Sabredenler Kulübü 2012 :)

Aslında en mantiklisi senin dediğin gibi...tup bebek doktoru senin dediğini diyor...urolog yani sperm amlyti yapan tersini...ondan kafam karıştı ikiside aynı şeyi dese ikiletmezdim bile...yarın genetik test sorunsuz çıkarsa icim rahat tedavi olurum ama özellikle bir kromozom var onda sorun varsa sperm bulmak neredeyse 0 ((( allahım hangisi Hayırlısıysa onu yapayım hergun aynı seyleri düşünmekten maffoldum İnan..
Sende adet olmuşun amma üzülme bak benim Halime keske senin yerinde olabilseydim ...bunu canı yürekten söylüyorum her ay adeti beklemek hamilemiyim diye hayal kurmak bile cok güzelmiş ..uzulmee sakin

canımm arkadaşım benim, hep dualarımdasın

ben de sdtive tatlıma katılıyorum, minikgelinim... ve senin de ne kadar güçlü olduğunu biliyorum...
yeter ki Rabbim OL desin sular sel olur, her şey olur, İNANIYORUZZZ...

merhaba kızlar nasılsınız... bu gün hiiiç giremedim anca evde bu saatte fırsat buldum çok yoğun çalıştım iş yerinde erken çıktım evdede işler çoktu ütü çamaşrı anam ağladı desem yeridir... neyse bu yorgublukla şimdi sızar kalırım ben kotukta herkeşlere iyigeceler olsun bacular... öptüm sizi

Allah razı olsun cnm arkadasım sizlersiz yapamıyorum ins önümüzdeki ay Hamis olup gelirim topigime temelli:) şimdi daha cok azosperm ile ilgili araştırma yaptığımdan cok gelemiyorum

günaydın herkese bugün en erkenci benim galiba daha kimsecikler yazmamış güsel bir gün olsun inş herkesciklere

minikgelincim canım dualarımdasın rabbim yüzünüze bakar inş banada 1.si mantıklı gelior canım inş tez vakitte hamiş haberini alır burda hep beraber seviniriz güsel arkadaşımmmm

günaydın kızzzlaaar bgn çok mutluyum çünküüüüü; ben dün gene yumurtladım dün bnm adetin 19.günüydü..normalde ben her ay 14.gün yumurtluyodum,hatta üzülmüştüm size danışmıştım 15.gün ilişki olmadı diye:26: neyse p.tesi akşamından beri sağ tarafımda garip bi ağrı,üşüttüm heralde dedim.dün yine aynı devam etti,bide yumurtlama günümde cinsel isteğim artıyo,dün o da vardı aklıma geldi ya yumurtluyosam diye,ovulasyon testi yaptım veee çift çizgi bi de eşimin dişi çok ağrıyodu o yüzen 4 gündür ilişki de olmuyodu,dün akşam oldu bugün de olcak inşallah yalnız 14.gün yumurtladım mı bilmiyorum,o gün çok yoğundu işler,hiç dikkat edemedim,neyse hayırlısı artık sanırım hani size bahsetmiştim belki hatırlasınız doktor bana cyclo progynova mı ne öyle bi hap vermişti belki de o hap etki etti,neyse ne yaa yumurtladım ya,önemli olan o

minikgelinim arkadaşlara katılıyorum,2.tedavide spermlerin %5-10 ölmesi az mı? bence ilk yolu denemelisin,rabbim göstermesin sonuç negatif olursa zaten büyük üzüntü olur sizin için,ve tabiki bzm için de,ama eger pozitif olursa ki,pozitif olacağına eminim,o zaman dünyalar zaten sizin olcak,çektiğin sıkıntılar uçup gitcek dualrımızdasın,bizi habersiz bırakma emi

cıstak cıstak cıstaaakkk
canlarım ciğerlerim ballı böreklerim nasılsınız bakalım inşallah herkeslerde herbişeyler yolundadır

