Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben çıkıyorum tatlişkolarım kocişim bana ters ters bakıyor he he fırsat bulunca gene gelirim kib

evet cnm hatırlatman iyi oldu tatlımmm 3 gündür beraber değiliz zaten hatta 4 de olmuştur eşim hastaydı bir iki gün yarın doğru gün :) bende artık buna inanıyorum ben ne kadar iyi olursam bebekte o kadar erken gelicek artık o kadar çok istemiyorum bu yazında tadını çıkarırım :)

hormon testını ıhmal etme tatlım onlarda cok etkılıyor ıste ınsanoğlu umut ekmeğimiz ne yapalım yıne umutlanıyoruz bende de akıntı bu ay baya bı oldu ama ben onlara takılmak ıstemedım gun asırı beraber oluyoruz canım bız esımle ama rahat olmak lazım programlanmıs gıbı robot gıbı olmuyor ıste kafanı yuregını temız tut Yüce rabbim nasip edecektir belki de bizim sınavımız budur

ah saol canımm benim evet bende buna inanıyorum artıkk beyini rahat bırakmak lazım lh hormonu çok etkileniyorr allahım yavrunu sana bağışlasınn canım darısı bizlerin başına inş :)

çok şükür canım bu halimize rabbim başka dert keder vermesin,eşin içinde zor bi durum inş sonuçlarınız iyi çıkar birbirinize destek olmanız en doğrusu zaten tatlım

amin canım bunada şükürr inş eşimin sonuçları iyidir ama adım gibi eminim çok iyi çıkıcak sonuçları öle hissediyorum sorun bende ben biliyorum benim yumoşlar çok geç çatlıo gününü tutturamuyorum ben :)

ah saol canımm benim evet bende buna inanıyorum artıkk beyini rahat bırakmak lazım lh hormonu çok etkileniyorr allahım yavrunu sana bağışlasınn canım darısı bizlerin başına inş :)

Insallahh rabbım kısa zamanda nasıp eder bırmelekte sızee emın ol cok erken daha ama anlıyorum sızıı bende sızler gıbıydımmm... ee nee deyım ısteee korkuu heycan stres hepsı bır melek ıcın

evet canım bu aralar hep onun hoslanacagı seyler yap onun hoslanacagı sekılde davran aklına getırmemeye calış bır taraftan bırı mutlaka güçlü olmalı eşim de bana belli etmıyor ama farkındayım o da cok uzuluyor bugun agladım agladım sonra oyle dalmısım ki bı yerde sesli şekilde baby on board yazıyordu okudum ama inan bilmeden eşim de bız de bır gun asacagız onu arabamıza askım dedı sen kendıne guven kendınıs ev yeterkı Yüce rabbim sabrını da gücünün de verecektir ben buna tüm gücümnle inanıoyrum

kızlar test sonucumu aldım 129 çıktı betahcg

bütün çektiğim sıkıntılar bir anda uçtu gitti sanki bugüne kadar hiçbirşey yaşamadım hiç üzülmedim hiç kaybetmedim..

şimdi tek duam sağlığıyla kucağıma alıp bebeğimi koklayabilmek..

allah hepinize yaşatsın bunları, burdaki herkes çok destek oldu bana hepinizi gerçekten çok seviyorum ve bundan sonra da sizin için dua etmeye devam edicem......

Son düzenleme:

cok sevindim senin adina cnm. RAbbim ins saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin

cok sevindim senin adina cnm. RAbbim ins saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin

ahh canımm tebrikler allah sağlıcakla kucağına versin inşşş sende güzel haber aldık çok şükür bende 100 çıktı ama hamiş değilmişim öle dedilerr ne yapalım bizede bir gün bu duygu nasip olur inş canımmm huzurlu sağlıklı güzel bir hamilelik geçir inş cnmmm AMİN!

