Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım senin ve eşinin bütün tetkileri yapılmış mıydı peki? 14 ayda olmaması için bir sebep var mıydı?

canım senin ve eşinin bütün tetkileri yapılmış mıydı peki? 14 ayda olmaması için bir sebep var mıydı?

evet canım yapıldı. hatta belli aralıklarla 2 kere hormon testi yaptırdım eşim de 2 kere sperm testi yaptırdı. her şey normal çıkıyor. adetlerim de çokdüzenli maşallah.geçen ay doktora adetimin 10. gününde gittim klomen verecekti vazgeçti doltor.10. günümde yumurtamın boyutu 14 mm di. iyi gelişiyor ilaç vermeyelim dedi.yani sebebsiz interfelite.yaşım küçük olsa daha beklerdim aşılama için.

anladım canım... peki rahim filmi çektirmiş miydin? kanalların açık mıymış yani?

ay canım onu da yaptırdım geçtiğimiz kasım ayında tüpler de çok şükür açıkmış. enfeksiyonum da yok kistim de yok.bebiş de yok:)

sağlık herşeyden mühim canım ya, hiçbir şeyinin olmaması çok güzel deneyin biraz daha. olmazsa dediğin gibi aşılama denersiniz. ikinizde de sağlıklı üreme hücresi olduktan sonra, elbet bir yerde, ya rahminde ya da laboratuvarda buluşurlar İnşallah Yüce Rabbim çok bekletmez sizi
ben çıkıcam canım yavaştan... iyi bak kendine, öpüyorum

amin canım.inş. allah hepimizi daha fazla bekletmez.iyi geceler allah rahatlık versin. ben de çıkıyorum

kızlar adetim 7 gün geçmiş bulunmakta. hamiş olmadığımdan eminim çünkü bileniniz varmı bilmiyorum vajinismus sorunum vardı yeni hallettim sayılır. tam bir birleşme olmadıysa da ara ara birleşmelerimiz oldu fakat eşime defalarca sordum bebek olamaz dimi dedim yok dedi. nedir bu????? kabızlık, titreme, mide bulantılarım var ama gram adet ağrısı yok. keşke şüpheleneceğim bişey olsa diyorum ama yok....
mutlu olduğum nokta ise Üds den kurtuldum geçtimmm sınavııııı

canım hakkında hayırlısı olsun inş sonunda güsel haberler gelir senden tatlımmmmm
bende iyiyim canım Allaha şükür kocişimle geçinip gidiyoruz son 1 günü kaldı izni bitiyor tadını çıkarmaya çalışıyorusss işteee

inş gelmez canım kırmızıların bebiş senledir amin amin amin.....

ahh ahh hamişlik, bebiş sohbetleri almış başını yürümüş...

hayalimduam canım sana her cümlende hak veriyorum evet ama elimizden duadan başka bir şey gelmiyor canım...

mayısta da ben doktor yolcusuyum inş hayırlı haberler duyarız tatlımm da en azından içimiz rahatlar...

Topiğimize girmemle çıkmam bir olacak sankimm

şöyle bir kapı aralığından baktım sayalım olur mu..

çookk öpüyorumm sizleri ,

tatlı gecelerr :93:

kızlar duanın gücüne inancınız varsa size yardımcı olabilirim..

günaydın kızzzlaaar aöf sınavlarını atlattım,iyi geçti çok şükür,umarım sonuçlar da iyi olur bgn evdeyim,evimi misss gibi yapıcam,sonra yatıcam kitap okucam,film izlicem,kendime güzel yemekler yapcam,ohh sefam olsun,kaç zamandır sıkıldım yaa,bebiş çalışmları bi yandan,ev bi yandan,iş bi yandan,eşim bi yandan,okul bi yandan yetti beeee yumurtlama süreci de geçti artık hayırlısı neyse bekleyip görücez,hepinize iyi ve hayırlı günler diliyorum.bgn dua günü olan arkadaşımın ve diğer tüm bu topicteki arkadaşlarımın rabbim gönlündekileri hayırlı kılarak nasip etsin inşallah sizi seviyorum,allah hepinizden razı olsun,sizden çoook şey öğrendim

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün neslisu arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

ahh canımm benim...Rabbi'm yardımcımız olur inşallah...Bu ay olsun diye o kadar çok istiyorum ama ilişkilerde umutsuzum.Bu ayki umutsuzluğuma sevinir oldum artık,öyle olunca daha az üzülüyorum.Tuhaf hislerle başladım çalışmalara...yine olmayacağını biliyorum diyerek....Zaten doktora da gideceğim,o yüzden bu ay "bitse de gitsek" diyorum sanırım.

cnm bnm çook sağol.evet bnde çook iyi hatırlıorum seni..
tabi o günlerde yaşadıklarımı da çok iyi hatırlıyorum..daha düne kadar olmayacak diyodum pes etmek üzereydim ama şansım döndü..

senin de öyle olacak inan ki..
bana derlerdi inanmıodum şaka geliodu ama gerçekten öyle bir sırası zamanı gelicek ve onun varlığını öğrendiğin gün tüm yaşadıkların,sıkıntıların anında uçup gidecek..

dualarım sizlerle inan ki..

canım benimm .daha sıkıntı çekecekmişim geliyor bana,,,bu çile bitmezmiş gibi geliyor. inşallah ben de öyle geçmişe gülümseyerek bakar durumda olurum...Herşeyi "ohhh be" diyerek bitirmeyi o kadar çok isterim ki....İnşallah üzüntümün bitme zamanı yakınlaşmıştır.

öncelikle üds için tebrikler
bu ay benim de tam 1 hafta gecikti, ama sanıyorum bugün başlıyor sonunda...yalnız sabah gelenler tam kırmızı değildi, kahveli kırmızılıydı. acaba gecikti diye mi oldu bilemiyorum... ben vajinismus olup da, en ufak birleşme bile olmadan, bir şekilde gebe kalanları okudum bu topikte. onun için, olmaz deme. hiç test yaptın mı bu geçen zamanda, 7 günde?

ohhh, Allah muhabbetinizi arttırsın vallahi... izin güzel birşey
canım gebelik beklemediğim sadece dört gözle regl olmayı beklediğim için, size göre güzel haber veremeyeceğim, ama bu sabah kırmızılar geldi gibi...buna da şükür, seviniyorum ilaçsız geldiğine

günaydın canım...geçmiş olsun, bitmiş sınavların. hatta iyi bitmiş hakikaten şimdi tam keyfini sürme zamanı... benim yerime de vakit geçir miss gibi evinde, insan benim gibi sabah 8 de çıkıp akşam 7de gelince evini de özlüyor...

Şaşkınanne'cim tebrik ederim sınavını geçmişsin..egemn de aöf güzel geçmiş inşallah sonuçların da güzel olur....
ben aöfe girdim de....durumlar pek içaçıc değil ayıptır söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…