- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.621
ben hiç hamile kalamayacakmışım geliyor,içim ürperiyor...Az önce günaşırı ilişki yaşayacağım adet olana kadar demiştim ya...Olamayacak...,eşim haftaya yok....haftaya çok önemliydi günler açısından.
teyzeleri için dua ediyo bnm kızım bir an önce kardeşlerim gelsin diyo son kontrolde namaz kılıyomuş gibi duruyodu bende dedim dua ediyo o diye:) dualarım sizlerle inş rabbim daha fazla bekletmeden sizede nasip eder dünyalar tatlısı bi bebiş....
daha doktora 10 gün var, 10 gün boyunca kendini bu şekilde yiyip bitiremezsin tatlım...inşallah güzel şeyler söyler doktorun. ama tıp boşuna çalışmıyor, tedavisi olan herşey kabulüm benim. Rabbim dermansız dert vermesin... inanıyorum ben, zamanı geldiğince gelecek evlatlarımız
Hamilelik belirtilerin nelerdi anlatır misin canımcanım lütfen üzülme seni çok iyi anlayabiliyorum
şubat ayında ben de olmuyo olmuyo diye cok ağlamıstım ve hamıleymısım meger o ay
yanı ınsan kendısını cok kötü hıssedıyo bılıyorum ınana ben de devamlı bebek düşünüyorum ama kısmet canım
lütfen üzülmemeye calıs senı ne rahatalatacaksa onu yap...
canım bi kızçen olcakmış ne güzel tatlı mı tatlı güzeller güzeli bi kızın olur inşallah
sağlıklı hayırlı bi evlat olur ınsallahh :)
canım lütfen üzülme seni çok iyi anlayabiliyorum
şubat ayında ben de olmuyo olmuyo diye cok ağlamıstım ve hamıleymısım meger o ay
yanı ınsan kendısını cok kötü hıssedıyo bılıyorum ınana ben de devamlı bebek düşünüyorum ama kısmet canım
lütfen üzülmemeye calıs senı ne rahatalatacaksa onu yap...
bak kafana o tarihleri takma lütfen, burada kaç kişi aynı şeyi söyledi. tarihleri tutturamadan bile hamile kalınabiliyor. bunun garantisi yok yani :)ben hiç hamile kalamayacakmışım geliyor,içim ürperiyor...Az önce günaşırı ilişki yaşayacağım adet olana kadar demiştim ya...Olamayacak...,eşim haftaya yok....haftaya çok önemliydi günler açısından.
Rabbim sana ne güzel bir kız nasip ediyor maşallah barekallah! Ben cinsietini öğrenmek istemiyorum ama nasıl olacak o iş? kesin ultrasonda falan söylenecek. doktorla pazarlık yapmayı düşünyorum :)sağol tatlım allah razı olsun... ewet şuan pek bişe hissetmiyorum arada bi kıpraşımlar oluyo ama çok nadir .. dediğin gibi bi iki hafta daha bekleyecem teyzesi... kuzunu öp bnm için
Zamanı geldiğinde olacak evlatlarımız....Beklemek çok zor canım,bunu sen ve bekleyen diğer arkadaşlarımız da çok iyi bilir.Doktora gittiğimde inşallah yumurtalıklarım ile ilgili bir araştırmaya girişir.Gittiğim gün ovulasyonun bittiği günlere denk geliyor,sönmüş,bitmiş gibi varsayımlarda bulunur mu diye içim içimi yiyor,heyecanlanıyorum aslında.Bir yandan da o küçücük korku tohumu içimde büyüyor günden güne..
Hamilelik belirtilerin nelerdi anlatır misin canım
bak kafana o tarihleri takma lütfen, burada kaç kişi aynı şeyi söyledi. tarihleri tutturamadan bile hamile kalınabiliyor. bunun garantisi yok yani :)
Zamanı geldiğinde olacak evlatlarımız....Beklemek çok zor canım,bunu sen ve bekleyen diğer arkadaşlarımız da çok iyi bilir.Doktora gittiğimde inşallah yumurtalıklarım ile ilgili bir araştırmaya girişir.Gittiğim gün ovulasyonun bittiği günlere denk geliyor,sönmüş,bitmiş gibi varsayımlarda bulunur mu diye içim içimi yiyor,heyecanlanıyorum aslında.Bir yandan da o küçücük korku tohumu içimde büyüyor günden güne..
