Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım lütfen üzülme seni çok iyi anlayabiliyorum

şubat ayında ben de olmuyo olmuyo diye cok ağlamıstım ve hamıleymısım meger o ay
yanı ınsan kendısını cok kötü hıssedıyo bılıyorum ınana ben de devamlı bebek düşünüyorum ama kısmet canım
lütfen üzülmemeye calıs senı ne rahatalatacaksa onu yap...

canım bi kızçen olcakmış ne güzel tatlı mı tatlı güzeller güzeli bi kızın olur inşallah
sağlıklı hayırlı bi evlat olur ınsallahh :)

Zamanı geldiğinde olacak evlatlarımız....Beklemek çok zor canım,bunu sen ve bekleyen diğer arkadaşlarımız da çok iyi bilir.Doktora gittiğimde inşallah yumurtalıklarım ile ilgili bir araştırmaya girişir.Gittiğim gün ovulasyonun bittiği günlere denk geliyor,sönmüş,bitmiş gibi varsayımlarda bulunur mu diye içim içimi yiyor,heyecanlanıyorum aslında.Bir yandan da o küçücük korku tohumu içimde büyüyor günden güne..

Hamilelik belirtilerin nelerdi anlatır misin canım

canım ben denemeye başladığımdan bugüne kadar her ay döküyorum gözyaşını,ne kadar çok denersen,o kadar çok yıpranıyor sanırım insan...Umudun bittiği an geliyor mucize,fakat ben her ay umudu bitirerek geçiriyordum adete yakın olan günlerimi..Yine olmuyor,yine olmuyor... İsyan değil bu,sadece üzüntü.

bak kafana o tarihleri takma lütfen, burada kaç kişi aynı şeyi söyledi. tarihleri tutturamadan bile hamile kalınabiliyor. bunun garantisi yok yani :)
sağol tatlım allah razı olsun... ewet şuan pek bişe hissetmiyorum arada bi kıpraşımlar oluyo ama çok nadir .. dediğin gibi bi iki hafta daha bekleyecem teyzesi... kuzunu öp bnm için
Rabbim sana ne güzel bir kız nasip ediyor maşallah barekallah! Ben cinsietini öğrenmek istemiyorum ama nasıl olacak o iş? kesin ultrasonda falan söylenecek. doktorla pazarlık yapmayı düşünyorum :)

inşallah doktor sana güzel haberler verir! müjdeler getirir!!!

bu arada benim belim çok fena yattım falan ama kar etmedi. ay yoksa fıtık mı oluyorum bacağıma vuruyor ağrısı:18: neyse ben biraz yemek yiyorum şimdi toparlanıp annemlere gideyim orada belki sıcak su torası koyup yatarım. dua edin ya çok sinir bozucu

Hamilelik belirtilerin nelerdi anlatır misin canım

hiç belirtim yoktu sadece bi kaç gun önce namaz kılarken bayılmıstım :)

zaten belirtim olmadığı için ağlıyodum adet olucama emindim...reglım bi gun gecmıstı ama

genede adet olcama emındım testı yaptım gittim içeri oturdum bı baktım çift çizgi inanamadım

hemen o gün keseyi gördük 3+6 da

ama 5+4 te kaybettım sevıncım kısa sürdü yanı ama o ay hamıle kalmıstım :)

bak kafana o tarihleri takma lütfen, burada kaç kişi aynı şeyi söyledi. tarihleri tutturamadan bile hamile kalınabiliyor. bunun garantisi yok yani :)

haklısın canım,deneyen bizzat benim,yumurtlama günlerinde de denedim,öncesinde de denedim,sonrasında da denedim..Olmadı...Eşimin evde olmayacağını duyunca endişelndim...

