- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.881
canım kist adet gecıktırmez ama yumurtan kıstleşmişse şayet o zaman kistleşmiş yumurtanın atılması daha zor oldugu ıcın
adetın gecıkıyor oalbilir tıpkı benım bu ay oldugu gıbı ...bir de bebem sen bana msj atmsıtın ben sana civap yazamadım kutun dolu die
şimdi müsaitmi yazyaım :)
ayy regl bi gecse bitse baslıcaz calısmalara canım yaa :) ovulasyon testımı de aldım ohh :)
işte tek korkum kocişe spem test yaptırıcaz ya bi sorun cıkarda amelıyat olması gerekrıde 6 ay bekletirler die çok korkuyorum
anladım canım bulantı cok zor 4-5 ay bulantı cekmıs ve istifra etmekten 8-9 kg vermıs bırısı olarak senı çoook iyi anlıyorum
çok zor aman aman :) ama bulantı bebegının damarları olusurken artan bıseyy die duymustum gecen gun yanı büyüyüyo devamlı :)
maşallah sübhnallah inşallah sağlıkal büyüsün bi de tahmınımı sölim bence kızın olcak eheheh hayrılkısı olsun tabıı de :)
canım pcos yok çünü en son jinekolojik muayenem 15 martta oldu ama rahimde myom var o yapmaz ama gecikme
sdtive canım adet sancım var birde bebek çoook zor bir ihtimal canım ovulasyon zamanlarımda bişey yapmadıkki. yalnız evde ovulasyon testim vardı meraktan onu yaptım 2 çizgide besbelli çıktı. acaba myom lh yükselmesi yaparmı çünkü bebek yok eminim
ya canım benim bu kadar emin konuşma dicem ama insan hissediyor aslında. ben de ömrümde ilk kez 1 hafta gecikemem yaşamama rağmen hamile olmadığıma emindim... biraz daha bekle de yine de yap bir gebelik testi. eğer negatif çıkarsa adet söktürücü falan içersin yaaa, böyle beklenmez sonuçta
canım gebelik testi değildi ovulasyon testiydi ama ov. testide gebelik sonucunu verirmi acaba 2 tane vardı evde birini birkaç gün önce yaptım silikti dğerini bugün yaptım netti. birde sen kan sonucunu aldığında negatif çıkınca doktor tekrar test yapalım demişti dimi? acaba ilk sonuç negatif çıkınca ikincisinde pozitif çıkma ihtimali olabiliyormuymuş
iyiyim benim canım (yalan dünya dizisinden sonra bu laf benim popülerim oldu benim canım)
karın ağrısı büyük göğüslerle yuvarlanıp gidiyorum.... 1 aydır inmedi şişkinliği hoşumada gitmiyor değil yani ne yalan diyim... ooohh ne güzel görünüyo bi bilsensende ne var ne yok kırmızıların gelince kafan rahatladı değil mi?
canım densene gelecekmi bakıyım :)
eheueheu alemsın kızbenım kocişde heemn analr he bunlar buyumus bunalr kuculmus maşallah
hassas terazi gibi ben pek farakmıyorum ama :)
ay bu arad dun kahverengı leke gib bi akıntı gelmsıtı adet baslıo sandıydım gene yok bişey agrıda gitti
gelmeyecek benım adet heyallahım yaa
yolladımmm sımdıı
canım adresi bilmiyorum desem :))) iş adresini vereyim ama ilk kargoya sorayım olmazsa sana msj atarım oldumu
canım bir kere ovu. testiyle hiiiç kafanı karıştırma, onu yapıp çift koyu görüp hamile olan da oldu bu kk'da, 2 saat sonra regl olan da. o nedenle takılma ona. ben4 günlük gecikmeyle doktoruma gittiğimde dedi ki bana, biraz daha bekleyip testi tekrarlayalım. Geçen bir hastamda gebelik çok geç göründe dedi, ama mesela o pko hastasıymış bunu da ekledi yani. Yani düzensiz yumurtlamaya ya da başka bir nedene bağlı olarak, daha geç oluşabiliyor gebelik. Madem gecikti bu kadar bir gebelik testi yap, ya da yaptır. eğer bebek yoksa da ilaca başlarsın regl olmak için
olur canım ıs adresı ev adresı farkmaz sna aulasacak bıyer olsunda :) tmm ben mesajını alınca a verırım kargoya
aslında korkuyorum canım Allahın verdiği başım üstüne ama myom var ya hadi düşerse diye düşünüyorum. canım bişey söliyimmi adet günümde birliktelik oldu yani 9 gün önce nasıl olsa tutmaz dedik ama inan hiç zannetmiyorum bebişi. birde söktürücü alamam canım zararlı diye okudum ya dediğin gibi geç döllenmeyse o zaman kötü olur. yarın hastaneye gidicem adet olmazsam baksın bakalım neyim varmış
canım pcos yok çünü en son jinekolojik muayenem 15 martta oldu ama rahimde myom var o yapmaz ama gecikme
sdtive canım adet sancım var birde bebek çoook zor bir ihtimal canım ovulasyon zamanlarımda bişey yapmadıkki. yalnız evde ovulasyon testim vardı meraktan onu yaptım 2 çizgide besbelli çıktı. acaba myom lh yükselmesi yaparmı çünkü bebek yok eminim
verdikleri ilaç, yani doktorum bana verdiği, eğer hamileysen bebeği besleyen, değilse adet olmana yarayan bir ilaçtı. gerçi ben içmeden regl oldum. bence de en mantıklısı yarın bir doktora görünmen... baksın bakalım ne var ne yok
eheueheu alemsın kızbenım kocişde heemn analr he bunlar buyumus bunalr kuculmus maşallah
hassas terazi gibi ben pek farakmıyorum ama :)
ay bu arad dun kahverengı leke gib bi akıntı gelmsıtı adet baslıo sandıydım gene yok bişey agrıda gitti
gelmeyecek benım adet heyallahım yaa
yolladımmm sımdıı
oramı buramı karıştırmayan bir bu doktor kalmıştıama sanırım gerek kalmayacak kramplarım başladı adet olurum bu gece
oramı buramı karıştırmayan bir bu doktor kalmıştıama sanırım gerek kalmayacak kramplarım başladı adet olurum bu gece
tamam canımcım çooookkkk sağolll
evet kız benim kocişte bunlar bu ay tombik tombik benim için mi büyüdüler bi daha küçülmesinler falan diye dalga geçiyo ben hep göğüslerim küçük diye üzülürdüm bak diyo eşimde büyük diye bıdı bıdı yapıyon ne güsel işte diyo değişikli oluyon arada büyüyo arada küçülüyo diyo...
rica ederım canım :)
eheueheupozitif adammışmaşallahh :)
ya lafı acılmısken su erkeklerın göğsü takıntısını çözemıom çok enteresanm maymun oluoalr resmen yaa eheueheue
bakıosn normalde sakın agrıbaslı adam konu oraya gelınce bı değişik haller bi oyunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?