- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.281
canım sprm testi için 3gün perhiz var 4.gün sabahı gidip veriliyor biliyorsun değilmi canım,ayrıca morelini yüksek tutmalısın canım zor evet ama üzülmenin faydası yok tatlım sen ne kadar iyi olursan bebişin sana o kadar çabuk gelir tatlım
canım herşeyde vardır bi hayır hakkımızda hayırlısı bende öle çok gittim havamı alıp geldim tabiki nysem rabbim büyük bende bu ay baya geç oldum hatta ilk defa 50 günü buldu ama oldum yumrtlama günlerim hep atıyor ama akıntıdan 2 hafta sonra mutlaka geliyor bende hormon testi verdim dün yarın dr göstericem bakalım ne dicek inş adetin biran önce gelir canım yumurtlama akıntını takip ediyormusun ne zaman oldu canım
bız tam 7 ay bekledık bebek ıcın sonunda dr gıdelım dedık esım sperm testı ben alttan muane felan hersey normal bekleyın dedı dr...doktora gıttıgım ayın sonunda hamılee oldugumu ogrendımmm ben cok stres yapıp uzulmustummm takı doktora gıdıcez nasılsa dıyıp kendımı salıverdım bır baktım gobekte mercımek var o yuzden stresten uzak durun sırf bebek ıcın esınızle beraber olmayınnn... Ve ben hamıleee kaldıgım ay sadece esımle 2 kez beraber oldum dusun ondan oncekı aylar hep yumurtlama donemı dıe dıe hep bosa yordum kendımııı esınızle sureklı beraber olmak belkı sper kalıtesını dusurmuyor ama sper hızını etkılıyor buda cok onemlı bırseyyy sper ne kadar hızlı olursa yumurtalıkla o kadar cabuk karsılasır... Umarım hersey gonlunce olur
çok şükür canım bu halimize rabbim başka dert keder vermesin,eşin içinde zor bi durum inş sonuçlarınız iyi çıkar birbirinize destek olmanız en doğrusu zaten tatlım
ah saol canımm benim evet bende buna inanıyorum artıkk beyini rahat bırakmak lazım lh hormonu çok etkileniyorr allahım yavrunu sana bağışlasınn canım darısı bizlerin başına inş :)
ben çıkıyorum tatlişkolarım kocişim bana ters ters bakıyor he he fırsat bulunca gene gelirim kib
ahh canım ikimizede çok geçmiş olsun aynı anlarda yaşamız hüzünleri vardır bundada bir hayırr ne yapalım rabbim en doğrusunu bilir güçlü olalımm inancımızı yitirmeyelimm bizde elbet bir gün anne olucazzz ben iyiyimde eşim iyi değil çok hazırlamıştı kendini o kadarda dedim benim adama :) çocuk gibi üzüldü neyse elbett akşam alırım gönlünü ben :)
kızlar test sonucumu aldım 129 çıktı betahcg
bütün çektiğim sıkıntılar bir anda uçtu gitti sanki bugüne kadar hiçbirşey yaşamadım hiç üzülmedim hiç kaybetmedim..
şimdi tek duam sağlığıyla kucağıma alıp bebeğimi koklayabilmek..
allah hepinize yaşatsın bunları, burdaki herkes çok destek oldu bana hepinizi gerçekten çok seviyorum ve bundan sonra da sizin için dua etmeye devam edicem......
