Sabredenler Kulübü 2012 :)

valla artıkın hayatı hızlı yaşamaya başladık kuzum sdtive genç odası bakmaya gidiyoo artıkın çocuk odasını da geçtik bebeleri 6 yaşında olarak doğuruvercezz

ben de anlamadım artık canım neden öyle yaptığını yazdı ve gitti, cevap da verdim üstelik... ben de merak ettim doğrusu...

hepiniz kaçtığınıza göre ben de artıkın kaçar görüşürüz yavru ceylanlar sanırım ben bu saatten sonra gelemem hadi öptüm görüşürüüzz

2 dir msj yazmaya calışıyorum error veriyor arkadaşım sen soğan kürünü deneyen varmı dedin denemeyenlerden ses çıkmadı doğal olarak deneyen arkadaşta acıklamasını yaptı kendını yırtmna gerek yok deneyen varmı yoksa deneyen suna iyi gelir diye yazabılırdın

bacım ne cesaret kapıyı açtın ya ben tırsardım heralde

tabiki canım yardımcı olursam ne mutlu bana ibrahim saraçoğlu bana bizzat mesaj attı yani yani mesajıma karşılık olarak şunu yazdı
yemeklerde kullandığımız kuru soğanı sarı kabuklu olacak kırmızı veya mor olmayacak adetine 10 kala başlıyosun her öğle ve akşam yemeğinden önce 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun kaynamaya başlayınca soğanın kabuğunu soyup 4 yada 6 parçaya böülüp at ve ağzı kapalı 5 dk kaynat sonra ocağı kapat ve dinlendir ılımaya yakınken iç ama bunu 15 gün boyunca hiç kesme adet bile olsan bırakma mutlaka açken yap bunun sonucunda evel allahın izni ile kalırsın dedi ama kalmzsan sonraki adetinden 10 gün önce 10 gün olmak şartıyla tekrar yap dedi ben bunun sitesini araştırdım 8 10 sene çocuğu olmayan hatta tüp bebek bile deneyip tutmayanlar ilk aydan hamile kalmış inşallah dener ve kalırsın

teşekkür ederiz bizim de yaptığımız buydu aynen... ben de başka bir şey zannettim.

Son düzenleme:

yuhh kiralık daire varmı peki binada sizin doğruluk payı ne acaba yoksa kımsenın canını yakmasın

saol cnm bilgiler için bakalım bu ay hamile diilsem bnde başlayabilirim belki ama beni soğan suyunu nasıl içiceğim düşündürüo ya kokmuo mu o ya da tadı nasıl bilio musun?

cnm bacım senın 2 ayın dimi hadi bakalım bu ay ne olcak

evet kuzucum bakalım ne olacak...

bende pek tesir etmedi gibi geldi bana, bir sorunum var mı bilmiyorum ya gerçi..

sadece korunmayı bırakınca adet sancılarım artmıştı her nedense, bu soğan suyu onu hafifletti valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…