bilmez miyim tatlım, dediğin gibi en iyi biz biliriz, biz anlarız seni...bak benim eşimde problem vardı, hala da tam olarak atlatmış değiliz. daha iyi bir noktadayız ama henüz bitmedi herşey. zaman ne getiricek ben de bilemiyorum. 27 yaşımdayım, 28 bitecek aralık ayında...bir an önce anne olmak için sabırsızlanıyorum ben de ama ne yazık ki istediğimiz anda olmuyor. görümcemin 6. ayında olmuş. abimin eşi, ki pek inançlı bir insan da değildir ilk ayda oldu. kısmet yani elimizden birşey gelmiyor. Sağlıklı olalım, iyi şeyler düşünelim biz... Gittiğinde yumurtan çatlamış ve atılmış olabilir. İstersen doktora ne kadardır denediğini söyledikten sonra, artık sizin kontrolünüzde takip etmek istiyorum falan de. Ne biliyim belki bir sonraki ay için yumurta takibi falan yapar. eğer için daha rahat edecekse bu yolu da deneyebilirsin

Bende hamile kalmak istiyorum yaa adetime6gün kaldi ama olacağım diye korkuyorum olmak istemiyorum ben hamile olmak istiyorum 6aydır korunmuyoruz ama daha olmadi

canım ben korunmayın resmen aralık ayında bıraktım ama ondan önceki 1,5 yıl içinde
korunmaısz ilişkilerımızde olmustu ama hamıle kalmamıstım aralıktan sonra bebek düşünmeye baslayınca da
bebek gelmeyınce o zmana baya işkillenmıstım yoksa bı sorunmu var diye....çok kasıgım agrıdıgı ıcın o ay doktora gittim
idrar yolu ıltıhabı dedi ilacı içtim...evi toparlarken kaybettıgım bebegımın esyalarını buldum dolapta
oraya yıgılıp nasıl yalvardım Allah ım bana yardım et başka hiçbi kelime söylemeye yetmıyodu gücüm
şu an yazarken dahi ağlıyorum yardım et nolur yardım et diye ağllayıp uyyakalmısım sonrada hamıel oldugumu
öğrendım zaten fakat heyhat kaybettim yine...şimdi hamıle kalsma yıne dıken ustunde olucam ve düşücneler düşünceler
korkular...ya aynısı olursa ya gene düşerse diye...ama ne yapabilirsin de hiçbişey hiçbişey yapamam...
sınavı kötü gecen bi arkadasım aglıyodu gecen gun ağlama dedim en bastan baslarsın..ne var ki yanı senın elınde calısıp kazanmak
ama bir bebek istediini düşün veya yoğun bakımdakı bı hatsanı hastane köşesinde bekeldıgını düşün
ödüllendirilmeyi beklemek zorundasın....dua ederek istemelisin baska yapacak bişey yok...hiçbişey yok....eşime bakıyorum
onu bebeğimizle görmeyi öyle çok istiyorum kı ama yok ıste bızım ımtıhanımız dmekkı dıyorum sakınleşmeye calısıyorum
unutmaya calısıyorum kendımı kandırıyorum bırazcık ne yapayım.... sen de üzülme lütfen ya da tamam üzül ama unutma
her ay yenı bi umut regl oluyoruz en azından bilgi edınebııyrouz her ımkanımız var çok şükür ama yıpratmayalım kendımızı
bebeklerımız geldıgınde hala taze hala dinç olalım...

haklısın canım,doktorun net bir şekilde benim sorularıma cevap vermesini istiyorum,ilgilenmesini diliyorum...Sorularımı ve iltifatlarımı biriktirerek gideceğim,inşallah karşımda bunları cevaplayacak birisi olacaktır.

canım benim ya.....

cnm o kadar iyi anlatmışsın ki aynılarını ben yaşadım inan ki..annem çok heveslenmişti hamileyken birsürü kıyafet almıştı..
onlara bakıp bakıp ağlıodum.sonra bigün vermeye karar verdim onları çıkardım evden ama nereye elimi atsam ya kullandığım ilaçlar çıkıodu ya da ultrason fotoğrafları..ağladım,bağırdım eşime küstüm anneme kavga ettim kendimi eve kapattım fln..o zaman diodum ki bitti artık olmayacak..her ay umutla beklemek her ay hayal kırıklığı yaşamak,rüyalarımda hep bebek görmek..bunlar o kadar yıprattı ki gülmeyi unuttum derler ya aynen öyle olmuştum..

