- Konu Sahibi minikgelin
-
- #19.021
yaptırmakta fayda vardı belki sonuçta herşeye baktırdık hertürlü demi ne kaybederizki ama ben şunu düşünüyorum acaba dr bana ilaç vercektir büyük ihtimal acaba bu ay hem ilacı kullanıp o tahlilimi yaptırsam yoksa bidahaki ayamı ertelesem bilemedim offf çok stres oldum be yaaaa
inşallah cnm şu anlaşıldı 2012 de doğum yapamıcam gectik 2013 e en azından 2013 de yaparız doğumu Rabbim fazla bekletmez gittim biraz gezdim geldim dun annemle kahve içtik anneme bak hamile var dedim acaba kim falan dedim annemde başkasının gebeliği senın falında niye çıksın dedi bende her falımda hamıle cıkar ve ben birinin hamile olduğunu duyarım dedım gülüştük falan nys annem çıktı eve gitti 2 saat sonra aradı biliyon mu kim hamilehemen mi gelir hbr geldi tabi bu yüzünden rüyamda hep hamılelerde doktorlarla uğraştım sabahta test yaptım oturdum yerime böyle işte hunim başımda
yok yaww insan anlıyor kendını benım öncekı 10 ayla hiçbir farkım yok sadece bir umut işte
sdtive cnm benım hesaplarıma göre 2 gun var pazar batım kiminin çıkıyor ya batı gelmeden deneyim dedim hamiş haberi alıncada gaza geldim
kuzum doktoruna sorsan sen karar vermesende o senı yönlendırse daha iyi olmazmı
bence progesteronu yaptır canım yaa. senin yüksek çıkan bir tek prolaktin değil miydi? sen progesteronu yaptır, bence hipofizde birşey görülmeyecek. ama görülse bile, progesteron tahlililin sonucuyla birlikte değerlendirilir. yani bence erteleme
vayy be...fala inanma falsız kalma hesabı...çok da hızlı sonuç almışsınızdediğin gibi, ben hep benim gibi aralık ayı doğumlu bir evladım olsun diyordum ama olamadı...hayırlısı artık
bacım okumamaşın belli he heBenim prolaktin yüksek ben ondan beyin cerrahına giitim 2gün sonrada mr çekilcek puffff ondan dedim yaptırayımmı onuda
bence progesteronu yaptır canım yaa. senin yüksek çıkan bir tek prolaktin değil miydi? sen progesteronu yaptır, bence hipofizde birşey görülmeyecek. ama görülse bile, progesteron tahlililin sonucuyla birlikte değerlendirilir. yani bence erteleme
vayy be...fala inanma falsız kalma hesabı...çok da hızlı sonuç almışsınızdediğin gibi, ben hep benim gibi aralık ayı doğumlu bir evladım olsun diyordum ama olamadı...hayırlısı artık
kız neyı okumamısım :d bılıyorum mr cektırıcenı delüü
üzülme bacım hakkımızda hayırlısı olsun bi dr görüneydin iyiydi emme daha beklemek istiyosun hiç değilse öğrenmiş olurdun ne var ne yok
2 saatte ya şok oldum bide 3 aylık hamıleymiş fark etmemiş zaten gecen sene evlenmışlerdı hemen düşünmüyordu bidetatlım ben burçları geçeli epey oldu aman haziran olmasın diyordum istemem şöyle böyle haziran olsa bile kabulumdu ahhh büyük konuşmak varya adamı mahveden o sanırım
okumuşun bacım belli he he he
offf sorma cnm ya akşam rüyamda doktorla pazarlık yapıyodum benı muayene etmeyin ben sadece hormon testleri istiyorum diyordum heyyy Allahım ya :18::18:
anem kız hele bi kahvede benim yerime iç bak içinde hamile görünüyormu
bu arada ne burç olduğu değilde bende hep yazın doğum yapmak isterdim ama vazgeçtim olsunda yaz kış farketmez doğumum
cnm buarada içimden kötü bişey çıkcağı geçmiyor sadece ne olur ne olmaz die bakıyolardır bak tertemiz çıkcak inan bana
bacım rüyanda drla pazarlık edene kadr git bi görün dr muayene olma ilkten o zaman adetin 3.günü git önce o zaman bi hormonlarına baktır gerisi gelir zaten, her dr adetliyken muayene etmiyor
cnm bu arada ben fal bakmayı bılmem ama hamıleyı bellemişim bi ona bakarım benim içinde önemli olan o zatenher falımda hamile çıkar bende hemen kendime yorarım sonra hemen hamile hbri alırım hamile görüyorumda bacım kimin olduğunu anlamıyorum böyle böyle 6 tane hamile haberi aldım off offf
işte sorun orda cnm her doktor bakmıyor ya bakmayan doktoru nerde bulcam benzaten adet olmamı beklıyorum omuzum ağrıyor aylardır haftaya doktora gitcem gitmişken kadın doğumada randevu alim anlatim durumu cok korkuyorum sadece hormon testi yaparmısınız diyim diyorum düşüncesi bile korkutuyor ne olcak bu halim bilmem
ayy oda güselmiş bacım he henysem ben senden bidahaki ay isticem kırmazsın sanırım he he benim içinde bi kahve içip bakarsın tabi içinden beni geçirmesen daha iyi olur sen orda hamiş gör yeter he he he
kız bi alemsin ya dr zorla bakacak hali yokya dersin ben hormonlarıma baktırmak istiyorum kontrol amaçlı yaptırmam mümkünmü hocam de,hemen isterler şahsen ben geçen öle gittim tabi dr sordu bana daha önce ultrason muayen falan oldunmu bi sorun varmıydı diye,dersin daha sonra muayene olabilirmiyim hazırlıklı gelmedim falan dr muayene etmek isterse
kırarmıyım cnm ne demek bakarım ama bak bu zamana kdr ben 6 hamiş çıkardım ama kendımı bılemedım bacım gördum derim sonra başkasının hamiş haberini alırsan karışmam
ay cnm arkadaşım sğl aklıma başka fikir getirdin dur onu ayarlarsam doktoru daha güzel olcak anlatırım olursa sen cok yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?