- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.781
geçen gün muhabbeti geçmişti,o kadar iç açıcı sayılmaz tatlım,kötüden hallice..Amman sinhus duymasın
hayırlısı olsun bacım çok yazılınca sölemesi ayıp geçmişi tam okuyamıyorum
sağolaısn canım :) ay bu yaz o kadar cok düğün kına vs vs var kı bütün arkadaşlarım evlenıyo nerdeyse
yaz sonunda bu elbıseyı gösterıırm sişze artık yırtılmış eskımıs dökülmüş flan
ınsallaahhhh kocaman göbişle gidersem bebıs atsın göbeği anacımayaga kalkmam
düğünce zaten oynamam da kınada oynarım die düşünüodm bebıslen gıdersek artık accuk
çiftetelli oynarım okadar halaya mezdekeye dalamam çok sallanmalı onlar
durum şöyle o zaman tatlım,ben sınavın pek güzel geçmediini söylemiştim.Diğer sınava girenlerin güzel geçmişti.Sinhus herkesi tebrik etti,beni etmedi...özellkle de etmedğini söylemişti.
sallanmalı
ay canım benim Rabbi'm inşallah o zmana kadar nasip eder inşallah,varsın oynama,bebişin olsun yeterki...
müziği duyunca bebiş senin yerine içinde göbek atar canım he he annem oynayamıyor ben oynıyayım derrabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
eveet sallanmalımeslea horon sallanmalı bi oyun mezdekede mabadı sallamalı malum
ama çiftetelli öle mi eller şık şık ayak bi ileri bi geri ohh yürüü yavrum yürü fistanını sürü nagmelerıyle
zaten damat ta konyalı eheueheue
evet canım hayırlısı olsun öncelıkle en önemlısı o :)
eheueheu bölece cinsiyetıde anlayabılırız kızsa mezdeke oynar erkekse çökertmeden başlar eheuehu :)
canlarım ya moralim çok bozuk
işyerinde bağıra bağıra ağlamamak için zor tutuyorum kendimi...
eşim ilaçlara başlayalı 1 ay olmuştu bugün. sabah kan vrmeye gitmişti. Sonuçlar çıktı biraz önce ve BERBAT!
Eşimin tek düşük hormonu testosterondu, isteksizlik yapıyordu o da...
Ama şimdi sperm üretimi yapan lh, fsh ne varsa düşmüş. hatta neredeyse 0!doktora sonuçları mail attık. ancak ayrın dönecektir. Herşey iyi olacak derken geldiğimiz noktaya bak. Ben çok bişey istemiyorum ki?! sadece doğal yolla anne olmak istiyorum...
nasıl içim sıkılıyo, nasıl nefesim daralıyo anlatamam şuan...
hep Rabbim sağlık ver diye dua ediyorum, daha ne yapıyım ben
eşim ilaçlara başlayalı 1 ay olmuştu bugün. sabah kan vrmeye gitmişti. Sonuçlar çıktı biraz önce ve BERBAT!
Ama şimdi sperm üretimi yapan lh, fsh ne varsa düşmüş. hatta neredeyse 0!doktora sonuçları mail attık. ancak ayrın dönecektir. Herşey iyi olacak derken geldiğimiz noktaya bak. Ben çok bişey istemiyorum ki?! sadece doğal yolla anne olmak istiyorum...
anammmmmm sinhusu kızdırdın desene kulakları çınlasın diyemmm bariiii
inş sonuçların güsel gelir canım pek ümitli değilsin sen ama
CANIMMMMM hakkınızda hayırlısı olsunn inşallahh..çok yıpratma kendini lütfen...Rabbim şifasını versin...inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer..:26:
evet kulakları çınlasın,sinhusu çok severim,birazcık kızdı bana.
nysem gelince geçmiş olur siniri:13::13::13::13::13::13::13:
bu arada küstüm beni sevmiyormusunnn
canım çok şaşırdım inan ne dicemi bilemiyorum zor bi durum rabbim sabır versin şifa versin inş herşey yoluna girer biran önce
canım ne diyeceğimi bilemiyorum şmdi,sonuçlara şaşırdım ama doktoru dinleyin önce.Ona göre bir durum çizecektir size,karamsarlığa düşme hemen.Azıcık sakinleş.
anne olacaksın elbet,sabret,gerekrse tedavi olunur.Bak çözümlenecek durumdur mutlaka.
CANIMMMMM hakkınızda hayırlısı olsunn inşallahh..çok yıpratma kendini lütfen...Rabbim şifasını versin...inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer..:26:
inanamıyorum ya ben hiç böle haberler beklemıyordum canım ınan öyle üzüldüm ki
ama karanlıga en yoğun oldugu an aydınlıga en yakın olugun yerdir canım hepsi üst üste gelıo hersey daha
kötü oluyo gibi gelıyo bılıyorumm ama ınsallah caresını bulucaksınzı nromal yolla veya diğer yollarla inşallah
senınde bebegın olucak canım lütfen üzülme ama ağlamak istiyosan ağla içinde tutma yüklenme kendıne izin al çık
hava al bıraz canım benım hıc kıyamam sana
aaaa..sevmez olur muyum hiç,seni de muhabbet kurduğum tüm arkadaşları da aynı seviyede seviyorm,buradaki dostlarımsınız benim.
teşekkür ederim iyi temennileriniz için... tuvalete gidip ağladım biraz. azıcık kendime geldim... hormon değerlerimizi bu duruma getiren ilaçlar. tamam testosteron fazlasıyla artmış, hatta üst sınırı da geçmiş, zaten eşimden de farkediyordum ama diğerleri tepetaklak olmuş. anladığım kadarıyla ilaçlarımızda doz ayarlaması yapılması lazım. sonuçta ilaçlarla bu hale geldiysek dozlarını değiştirince ya da bırakınca da eski haline gelir öyle değil mi? Buna inanmak istiyorum şu anda... Belki bebek planlarımızı biraz daha ertelememiz gerekecek... Rabbim sağlık versin... İnşallah bana da sizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin...
teşekkür ederim iyi temennileriniz için... tuvalete gidip ağladım biraz. azıcık kendime geldim... hormon değerlerimizi bu duruma getiren ilaçlar. tamam testosteron fazlasıyla artmış, hatta üst sınırı da geçmiş, zaten eşimden de farkediyordum ama diğerleri tepetaklak olmuş. anladığım kadarıyla ilaçlarımızda doz ayarlaması yapılması lazım. sonuçta ilaçlarla bu hale geldiysek dozlarını değiştirince ya da bırakınca da eski haline gelir öyle değil mi? Buna inanmak istiyorum şu anda... Belki bebek planlarımızı biraz daha ertelememiz gerekecek... Rabbim sağlık versin... İnşallah bana da sizlere de sağlıklı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?