- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.641
hadi hayırlısı olsun bakalım! sağlıkla göstersin kendini!
ben artık gidiyorum kızlar! ay_she kızmasın diye yavaş yavaş sürücem arabayı da. :) hadi iyi günler!
ben artık gidiyorum kızlar! ay_she kızmasın diye yavaş yavaş sürücem arabayı da. :) hadi iyi günler!
kendine dikkat et canım, dinlen ve iyi beslen...buraya gelmeyi de unutma
evet o günü sabırsızlıkla bekliyorum....ama gelmiyor,gelmek bilmiyor...bebeğimizin olmasını çok ama çok içten diliyorum canım...RAbbi'm nasp etsin inşallahhh,sağlıkla,sıhhatle....En önemlisi hayırlısıyla....
cnm sende durumlar ne alemde gelmemiş hala kırmızılar:)) test yapmaya cesaretin var mı? varsa yapsana bitane daha ben çoooooook merak ediorummmmmm
evet canım yavas sür :) ben kızmayım da trafikteki bazı insnalar kadın şöfor ve yaavas gidio die kızabilrler eheueheu :)
ınsallah canım hepımız ıcın ınsallah o gunler gelri bi an önce bi an önce sağlıkla kucakalrız bebıslerımızı
evet canım en önemlisi hayırlısı Peygamber efendimz de bu konu için şle demiş
"İstediğiniz zaman ısrarla istemeyin Allaha yeVİRÜSmin ederim ki istemediğim halde ben birinize bir şey veVİRÜSrirsem verdiğim şeyleri Allah bereketli kılmaz"
onun için biz hayırlısını ve bereketını dıleyerek ısteyelım ki bereketini görelim güzellikelrini yaşayabilelim...
yok tatlım ya zaten kırmızılar kapıda bekliyor... lavaboya son gittiğimde kahverengi akıntım kırmızıya dönüyordu...
neden geciktiğimi anlamadım, tam 1 hafta geçti neredeyse...
vardır bunda da bir hayır ne diyeyim
üzüldüm cnm( ben senden daha çok umutlanmıştım..
hoş dediğin gibi bunda da bi hayır var tabi..allah ilir en doğru zamanı ama inşallah önümüzdeki ay olur senin için doğru zaman...
dua ediorum cnm bnde senin için..
üzüldüm cnm( ben senden daha çok umutlanmıştım..
hoş dediğin gibi bunda da bi hayır var tabi..allah ilir en doğru zamanı ama inşallah önümüzdeki ay olur senin için doğru zaman...
dua ediorum cnm bnde senin için..
ben çıkıyorum kızlar, iyi bakın kendinize...
görüşürüz belki akşam
offf neye kimse yok bu topicte yavvvv yazmiyim diyorum ama olmuyor kimse yazmıyor mecbur kalıyorum demirbaş olarak bu topiciği kurtarmak benim işim ama ne gelen var ne giden puffff herkes terk mi etti topiciği acep topiciğimiz garip kaldı
dışardaydım tatlım ben yeni geldim eve...
kırmızılar gelicekti bugün, sancıl oldu, kahverengi akıntım arttı, hatta daha kırmızıya döner gibi oldu ama akşam yine kesildi....anlamadım gitti... bakalım sabah neler olacak...
sen nasılsın?
hayırlısı olsun canım ya.yerleşme kanaması falan diyorlar öyle bir şey olabilir mi ki. ya da hava değişiminden kaynaklandı. daha önce başına hiç gelmemiş ama. bu sene havalar dengesizdi. geçen hafta çok sıcaktı bu hafta buz gibi
ben de heyecanla bekliyorum.benim adet sancılarım 10 gün önceden baçlar yine bu ay böyle oldu.bugün ve dün belim karnım ağrımıyor.perşembe günü test yapmayı düşünüyorum o güne kadar gelmezse
göğüslerimin şişliği de indi yumuş yumuş olduboşuna umutlanıyorum
belli olmaz bu işler kuzucum ama herşeyin de hayırlısı, umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak da iyi değil... ama tabi insan hayal kurmadan da edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?