cok sevindim senin adina cnm. RAbbim ins saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin
HERKEZE SELAAAMM BİLMİYORUM NEDEN BU AY BÖYLEYİM HALA ANLA VEREMİYORUM KENDİME KAYINVALİDEM SABAH UYANDIRDI GÖRÜMCEM ARADI GELDİ EVDEN ALDI BENİ DR. GİDERKEN KENDİ ANNEM ARADI HADİ HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZZ DEDİ EŞİM SEVİNÇLE UĞURLADI DAHA DR. GİTMEDEN YOLDA HEYCANDAN 2 KERE ARADI AMA BENİM İÇİMDE DEHŞET BİR KORKU VARDI YOLDA GİDERKEN KALBİM SIKIŞTI AĞRIDI ABLAM İYİ MİSİN DEDİ KALBİM ACIDI BİRAZ DEDİMM ÇÜNKÜ SONUCUN NE OLDUĞUNU BEN BİLİYORDUM BİRTEK HERKEZ BİLMİYORDU KAN TESTİ SONUCUM 0.100 ÇIKTI ELİME KAĞIDI ALDIM HAMİLE DEĞİLİM BİLİYORDUM DEDİM ÇIKTIM YUKARI ABLAM YANİ GÖRÜMCEM YÜZÜME GÜLEREK BAKIO HAMİLEYİM DEMEMİ BEKLİO BEN SİZE DEMİŞTİM BOŞUNA UMUTLANDINIZ DEDİM SANKİ BEN DEİLDE O HAMİLELİK TESTİ YAPTI GÖZLERİ DOLDU( EŞİME HABER VERMEK İSTEMEDİM SONUÇ KÖTÜYSE ARAMICAM DDİM TAMAM DEDİ ARAMADIM AMA DAYANAMADI GELDİ YANIMAA DEĞİLMİŞİM CNM KAPTIRMA KENDİNİ DEMİŞTİM EŞİMİNDE GÖZLERİ DOLDU NE YAPALIM BİZİM KADDERİMİZ BU HERHALDE OLMICAK GALİBA EVLADIMIZ DEDİ BEN ETRAFIMDAKİ HERKEZİ AVUTMAYA BAŞLADIM ENÇOKTA EŞİMİ EŞİM MAYMUNLUK YAPIP MORALİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORSUN AMA NAFİLEE DİYİP BOYNUMA SARILIP AĞLADI ( BEN GÜLYORUM AŞKIM LÜTFENN YAPMAA DAHA 4 AY OLDU BÖLE KONUŞMAA AKŞAM GİDİP ÇALIŞALIMM BAK TUTTURAMADIK BENİM YUMOŞLRTI DİE GEYİK YAPIYORUM AMA NAFİLE ADAMIN YÜZÜ GÜLMÜYORR HAMİLE DEĞİLİM DİE ÜZÜLMEDİM KADERE ÇOK İNANIRIMM ZAMANI VAR BU AYDA OLMAMIZDA BİR HYIR VAR DEMEKKİİ DR. SÖKTÜRÜCÜ VERDİ ALMAK İSTEMEDİM BİR İKİ GÜN DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ BELİM ÇOK AĞRIMAYA BAŞLADI SANIRIM OLUCAM BİR İKİ GÜN İÇİNDE DR. ADET OLDUKTAN SONRA GELİYİM YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİMMM BAKALIM ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZZ KİST FALAN YOK YUMURTALARIMDA AMA SANIRIM GEÇ GELİŞİP ÇATLIOOO ANLADAĞIM KADARIYLAA BU AYDAN İTİBAREN YUMURTA TAKİBİNE GİRİCEM GEREK TAHLİİLERİ DAHA ÖNCE YAPTIRDIM BAŞKA SORUNMUZ YOK TEK SORUN BENİM YUMURTALAR GEÇ GELİŞİP ÇATLIOOO TEK SORUN BUdur. yumurta takibi yapan baynalar var mı acaba fiyat olarak ne kadar süre ile gidlip gelinio bilen var mı ?m acaba dr. bunu konuşmadım adet ol gel takibe başlıyalım dedi heryede değişio mu acaba ?
bütün çektiğim sıkıntılar bir anda uçtu gitti sanki bugüne kadar hiçbirşey yaşamadım hiç üzülmedim hiç kaybetmedim..
allah hepinize yaşatsın bunları, burdaki herkes çok destek oldu bana hepinizi gerçekten çok seviyorum ve bundan sonra da sizin için dua etmeye devam edicem......
canım hayırlısı olsun.. Ben de kötü haber aldım bugün okumuşsundur belki. üstelik ben regl gecikmelerine alışkın olmadığım için kendimde ümitlenmiştim. Ama rabbim bana da verdi sabrını. O ne zaman derse o zaman olacak. şimdi sadece sağlıklı olmayı, kist falan oluşmamış olmasını diliyorum. Ikimiz için de hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım ya...sonunda birimiz güzel haber verebildik
Inşallah sorunsuz gelişir bebiş, sağlıkla kucağına alırsın...
