Sabredenler Kulübü 2012 :)

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egem
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün fermi (selda) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

ben geldim cnm.sana önceki sayfalarda yazmıştım ama görmedin galiba tatlım.inş değerlerin artar...
benim de bunalıma giresim var ya.içim daralıyo.neden bilmiyorum huzursuzum

gördüm canım, bir cevap içinde alıntı yapmadan yazmıştım sana diye hatırlıyorum ama atladıysa da bağışla. vallahi hayırlısı ne ise o olsun artık. artsa da ne kadar sağlıklı olur bilemedim. adet gecikmesinin 2. gününde 2 çıkması normal değil bence. inşallah kısa zamanda kanama başlar da sorunsuz biter. yeni umutlarla yeni aya başlamak istiyorum. tabi bu sefer regl bitince doktora görünmeyi düşünüyorum ama bakalım. belki yumurtlama günüme yakın giderim

canım demin girdimde yazamadım bilg sorun vardı hakkında hayırlısı olsun inş bebişin senledir canm, herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda tatlım rabbim büyük

HERKEZE SELAAAMM BİLMİYORUM NEDEN BU AY BÖYLEYİM HALA ANLA VEREMİYORUM KENDİME KAYINVALİDEM SABAH UYANDIRDI GÖRÜMCEM ARADI GELDİ EVDEN ALDI BENİ DR. GİDERKEN KENDİ ANNEM ARADI HADİ HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZZ DEDİ EŞİM SEVİNÇLE UĞURLADI DAHA DR. GİTMEDEN YOLDA HEYCANDAN 2 KERE ARADI AMA BENİM İÇİMDE DEHŞET BİR KORKU VARDI YOLDA GİDERKEN KALBİM SIKIŞTI AĞRIDI ABLAM İYİ MİSİN DEDİ KALBİM ACIDI BİRAZ DEDİMM ÇÜNKÜ SONUCUN NE OLDUĞUNU BEN BİLİYORDUM BİRTEK HERKEZ BİLMİYORDU KAN TESTİ SONUCUM 0.100 ÇIKTI ELİME KAĞIDI ALDIM HAMİLE DEĞİLİM BİLİYORDUM DEDİM ÇIKTIM YUKARI ABLAM YANİ GÖRÜMCEM YÜZÜME GÜLEREK BAKIO HAMİLEYİM DEMEMİ BEKLİO BEN SİZE DEMİŞTİM BOŞUNA UMUTLANDINIZ DEDİM SANKİ BEN DEİLDE O HAMİLELİK TESTİ YAPTI GÖZLERİ DOLDU ( EŞİME HABER VERMEK İSTEMEDİM SONUÇ KÖTÜYSE ARAMICAM DDİM TAMAM DEDİ ARAMADIM AMA DAYANAMADI GELDİ YANIMAA DEĞİLMİŞİM CNM KAPTIRMA KENDİNİ DEMİŞTİM EŞİMİNDE GÖZLERİ DOLDU NE YAPALIM BİZİM KADDERİMİZ BU HERHALDE OLMICAK GALİBA EVLADIMIZ DEDİ BEN ETRAFIMDAKİ HERKEZİ AVUTMAYA BAŞLADIM ENÇOKTA EŞİMİ EŞİM MAYMUNLUK YAPIP MORALİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORSUN AMA NAFİLEE DİYİP BOYNUMA SARILIP AĞLADI ( BEN GÜLYORUM AŞKIM LÜTFENN YAPMAA DAHA 4 AY OLDU BÖLE KONUŞMAA AKŞAM GİDİP ÇALIŞALIMM BAK TUTTURAMADIK BENİM YUMOŞLRTI DİE GEYİK YAPIYORUM AMA NAFİLE ADAMIN YÜZÜ GÜLMÜYORR HAMİLE DEĞİLİM DİE ÜZÜLMEDİM KADERE ÇOK İNANIRIMM ZAMANI VAR BU AYDA OLMAMIZDA BİR HYIR VAR DEMEKKİİ DR. SÖKTÜRÜCÜ VERDİ ALMAK İSTEMEDİM BİR İKİ GÜN DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ BELİM ÇOK AĞRIMAYA BAŞLADI SANIRIM OLUCAM BİR İKİ GÜN İÇİNDE DR. ADET OLDUKTAN SONRA GELİYİM YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİMMM BAKALIM ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZZ KİST FALAN YOK YUMURTALARIMDA AMA SANIRIM GEÇ GELİŞİP ÇATLIOOO ANLADAĞIM KADARIYLAA BU AYDAN İTİBAREN YUMURTA TAKİBİNE GİRİCEM GEREK TAHLİİLERİ DAHA ÖNCE YAPTIRDIM BAŞKA SORUNMUZ YOK TEK SORUN BENİM YUMURTALAR GEÇ GELİŞİP ÇATLIOOO TEK SORUN BUdur. yumurta takibi yapan baynalar var mı acaba fiyat olarak ne kadar süre ile gidlip gelinio bilen var mı ?m acaba dr. bunu konuşmadım adet ol gel takibe başlıyalım dedi heryede değişio mu acaba ?

