- Konu Sahibi minikgelin
-
- #18.841
ezocum canım benim çıkmam lazım eşim erken gelcek bugün öselden atarsın msj canım işim bitince cvplarım tatlım öptm aeo
sağol canım 14 aydır o ihtimaller yüzdeliğine giremedim sağlık olsun...
inşallaaahhhhhhh en yakın zamanda girersin cnm..ne diyeyim kimileri pat diye hamile kalıyor hem de sırf kocalarını elinde tutabilmek için,
bizler ise çıkarsızca istiyoruz anne olmayı ama yaşadıklarımız ortada..vardır elbet bunun da bir hikmeti..
sırf hamile kalmakla da bitmiyor burda kaç kişi kaybetti bebeğini hem de defalarca ben de dahil..şimdi yeniden hamileyim ama gel içime sor sevinebiliyormusun diye..sadece korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşamaktan...
ne diyeyim hepimiz için bol bol sabır......
Allah razi olsun herkesten Rabbim hayirlisiyla en kisa zamansa ruhen bedenen saglikli buyugune saygili, kucugunu seven, Razi olacagi hayirli evlatlar nasip etsin cumlemizeUMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]
isim[/TD]
[TD]
deneme süresi[/TD]
[TD]
dua günü[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi
[/TD]
[TD]3 ay dinlenme
[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]famusay
[/TD]
[TD]7 yıl
[/TD]
[TD]6 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavusbebek
[/TD]
[TD]3,5 yıl
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55 (müjde)
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD]8 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]9 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]10 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]18 ay
[/TD]
[TD]12 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]17 ay
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo01
[/TD]
[TD]14 ay
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]16 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]17 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]18 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]19 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]20 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]24 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]23 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]love_love (özlem)
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]25 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orjinaz
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]27 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hnf10
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]28 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vahsihatun (esra)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30 nisan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bugün sweet85 arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)
hayırlı geceler herkese,
geçmişi okuyup bir selam vereyim dedim.
sdtive, geçmiş olsun. İnşallah doktor eşine güzelce ayarlar dozu falan da çabucak halledersiniz sorunları!
ay_she elbisen çok güzelmiş. güle güle kullan! sorması ayıp nereden aldın? ben de böyle şeyler aradığımda hiç güzel kıyafetler bulamam bir türlü
benden de durumlar aynı grip bitkin bıraktı beni. sıvı almaya çalışıyorum işte. ama midem ve tiksinti problemi zorluyor beni bu aralar. içecek konusunda kısıtlanıyorum, ayran çok içerdim şu an aklıma gelince bile kötü oluyorumçaydan baygınlık geldi. dümdüz su da içilmiyor ki! hazır meyve sularından da içmeyeyim diyorum. ama limonataya dayanamadım onu içiyorum bir. başka fikri olan var mı? ne içebilirim?
kızlar kırmızı kartı yedim ben.ovulasyın testi dün poz. çıkınca acaba hamiş olabilirmiyim dedim. sonuçta gebelik testi değil. o da niye poz. çıktı beni daha çok üzmek için herhalde.ovu. testi gerçekten yumurtlamayı iyi gösteriyor.15. günümde kopkoyu 2 çizgi çıkmıştı tam 14 gün sonra da adet oldum.niye hamile kalamadığımı anlayamadım gitti.çok üzgünüm çok
gene kimsecikler kalmadı yine yalnızım zaten duygusal günümdeyim ağlarım valla... dün akşam eşimle optimuma gittik deri deket alıp çıkcaktık hadi kahve ısmarlayayım sana dedi yukarı çıktık heryerde minik bebekli babalar hamiş anneler minik koşuşturan çocuklar kociş çöaktırmdan bakıyor bebeklere çok acaip kötü oldum bi daha alışveriş merkezine gitmeyecem dedim içimden dündne beri atamadım o duygusallığı sabahta kalktım bi ark doktoruma yönlendirmiştim 2 hafta önce hamiş haberini aldıydım bu sabahta ikizmiş bebekkerim diyince iyice kötü oldum syan ettim kocişe dedim ki kimi gönderiyosam hamiş bende tık yok bıktıkusandım bu durumdan dedim üzülme bizede sıra gelecek dedi saçımı okşadı ama ben hala duygusallığı atamadım yeşilçam tv de duygusal bişiler izlesem bahene edip ağlasam ohh ne güsel olur
günaydınnn kızlar.ne zamandır uğramıyodum topiğe.nasılsınız bakemmmm.moraller nasıl.öptüm hepiniziiiiiiii:))))))
Günaydın milleeeeeeeeettttttttt asılsınız sınavdan çıktım çıkalı doğru düzgün giremedim yaaasohbet falan edemedim ösledim yaaa ama sanırsam bir ay böyle olabilir bu durum ikinci sınav bir buçuk ay sonra ve bizim düğün var ben belki bir ay bile çalışamicam o yüzden bugünleri iyi değerlendirmem lazım o yüzden sizden bir süre böle ayrı kalcem unutmayın beni haa ösleyin emi
hepinizi çoooookk seviyoruumm güzel günleri bizim olsun inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
günaydınnn kızlar.ne zamandır uğramıyodum topiğe.nasılsınız bakemmmm.moraller nasıl.öptüm hepiniziiiiiiii:))))))
Günaydın canım. Biz seni devamlı burada görmek isteriz ama tabii ki dersler de çok önemli. Vakit buldukça kafa dağıtmaya gel yine...
