Sabredenler Kulübü 2012 :)

keşke cnm keşke !.. akşama geliverirse kırmızılar şaşmam. Ama arka arkaya 2.ay bu gecikmede hayra alamet olmaz heralde o zaman. İlk defa hamişsindir dedi biri bana. :) inşallah. ümit bağlamak yok tamam.

cnm ben de kafayı yemek üzereyim.adet olmadan yumurtlamış olabilir miyim yine ben?akıntım var;beyaz,şeffaf.:18::18::18:

selam arkadaşlar bende bi günlük gecikme yaşıyorum test için acele etmicem (inşallah!!!!!) :)),
2 ay önce 8 günlük gecikmeli geldi ondan öncekiler ve sonrakiler hep en fazla 30 gün sürdü
bakalım bekleyelim görelim dualarım sizinle öpüldünüzz....

cnm ben de kafayı yemek üzereyim.adet olmadan yumurtlamış olabilir miyim yine ben?akıntım var;beyaz,şeffaf.:18::18::18:

daha adet olmadın ki. Ya da günün 10 gün geçmiş değilki. "adet olmadan yumurtlamak" tanımlamasını nerden çıkarttın şimdi onu anlamadım. Her an adet olabilirsin ya da bir kaç gün sonra farklı bir test sonucu ile karşılaşabilirsin. Tabi burada geçen günde bahsetmiştik ilişkiyi sadece belirli bir döneme bağlamamak lazım diye, adet öncesi ve hemen sonrası hamile kalanlar da var. Biz ovulasyon dönemini şansın en yüksek olduğu günler olduğu için takip ediyoruz sadece. Sen test falan kullandınmı bu ay.

adetten önce test yaptım negatif bugun yaptım negatif....Öyle negatif negatif gidiyorum kuzum...:26::26: adetin 3.gecikme günü sayılıyor snrm bugun.

Walla teşekkür ederim cvbın için öncelikle..
Adetimin ikinci günü yaptırdım.
Tsh yüksek olması normal guatr hastasıyım son bir haftadır ilacımı içmemiştim :26: ondan oldu sanırım... prolaktin nie yüksek olur bilmiyorum yarına randevu aldm doktora sorucam..Hayırlısı bakalım..

cnım sonuçlar güzel çıkmış o zmn,yorumu okudum.Hadi hayırlsısı....

canımın benimm canım canımm..
çok teşkkür ederim arkadaşımm..
yoo bırakmadım zaten çalışmaları ama eskisi kadar istekli yada umutlu değilim..
ne bilim böle kafamdan sildim bebiş düşüncesini şimdilik sadece zevkine birlikte oluyorum eşimle..
doktor da zaten sölemişti bu aydan hiç bişey bekleme die..
incir kürüne başladım zaten ve doktorun çağırdı zamanda da gidices işte iğne tedavisine başlıcas eşim istiyo çünkü..
onu ikna edemedim en azından bi ay beklemeye..
madem başladık devamını da getirelim dio..
böle işte canım
:13:

seneler önce küçük yavru bir kedim vardı koynumdan ayrılmazdı 2 sene önce evi taşıdık onu getiremedim. okadar üzülmüştümki anlatamam. şimdi o yavru kediciğin bana verdiği zararı öğrendim. kanımda toksoplazma varmış. tekrar kan aldılar ne zaman bulaştığını görmek için. pazartesi tedaviye başlıycam ve daha kötüsü bu ay bir gebelik geçirdiğimi düşünüyor doktor ama düşmüştür diyor çünkü toksoplazmanın etkisiymiş bu. eğer bebeğim tutunsaydı bile ya zihinsel engelli olacakmış ya da doğduğunda yaşamazmış. tedavi bitene kadar korun dedi doktor çünkü evliliğin 6. ayı bebek için en uygun zaman dedi. erken teşhis için sevnmelimiyim yoksa bebeğim şu an olmayacak diye üzülmelimiyim bilemedim. sizlere tavsiyem hamilelikten önce mutlaka doktora gidin. TORCH tahlili yaptırın

canım çook büyük geçmiş olsn;erken teşhis çok iyi olmuş.gerçekten şu an sevinmelisin bence;çünkü önemli bi durum atlatmışsın.Allah hepimizi,ve göbüşteki evlatlarımızı,dünyaya getirdiğimiz evlatalrımızı korusun..

