Sabredenler Kulübü 2012 :)

hayırlısı olsun bacım çok yazılınca sölemesi ayıp geçmişi tam okuyamıyorum

durum şöyle o zaman tatlım,ben sınavın pek güzel geçmediini söylemiştim.Diğer sınava girenlerin güzel geçmişti.Sinhus herkesi tebrik etti,beni etmedi...özellkle de etmedğini söylemişti.

Son düzenleme:

müziği duyunca bebiş senin yerine içinde göbek atar canım he he annem oynayamıyor ben oynıyayım der rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

durum şöyle o zaman tatlım,ben sınavın pek güzel geçmediini söylemiştim.Diğer sınava girenlerin güzel geçmişti.Sinhus herkesi tebrik etti,beni etmedi...özellkle de etmedğini söylemişti.

anammmmmm sinhusu kızdırdın desene kulakları çınlasın diyemmm bariiii
inş sonuçların güsel gelir canım pek ümitli değilsin sen ama

sallanmalı

ay canım benim Rabbi'm inşallah o zmana kadar nasip eder inşallah,varsın oynama,bebişin olsun yeterki...

eveet sallanmalı meslea horon sallanmalı bi oyun mezdekede mabadı sallamalı malum

ama çiftetelli öle mi eller şık şık ayak bi ileri bi geri ohh yürüü yavrum yürü fistanını sürü nagmelerıyle

zaten damat ta konyalı eheueheue

müziği duyunca bebiş senin yerine içinde göbek atar canım he he annem oynayamıyor ben oynıyayım der rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

evet canım hayırlısı olsun öncelıkle en önemlısı o :)

eheueheu bölece cinsiyetıde anlayabılırız kızsa mezdeke oynar erkekse çökertmeden başlar eheuehu :)

Son düzenleme:
canlarım ya moralim çok bozuk
işyerinde bağıra bağıra ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
eşim ilaçlara başlayalı 1 ay olmuştu bugün. sabah kan vrmeye gitmişti. Sonuçlar çıktı biraz önce ve BERBAT!
Eşimin tek düşük hormonu testosterondu, isteksizlik yapıyordu o da...
Ama şimdi sperm üretimi yapan lh, fsh ne varsa düşmüş. hatta neredeyse 0! doktora sonuçları mail attık. ancak ayrın dönecektir. Herşey iyi olacak derken geldiğimiz noktaya bak. Ben çok bişey istemiyorum ki?! sadece doğal yolla anne olmak istiyorum...
nasıl içim sıkılıyo, nasıl nefesim daralıyo anlatamam şuan...
hep Rabbim sağlık ver diye dua ediyorum, daha ne yapıyım ben

:86::86::86::86::86: ay bi alemsin bacım he he

canım çok şaşırdım inan ne dicemi bilemiyorum zor bi durum rabbim sabır versin şifa versin inş herşey yoluna girer biran önce

canım ne diyeceğimi bilemiyorum şmdi,sonuçlara şaşırdım ama doktoru dinleyin önce.Ona göre bir durum çizecektir size,karamsarlığa düşme hemen.Azıcık sakinleş.
anne olacaksın elbet,sabret,gerekrse tedavi olunur.Bak çözümlenecek durumdur mutlaka.

Son düzenleme:

CANIMMMMM hakkınızda hayırlısı olsunn inşallahh..çok yıpratma kendini lütfen...Rabbim şifasını versin...inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer..:26:

inanamıyorum ya ben hiç böle haberler beklemıyordum canım ınan öyle üzüldüm ki

ama karanlıga en yoğun oldugu an aydınlıga en yakın olugun yerdir canım hepsi üst üste gelıo hersey daha

kötü oluyo gibi gelıyo bılıyorumm ama ınsallah caresını bulucaksınzı nromal yolla veya diğer yollarla inşallah

senınde bebegın olucak canım lütfen üzülme ama ağlamak istiyosan ağla içinde tutma yüklenme kendıne izin al çık

hava al bıraz canım benım hıc kıyamam sana

Ayşe'nin dediği de doğru canım,ağlamak istiyorsan erteleme bu durumu,çünkü insnı rahatlatıyor,azıcık hava al,kafan dağılsın....Rabbi'm sana da nasip edecek,üzülme n'olur...

canım çok şaşırdım inan ne dicemi bilemiyorum zor bi durum rabbim sabır versin şifa versin inş herşey yoluna girer biran önce

CANIMMMMM hakkınızda hayırlısı olsunn inşallahh..çok yıpratma kendini lütfen...Rabbim şifasını versin...inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer..:26:

teşekkür ederim iyi temennileriniz için... tuvalete gidip ağladım biraz. azıcık kendime geldim... hormon değerlerimizi bu duruma getiren ilaçlar. tamam testosteron fazlasıyla artmış, hatta üst sınırı da geçmiş, zaten eşimden de farkediyordum ama diğerleri tepetaklak olmuş. anladığım kadarıyla ilaçlarımızda doz ayarlaması yapılması lazım. sonuçta ilaçlarla bu hale geldiysek dozlarını değiştirince ya da bırakınca da eski haline gelir öyle değil mi? Buna inanmak istiyorum şu anda... Belki bebek planlarımızı biraz daha ertelememiz gerekecek... Rabbim sağlık versin... İnşallah bana da sizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin...

canım dediğin gibi ilaçlardan dolayı olmuş olabilir bu durum,doktor yorumlamadan kendini üzme,Allah'ın izniyle ayarlanır yine hormonlar.Rabbi'm başka sıkıntı vermesin sana ve eşine inşallah.

amin canım inş... belki ilaçları bırakınca düzelir canım senin dedğin gibi ilaçlar yaptıysa düzenlendikten sonra düzelmicek diye bişey yok drla görüşmeden ümitsizliğe kapılma tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda bebişlerimiz bize gelsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…