Sabredenler Kulübü 2012 :)

adet günün ne zaman canım?benim bugün yarın olmam lazım.göğüslerim çok ağrıyor.bende de renk koyulaşması yokk

adet günün ne zaman canım?benim bugün yarın olmam lazım.göğüslerim çok ağrıyor.bende de renk koyulaşması yokk

günüm 3 gün geçti ama 4 gün önce yaptığımda negatifti beklemek istiyorum biraz daha sanki adet olucakmışım gibi ara ara ağrılar oluo ama gelen giden yok inş kırmızılar gelmez birde uyku sorunu yaşıyorum sabha 9 larda 8 lerde kalkıyorum akşam 5 dedimi uykusuzluk başlıoo :s

aynen canım ben de işime karışılsın bana akıl verilsin sevmem. Özellikle eşimin annesinin hayatımıza sürekli dahil olmasını istemiyorum, zaten çok meraklı bizimle yaşamak istiyor kendi evi ve yanında diğer oğluyla gelini olduğu halde. Bu zamana kadar çocuk düşünmememin tek sebebi odur ben bakıcam ben büyütücem dediği için eltim de onun yüzünden istemiyordu. Bazı şeyleri ona anlaştırıp araya sert bir mesafe koyduğum ve artık dayanamadığım için olsun dedik. Eltimle kaynım da başladı çalışmalara inşallah aynı ay hamile kalırız da eşimin annesi bana müdahele etmeye fırsat bulamaz yoksa benim ailemle de arasında çookk büyük problemler çıkacak...

Anladım cnm. benimde aynıydı. Bu ay geçen ayki lekelenmeye göre 32.gün. Tam adet başlangıcına göre 30.gün. yani normal düzenime göre gecikmiş durumdayım aslında ama bekliyorum napiyim.. ooooyyy ooyyy bende heyecanlanıyorum aslında ama baklemekten başka çare yok. Allahım inşallah yüzümüzü güldürür.

inşallah canım;beklemek hem de boşuna beklemek çok zor.Umarım beklemeye değer....ama hiç umudum yok,test tertemiz negatif.

ahhh canım benim şuan ne büyük bir mutluluk yaşıyorsundur. Rabbim bize de yaşatır inşallah bu mutluluğu, tekrar gözün aydın diyorum sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması dileklerimle...

ucrubucrub'un kan sonucu çıkmak üzeredir, ben de heyecanlandım şimdi. hani hiç bir belirtisi de yokmuş ya, bir heveslendim. inşallah hamiledir de biz de belirtimizin olmadığı aylarda dahi umudumuzu son ana kadar koruruz

Ucrubucrub cnm guZel haberlerle gel ins:) hamis haberleri alalım bolcaki bizede umut olsun:)

her ay adet günümün 1 hafta-10 gün öncesinde başlayan sinirim bu ay olmadı, aksine kocacığıma kızsam da sakin bir ses tonuyla anlattım meramımı. Bu bir belirti olabilir mi?
kendimden korkuyorum, delirmesem iyi

YUPPİİİİİİ!!!Fdeda'cığımın belirtileri başlamış...:124::124::124::124:
hamiş hamş hamiş.!!!!

YUPPİİİİİİ!!!Fdeda'cığımın belirtileri başlamış...:124::124::124::124:
hamiş hamş hamiş.!!!!

yok kuzucum vallahi gülüyorum kendime, bu belirti olur muymuş hiç belki de benim bilinçaltım yapmıştır bu sakinlik hissini, ne kadar kandırabilir psikoljimiz bizi sen de biliyorsundur. yaşadığımız gecikmelerin bile sebebi oluyor.
Mesela ben bugüne kadar ömrümde, ki yaklaşık 13-14 yıldır adet görüyorum, 28 en geç (ki sayılıdır) 30 günden fazla sürdüğünü bilmem iki adet arası zamanımın. O yüzden benim en büyük belirtim geciken adetim olur, beni umutlandıracak olan yani. Ama burda kızlardan öğrendiğim kadarıyla, hamilelik için çalışırken bu başlarına çok gelmiş. Sebepsiz gecikmeler yani... kısmet bakalım bu ay ne göreceğiz

Kizlar belirtilere takilip kalmayın benim gecen ay yerleşme kanamasına benzer bsy bile oldu göğsüm yürürken bile ağrıyordu tam hamilelik belirtilerim vardi ama adet oldum ondan sabırla beklemek lazım..hem kimisi hamile olduğunu anlamaz bile belirti olmaz ondan takılmayın:)

yaaa diyene bak, görürüm ben seni bat'a yakın

ağrıyo iştee başıımm ağrıyoorr.. 2-3 gündür karnım ağrıyodu şimdi ağrımıyor. kasıklarımdaki hareketlenmeler bitti. 32.gün. hiçbirşey yok .. yazdım işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…