Çoook geçmiş olsun canım yaaa,erken teşhis çok mühim, ya o riskleri yaşasaydın, hayatın alt-üst olurdu. sen şüphelenip mi bu tahlili yaptırmıştın? Yani ne biliyim benim hiç evcil hayvanım olmadı, o yüzden aklıma bile gelmez. Ama sanırım çiğ et (çiğ köfte) tüketmenin de böyle bir riski olabiliyor. Normal kan tahlillerinde buna bakılmıyor sanırım. Bir bilgin var mı?

doktorda dua et bebek olmamış dedi. hevesle ovulasyon testi falan almıştım şimdi korunacakmışım ama iyiki gitmişim doktora. aslında gitmeyecektim bir an dürttü beni randevu aldım. Allahın sevdiği kuluymuşum

Aynen canım;Allah seni ve doğacak bebeğini korumuş;kontrol altında bebiş sahibi olacaksın kısmetse.Şükür zamanı şimdi.

slm kızlar nasılsınız? hamile olan arkadaşları tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin inşallah. ben adet olmadım 3 gün geçti. test yapmaya da çok korkuyorum gene hüsrana uğramak istemiyorum. ovulasyon testinde hep tek çizgi çıkmıştı. ya yumurtlama olmayacak bu ay. yada teste geç kaldım bilemedim:26: bi de geçen hafta sürekli idrara çıkıyordum ama şimdi eski düzeninde idrara çıkıyorum. karnımda şişlik var ama göğsüm hiç ağrımıyor. ben anlamadım bu olayı yaa

bugün adetim gecikeli 5 gün oldu
hastaneye gittim doktor ultrasonda bişi görmedi
kan testi yapıldı sonuçlar pazartesi çıkacakmış
şimdi bir baktım koyu kahve azıcık bir akıntı geldi sanırım adet olucam

canım çok üzgünüm. ama moralini bozma daha yolun başındasın bana göre. bazen beyin oyun oynuyor hamileymiş gibi belirtiler veriyor. hamile olmadığını öğrendiğinde de adet olabiliyorsun. hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

canım şöyle oldu ben hamileyim diye ünv. hastanesinden randevu aldım salı günü adet gördüm randevu almışken adetin 3. günü gidip tahlil yaptırayım dedim. aslında bebek düşünen bütün kadınlar yaptırmalıymış. öyle öğrendim yalnız kedi köpekten değil kuşlardan, yeşil sebzelerden hatta pişmiş etten bile geçebiliyormuş. bence git sende baktır. hamilelik öncesi kontrol dersen bakarlar. testin adı TORCH testi

ilk kez duydum dedigin hastalıgı bacım geçmiş olsun ben kedilerden acaip korkarı hatta tüm hayvanlardan diyeyim:)
zaten yeni evlisin demiii üzülme bence bak doktorun 6. aydan sonra düşün demiş.. ovuşasyon testinde dursun tarih geçmez sonucta ..
sakın üzülme bence evliliign keyfini çıkar biraz.. hem 6. aya kdrda baya zayıflarsın incecik olup öyle hamile kalırsın:)bi çok avantajın var bacım sakın üzülme olurmu..

cnm çok geçmiş olsun,iyiki test yaptırmışsın allah seni daha büyük sıkıntılardan korumuş..aslında bu söylediklerin boş gebeliğin de nedenleri..yani kedi köpek kş vs nedenler boş gebeliğe de neden oluyor..iyiki bunu yaşamadan farkına varmışsın..çünkü çok zor bişey inan bana..şimdi tedavini olacaksın ve sağlıkla kucağına alıcaksın bebeğini...hepimiz sabır örneği gösteriyoruz burda sen de göstericeksin..göz açıp kapayıncaya kadar geçicek tedavi hamilelik süreci inan bana.sonra bi bakmışsın yanında ciyak ciyak ağlayan minicik bir melek var:)))))

tatlım ben yanlış anlatmışım evliliğin 6. ayı genelde bebiş olur korunman lazım dedi. zaten bhcg 2 çıktı büyük ihtimal düşmüş dedi işte bu toksoplazma bunlara yol açıyor ama sadece kedi değil yeşil sebzelerden bile geçebiliyormuş. sen hemen git TORCH tahlilini yaptır derim hamile kalmadan tedavi edilmezse hamilelikte zor oluyormuş tedavisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…