canım hayırlısı olsun.. ben de kötü haber aldım bugün okumuşsundur belki. üstelik ben regl gecikmelerine alışkın olmadığım için kendimde ümitlenmiştim. Ama Rabbim bana da verdi sabrını. o ne zaman derse o zaman olacak. şimdi sadece sağlıklı olmayı, kist falan oluşmamış olmasını diliyorum. ikimiz için de hayırlısı olsun

hayırlı olsun canım ya...sonunda birimiz güzel haber verebildik
inşallah sorunsuz gelişir bebiş, sağlıkla kucağına alırsın...
darısı bizim başımıza

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]12-14 ocak
[/TD]
[TD]bir melek annesi,yeni kelebeğini bekleyecek
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR][TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]umutlar şubata
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]5 şubat
[/TD]
[TD]bir melek annesi, yeni meleğini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti[/TD]
[TD]16 şubat[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]iyi haberlerini bekliyoruz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leylastn
[/TD]
[TD]4-5 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis[/TD]
[TD]13 mart[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz[/TD]
[TD]15 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR][TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun[/TD]
[TD]18 mart[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus
[/TD]
[TD]20 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]23 mart
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]25 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]29 mart[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]3 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]4 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan[/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[TD]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 Nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]19[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]23 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel[/TD]
[TD]24-26 nisan[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]22[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]30 nisan[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]3 mayıs[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

saol canımmm yumurtalıklarında ağrı yoksa kist olmamıştırr canım yani bende öle ümit ediyorum ultrasondada baktırmadımm inş yoktur yaniii nie bu kadar geçkioyr yaa yumurtalarım geç gelişip çatlıo anladığım kadarıyla bakalım bende adet gördükten sonra yumurta takibi yaptırıcam allahın izniyle inş! Tevekkül edicez artık ben alıştım üzülmüyorum artık

tatlım hakkında hayırlısı buymuş demekki.daha yolun başındasınız.rabbim daha fazla bekletmeden güzel sonuçlar almanızı nasip eder inş.bi de eşinin hasta olduğunu söylemiştin.eğer hastalığı ağır geçirdiyse o da spermleri etkiler.yani sperm testi yaptıracak demişsin ya spermleri normalde oradaki değerlerin üstünde olabilir.hastalıktan dolayı düşük çıkabilir.aklında bulunsun.

tebrik ediyorum kuzum senirabbim meleğini sağlıkla,hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

bacııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...hiç karşılaşamıyoruz seninle yaaa(((moralinin bozuk olduğunu filan yazmışsın.biraz daha iyimisin tatlım toparlanabildinmi???

çok teşekkür ederim canım amin inş hayırlı zamanlarda hamiile kalırız ANNE OLURUZ BİZDE AMİN!!! yarın yaptırmayı düşünüyorduk eşim dün atlatmıştı hastalığını bu günde moralmen sıfır yarın bu durum belki sper kalitesini etkileyebilir yada hızını en iyisi pzt. yada salı yapmak herhalde saol cnm uyarın için

ya aslında yumurtalıklarımda ağrı var tatlım ya... bir kaç gün daha bekliyim de, eğer kırmızılar gelmezse pazartesi doktora giderim ben de muayeneye...inşallah sağlıklıyımdır yaaa...bebek çalışmalarına ara vermek istemiyorum. zaten eşim yeni toparlıyor. şimdi de ben kötü olmak istemiyorum Rabbim hayırlısını versin...

bacııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm...hiç karşılaşamıyoruz seninle yaaa(((moralinin bozuk olduğunu filan yazmışsın.biraz daha iyimisin tatlım toparlanabildinmi???

tparlandım sayılır tatlım annemin sonuçlarında biraz sorun çıkmış kötü huyluymuş ama hepsini almışlar inş tekrarlamaz...yarın kocişimin kontrolü var biraz şişlik oldu sağ tarafında inş bişey demez dr,bende yarın hormon sonuçlarımı göstericem dr bana ne dicek bakalım çok yasdım galiba sende ne var ne yok tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…