şimdiiiiiiiiiiii gelelim banaaaa
pazartesi öğlen özel bi merkeze randevu alıp gittim.
başıma neler geleceğini bile bile
çok tatlı bi bayan doktordan almıştım randevu eltimin tavsiyesi üzerineee
neyse doktora adetimin 12-13 gün geçtiğini evde üç tane rtest yaptığımı ve hepsininde net tek çizgi çıktığını belirrttiim.
tamam yat bakalım dedi bana (alttan ultrason ile baktı )
bak dedi bu rahmin dedi rehimde gebeliğe ait bi görüntü kese falan yok dedi.
ondan sonra bak bu sağ yumurtan dedi çok güzel dedi.
bak bu da sol yumurtan dedi. bunda polikstiğe benzer bi görüntü var dedii.
fakat bundan emin olmak için öncesinde bi kanda gebeliğe baktır dedi dış gebelik olması ihtimaline karşıı
eger ondada negatifi görürsek farlutal a başla 6 gün sabah aksam iç dedi ilaç bitince 10 gün içinde adetini görürsün dedi.
adetin 3,günü şu testleri yaptır gel dedi.
şu testler dediğide hani varya lh tsh falan hormon tahilleri hıh işte onları yaptır gel sonucuna göre kesin bi tanı koyarız dedi.

bende gidip kan verdim gittiğim merkezde değilde( 30 tl istediler ki kan tahliline oha falan oldum orda vermedim) yakında bi ssk vardı oraya gittim.
anacım ordada bi kaç günü bulacakmış sonucun çıkması hala daha çıkmadı mesela bekliyorumm
ama kızlar ben dün naptım sonucu beklemeden dün sabah ilaca başladımmm.
pooffff böle işte canlar ciğerler..
dediğim gibi incir bana etki değil yan etki yaptı.yumurtayi büyütmüş büyütmiş çatlatmamışşşş..
aman bi daha büyük konuşmayayım kür mür uygulamammmmmm. olan düzenimi alt üst ettim ben ettimmm

bu arada dün itibariyle sıkı bi diyete başladım nce ciddi anlamda kilo vermem gerekiyoo..
size bi şey söylesem inanmazsınız ecrine doğuma gittiğim kiloya yaklaşmısım çok az bişi kalmıss
yani size diyeceğim bi kaç ay erteliyoruz biz bu bebiş işini...
ama buralardayım yanınızdayım evelalllhh.
kocaman kocaman öpüyorum hepinizi
Rabbim'e emanet olun

günaydın kk nın en güzel anne adayları... güzel bi haftaortası olsun savaşlar dursun çocuklar gülsün isteyen herkesin bebeği olsun heryer rengarenk çiçek açsın dünya yaşanası bi yer olsun cennetten bi köşe gibi olsun misler gibi.... öpüyorum herkeşi burda :129:

ay canım bende soğan kürü yaptığımda tövbe etmiştim 27 gün bil fiil kanan durmadan adet olmuştum zayıf düştüm hastahanelik oldumn tansiyonum 5 e2 ye düştü anlayacağın ölüyordum bütün bunları soğan yaptı... ama bende pcos var hemde hiç geçmiyor.. geçen aylarda doktora ara verdiğimde incir yedim kuru incir sabah 5-6 akşam 5-6 kontrole gittğimde pcos görünmüyor sol tarafında 3,3mm lik yumurtan olmuş nasıl oldu bu dedi.... bende kuru incir yedim hergün aç karnına dedim şimdi o yumrutam çatlamadığı için bende doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay adet olsuktan sonra tekrar incir yiyeceğim yada kürünü içeceğim bakalım bana ne etki edecek içimden bi ses incir bana çare olacak diyor ama bakalım kısmet artık keşke sende sonucun çıkınca içseydi ilaçları allahın işi bellimi olur bi bakarsın doktor göremez ama bebişin senledir.... bende 2 ayspor yaptım 6 kg verdim 2 hafta ara verdik başka bi salon bulduk p.tesi oraya başlayacağız bakalım ordaki hoca bne kadar yardımcı olacak .... pco nun en büyük düşmanı kilo çünki

canım günaydın...ben de soğan kürüne başlayacaktım,yazdıklarını görünce biran dumura uğradım...Hiç başlamasam mı acaba??:18::18::18:

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD]
dua günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün sweet85 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

canım günaydın...ben de soğan kürüne başlayacaktım,yazdıklarını görünce biran dumura uğradım...Hiç başlamasam mı acaba??:18::18::18:

valla canım kullanıp faydası gören çook kişi var pco ya en iyi gelen şeymiş ama sonradan anladım ki ben yanlış içmişim saraçoğlunun kitaplarını aldım da öyle anladım yanlış yaptığımı adete 10 gün kala yada 15 gün kala başlamak gerekiyomuş bana burda kk da bi bayan denk geldi o dediki adte biter bitmez hemen başla dedi en büyük hatam o oldu benim belki doğru yapsam işe yarayacaktı sonradan aklım başıma geldi saraçoğlunun 3 tane kür kitabını aldım kafama takılan ne varsa açıp orda okuyorum en doğrusu bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum ya soğun kürü yapmayı tekrar düşünmedim desem yalan olur çünki hamileysen eğer dikat etmen lazım soğun kürü düşük yaptırıyor ona göre diye duydum...

canım biraz üzülüyorum ama çok da üzülmüyorum. benim de eşimde problem vardı hatırlarsan. tedavide 1 ayı bitirdik ve eşim daha iyi artık. bugün de kan testi verdi. bakalım hormonları nasıl çıkacak.. biz5 aydır deniyoruz bebeği ama bunun 3 ayında doğru düzgün ilişki bile olamamıştı eşim nedeniyle. geçriğimiz ay dha iyiydik, inşallah bu ay daha da iyi olur. eğer düzenli çalışma yaptığımız halde, eylüle kadar olmazsa, o zaman daha derin tetkik yaptırırız diyorum. rahim filmidir vs... bakalım zaman bize ne getirecek. sen de kendini bu kadar yorup, kafanı bulandırıp strese girme. Ürologdan öte tüp bebek doktorunu dinle bence. onlar çok iyi bilmiyor. Eşimin üroloğu bana adet döngümü bile sormadan, ezberden 14. gün civarı yumurtlarsın dedi. evet normalde 28 günde adet oluyorum ve ben iyi kötü yumurtlama günümü tesbit edebiliyorum ama ya 30 günde adet olsam ve üroloğa inansam ne olacaktı. Bir de bana diyor ki yumurta 2 gün yaşar...hayır 1 gün yaşıyor hemen hemen... neyse yani diyeceğim o ki, senin hazırlanman bana doğru geliyor tatlım. Hem birşey kaybetmiş olmazsın

canım bana kalırsa sen bu ay 14 de yumurtlamamış da olabilisin. Yumurtan büyümüştür ama belki de yeni çatlamıştır... tabi iki farklı yumurta da olabilir ama bana bu ihtimal daha kuvvetli geldi. Değertlendirmekle iyi yapmışsınız. inşallah sonunda da güzel şeyler olur

herkese GÜNAYDIN bu arada

canlarrrrrr günaydınnnnnn.. Gününüz aydınlık getirsin sizleree inşallahhh...

Öncelikle ruhsar _86 kardeşimizi tebrik ediyorum inşallahhhh rabbim güzel bir şekilde tamamına erdirir.Burdaki tüm kardeşlerimizde en kısa zamanda hayırlısıyla rabbimin de izniyle bebişlerine kavuşurlar Kızlar nacizane fikrimi söyleyeyim meryem suresini okumayı unutmayın arapçasının yanında türkçesinide okursanız hangi satırlarda Allah (c.c.) ya yalvarıp dua edeceğinizi kestirirsiniz. umarım herşey güzel olur herkes için çok öpüldünüz bi girip selam vermek istedim sağlıcakla kalın yawruu ceylanlarımmm ben yine gelirim

aklıma geldikçe okuyorum ben de... meryem suresinde secde ayeti var, unutmmak gerekir tilavet secdesini de...

benim de kırmızılarım tam gaz devam ediyor...direniyorum sancısına ilaç almıyorum. akşam sıcak su torbası koydum biraz belime...böyle günlerde evde ayak uzatmak varken, işe gelip saatlerce sandalye tepesinde oturmak can sıkıcı oluyor.

kızlar slm ;
bugün aşılamanın12. günüydü ve kan testi verdim saat 15:00 de sonuç belli olucak ama hcg yükselmişmi diye ama hiç iyi değilim çok heyecanla bekliyorum düne kadar hamilelik belirtilerim vardı ama şuan hiçbir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…