- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.241
ya hep doktorlar bile 1 yılı doldurmadan gelmeyin diyor bunu biliyorsun. İnşallah bir sorun yoktur ama kesinlikle kafada bebek fikri yerleştikçe olmuyor. bunu bir çok insandan duyuyorum. Ben de bizzat yaşadım. Nasılsa yumurtlamadım diye düşünerek hamile kalmışım işte. hatta öyle çok ayaklarımı dikmekle falan bile uğraşmadım. Evet doktora giderse ninşallah bir sorun çıkmaz kafan da rahat olur ama insanların gereksiz yorumlarına çok kızıyorum. bir süre geçince otomatik bebek var mı? yok mu? niye yok? cık cık cık bir sürü ötmeye başlıyorlar ya!
aynen canım,aslına bakarsan benim yaşım daha 22-23.Rabbi'm nasip ederse genç anne olmak istiyorum.Gerçi pek bu gerçekleşti diyemem.Ama eşimle ikimiz o kadar çok takmıyorduk,ama etrafımdaki bikaç kişi yüzünden bu duruma günden güne üzüldüğümü anladım.2 sene yapmazsın diyenler,denediğimizi öğrenince hemen U dönüşü ypıp,NİYE OLMADI DAHA diye hesaba çekiyor.Eşim bile "neden olmuyor ya" diye çıkışmaya başladı yani.
canım aklıma taktılar bu durumu,yumurtlamıyor musun?tüplerin mi kapalı diye bilgili bilgili sorular soruyolar...Zaten haftaya doktora gitsem bile beni adet gününe yönlendirecek.Mayıs'a kalacak işim.....o yüzden başlamak lazım...Kalbimin tam içinden gelen bi ses ,bebeğimin olacağını söylüyor.İnşallah o ses hayalden,temenniden gelen bir ses değildir.Rabbi'm hissettiriyordur.evet ya daha gencsin maşallah olur Allahın izniyle ben 28 im ben napim bende senın gibi hemen olcak sanıp herkese hbr verdim mıllet her ay arıyordu ne oldu diye anneme korkudan regl oldun dıyemıyordum baktım olcak gb değil kendımlemi milletmi uğraşcam biz vazgectık dedim şimdide başla artık başla yasın gectı rahata alıştın diyenler cok bende kardeşimin nişanı var yazın yaza kdr başlamam yaz bitsin bi diyorum çıkıyrum işin işinden yahu ben anlamıyorum sankı gelıp kendılerı bakcak düğünlere gidersin hemen sorarlar yapsana nıye yapmıyorsun bi ara düğüne gitmek istemıyordum vallahı ben asla kımseye sormadım bu zamana kdr bundan sonrada ıyı yada kötu asla kımseye yap yap dıye karışmam sende rahat olmaya calış tatlım 1 sene dolmadanda gitme doktora
canım aklıma taktılar bu durumu,yumurtlamıyor musun?tüplerin mi kapalı diye bilgili bilgili sorular soruyolar...Zaten haftaya doktora gitsem bile beni adet gününe yönlendirecek.Mayıs'a kalacak işim.....o yüzden başlamak lazım...Kalbimin tam içinden gelen bi ses ,bebeğimin olacağını söylüyor.İnşallah o ses hayalden,temenniden gelen bir ses değildir.Rabbi'm hissettiriyordur.
