Sabredenler Kulübü 2012 :)

kendimi rahat hissediyorum,bu ay rahat olacağım diyorum......ondan sonra bi durum oluyor,ve bir ay daha bitik.....Pes ediyorum artık yavaş yavaş,Rabbi'm inşallah o zmn nasip eder.Ve o zaman bu ay olur inşallah....aklımdan sildikçe aklıma yerleştiriyorlar.... sağolsunlar..

evet ya daha gencsin maşallah olur Allahın izniyle ben 28 im ben napim bende senın gibi hemen olcak sanıp herkese hbr verdim mıllet her ay arıyordu ne oldu diye anneme korkudan regl oldun dıyemıyordum baktım olcak gb değil kendımlemi milletmi uğraşcam biz vazgectık dedim şimdide başla artık başla yasın gectı rahata alıştın diyenler cok bende kardeşimin nişanı var yazın yaza kdr başlamam yaz bitsin bi diyorum çıkıyrum işin işinden yahu ben anlamıyorum sankı gelıp kendılerı bakcak düğünlere gidersin hemen sorarlar yapsana nıye yapmıyorsun bi ara düğüne gitmek istemıyordum vallahı ben asla kımseye sormadım bu zamana kdr bundan sonrada ıyı yada kötu asla kımseye yap yap dıye karışmam sende rahat olmaya calış tatlım 1 sene dolmadanda gitme doktora

canım aklıma taktılar bu durumu,yumurtlamıyor musun?tüplerin mi kapalı diye bilgili bilgili sorular soruyolar...Zaten haftaya doktora gitsem bile beni adet gününe yönlendirecek.Mayıs'a kalacak işim.....o yüzden başlamak lazım...Kalbimin tam içinden gelen bi ses ,bebeğimin olacağını söylüyor.İnşallah o ses hayalden,temenniden gelen bir ses değildir.Rabbi'm hissettiriyordur.

ya işte benımde doktora gitmeden olcak diyor bi ses bi seste kızım doktora gidip şok yaşıcan heralde dıyorum evde oturdukca türetiyorum ama hayırlısı olsun biliyorum ve güvenıyorum rabbıme benım için en hayırlı zamanda vercak bebişimi aferın sana cesaretlısın git bakalım ne olduğunu bılırsın belkı 21.gun yapılan bi test varmış onu yapartırır hayırlı haberlerle geri dönersin inşallah

ben cıkıyorum canlar sdtive hakkında hayırlısı olsun tatlım bu belırsızlıkliğin seni mutsuz etmesine izin verme
hayalimduam sende eskı enerjıne dönmen dileğiyle cnm ikinizde gezin dolaşın kafanızı dağıtmaya çalışın
kendıme dicek bişey bulamadım :):) öpüldünüzz

canım benim yaa inşallahhh...Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.Zaten Allah'tan gelen herşey hayırlı....Hayırlı olanı gönlümüze razı etsin ve kalbimizin,gönlümüzün istediği bebek de bizim için hayırlı olandır inşallah....

canmm benim sen de kendine iyi bak..iyi kaynattık bugün...teşekkürler....

kızlarrrrr gelinlerrrr napıyonuz bacılar..... saat 3 olmuş anammm ne çabık geçti bu gün gıııı.... eve gitsem bi uyurum bi uyurum nedense baharsan mı sıcaktan mı yorgun hissediyorum adanada yaz geldi malumunuz

bahar geldi gızzz tey tey tey.....Azcık moral bulayım ben de..İyice karalara bağladım kendimi....Serpilmem,kendime gelmem lazım,ne de olsa yeni ay var önümüzde...
Rabbi'm gönlümüzdeki muradımızı verir bizlere inşallah....

tabi ya kuzum... her ay yeni bi umut bıkmadan usanmadan umutlar hep yeşil yeşil bekliyor sulamamızı.... valla bende kendimi görümçemin düğününe hazırlıyorum zaten bu ay doğum kontrol hapı içiyorum olması mümkün değil 20 aydır ilk kez acaba demeden bi ay geçirmiş oluyorum çok rahatım her ay acep bu ay olacakmı derdim bu ay kesinlikle olmayacak çünki sabah 1 akşam 1 doğum kontrol hapı içiyorum gelecek aya bomba gibi kendimi toparlamış olarak diyetimede tekrardab başlayıp başlayacam... incir kürüde yapacam ooooo bak şimdidengelecek ay için planlarım ve umutlarım hazır

sdtive
bacımmm hakkında hayırlısı olsun.
Bende ümit vermek istemem ama eger gelmezse kırmızılar pzt testini tekrarla canımm.
Ben de iyice merak içindeyim nie gelmedi neden gelmedi die içim içimi yiyor ama dayanaıcam inşallah pazar a kadar.
Allaı'ım hayırlısı nasip etsin cümlemiz için inşallah ..

love_love

becıımm sen naptın ne ettin hadi gel gari sevindir bizleri de şööle topikçene bi halay çekelim kuzum yaaaa

hayalimduam

canımm seni böle görmeye alışık değiliz yaaa
hadi şu psikolojiden sıyrıl ve eski haline dön bi an önce..
Ne dicem sen şu incir kürünü bi araştırsana.
Yumurtlamaya çook faydası varmış.
Bi çok topik var bununla ilgi
bilgin olsun didimm..

hakkında hayırlısı olsun canımm...zaten umut yaşayanlar için her zaman var;bir sözüm vardı,umutlar bitince ölür zaten insan,sadce ölen insan umut etmez.....Rabbi'm bir dahaki ay nasibini,umudunu düşürür rahmine inşallah...

canımcım haklısn,artık toparlansam iyi olcak,adet dönemim bitince yine bir döneme gireceğim sonuçta,her ay deneme ayı

pazar günü kısmetse soğan kürüne başlayacağım.15 gün içeceğim sonra da,incir krüyle devam edeceğim,bu ay nasibimde kür denemek olacak kısmetse.Vesilemiz olur belki de,Allah bilir.. Her yolu deneyeceğiz,önce tedbir,sonra tevekkül durumları yani.

ya valla küsecem yaaaa ben geliyom herkes gidiyor bu hafta kimseyle doğru düzgün sohbet edemedik kızlar gelinleeerrrr.... bari bende işime döneyim ne yapim tek başıma deli gibi konuşup durim mi burda yaaaa

he valla iki lafın belini kırak diye geldik şuraya kıramadık ne yapak elbet akşama yakalarım diyecem amaaa akşamda spora gidecez kocişle gelincede belki evde devam ederiz

ben çıkayım canım,işten vakit buldukça gelirim,görüşemezsek kendine iyi bak cancan...iştekiler kızmaya başladı,işe dönek

amin canım, hayırlısı vallahi, elimden geleni yapıyorum kuzum. mutsuz değilim vallahi bak. Rabbime sığındım yine...huzur orada akşam da eşimin göğsüne koyum mu başımı, benden iyisi yok

bakalım canım ne yapıcak benim kırmızılar. diyorum ya sağlık sorunu olmasından endişe ediyorum sadece... öyle birşey olmasın da beklerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…