şimdi tekrar allah güldü yüzüme..sevinçten çıldırırım zannediodum..ama şuan tek hissettiğim tek şey korku..en ufak bi karnım ağrısa yüreğim ağzımda..kendimi hamile gibi hissetmiorum bile..ki kötü bişey olursa yıkılmayayım diye..şuan için en büyük isteğim keseyi ve bebğimi görmek ve onun ufacık kalbinin atışlarını duyabilmek..o gün belki inanıcam bebeğime......

sen keseyi görmedin mi daha? yoksa daha doktora mı gitmedin? inşallah sağlıklı şekilde görürsün!

sen keseyi görmedin mi daha? yoksa daha doktora mı gitmedin? inşallah sağlıklı şekilde görürsün!

cnm doktora gitmedim..kan değeri düşüktü geçen hafta bu hafta çarşamba çağırdı değerin 3500 olması gerekiyor keseyi görmek için..
bn de c.tesi gidebilicem en erken işten izin alamıorum..

canım annemde almıstı bebegıme bız kızkardesımle aynı hamıleydık aramızda bi kaç ay vardı sadece onun da kızı olunca kardeşim kullandı
zaten ben söyledım yanı öyle bi sorunum olmaz...kardeşim abla istersen almayım dedi ama ne olucak zaten evıme getırmemıstım annem
doğsun öyle alırsın dıyodu....kendı aldıkalrım ve yaptıkalrım var elimde çok bişey değildi zaten 2 yelek almıstım bi battanıye dıkmsıtım bi yastık
işlemiştim üç tane kulş vardı üstüne annekuş baba kuş bebek kuş işlerken demiştim bak aşkım bu snesin bu da bebeğimiz diye
eşimi mavi renkte işlemiştim erkek die kızımla ben de pempe ton renklerde işlemiştim vermeye kıyamadım kimseye yine de bazen çok üzüldüğümde
bakıyorum onlara vardı diyorum bekliyo cennette diyorum...bebeklerımız beklıyo bizi...

seni çok iyi anlıyorum benımde ağaldıgım gunelr fazladır ama görsen hiç derdim yok sanar kımısı,ama ağlamaktan da
bıktım artık beklemekten baska care yok Allah ım görüyo fuyuyo bizi olucak deyip ınanıyorum o kadar
ınsan cok korkuyo ama ınsallah bu sefr bişi olmaz canım bol bol dınlen mutlaka inşallah hersey sorunsuz ilerler hepsi

canım benim ya.....

canım benim hepsi gecıcek bigün ama o gün ne zaman gelicek bu bekleyiş yoruyo bizi
Allah ım inşallah nasib eder bize de....

cnm doktora gitmedim..kan değeri düşüktü geçen hafta bu hafta çarşamba çağırdı değerin 3500 olması gerekiyor keseyi görmek için..
bn de c.tesi gidebilicem en erken işten izin alamıorum..

hadi hayırlısı olsun bakalım! sağlıkla göstersin kendini!
ben artık gidiyorum kızlar! ay_she kızmasın diye yavaş yavaş sürücem arabayı da. :) hadi iyi günler!

canım benim hepsi gecıcek bigün ama o gün ne zaman gelicek bu bekleyiş yoruyo bizi
Allah ım inşallah nasib eder bize de....
evet o günü sabırsızlıkla bekliyorum....ama gelmiyor,gelmek bilmiyor...bebeğimizin olmasını çok ama çok içten diliyorum canım...RAbbi'm nasp etsin inşallahhh,sağlıkla,sıhhatle....En önemlisi hayırlısıyla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…