- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.861
bizde Temmuz 2010 da evledik bebekimmozaman siz başta istemdiniz bebiş..ay ben hemen istedim sanki anne olmak için yaratılmışım o derece annelik hormonlarımın yüksek olduğunu hissediyorum
ne biliyim bi tuhaflık var bende bu ay :)
o kadar uyuyorum saat 10 olmadan esnemeye başlıyorum :)
sabahları hafif mide bulantısı (psikolojik de olabilir ) öyle işte
kızlar sımdı geldım saglık ocagından saat 2 den sonra cıkacak kan sonucum... testımıde alıp gıttım hemsıre hanım pozıtıf cıkmıs ıste dedı.....ınanamıyorum kan sonucum cıksın ole ınanacagım ınsalah... bu durumda cokk heyacanlı...bende hıç bır belırtı yokkk.....ne ıstah acılması ne mıde bulantısı....
kızlar test yaptım idrar negatif çıktı.Sanırım boş regl ayımdayım.
çok ama çok tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın
tecrübeleriniz bizim için çok önemli, gerçekten hiç bir belirtiniz olmadı mı? kasık batmaları, halsizlik, uyku hali, baş dönmesi vs?
Eminim bir çok kişi bunu merak ediyordur
kızlar test yaptım idrar negatif çıktı.Sanırım boş regl ayımdayım.
canım kaç gun gectı ben bak ıkı gun once yaptım cooook sılık cıktı ben ıdrar gelınce alttakı cızgının ızı cıktı dıe dusundum bugunde hala emın olmadım
kızlar sımdı geldım saglık ocagından saat 2 den sonra cıkacak kan sonucum... testımıde alıp gıttım hemsıre hanım pozıtıf cıkmıs ıste dedı.....ınanamıyorum kan sonucum cıksın ole ınanacagım ınsalah... bu durumda cokk heyacanlı...bende hıç bır belırtı yokkk.....ne ıstah acılması ne mıde bulantısı....
CNM 4'ÜNDE OLMAM LAZIMDI.bugün ayın 6'sı.silik milik fln olsa neyse,direkt negatif.:44::44::18::18:
cnm benim telaşım ya regl olmazsam;ilk denem ayımda olmam gereken ayda olmadım,bir sonraki 3 hafta sonra oldum.Yani iki ay adet olmadım gibi bişey.korkuyorum oyüzden.hamilelik heyecanı yok içimde,belirtim de yok.adet belirtim de yk.Sanki normal günlerden birindeyim:26::26:benımde ucuydu. olsun hayırlısı herseyın canım.. ama regl olmadan yınede karamsarlıga kapılma
ben artık eminim kızlar,aklımın oyunu bu;adet gelmiyor,gelmedikçe ümitleniyor,ümitlendikçe gelmiyor....Hamile fln değilim ben.:2::2::2:
cnm ben bekarken de evliyken de günümü hiç sektirmezdim,sabah olurum diyodum oluyodum.İlk ay deneme heyecanı ile denemenin 2.haftasında hafif kan gelmişti.sonra adet günümde adeet gelmedi.Sonra hafif kan gelen günde gelecek ay geldi.2 aydır 28 günde bir adet oldum.Bu ay da öyle olmam gerekiodu olmadım.:44::44::44:canım bu ay olmazsa daha sonraki aylar var. İnşallah çok bekletmeden gelir bebişin. Ama bak ben bir yıla yakın artık, her ay yeniden ümitleniyorum. Adet düzensizliğinin nedenini araştırman lazım 35 güne kadar normal deniyor ama öyle bir ay boş falan senede bir defadan fazla olmazmış. Ne kadar zamandır evlisiniz? D.k. için ilaç falan kullandınmı? Tabii hâla hamile olma ihtimalinin varlığınıda unutmaman lazım. Bebiş yoksa inşallah regl olursun hemen. Ya da adet düzensizliği varsa yumurtlama tarihlerinde düzensiz demektir bu ki yanlış zamanda bekliyor da olabilirsin. Olmazsan 35. günde dr. git derim. aynı şey benim içinde geçerli. Hera ay 26 - 29 arasıydı 2 aydır 32 - 34 olmaya başladı. bu ay 34 e kadar gelemzse dr.a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?