oncelıkle gecmıs olsun bencee hastaneye sadece kendın degıl esınde gıdıp sperm tetstı yaptırsın nıye sucu kendınde goruyorsun kı hemen

canım daha 4 ay olmuş 4 ay nedirki daha çok başındasın rabbim büyük vardır herşeyde bi hayır üzülme dicem ama insanın elinde olmuyor illaki üsülüyor işte rabbim tez vakitte yüzümüze bakar inş...yumurtlamayla ilgili bir bilgim yok tatlım bilen arkadaşlarımız sana yardımcı olur inş herşey istediğin gibi olur

canım senı cok ıyı anlıyorum cunku ben de bugun kan tahlılını elıme aldıgımda hemen hemen aynı duyguları yasadım esım araba da benı beklıyordu ben aldım zarfı actım baktım kı deger 0,400 tuttum kendımı soğukkanlılıkla bındım arabaya yokmus bır sey askım dedım olsun hayatım allahtan hayırlısı dedı calıştırdı arabayı ben tabı salya sumuk basladım ağlamaya kayınvalıdeme soylemek ıstememıstım ama doktora gıderken cok sordu neden gıdıyorsunuz dıye soylemek zorunda kaldık tabı onu arayıp hamıle degılmısım dıyemedım eşim aradı ama şimdi iyiyim eşimle karar aldık yarın bır guzel gezıp moral depolayıp calışmalara devam ama hala adet olamamanın verdıgı stres devam edıyor haftaya da olmasam doktora gıdıp sanırım bende sokturucu alıcagım ılk defa bu kadar gecıktı adetlerım duzensız olmasına ragmen
Sana tavsiyem canım kafanı da eşinin moralını de yuksek tutman.Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatları nasip edecektir bize eminim dualarım seninle hepimizle

hakkinda hayirlisi olsun ins cnm.uzmemeye calis kendini. bak kendinde esine soylemissin daha 4ay oldu diye.cok erken bir sure.Allahin izniyle olur moralini yuksek tut

slm bacım ben burdayımda sen nerelerdesin anlat bakem

bacım haberler kötü kan testi bugun geldı sonuclar 0,400 agladım agladım sımdı ıyıyım ama hala olmadım adet offff stres yaptı bende ılk defa bu kadar gecıkıyor
Hiç istemıyorum ama sanırım doktor yolları görünüyor bana dua et tatlım adet olayım bır an önce

canım herşeyde vardır bi hayır hakkımızda hayırlısı bende öle çok gittim havamı alıp geldim tabiki nysem rabbim büyük bende bu ay baya geç oldum hatta ilk defa 50 günü buldu ama oldum yumrtlama günlerim hep atıyor ama akıntıdan 2 hafta sonra mutlaka geliyor bende hormon testi verdim dün yarın dr göstericem bakalım ne dicek inş adetin biran önce gelir canım yumurtlama akıntını takip ediyormusun ne zaman oldu canım

oncelıkle gecmıs olsun bencee hastaneye sadece kendın degıl esınde gıdıp sperm tetstı yaptırsın nıye sucu kendınde goruyorsun kı hemen

çok saol cnm ben kendime üzülmeyi geçtim en çok etrafımda umutla bekleyenler üzülünce çok üzüldümmm eşim yarın sabah sperm testi yaptırıcakk geçen ay yapması gerekiodu ama bekle bu ay bakalım dedim yarın kendi gidip yaptırıcak artk bakalım sorun nedir ?

