Sabredenler Kulübü 2012 :)

şükür kavuşturana nerelerdesin kız...
adet oldum,sonra bitti,çalışmalar başladı,şimdi karşılaştık,nevar ne yok bakam?

canım eşim evde olduğu için pek giremiyodum bugün gönderdim işe iyi başlamışın çalışmara canım bende dr günümü bekliyorum prolaktin yüksek sanırım adet düzenleyici vercek bana

kızlar napıosunuzzzz :) ayy burda yavru bi kediş var onu sevyos biz yavrum üşümüş donmuşş

ısıtıık şimdi uyyakaldı :) hiç dayanamam daha mınnacık el kadar :)

bu arada dün ovulasyoın testlerımı aldım laboquick bi de bugun az az agrım var sanırırm gelio reglm

ay hacı bekelr gibi bekeldım valla bu ayy

bir dee dün görümcemin düğünü için elbise aldım daha elime ulaşmadı ama ınsallah bekledıgım gibidir de iade

etmek zorunda kalmam bakın eelım resmı sizde şapın test edın onaylaın

güselmiş gerçekten elbisen inş göründüğü gibi gelir evine canım

ayşecimm elbise çok güzelmiş....Hadi bakalım şimdiden iyi göbek atmalar sanaaaa....

sağolaısn canım :) ay bu yaz o kadar cok düğün kına vs vs var kı bütün arkadaşlarım evlenıyo nerdeyse

yaz sonunda bu elbıseyı gösterıırm sişze artık yırtılmış eskımıs dökülmüş flan

doğru diyosun bacım temennine de katılıyorum inş kocaman bir göbişle gidersin he he

ınsallaahhhh kocaman göbişle gidersem bebıs atsın göbeği anacım ayaga kalkmam

düğünce zaten oynamam da kınada oynarım die düşünüodm bebıslen gıdersek artık accuk

çiftetelli oynarım okadar halaya mezdekeye dalamam çok sallanmalı onlar

sallanmalı

ay canım benim Rabbi'm inşallah o zmana kadar nasip eder inşallah,varsın oynama,bebişin olsun yeterki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…