Sabredenler Kulübü 2012 :)

ya ben ne yapıcam herkez benden haber bekliyorr ( annemler bir yandan kayınvalidemler bir yandan arkadaşlarım bir yandan sizler bir yandann kendimi çok kötü hissediyorumm herkez benden hamiile haberi beklio kayınvalidem akşam üstü geldi neden dr. gitmiyorsun kızım dedi anne dedim adetlerim çok düzensizz ondan geçiikme olmuştur dedim az önce görümcem aradı ( yarın sabah gelip beni dr. götürcekmiş hiç gitmek istemiyorum herkez sevinçli haber beklerken benden kimseyi üzmek istemiyorummm ( adetim düzensizz oluyor böle diyip geçiiştirsemde olsun belki hamilesindir diolarr biliyorum benden bu haberi bekliyorlarr kimseyi üzmek istemiyorummm :'((( ne yapıcam yarın kaçışımda yok (

bende bu gün seni sorucktım haber alan var mı diye çok geçmiş olsunn eşinde sorun mu çıktı canımm merak ettimm

canım stresini anlıyorum niye kimseyi üzesin ki.eğer gebelik yoksa kafandaki soru işaretleri kalkar rahatlarsın. böyle stres yaptıkça hamiş değilsen adetin iyice gecikir.
ailen seni düşündüğünden doktora götürmek istiyordur.umutlandırmak istemiyorum ama benim arkadaşımda da idrar testleri hep negatif çıkıyordu.o da doktora gitmemekle diretti 3 aylıkken hamile olduğunu öğrendi.

Canımm herkezz belirti yaşamamn gerekio zaten dedii bakalımmm benim işim artık çok zor yarın zorla dr. götürücekler beni deminden beri ağlıyorum herkez umutla beklerken herkezi üzücem yarınn ama bana belli etmicekler biliyorummm :'(((

kuzum bak iki taraflıda düşün iki durumunda iyi ve kötü yönü var eğer hamileysen boşuna bekliyorsun mutlu haberi alıp sevinmelisin kendini sıkmana gerek yok eğer hamile değilsende bünyene yazık biran önce söktürücüyle falan adet olman gerekiyor. Kuzum kimseyi düşünme her iki şekilde de senin sağlığın daha önemli o yüzden madem kaçışında yok yarın git sonucu al en güzeli bu kuzum hamile olmasan bil enereye kadar böyle stresle bekliceksin ki ama hamileysende yavrucuğuna yazık değil mi be kuzum sıkıyon onu orda kendini üzme kuzum herşeyin hayırlısı

kuzuma bak ne güzel stresi artık attın maaşllaahhh dualarımız hep seninle kuzuminşallah güzel haberler alırsın. Her daim ümitli olmak güzel birşey rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalinide kurdurmaz içimize onun sevgisinide koymaz inşallah bebeğine kavuşursun kuzum bakarsın bu ay mucize olur biz de senin mucizene şahitlik ederiz ayyyy ne güzel olur Rabbim dilerse oda olur görelim neyler mevla neylerse de en güzelini layığımızı eyler

ben hamile olmadığımı hissediyorumm her ay geçiktii kimse bu kadar önemsemedi hatta ben heray hamileyim moduna girdimm kimse tınlamadı benii böle kafana takarsan olmaz dediler bu ayda tınlamadım hatta testlerden bile kaçtım şimdi herkezz hamileyimmiş gibi muamale yapıyor bana şimdide ben kimseyi tınlamıyorummm (
bak görürsünüz yarın dr. akşama yada ertesi günü kırmızılar gelicekkk adım gibi biliyorumm görüceksinizz (

canım stres yapma en doğrusu zatn bi dr görünmen hem daha kırmızıların gelmemiş belkide kuzun senledir canım içini rahat tut eğer hamiş değilsende daha zamanına var demektir rabbim büyük tez zamanda gelir inş kuzun sana yarın güsel haberlerle gelirsin inş tatlım

ne yapak değişik bir şey yok hafta sonu geliyor o yüzden mutluyum.sen ne yapıyon işe başladı mı kocişin

yok daha başlamadı tatlım çarşamba başlıcak kısmetse bugün hava çok güseldi biraz gesdik kocişimle he he fırsatları değerlendirelim demi kocişim işe başlamadan bahar havası insana neşe veriyor kocişimde beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor canım benim aslında o benden dahaçok üsülüyor ama hiç belli etmiyor bana tatlım benim

ahh ahha saolasınn canımmm inş hayırlı haberlerle geliriimmm

canım gezin dolaşın tabi sizi gidi genç çiftler:) keçiboynuzu kürünü uygulamayı unutma kocişine:)

canım gezin dolaşın tabi sizi gidi genç çiftler:) keçiboynuzu kürünü uygulamayı unutma kocişine:)

yapıyorum canım kocişime ballı tarçınlı sütte yapıyorum bide muz yediriyorum,bi ceviz kaldı onuda unutuyorum hep yedirmeyi aklıma gelmişken vereyimde yesin kocişim inş düzelir artış olur hızları saniyede 180km olur dermişim

arkadaşlar ben biraz halsizim gidip uzanıcamm yarın inş güzel haberlerle gelirimm akşama inşş hepinizi çok öptümmmm hayırlı gecelerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…