canım ben denemeye başladığımdan bugüne kadar her ay döküyorum gözyaşını,ne kadar çok denersen,o kadar çok yıpranıyor sanırım insan...Umudun bittiği an geliyor mucize,fakat ben her ay umudu bitirerek geçiriyordum adete yakın olan günlerimi..Yine olmuyor,yine olmuyor...İsyan değil bu,sadece üzüntü.
bilmez miyim tatlım, dediğin gibi en iyi biz biliriz, biz anlarız seni...bak benim eşimde problem vardı, hala da tam olarak atlatmış değiliz. daha iyi bir noktadayız ama henüz bitmedi herşey. zaman ne getiricek ben de bilemiyorum. 27 yaşımdayım, 28 bitecek aralık ayında...bir an önce anne olmak için sabırsızlanıyorum ben de ama ne yazık ki istediğimiz anda olmuyor. görümcemin 6. ayında olmuş. abimin eşi, ki pek inançlı bir insan da değildir ilk ayda oldu. kısmet yani elimizden birşey gelmiyor. Sağlıklı olalım, iyi şeyler düşünelim biz... Gittiğinde yumurtan çatlamış ve atılmış olabilir. İstersen doktora ne kadardır denediğini söyledikten sonra, artık sizin kontrolünüzde takip etmek istiyorum falan de. Ne biliyim belki bir sonraki ay için yumurta takibi falan yapar. eğer için daha rahat edecekse bu yolu da deneyebilirsin
canım benim ya.....canım ben korunmayın resmen aralık ayında bıraktım ama ondan önceki 1,5 yıl içinde
korunmaısz ilişkilerımızde olmustu ama hamıle kalmamıstım aralıktan sonra bebek düşünmeye baslayınca da
bebek gelmeyınce o zmana baya işkillenmıstım yoksa bı sorunmu var diye....çok kasıgım agrıdıgı ıcın o ay doktora gittim
idrar yolu ıltıhabı dedi ilacı içtim...evi toparlarken kaybettıgım bebegımın esyalarını buldum dolapta
oraya yıgılıp nasıl yalvardım Allah ım bana yardım et başka hiçbi kelime söylemeye yetmıyodu gücüm
şu an yazarken dahi ağlıyorum yardım et nolur yardım et diye ağllayıp uyyakalmısım sonrada hamıel oldugumu
öğrendım zaten fakat heyhat kaybettim yine...şimdi hamıle kalsma yıne dıken ustunde olucam ve düşücneler düşünceler
korkular...ya aynısı olursa ya gene düşerse diye...ama ne yapabilirsin de hiçbişey hiçbişey yapamam...
sınavı kötü gecen bi arkadasım aglıyodu gecen gun ağlama dedim en bastan baslarsın..ne var ki yanı senın elınde calısıp kazanmak
ama bir bebek istediini düşün veya yoğun bakımdakı bı hatsanı hastane köşesinde bekeldıgını düşün
ödüllendirilmeyi beklemek zorundasın....dua ederek istemelisin baska yapacak bişey yok...hiçbişey yok....eşime bakıyorum
onu bebeğimizle görmeyi öyle çok istiyorum kı ama yok ıste bızım ımtıhanımız dmekkı dıyorum sakınleşmeye calısıyorum
unutmaya calısıyorum kendımı kandırıyorum bırazcık ne yapayım....sen de üzülme lütfen ya da tamam üzül ama unutma
her ay yenı bi umut regl oluyoruz en azından bilgi edınebııyrouz her ımkanımız var çok şükür ama yıpratmayalım kendımızı
bebeklerımız geldıgınde hala taze hala dinç olalım...
canım ben korunmayın resmen aralık ayında bıraktım ama ondan önceki 1,5 yıl içinde
korunmaısz ilişkilerımızde olmustu ama hamıle kalmamıstım aralıktan sonra bebek düşünmeye baslayınca da
bebek gelmeyınce o zmana baya işkillenmıstım yoksa bı sorunmu var diye....çok kasıgım agrıdıgı ıcın o ay doktora gittim
idrar yolu ıltıhabı dedi ilacı içtim...evi toparlarken kaybettıgım bebegımın esyalarını buldum dolapta
oraya yıgılıp nasıl yalvardım Allah ım bana yardım et başka hiçbi kelime söylemeye yetmıyodu gücüm
şu an yazarken dahi ağlıyorum yardım et nolur yardım et diye ağllayıp uyyakalmısım sonrada hamıel oldugumu
öğrendım zaten fakat heyhat kaybettim yine...şimdi hamıle kalsma yıne dıken ustunde olucam ve düşücneler düşünceler
korkular...ya aynısı olursa ya gene düşerse diye...ama ne yapabilirsin de hiçbişey hiçbişey yapamam...
