Sabredenler Kulübü 2012 :)

selaammmlarr

ayy çok yoruldum yahu, okulda...

şimdi şöyle bir evimi temizleyim, toplayayımmm

kocaman öpüldünüzzz hanımlarr

adetim 9 gün geçti kızlarrr acaba kist falan olmuş olabilirmi 1 ayda hemen kist olurmu?

ohhh ne güzel mesain bitti...biz sabah akşam işteyiz...

sorma tatlım yaa, bir kadının aslında bir insanın da bu kadar çok çalışmaması lazım. hayatı ıskalıyoruz resmen mesaim 6da bitiyor, trafik falan derken 7de evde oluyorum...

adetim 9 gün geçti kızlarrr acaba kist falan olmuş olabilirmi 1 ayda hemen kist olurmu?

neden test yapmıyorsun hala?

canım kist adet gecıktırmez ama yumurtan kıstleşmişse şayet o zaman kistleşmiş yumurtanın atılması daha zor oldugu ıcın
adetın gecıkıyor oalbilir tıpkı benım bu ay oldugu gıbı ...bir de bebem sen bana msj atmsıtın ben sana civap yazamadım kutun dolu die
şimdi müsaitmi yazyaım :)

aman çalışmaları sakın ola aksatmayın ama kendinizi de şartlamayın.allah kucaklarımızı bok bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

ayy regl bi gecse bitse baslıcaz calısmalara canım yaa :) ovulasyon testımı de aldım ohh :)

işte tek korkum kocişe spem test yaptırıcaz ya bi sorun cıkarda amelıyat olması gerekrıde 6 ay bekletirler die çok korkuyorum

anladım canım bulantı cok zor 4-5 ay bulantı cekmıs ve istifra etmekten 8-9 kg vermıs bırısı olarak senı çoook iyi anlıyorum
çok zor aman aman :) ama bulantı bebegının damarları olusurken artan bıseyy die duymustum gecen gun yanı büyüyüyo devamlı :)
maşallah sübhnallah inşallah sağlıkal büyüsün bi de tahmınımı sölim bence kızın olcak eheheh hayrılkısı olsun tabıı de :)

Son düzenleme:
kuşum, nasılsın?

iyiyim benim canım (yalan dünya dizisinden sonra bu laf benim popülerim oldu benim canım)
karın ağrısı büyük göğüslerle yuvarlanıp gidiyorum.... 1 aydır inmedi şişkinliği hoşumada gitmiyor değil yani ne yalan diyim... ooohh ne güzel görünüyo bi bilsen sende ne var ne yok kırmızıların gelince kafan rahatladı değil mi?

rahatladım vallahi kuşum yaaa...göğüslerimin acısı da geçti... normal eskisi gibi oldu kanamam da aklıma da birşey takılmadı...bakalım artık kırmızılar gitsin, önümüzdeki maçlara bakacağız biz de dün eşimin tahlil sonuçları berbat çıktı, ona üzüldük biraz. henüz doktor sonuçlarla ilgili bir yorum yapmadı. bekliyoruz bakalım.
bu ayın 24ü evlilik yıldönümümüz,2. yılımız bitiyor geçen sene istediğimiz gibi kutlayamamıştık. eşim 2 günlük bir tatil ayarlamış kısmetse 21-22-23 nisanda güneye ineceğiz jakuzi keyfi yapacağız Allahım sağlık versin de...

amin canım önemşli olan ikinizin hem sağlığının hem moralinin iyi olması gerisi kendiliğinden gelir zaten... inş iyi geçer tatiliniz.... bizde haziran sonunda görümcemin düğününden sonra karadenize gitmeyi düşünüyoruz gelincede tüp bebek için başvuru yapacaz doktorum dediki karadenizden yalnız gelmezsin sen karnın dolu gelirsin dedi neden dedim tatilde çiftler bolbol oynaşıyo ya dedi utandırdı beni delü doktor

benim bir tarafım rizeli, ben de kendimi hep karadenizli, rizeli diye tanıtırım zaten...gidin gelin, bol bol temiz hava alın...dağlara vurun kendinizi. memlekette böyle yerler var mıymış dersiniz...
inşallah güzel sonuçlar alırız ilerleyen aylarda kuşum yaa.. bir bebeğim olmasını çok istiyorum. tümüyle eşimle ikimize ait bir canlıya sahip olma fikri beni acayip heyecanlandırıyor

ama benim aklım yaza yapacağımız tadilatta doğal gaza geçiş yapacaz evde onun tadilatı olacak duvarlar boyanacak tavan yapılacak parke döşenecek amannn mutfak tümden değişcek tatilden çok onu düşünüyorum valla

hımmm yüklü bir iş bekliyor sizi desene... içindeyken yorgunluk olacak ama sonra bir çırpıda bitmiş gibi gelecek. düşünme o kadar ya hallolur hepsi. ben ev taşıdım bu sene. öyle gözümde büyüdü kü, ama bitti gitti işte...

aynen kız hele heryerde doğuranlar hamişler görünce içim içime sığmıyor... evet ben zaten karadeniz hayalimdi şubatta evlendşğimiz için kış diye gidemedik ha bu sene ha diğer seney derken 3 yılı devirdik ancak gidecez...

gidin gidin, çocuk olduktan sonra giderseniz istediğiniz gibi gezemezsiniz...
ben koyu fenerbahçeliyimdir, dün akşam ankradaydı fenerin maçı, maça gittik arkadaşlar aile falan kalabalık. sesim kısılmış şimdi çatallı çıkıyor akşam da eşim arkadaşlarıyla yemeğe gidicekmiş galiba. ben ne yapsam diye düşünüyorum

pco varsa böyle gecikmesi normal doktorun ne diyor gitmeysen git dr önlemini al ..

canım pcos yok çünü en son jinekolojik muayenem 15 martta oldu ama rahimde myom var o yapmaz ama gecikme

sdtive canım adet sancım var birde bebek çoook zor bir ihtimal canım ovulasyon zamanlarımda bişey yapmadıkki. yalnız evde ovulasyon testim vardı meraktan onu yaptım 2 çizgide besbelli çıktı. acaba myom lh yükselmesi yaparmı çünkü bebek yok eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…