evet bende böyle düşünüyorum canımmm inan Allah biliyor yaa kendim için bir lokma üzülmedim iyikide kendimi heveslendirmedimm eşim çok üzüldü ona moralim bozuldu ama akşam onu teselli edicem kendini dükkanda işe verdi üstelemedim bakalım herşeyin hayırlısı artık çok şükür kendimi çok güçlü hissediyorum :) Allahıma Bin şükür :)

canım sprm testi için 3gün perhiz var 4.gün sabahı gidip veriliyor biliyorsun değilmi canım,ayrıca morelini yüksek tutmalısın canım zor evet ama üzülmenin faydası yok tatlım sen ne kadar iyi olursan bebişin sana o kadar çabuk gelir tatlım

ahh canım ikimizede çok geçmiş olsun aynı anlarda yaşamız hüzünleri vardır bundada bir hayırr ne yapalım rabbim en doğrusunu bilir güçlü olalımm inancımızı yitirmeyelimm bizde elbet bir gün anne olucazzz ben iyiyimde eşim iyi değil çok hazırlamıştı kendini o kadarda dedim benim adama :) çocuk gibi üzüldü neyse elbett akşam alırım gönlünü ben :)

bız tam 7 ay bekledık bebek ıcın sonunda dr gıdelım dedık esım sperm testı ben alttan muane felan hersey normal bekleyın dedı dr...Doktora gıttıgım ayın sonunda hamılee oldugumu ogrendımmm ben cok stres yapıp uzulmustummm takı doktora gıdıcez nasılsa dıyıp kendımı salıverdım bır baktım gobekte mercımek var o yuzden stresten uzak durun sırf bebek ıcın esınızle beraber olmayınnn... ve ben hamıleee kaldıgım ay sadece esımle 2 kez beraber oldum dusun ondan oncekı aylar hep yumurtlama donemı dıe dıe hep bosa yordum kendımııı esınızle sureklı beraber olmak belkı sper kalıtesını dusurmuyor ama sper hızını etkılıyor buda cok onemlı bırseyyy sper ne kadar hızlı olursa yumurtalıkla o kadar cabuk karsılasır... Umarım hersey gonlunce olur

çok şükür canım bu halimize rabbim başka dert keder vermesin,eşin içinde zor bi durum inş sonuçlarınız iyi çıkar birbirinize destek olmanız en doğrusu zaten tatlım

bız tam 7 ay bekledık bebek ıcın sonunda dr gıdelım dedık esım sperm testı ben alttan muane felan hersey normal bekleyın dedı dr...Doktora gıttıgım ayın sonunda hamılee oldugumu ogrendımmm ben cok stres yapıp uzulmustummm takı doktora gıdıcez nasılsa dıyıp kendımı salıverdım bır baktım gobekte mercımek var o yuzden stresten uzak durun sırf bebek ıcın esınızle beraber olmayınnn... ve ben hamıleee kaldıgım ay sadece esımle 2 kez beraber oldum dusun ondan oncekı aylar hep yumurtlama donemı dıe dıe hep bosa yordum kendımııı esınızle sureklı beraber olmak belkı sper kalıtesını dusurmuyor ama sper hızını etkılıyor buda cok onemlı bırseyyy sper ne kadar hızlı olursa yumurtalıkla o kadar cabuk karsılasır... Umarım hersey gonlunce olur

hakkinda hayirlisi olsun ins cnm.uzmemeye calis kendini. bak kendinde esine soylemissin daha 4ay oldu diye.cok erken bir sure.Allahin izniyle olur moralini yuksek tut

SAOL CANIMMM BEN ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM :) İYİKİ KENDİMİ HAZIRLAMADIMM GEBELİĞEE O MODA GİRMEDİM TAM GİRİCEĞİM ZAMAN ADETLERİMİN NE KADAR DÜZENSİZ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP O MOTTAN ÇIKTIMM DAHA ERKEN KORUNDUK 1.5 SENE NORMAL HEMEN OLMAMI EŞİME BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM AMA ŞİMDİ O ŞOKTA TABİ ANLAMAK İSTEMİYOR :) NEYSE ANLICAKTIR ELBET!! MORALİMİ İYİ TUTUYORUM HORMONLARIM İYİCE BOZULMASIN YUMURTALARIM ETKİLENMESİN DİE aRTIK ALLAH SABRINI VERDİ HEP YA RABBİM EĞER YOKSA BİRŞEY PEYGAMBER SABRI VER BANA RABBİM DEDİM SANIRIM RABBİM PEYGAMBER SABRI VERDİ BU AY BANA ÇOK ŞÜKÜRR :) İNŞ HAYIRLI ZAMANLARDA HAMİLE KALIRIZ GÖNLÜMÜZE GÖRE OLSUN HERŞEYY CANIM AMİN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…