sınavı kötü gecen bi arkadasım aglıyodu gecen gun ağlama dedim en bastan baslarsın..ne var ki yanı senın elınde calısıp kazanmak
ama bir bebek istediini düşün veya yoğun bakımdakı bı hatsanı hastane köşesinde bekeldıgını düşün
ödüllendirilmeyi beklemek zorundasın....dua ederek istemelisin baska yapacak bişey yok...hiçbişey yok....eşime bakıyorum
onu bebeğimizle görmeyi öyle çok istiyorum kı ama yok ıste bızım ımtıhanımız dmekkı dıyorum sakınleşmeye calısıyorum
unutmaya calısıyorum kendımı kandırıyorum bırazcık ne yapayım....sen de üzülme lütfen ya da tamam üzül ama unutma
her ay yenı bi umut regl oluyoruz en azından bilgi edınebııyrouz her ımkanımız var çok şükür ama yıpratmayalım kendımızı
bebeklerımız geldıgınde hala taze hala dinç olalım...
cnm o kadar iyi anlatmışsın ki aynılarını ben yaşadım inan ki..annem çok heveslenmişti hamileyken birsürü kıyafet almıştı..
onlara bakıp bakıp ağlıodum.sonra bigün vermeye karar verdim onları çıkardım evden ama nereye elimi atsam ya kullandığım ilaçlar çıkıodu ya da ultrason fotoğrafları..ağladım,bağırdım eşime küstüm anneme kavga ettim kendimi eve kapattım fln..o zaman diodum ki bitti artık olmayacak..her ay umutla beklemek her ay hayal kırıklığı yaşamak,rüyalarımda hep bebek görmek..bunlar o kadar yıprattı ki gülmeyi unuttum derler ya aynen öyle olmuştum..
şimdi tekrar allah güldü yüzüme..sevinçten çıldırırım zannediodum..ama şuan tek hissettiğim tek şey korku..en ufak bi karnım ağrısa yüreğim ağzımda..kendimi hamile gibi hissetmiorum bile..ki kötü bişey olursa yıkılmayayım diye..şuan için en büyük isteğim keseyi ve bebğimi görmek ve onun ufacık kalbinin atışlarını duyabilmek..o gün belki inanıcam bebeğime......
sen keseyi görmedin mi daha? yoksa daha doktora mı gitmedin? inşallah sağlıklı şekilde görürsün!
cnm o kadar iyi anlatmışsın ki aynılarını ben yaşadım inan ki..annem çok heveslenmişti hamileyken birsürü kıyafet almıştı..
onlara bakıp bakıp ağlıodum.sonra bigün vermeye karar verdim onları çıkardım evden ama nereye elimi atsam ya kullandığım ilaçlar çıkıodu ya da ultrason fotoğrafları..ağladım,bağırdım eşime küstüm anneme kavga ettim kendimi eve kapattım fln..o zaman diodum ki bitti artık olmayacak..her ay umutla beklemek her ay hayal kırıklığı yaşamak,rüyalarımda hep bebek görmek..bunlar o kadar yıprattı ki gülmeyi unuttum derler ya aynen öyle olmuştum..
şimdi tekrar allah güldü yüzüme..sevinçten çıldırırım zannediodum..ama şuan tek hissettiğim tek şey korku..en ufak bi karnım ağrısa yüreğim ağzımda..kendimi hamile gibi hissetmiorum bile..ki kötü bişey olursa yıkılmayayım diye..şuan için en büyük isteğim keseyi ve bebğimi görmek ve onun ufacık kalbinin atışlarını duyabilmek..o gün belki inanıcam bebeğime......
canım benim ya.....
cnm doktora gitmedim..kan değeri düşüktü geçen hafta bu hafta çarşamba çağırdı değerin 3500 olması gerekiyor keseyi görmek için..
bn de c.tesi gidebilicem en erken işten izin alamıorum..
evet o günü sabırsızlıkla bekliyorum....ama gelmiyor,gelmek bilmiyor...bebeğimizin olmasını çok ama çok içten diliyorum canım...RAbbi'm nasp etsin inşallahhh,sağlıkla,sıhhatle....En önemlisi hayırlısıyla....canım benim hepsi gecıcek bigün ama o gün ne zaman gelicek bu bekleyiş yoruyo bizi
Allah ım inşallah nasib eder bize de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?