Darısı bizim başımıza
HERKEZE SELAAAMM BİLMİYORUM NEDEN BU AY BÖYLEYİM HALA ANLA VEREMİYORUM KENDİME KAYINVALİDEM SABAH UYANDIRDI GÖRÜMCEM ARADI GELDİ EVDEN ALDI BENİ DR. GİDERKEN KENDİ ANNEM ARADI HADİ HAYIRLI HABERLER BEKLİYORUZZ DEDİ EŞİM SEVİNÇLE UĞURLADI DAHA DR. GİTMEDEN YOLDA HEYCANDAN 2 KERE ARADI AMA BENİM İÇİMDE DEHŞET BİR KORKU VARDI YOLDA GİDERKEN KALBİM SIKIŞTI AĞRIDI ABLAM İYİ MİSİN DEDİ KALBİM ACIDI BİRAZ DEDİMM ÇÜNKÜ SONUCUN NE OLDUĞUNU BEN BİLİYORDUM BİRTEK HERKEZ BİLMİYORDU KAN TESTİ SONUCUM 0.100 ÇIKTI ELİME KAĞIDI ALDIM HAMİLE DEĞİLİM BİLİYORDUM DEDİM ÇIKTIM YUKARI ABLAM YANİ GÖRÜMCEM YÜZÜME GÜLEREK BAKIO HAMİLEYİM DEMEMİ BEKLİO BEN SİZE DEMİŞTİM BOŞUNA UMUTLANDINIZ DEDİM SANKİ BEN DEİLDE O HAMİLELİK TESTİ YAPTI GÖZLERİ DOLDU( EŞİME HABER VERMEK İSTEMEDİM SONUÇ KÖTÜYSE ARAMICAM DDİM TAMAM DEDİ ARAMADIM AMA DAYANAMADI GELDİ YANIMAA DEĞİLMİŞİM CNM KAPTIRMA KENDİNİ DEMİŞTİM EŞİMİNDE GÖZLERİ DOLDU NE YAPALIM BİZİM KADDERİMİZ BU HERHALDE OLMICAK GALİBA EVLADIMIZ DEDİ BEN ETRAFIMDAKİ HERKEZİ AVUTMAYA BAŞLADIM ENÇOKTA EŞİMİ EŞİM MAYMUNLUK YAPIP MORALİMİ DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORSUN AMA NAFİLEE DİYİP BOYNUMA SARILIP AĞLADI ( BEN GÜLYORUM AŞKIM LÜTFENN YAPMAA DAHA 4 AY OLDU BÖLE KONUŞMAA AKŞAM GİDİP ÇALIŞALIMM BAK TUTTURAMADIK BENİM YUMOŞLRTI DİE GEYİK YAPIYORUM AMA NAFİLE ADAMIN YÜZÜ GÜLMÜYORR HAMİLE DEĞİLİM DİE ÜZÜLMEDİM KADERE ÇOK İNANIRIMM ZAMANI VAR BU AYDA OLMAMIZDA BİR HYIR VAR DEMEKKİİ DR. SÖKTÜRÜCÜ VERDİ ALMAK İSTEMEDİM BİR İKİ GÜN DAHA BEKLEMEK İSTİYORUM ÇÜNKÜ BELİM ÇOK AĞRIMAYA BAŞLADI SANIRIM OLUCAM BİR İKİ GÜN İÇİNDE DR. ADET OLDUKTAN SONRA GELİYİM YUMURTA TAKİBİ YAPALIM DEDİMMM BAKALIM ADETLERİM ÇOK DÜZENSİZZ KİST FALAN YOK YUMURTALARIMDA AMA SANIRIM GEÇ GELİŞİP ÇATLIOOO ANLADAĞIM KADARIYLAA BU AYDAN İTİBAREN YUMURTA TAKİBİNE GİRİCEM GEREK TAHLİİLERİ DAHA ÖNCE YAPTIRDIM BAŞKA SORUNMUZ YOK TEK SORUN BENİM YUMURTALAR GEÇ GELİŞİP ÇATLIOOO TEK SORUN BUdur. yumurta takibi yapan baynalar var mı acaba fiyat olarak ne kadar süre ile gidlip gelinio bilen var mı ?m acaba dr. bunu konuşmadım adet ol gel takibe başlıyalım dedi heryede değişio mu acaba ?
tatlım hakkında hayırlısı buymuş demekki.daha yolun başındasınız.rabbim daha fazla bekletmeden güzel sonuçlar almanızı nasip eder inş.bi de eşinin hasta olduğunu söylemiştin.eğer hastalığı ağır geçirdiyse o da spermleri etkiler.yani sperm testi yaptıracak demişsin ya spermleri normalde oradaki değerlerin üstünde olabilir.hastalıktan dolayı düşük çıkabilir.aklında bulunsun.
tebrik ediyorum kuzum senirabbim meleğini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
saol canımmm yumurtalıklarında ağrı yoksa kist olmamıştırr canım yani bende öle ümit ediyorum ultrasondada baktırmadımm inş yoktur yaniii nie bu kadar geçkioyr yaa yumurtalarım geç gelişip çatlıo anladığım kadarıyla bakalım bende adet gördükten sonra yumurta takibi yaptırıcam allahın izniyle inş! Tevekkül edicez artık ben alıştım üzülmüyorum artık
bacııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...hiç karşılaşamıyoruz seninle yaaa(((moralinin bozuk olduğunu filan yazmışsın.biraz daha iyimisin tatlım toparlanabildinmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?