- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.901
keşke cnm keşke !.. akşama geliverirse kırmızılar şaşmam. Ama arka arkaya 2.ay bu gecikmede hayra alamet olmaz heralde o zaman. İlk defa hamişsindir dedi biri bana. :) inşallah. ümit bağlamak yok tamam.
cnm ben de kafayı yemek üzereyim.adet olmadan yumurtlamış olabilir miyim yine ben?akıntım var;beyaz,şeffaf.:18::18::18:
adetten önce test yaptım negatif bugun yaptım negatif....Öyle negatif negatif gidiyorum kuzum...:26::26: adetin 3.gecikme günü sayılıyor snrm bugun.daha adet olmadın ki. Ya da günün 10 gün geçmiş değilki. "adet olmadan yumurtlamak" tanımlamasını nerden çıkarttın şimdi onu anlamadım. Her an adet olabilirsin ya da bir kaç gün sonra farklı bir test sonucu ile karşılaşabilirsin. Tabi burada geçen günde bahsetmiştik ilişkiyi sadece belirli bir döneme bağlamamak lazım diye, adet öncesi ve hemen sonrası hamile kalanlar da var. Biz ovulasyon dönemini şansın en yüksek olduğu günler olduğu için takip ediyoruz sadece. Sen test falan kullandınmı bu ay.
Günaydınn :)
sanırırm tsh ve prolaktın sınırda cıkmıs
fsh ve lh yumurta gelişimi ,rezervi ve çatlamasıyla alakalı hormonlar bence gayet düzgün gorunuyor
ama doktorun daha iyi bilir :) bir de fsh değeri ve referansı kanı ne zman verdiğine göre değişir. yumurtlama oncesımı
sonrası mı vs gibi
Walla teşekkür ederim cvbın için öncelikle..
Adetimin ikinci günü yaptırdım.
Tsh yüksek olması normal guatr hastasıyım son bir haftadır ilacımı içmemiştim :26: ondan oldu sanırım... prolaktin nie yüksek olur bilmiyorum yarına randevu aldm doktora sorucam..Hayırlısı bakalım..
bu yazıyı bir topikten kopyaladımm sen her ihtimale karşı çalış moralini bozma sakınnnnn bak neler oluyor verecek olan rabbim hayırlısıyla verir...
alıntı:
Umudunuzu kaybetmeyin bence.
Ben de 1 ay klomen kullandım, kontrole gittiğimde doktorum ilacın işe yaramadığını ve yumurtalarımın yeterli kadar büyümediğni söylemişti, 1 ay daha klomen deneyip, beklemeden aşılamaya geçelim demişti. Aşılama daha etkili olduğu için yapmak istiyorlar heralde.
Yumurtaların büyümemiş dediği ay hamile kaldım. Ne 2. kez klomene ne de aşılamaya gerek kalmadı.
Ben inanıyorum ki herşeyin zamanı vardır, neyin ne zaman olacağını kimse bilemez.
O yüzden umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş.
canım çook büyük geçmiş olsn;erken teşhis çok iyi olmuş.gerçekten şu an sevinmelisin bence;çünkü önemli bi durum atlatmışsın.Allah hepimizi,ve göbüşteki evlatlarımızı,dünyaya getirdiğimiz evlatalrımızı korusun..seneler önce küçük yavru bir kedim vardı koynumdan ayrılmazdı 2 sene önce evi taşıdık onu getiremedim. okadar üzülmüştümki anlatamam. şimdi o yavru kediciğin bana verdiği zararı öğrendim. kanımda toksoplazma varmış. tekrar kan aldılar ne zaman bulaştığını görmek için. pazartesi tedaviye başlıycam ve daha kötüsü bu ay bir gebelik geçirdiğimi düşünüyor doktor ama düşmüştür diyor çünkü toksoplazmanın etkisiymiş bu. eğer bebeğim tutunsaydı bile ya zihinsel engelli olacakmış ya da doğduğunda yaşamazmış. tedavi bitene kadar korun dedi doktor çünkü evliliğin 6. ayı bebek için en uygun zaman dedi. erken teşhis için sevnmelimiyim yoksa bebeğim şu an olmayacak diye üzülmelimiyim bilemedim. sizlere tavsiyem hamilelikten önce mutlaka doktora gidin. TORCH tahlili yaptırın
seneler önce küçük yavru bir kedim vardı koynumdan ayrılmazdı 2 sene önce evi taşıdık onu getiremedim. okadar üzülmüştümki anlatamam. şimdi o yavru kediciğin bana verdiği zararı öğrendim. kanımda toksoplazma varmış. tekrar kan aldılar ne zaman bulaştığını görmek için. pazartesi tedaviye başlıycam ve daha kötüsü bu ay bir gebelik geçirdiğimi düşünüyor doktor ama düşmüştür diyor çünkü toksoplazmanın etkisiymiş bu. eğer bebeğim tutunsaydı bile ya zihinsel engelli olacakmış ya da doğduğunda yaşamazmış. tedavi bitene kadar korun dedi doktor çünkü evliliğin 6. ayı bebek için en uygun zaman dedi. erken teşhis için sevnmelimiyim yoksa bebeğim şu an olmayacak diye üzülmelimiyim bilemedim. sizlere tavsiyem hamilelikten önce mutlaka doktora gidin. TORCH tahlili yaptırın
doktorda dua et bebek olmamış dedi. hevesle ovulasyon testi falan almıştım şimdi korunacakmışım ama iyiki gitmişim doktora. aslında gitmeyecektim bir an dürttü beni randevu aldım. Allahın sevdiği kuluymuşumcanım çook büyük geçmiş olsn;erken teşhis çok iyi olmuş.gerçekten şu an sevinmelisin bence;çünkü önemli bi durum atlatmışsın.Allah hepimizi,ve göbüşteki evlatlarımızı,dünyaya getirdiğimiz evlatalrımızı korusun..