günaydıııın! evet gelmiyorusun, ya da yazmıyorsun ne zamandır? ne var ne yok? ben geç gelen kırmızılar gitsin diye bekliyorum
Günaydın canım. Biz seni devamlı burada görmek isteriz ama tabii ki dersler de çok önemli. Vakit buldukça kafa dağıtmaya gel yine...
günaydıııın! evet gelmiyorusun, ya da yazmıyorsun ne zamandır? ne var ne yok? ben geç gelen kırmızılar gitsin diye bekliyorum
sağolasın canım :) www.yenimoda.com'dan aldım odrica die bi markadan bizimde işte düğünler fln var bolerolu
kıyafet istemıyordum hiç aklımda yoktu bulmusken alıverdım valla :) pudra rengi şal , ve yine pudra renklerinde platform topuk ayakkabı ve
portföy ile de tamamlarım diye düşünüyorum :) çanta üstünde de taşalr olsa fena olmaz inşallah bakıcaz :) elbise gelsinde bi :)
baska önerıelrınız varsa açıgım :)
bu arada canım hamile oldugun ıcın mı içecekelrden kısıtlandın onu şapamadım ??? limonatanın bi zararıyok hele de kendın
yaptıysan...bir de gunde bi fincan kahveye kolaya izin var bi de ıhlamur ıcebılrısın grıbıne de ıyı gelır hem doktor bana ılaç vermemıstı
hamıleyken grip olmustumda çorba ıc dınlen ıhlamur ıc limonluca gecer demıstı biraz uzun sürmüştü ama gecmıstı çok gecmıs olsun
canım sende hamıle kalmak için hiçbisorun yoksa bi de eşin gözükse daha iyi olma mı ? yani bir de yumurtan tam gelişebilir.
ama rahmin döllenmiş yumurtanın tutunabileceği gibi hazırlanmamışsa yani yeteri kadar kanlanmamış yeteri kadar kalınlaşmamışsa
yumurta yumurtalıklarda spermle karşılaşıp döllense dahi rahme düştüğünde tutunamadıgından gene adet olursun
hormon tahlılleırnı en son ne zaman yaptırdın ??? bir de kan pıhtılaşma sorunun olmadıgına emın mısın ?
canım sorma yaz geldi ya tüm hamişler dökülmüş dışarı ben de gecen haftasonu gördüm nereye baksan hamış :S inşallah
bizimde öle gezecegımız gunler gelir üzülme sıkma canını ınsallahh gecıcek bu gunler
günaydın canım :) regle son 7 gün kala benim moreller siffir siffir siffir oluyoama sımdı yıyıım adet gelıo gibi akşam leke geldı
bugunde agrım var devamı gelir heralde gelsinde gitsin sonrada yenısı ıcın calısalım yau :)
limonatayı uludağ limonata dadandım sulandırıp onu içiyorum. sorun şu : içeceklerden bile tiksiniyorumzaten kola içmem. çok nadir sade gazoz onu da şu an hiç istemiyorum. babam geçen ıhlamur kaynattı içemedim ay neye ağzımı vursam bir hoş oluyorum. şu an sulandırılmış (çok şekerli malum) limonata favorim. portakal suyu da eşime sıktırayım bari o da olabilir. şte dediğim gibi içeceklerden bile tiksinmeye başladım. ne güzel hafif hafif bulantıyla idare ediyordum.neyse isyan yok! bunlar geçici. bebiş ben burdayım diyor. o orda dursun da artık ben de dayanacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?