- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.661
14 ay oldu tatlım ya. her adetim gelgiğimde tamam artık sabrım tükendi diyorum.sonra allah bir kuvvet veriyor yumurtlama gününü iple çekiyorum yine başlıyor umutlar...eşim ilk defa bu ayda olmazsa bırakalım artık hesaplamayı çalışmayı dedi.onun da sabrı tükenmek üzere. temmuzda aşılama yöntemine geçeceğiz
canım senin ve eşinin bütün tetkileri yapılmış mıydı peki? 14 ayda olmaması için bir sebep var mıydı?
evet canım yapıldı. hatta belli aralıklarla 2 kere hormon testi yaptırdım eşim de 2 kere sperm testi yaptırdı. her şey normal çıkıyor. adetlerim de çokdüzenli maşallah.geçen ay doktora adetimin 10. gününde gittim klomen verecekti vazgeçti doltor.10. günümde yumurtamın boyutu 14 mm di. iyi gelişiyor ilaç vermeyelim dedi.yani sebebsiz interfelite.yaşım küçük olsa daha beklerdim aşılama için.
anladım canım... peki rahim filmi çektirmiş miydin? kanalların açık mıymış yani?
ay canım onu da yaptırdım geçtiğimiz kasım ayında tüpler de çok şükür açıkmış. enfeksiyonum da yok kistim de yok.bebiş de yok:)
sağlık herşeyden mühim canım ya, hiçbir şeyinin olmaması çok güzeldeneyin biraz daha. olmazsa dediğin gibi aşılama denersiniz. ikinizde de sağlıklı üreme hücresi olduktan sonra, elbet bir yerde, ya rahminde ya da laboratuvarda buluşurlar İnşallah Yüce Rabbim çok bekletmez sizi
ben çıkıcam canım yavaştan... iyi bak kendine, öpüyorum
şimdi haber geldi.doktor ümit yok demiş.gidiyorum
dışardaydım tatlım ben yeni geldim eve...
kırmızılar gelicekti bugün, sancıl oldu, kahverengi akıntım arttı, hatta daha kırmızıya döner gibi oldu ama akşam yine kesildi....anlamadım gitti... bakalım sabah neler olacak...
sen nasılsın?
ben de heyecanla bekliyorum.benim adet sancılarım 10 gün önceden baçlar yine bu ay böyle oldu.bugün ve dün belim karnım ağrımıyor.perşembe günü test yapmayı düşünüyorum o güne kadar gelmezse
iyi olmaya çalışıyorum tatlım hala beklemedeyim her geçen ay insan farklı psikolojiye giriyormuş 19. ayımdayım buayda daha farklı bi psikolojideyim((
inşallah kızlar faydası olursa diyorum ya herkese gerekirse zorla yaptırtıcam bebek beklemenin çare aramanın nasıl bi duygu oldugunu hiç unutmicam çocugum olsa bile bizim bu konuda yaşadıgımız imtahanında mutlaka bi sebebi vardır diye düşünmeye başladım
ahh ahh hamişlik, bebiş sohbetleri almış başını yürümüş...
hayalimduam canım sana her cümlende hak veriyorum evet ama elimizden duadan başka bir şey gelmiyor canım...
mayısta da ben doktor yolcusuyum inş hayırlı haberler duyarız tatlımm da en azından içimiz rahatlar...
canım bu arada seni tekrardan tebrik ediyorum,seninle burada karşılaşmıştık,ben bebek denemelerine başladığım anda karşılaştığım arkadaşlardandın,umudunu,hayalini çok iyi ifade ediyordun....Sen hayaline,umuduna kavuştun,inşallah biz de kavuşurz...RAbbi'm nasip eder inşallah forumdaki canlara....
canım benimm .daha sıkıntı çekecekmişim geliyor bana,,,bu çile bitmezmiş gibi geliyor. inşallah ben de öyle geçmişe gülümseyerek bakar durumda olurum...Herşeyi "ohhh be" diyerek bitirmeyi o kadar çok isterim ki....İnşallah üzüntümün bitme zamanı yakınlaşmıştır.cnm bnm çook sağol.evet bnde çook iyi hatırlıorum seni..
tabi o günlerde yaşadıklarımı da çok iyi hatırlıyorum..daha düne kadar olmayacak diyodum pes etmek üzereydim ama şansım döndü..
senin de öyle olacak inan ki..
bana derlerdi inanmıodum şaka geliodu ama gerçekten öyle bir sırası zamanı gelicek ve onun varlığını öğrendiğin gün tüm yaşadıkların,sıkıntıların anında uçup gidecek..
dualarım sizlerle inan ki..
kızlar adetim 7 gün geçmiş bulunmakta. hamiş olmadığımdan eminim çünkü bileniniz varmı bilmiyorum vajinismus sorunum vardı yeni hallettim sayılır. tam bir birleşme olmadıysa da ara ara birleşmelerimiz oldu fakat eşime defalarca sordum bebek olamaz dimi dedim yok dedi. nedir bu????? kabızlık, titreme, mide bulantılarım var ama gram adet ağrısı yok. keşke şüpheleneceğim bişey olsa diyorum ama yok....
mutlu olduğum nokta ise Üds den kurtuldum geçtimmm sınavııııı
canım hakkında hayırlısı olsun inş sonunda güsel haberler gelir senden tatlımmmmm
bende iyiyim canım Allaha şükür kocişimle geçinip gidiyoruz son 1 günü kaldı izni bitiyor tadını çıkarmaya çalışıyorusss işteee
günaydın kızzzlaaaraöf sınavlarını atlattım,iyi geçti çok şükür,umarım sonuçlar da iyi olur bgn evdeyim,evimi misss gibi yapıcam,sonra yatıcam kitap okucam,film izlicem,kendime güzel yemekler yapcam,ohh sefam olsun,kaç zamandır sıkıldım yaa,bebiş çalışmları bi yandan,ev bi yandan,iş bi yandan,eşim bi yandan,okul bi yandan yetti beeee yumurtlama süreci de geçti artık hayırlısı neyse bekleyip görücez,hepinize iyi ve hayırlı günler diliyorum.bgn dua günü olan arkadaşımın ve diğer tüm bu topicteki arkadaşlarımın rabbim gönlündekileri hayırlı kılarak nasip etsin inşallah sizi seviyorum,allah hepinizden razı olsun,sizden çoook şey öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?