Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım densene gelecekmi bakıyım :)

ya canım benim bu kadar emin konuşma dicem ama insan hissediyor aslında. ben de ömrümde ilk kez 1 hafta gecikemem yaşamama rağmen hamile olmadığıma emindim... biraz daha bekle de yine de yap bir gebelik testi. eğer negatif çıkarsa adet söktürücü falan içersin yaaa, böyle beklenmez sonuçta

canım gebelik testi değildi ovulasyon testiydi ama ov. testide gebelik sonucunu verirmi acaba 2 tane vardı evde birini birkaç gün önce yaptım silikti dğerini bugün yaptım netti. birde sen kan sonucunu aldığında negatif çıkınca doktor tekrar test yapalım demişti dimi? acaba ilk sonuç negatif çıkınca ikincisinde pozitif çıkma ihtimali olabiliyormuymuş

canım bir kere ovu. testiyle hiiiç kafanı karıştırma, onu yapıp çift koyu görüp hamile olan da oldu bu kk'da, 2 saat sonra regl olan da. o nedenle takılma ona. ben4 günlük gecikmeyle doktoruma gittiğimde dedi ki bana, biraz daha bekleyip testi tekrarlayalım. Geçen bir hastamda gebelik çok geç göründe dedi, ama mesela o pko hastasıymış bunu da ekledi yani. Yani düzensiz yumurtlamaya ya da başka bir nedene bağlı olarak, daha geç oluşabiliyor gebelik. Madem gecikti bu kadar bir gebelik testi yap, ya da yaptır. eğer bebek yoksa da ilaca başlarsın regl olmak için

eheueheu alemsın kız benım kocişde heemn analr he bunlar buyumus bunalr kuculmus maşallah

hassas terazi gibi ben pek farakmıyorum ama :)

ay bu arad dun kahverengı leke gib bi akıntı gelmsıtı adet baslıo sandıydım gene yok bişey agrıda gitti

gelmeyecek benım adet heyallahım yaa

canım densene gelecekmi bakıyım :)

yolladımmm sımdıı

canım adresi bilmiyorum desem :))) iş adresini vereyim ama ilk kargoya sorayım olmazsa sana msj atarım oldumu

aslında korkuyorum canım Allahın verdiği başım üstüne ama myom var ya hadi düşerse diye düşünüyorum. canım bişey söliyimmi adet günümde birliktelik oldu yani 9 gün önce nasıl olsa tutmaz dedik ama inan hiç zannetmiyorum bebişi. birde söktürücü alamam canım zararlı diye okudum ya dediğin gibi geç döllenmeyse o zaman kötü olur. yarın hastaneye gidicem adet olmazsam baksın bakalım neyim varmış

verdikleri ilaç, yani doktorum bana verdiği, eğer hamileysen bebeği besleyen, değilse adet olmana yarayan bir ilaçtı. gerçi ben içmeden regl oldum. bence de en mantıklısı yarın bir doktora görünmen... baksın bakalım ne var ne yok

cnm ovulasyon testine bakma sen bende geçen ay yaptım hergün adetime 1 gün kala çift çizgi oldu adet oldum ama kahverengi gibi ve 3-5 damla dr gittim yumurtan büyümüş çatlamamış ondan adet olamıuyorsun dedi çift çizgiyide ondan görmüşsün dedi o yumurta kirsletleşmesin diye önce söktürücü içtim sonrada doğum kontrol hapı ile düzenime tekrar dönmeye çalışıyorum bu ay inş sende bebiş vardır cnm ... bende pcos hastasıyım ya ondan sordum bu arada

oramı buramı karıştırmayan bir bu doktor kalmıştı ama sanırım gerek kalmayacak kramplarım başladı adet olurum bu gece

evet kız benim kocişte bunlar bu ay tombik tombik benim için mi büyüdüler bi daha küçülmesinler falan diye dalga geçiyo ben hep göğüslerim küçük diye üzülürdüm bak diyo eşimde büyük diye bıdı bıdı yapıyon ne güsel işte diyo değişikli oluyon arada büyüyo arada küçülüyo diyo...

oramı buramı karıştırmayan bir bu doktor kalmıştı ama sanırım gerek kalmayacak kramplarım başladı adet olurum bu gece

sakın doktor korkusundan başlamış olmasın o kramplar.. bende dişim ağrıdığında doktora giderken geçer hep ağrım evde geri başlar...

Son düzenleme:
tamam canımcım çooookkkk sağolll

rica ederım canım :)

eheueheu pozitif adammışmaşallahh :)

ya lafı acılmısken su erkeklerın göğsü takıntısını çözemıom çok enteresanm maymun oluoalr resmen yaa eheueheue

bakıosn normalde sakın agrıbaslı adam konu oraya gelınce bı değişik haller bi oyunlar

dimi ama erkekleri değiştiriyor cnm memiş konusu benimkide aynen öyle sana katılıyorum.... aslında elimizde 2 süper silah var onlar sayesinde her dediğimizi yaptırabiliriz onlara dimi

başka kim karıştırdı ki kız (şaka ediyom haa) benimkini 20 ayda ortalama ayda 3 kez gitsem ki bazın 5 kz gittiğim oldu 20ayda 90-100 kez kurcaladı doktorum alıştım artık kurcalanmayınca eksiklik hissediyorum o ultrason cihazıyla dost olduk birbirimizin içini dışını biliyoruz arsızlaştık yaniii artık sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…