda merdiven yapılıyo ustalar var o durumda cesaret edipde gelir mi ki hırsız yaa :26: hayırlısı bakalım rabbime emanetim

mrh kızlar...gündüz ne güzel sohbet olmuş.iş yerinde nete giremiyorum akşamları fırsat oldukça gelmeye çalışıyorum.

inş. bu ay hamişler artar.sdtive,love_love,çiçeklara güzel haberlerinizi bekliyorum

benim de batıma 7 gün kaldı.adet belirtilerim başladı bile,burnumun içinde uçuğum bile çıktı(her adet öncesi çıkar sağolsun)
bu bebiş ne zaman gelecek yaaaa...

aaaa recsn geldi.kuzum geçti mi moral bozukluğu?ameliyat falan derken çok yoruldun yorgunluk stres de çok moral bozukluğu yapar.

Canım ben senı tebrık ederım cunku aynı ovulasyon testı yapmıstım adetımı 1 gun gecınce ıkı cızgı kıp kırmızı cıkmıstı belırgındı yanı sonra bır baktım bebıs gelıyorr.... Bencee hamılesın yınede umıtlenme derım hayırlısı olsun senın ıcın

canımmmm inş. hamişsindir çok sevinirim öyle olursa sıkıntı yapma lütfen ama

slm kızlar nslsınız hamiş haberleri vardr inş.. kaç gündür bamıyorum nete.. buraya gelmedim uz süre malum benim drumlar kötü..
eşimin kromozom testi sonucunu bekliyoruz 10 güne belli olur heralde..
deli gibi kasık agrılarım var ki bende hiç böyle agrı olmasdı.. yarebbim eşimde hiç sperm olmadıgını bilmesem hamileyim derim o derece bi kasık agrsı..ama malesef çok üzüldüm bu ay bünyem ters tepki veriyo sanırım...
bana dua edinnn eşimn amleyt sonucunda sperm bulunsun... özledim hepinizi..annelik uygusunu hepiniz tadın inş..başıma bu olay geldikten sonra hamile kalmanın ne mucizevi bi olay oldugunu daha iyi anladım

Son düzenleme:
Canım benim;Allah nasip ettiği zaman ediyor zaten,İnşallah Rabbi'm senin de yüzüne güler....Annelik,hamilelik mucizevi bir olay,inşallah sana da nasip olur bu duygu.

sdtive'cimm inşallah hamişsindir tatlım...inan senin adına çook heyecanlanıyorum...Rabbi'm sevincini yaşatsın sana ,eşine inşallah.

Canım benim;Allah nasip ettiği zaman ediyor zaten,İnşallah Rabbi'm senin de yüzüne güler....Annelik,hamilelik mucizevi bir olay,inşallah sana da nasip olur bu duygu.
amin cnm bnm inş. içimde sadece %20 bir umut var onuda amlyttan sonra kaybetmem inş.. 1-2 sperm bulurlar..cok zor bi durum hayat amacsız artık... tüm çocuklara boynum bükük bakıyorum..nebilim içimdekileri anlat anlat bitiremem... eyse can sıkmayayım bana dua edin nolur...allahımmmm kimsenin kucagını boş bırakmasın

dualarımız sana ve dileyen,dua eden,hasretlik çeken,özlemle bekleyen herkes için canım..Rabbi'm herkese nasip etsin....(mutluluktan biz de uçalım,cennet kokumuzu biz de duyalım inşallah..)Unutma;Rabbi'm olmayacak işin hayalini kurdurmazmış....

tam olarak yaşadıklarımı anlatmışsın tatlım...inşallah mutlu sonla biter

ya kızlar ben bu gün 3 te uyandım eşim dün gece rahatsızlandı onunla uğraştım haliyle bu sabah yine kalkamadımm midesini üşütmüş bizim için zor bir gece olduuu off yaaa yine gidemedimm (

geçmiş olsun canım eşine...ya aslında ben de bir garibim. hamilelik belirtim yok, regl belirtim de yok, hiçbirşey yok yani ee haliyle yaptığım bütün gebelik testlerinde de bir şey yok! tertemiz tek çizgi yani ancak bu kadar temiz olur. belki de betsel falan haklı, hiç başıma gelmemişti ama bu ay gecikme yaşayabilirim, sebepsiz

balım ben yanlış anlatmışım galiba. benim ovulasyon testimde ikinci çizgi silikti, yani ovulasyon zamanından uzakta yaptığımızda çıktığı gibi...keşke tebriklik bir durum olsa ama şu an için yok

canımmmm inş. hamişsindir çok sevinirim öyle olursa sıkıntı yapma lütfen ama

inşallah canım yaaa...eğer değilsem de kırmızılar gelsin, iyice umutlanıp kendimi kaptırmak istemiyorum

ben aklıma geldikçe dua etmeye çalışıyorum tatlım. İnşallah güzel şeyler olacak...umudunu sakın kaybetme

sdtive'cimm inşallah hamişsindir tatlım...inan senin adına çook heyecanlanıyorum...Rabbi'm sevincini yaşatsın sana ,eşine inşallah.

inşallah inşallah canım şimdi akşam namazından sonra da dua ettim, ben çok istedim ancak sen hayırlıysa nasip et dedim...tez zamanda da öğreniyim istedim...sonra hayal kırıklığı yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…