ya işte benımde doktora gitmeden olcak diyor bi ses bi seste kızım doktora gidip şok yaşıcan heralde dıyorum evde oturdukca türetiyorum ama hayırlısı olsun biliyorum ve güvenıyorum rabbıme benım için en hayırlı zamanda vercak bebişimi aferın sana cesaretlısın git bakalım ne olduğunu bılırsın belkı 21.gun yapılan bi test varmış onu yapartırır hayırlı haberlerle geri dönersin inşallah
ben cıkıyorum canlar sdtive hakkında hayırlısı olsun tatlım bu belırsızlıkliğin seni mutsuz etmesine izin verme
hayalimduam sende eskı enerjıne dönmen dileğiyle cnm ikinizde gezin dolaşın kafanızı dağıtmaya çalışın
kendıme dicek bişey bulamadım :):) öpüldünüzz
bahar geldi gızzz tey tey tey.....Azcık moral bulayım ben de..İyice karalara bağladım kendimi....Serpilmem,kendime gelmem lazım,ne de olsa yeni ay var önümüzde...kızlarrrrr gelinlerrrr napıyonuz bacılar..... saat 3 olmuş anammm ne çabık geçti bu gün gıııı.... eve gitsem bi uyurum bi uyurum nedense baharsan mı sıcaktan mı yorgun hissediyorum adanada yaz geldi malumunuz
bahar geldi gızzz tey tey tey.....Azcık moral bulayım ben de..İyice karalara bağladım kendimi....Serpilmem,kendime gelmem lazım,ne de olsa yeni ay var önümüzde...
Rabbi'm gönlümüzdeki muradımızı verir bizlere inşallah....
tabi ya kuzum... her ay yeni bi umut bıkmadan usanmadan umutlar hep yeşil yeşil bekliyor sulamamızı.... valla bende kendimi görümçemin düğününe hazırlıyorum zaten bu ay doğum kontrol hapı içiyorum olması mümkün değil 20 aydır ilk kez acaba demeden bi ay geçirmiş oluyorum çok rahatım her ay acep bu ay olacakmı derdim bu ay kesinlikle olmayacak çünki sabah 1 akşam 1 doğum kontrol hapı içiyorumgelecek aya bomba gibi kendimi toparlamış olarak diyetimede tekrardab başlayıp başlayacam... incir kürüde yapacam ooooo bak şimdidengelecek ay için planlarım ve umutlarım hazır
canımcım haklısn,artık toparlansam iyi olcak,adet dönemim bitince yine bir döneme gireceğim sonuçta,her ay deneme ayısdtive
bacımmm hakkında hayırlısı olsun.
Bende ümit vermek istemem ama eger gelmezse kırmızılar pzt testini tekrarla canımm.
Ben de iyice merak içindeyim nie gelmedi neden gelmedi die içim içimi yiyor ama dayanaıcam inşallah pazar a kadar.
Allaı'ım hayırlısı nasip etsin cümlemiz için inşallah ..
love_love
becıımm sen naptın ne ettin hadi gel gari sevindir bizleri de şööle topikçene bi halay çekelim kuzum yaaaa
hayalimduam
canımm seni böle görmeye alışık değiliz yaaa
hadi şu psikolojiden sıyrıl ve eski haline dön bi an önce..
Ne dicem sen şu incir kürünü bi araştırsana.
Yumurtlamaya çook faydası varmış.
Bi çok topik var bununla ilgi
bilgin olsun didimm..
ya valla küsecem yaaaa ben geliyom herkes gidiyorbu hafta kimseyle doğru düzgün sohbet edemedik kızlar gelinleeerrrr.... bari bende işime döneyim ne yapim tek başıma deli gibi konuşup durim mi burda yaaaa
herkes dağıldı birden
he valla iki lafın belini kırak diye geldik şuraya kıramadık ne yapakelbet akşama yakalarım diyecem amaaa akşamda spora gidecez kocişle gelincede belki evde devam ederiz
ben cıkıyorum canlar sdtive hakkında hayırlısı olsun tatlım bu belırsızlıkliğin seni mutsuz etmesine izin verme
hayalimduam sende eskı enerjıne dönmen dileğiyle cnm ikinizde gezin dolaşın kafanızı dağıtmaya çalışın
kendıme dicek bişey bulamadım :):) öpüldünüzz
sdtive
bacımmm hakkında hayırlısı olsun.
Bende ümit vermek istemem ama eger gelmezse kırmızılar pzt testini tekrarla canımm.
Ben de iyice merak içindeyim nie gelmedi neden gelmedi die içim içimi yiyor ama dayanaıcam inşallah pazar a kadar.
Allaı'ım hayırlısı nasip etsin cümlemiz için inşallah ..
herkesler nerde yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?