- Konu Sahibi minikgelin
-
- #1.881
Kızlarrr acill yardımmmmmm şimdi göğüslerime baktım çok acıo die sol göğüsümün kahve renki kısmııı resmen açılmışş alt taraftaa gerilmiş rengi açılmışşşşşşşşşşşşş sadece bir kısmı üçgen şeklinde bir yeri renk açıklığı varr bu hamilelikte olur mu :s
adet günün ne zaman canım?benim bugün yarın olmam lazım.göğüslerim çok ağrıyor.bende de renk koyulaşması yokk
anahtar kelime "sabır", ama gel de aklıma, kalbime anlat, aslına bakarsan bir de korkuyorum, yani çalışıyorum, eşimle güzel bir evliliğim var, ailesi uzakta olduğu için vıcık vıcık bir ilişkimiz yok, saygımızı koruyoruz. Ailemize katılacak bir bebeğin bu düzeni olumsuz etkilemesinden çok korkuyorum.
Çalıştığım yerdekiler yaşça küçük benden, hamile kalırsam garipseyeceklerinden eminim. Eşimle ve arkadaşlarla olan muhabbetlerimiz de değişecek. Aileler daha çok dahil olacak hayatımıza. Ve ben huy olarak pek işime karışılmasını, akıl verilmesini seven biri değilimdir.
Yani biraz olacaklardan da tedirginim açıkçası.. Hayırlısını versin Rabbim ne diyim, doğru zamanda inşalalh...
cnm ben bekarken de evliyken de günümü hiç sektirmezdim,sabah olurum diyodum oluyodum.İlk ay deneme heyecanı ile denemenin 2.haftasında hafif kan gelmişti.sonra adet günümde adeet gelmedi.Sonra hafif kan gelen günde gelecek ay geldi.2 aydır 28 günde bir adet oldum.Bu ay da öyle olmam gerekiodu olmadım.:44::44::44:
Anladım cnm. benimde aynıydı. Bu ay geçen ayki lekelenmeye göre 32.gün. Tam adet başlangıcına göre 30.gün. yani normal düzenime göre gecikmiş durumdayım aslında ama bekliyorum napiyim.. ooooyyy ooyyy bende heyecanlanıyorum aslında ama baklemekten başka çare yok. Allahım inşallah yüzümüzü güldürür.
kızlar sımdı geldım saglık ocagından saat 2 den sonra cıkacak kan sonucum... testımıde alıp gıttım hemsıre hanım pozıtıf cıkmıs ıste dedı.....ınanamıyorum kan sonucum cıksın ole ınanacagım ınsalah... bu durumda cokk heyacanlı...bende hıç bır belırtı yokkk.....ne ıstah acılması ne mıde bulantısı....
her ay adet günümün 1 hafta-10 gün öncesinde başlayan sinirim bu ay olmadı, aksine kocacığıma kızsam da sakin bir ses tonuyla anlattım meramımı. Bu bir belirti olabilir mi?
kendimden korkuyorum, delirmesem iyi
YUPPİİİİİİ!!!Fdeda'cığımın belirtileri başlamış...:124::124::124::124:
hamiş hamş hamiş.!!!!
benimde başım ağrıyor bir kaç saattirRegl başlangıç gününde olur genelde.
Kizlar belirtilere takilip kalmayın benim gecen ay yerleşme kanamasına benzer bsy bile oldu göğsüm yürürken bile ağrıyordu tam hamilelik belirtilerim vardi ama adet oldum ondan sabırla beklemek lazım..hem kimisi hamile olduğunu anlamaz bile belirti olmaz ondan takılmayın:)
yaaa diyene bak, görürüm ben seni bat'a yakın
:))))))))))) yok bacım yok daha dinlmuycem kendimi 5 aydır hamileyimdir sanıp adet oldum busefer tersini yapcam adet olcam diyip hamile olcam dermisimmmmm:)))))
sen de mi gecikmelerdesn canım;hayırlsı olsun inşallah hamişsindirağrıyo iştee başıımm ağrıyoorr.. 2-3 gündür karnım ağrıyodu şimdi ağrımıyor. kasıklarımdaki hareketlenmeler bitti. 32.gün. hiçbirşey yok .. yazdım işte :)
sen de mi gecikmelerdesn canım;hayırlsı olsun inşallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?