doktorda dua et bebek olmamış dedi. hevesle ovulasyon testi falan almıştım şimdi korunacakmışım ama iyiki gitmişim doktora. aslında gitmeyecektim bir an dürttü beni randevu aldım. Allahın sevdiği kuluymuşum
bugün adetim gecikeli 5 gün oldu
hastaneye gittim doktor ultrasonda bişi görmedi
kan testi yapıldı sonuçlar pazartesi çıkacakmış
şimdi bir baktım koyu kahve azıcık bir akıntı geldi sanırım adet olucam
canım şöyle oldu ben hamileyim diye ünv. hastanesinden randevu aldım salı günü adet gördüm randevu almışken adetin 3. günü gidip tahlil yaptırayım dedim. aslında bebek düşünen bütün kadınlar yaptırmalıymış. öyle öğrendim yalnız kedi köpekten değil kuşlardan, yeşil sebzelerden hatta pişmiş etten bile geçebiliyormuş. bence git sende baktır. hamilelik öncesi kontrol dersen bakarlar. testin adı TORCH testiÇoook geçmiş olsun canım yaaa,erken teşhis çok mühim, ya o riskleri yaşasaydın, hayatın alt-üst olurdu. sen şüphelenip mi bu tahlili yaptırmıştın? Yani ne biliyim benim hiç evcil hayvanım olmadı, o yüzden aklıma bile gelmez. Ama sanırım çiğ et (çiğ köfte) tüketmenin de böyle bir riski olabiliyor. Normal kan tahlillerinde buna bakılmıyor sanırım. Bir bilgin var mı?
seneler önce küçük yavru bir kedim vardı koynumdan ayrılmazdı 2 sene önce evi taşıdık onu getiremedim. okadar üzülmüştümki anlatamam. şimdi o yavru kediciğin bana verdiği zararı öğrendim. kanımda toksoplazma varmış. tekrar kan aldılar ne zaman bulaştığını görmek için. pazartesi tedaviye başlıycam ve daha kötüsü bu ay bir gebelik geçirdiğimi düşünüyor doktor ama düşmüştür diyor çünkü toksoplazmanın etkisiymiş bu. eğer bebeğim tutunsaydı bile ya zihinsel engelli olacakmış ya da doğduğunda yaşamazmış. tedavi bitene kadar korun dedi doktor çünkü evliliğin 6. ayı bebek için en uygun zaman dedi. erken teşhis için sevnmelimiyim yoksa bebeğim şu an olmayacak diye üzülmelimiyim bilemedim. sizlere tavsiyem hamilelikten önce mutlaka doktora gidin. TORCH tahlili yaptırın
canım şöyle oldu ben hamileyim diye ünv. hastanesinden randevu aldım salı günü adet gördüm randevu almışken adetin 3. günü gidip tahlil yaptırayım dedim. aslında bebek düşünen bütün kadınlar yaptırmalıymış. öyle öğrendim yalnız kedi köpekten değil kuşlardan, yeşil sebzelerden hatta pişmiş etten bile geçebiliyormuş. bence git sende baktır. hamilelik öncesi kontrol dersen bakarlar. testin adı TORCH testi
tatlım ben yanlış anlatmışım evliliğin 6. ayı genelde bebiş olur korunman lazım dedi. zaten bhcg 2 çıktı büyük ihtimal düşmüş dedi işte bu toksoplazma bunlara yol açıyor ama sadece kedi değil yeşil sebzelerden bile geçebiliyormuş. sen hemen git TORCH tahlilini yaptır derim hamile kalmadan tedavi edilmezse hamilelikte zor oluyormuş tedavisiilk kez duydum dedigin hastalıgı bacım geçmiş olsun ben kedilerden acaip korkarı hatta tüm hayvanlardan diyeyim:)
zaten yeni evlisin demiii üzülme bence bak doktorun 6. aydan sonra düşün demiş.. ovuşasyon testinde dursun tarih geçmez sonucta ..
sakın üzülme bence evliliign keyfini çıkar biraz.. hem 6. aya kdrda baya zayıflarsın incecik olup öyle hamile kalırsın:)bi çok avantajın var bacım sakın üzülme olurmu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?