Sabredenler Kulübü 2012 :)

bence önce topik genelinde bi kamuoyu yoklaması yapalım.akşam herkes toplanmış oluyo.ona göre bi liste çıkaralım.hergün herkes bi kişi için dua etsin.liste bitince bi daha baştan başlasın.inşallah listeden adlarımız tez zamanda da silinsin hayırlısıyla.

Bende kan tahlil verdim cnm sonuçları 2de alcam... İnşallah Allah'ın izniyle bebeğin seninledir ve benimki de benimle ;))) Benim içn de dua edin kızlarr...

slm kızlar umarım herkesler iydir.dua konusu benimde hoşuma gitti güzel fikir.arkadasım inş. sende güzel haber alırsın bugün.

ben dün sabah test yapmıstım negatif cıktı ve saolsunlar aksama geldiler(kırmızılar) zaten bugünde yorgun ve moral sıfır sekilde hala yataktayım ve hiç bişey yapmak istemiorum.

uzun zamandır göremiyodum bacım seni merak ediyodum üzüldüm :25: Ama hayırlısı üzülme daha yolun başındayız olacak inşallah :16:

valla çok mutlu oluyorum böyle desteklediğiniz için ve evet dediğin çok doğru bir dua okumak çok zamanımızı almaz. Ben her ikisinie yapamam diyen varsa oda ellerini açıp içinden gelen duayı etsin Rabbimin katında hepsi makbuldür yeter ki içten olsun :16:

hadi bakalım duaya kızlaarrrrrrrrrrrr :46:

arapça bilmiyorum ben, ki zaten arapça bilinse de illaki mealinin de okunmasından yanayım, ne anlatıldığını anlayabilmek için. çünkü öyle öğretici ki kitabımız... 7de geliyorum ben eve akşamları, yemek falan derken ancak yatarken vaktim oluyor okumaya, kesin yasin okurum diye söz veremem ama yatarken illa ki dua okurum, orda sıra kimdeyse zikrederim.

ama bugün erken dua etmek lazım, 3e kadar :) 3 ihlas 1 fatiha 1 de ayetel kürsi benden şimdilik :1::1::1:

bence önce topik genelinde bi kamuoyu yoklaması yapalım.akşam herkes toplanmış oluyo.ona göre bi liste çıkaralım.hergün herkes bi kişi için dua etsin.liste bitince bi daha baştan başlasın.inşallah listeden adlarımız tez zamanda da silinsin hayırlısıyla.

evet haklısın akşam herkes burdayken yapsak hem kalabalık oluyoruz hem farklı fikirlerde sunan olabilir ona görede hergüne bir dua yaparız süper olur :D
Bende kan tahlil verdim cnm sonuçları 2de alcam... İnşallah Allah'ın izniyle bebeğin seninledir ve benimki de benimle ;))) Benim içn de dua edin kızlarr...

inşallah sende hayırlı haberler alırsın canıımmm:16:

ayy arkadaşım resmen şu an kader arkadaşım oldun ve benim gibi birinin daha olmasıda beni mutlu etti inş sonuç ikimiz içinde olumludur.. ben o zaman kendi yasinimi okuyayım tabi zeynzeyede :16:

arapça bilmiyorum ben, ki zaten arapça bilinse de illaki mealinin de okunmasından yanayım, ne anlatıldığını anlayabilmek için. çünkü öyle öğretici ki kitabımız... 7de geliyorum ben eve akşamları, yemek falan derken ancak yatarken vaktim oluyor okumaya, kesin yasin okurum diye söz veremem ama yatarken illa ki dua okurum, orda sıra kimdeyse zikrederim.

ama bugün erken dua etmek lazım, 3e kadar :) 3 ihlas 1 fatiha 1 de ayetel kürsi benden şimdilik :1::1::1:

ooo süper dualar başladı :) içten olduktan sonra ve niyet belli olduktan sonra okuduğumuz dua ne olursa olsun Kabul olur inşallah.

Ben de adet olduğum için şuan yasin okuyamam :50: ama okuyabildiğim diğer duaları okurum inşallahhh :16::8:

Aaayyy aayy hadi inşallah ya. Ben bugün idrarda negatif sonucu alınca şöyle bir daralmıştım ama şimdi sizin haberleri beklemek bile umut getirdi.

uzun zamandır göremiyodum bacım seni merak ediyodum üzüldüm :25: Ama hayırlısı üzülme daha yolun başındayız olacak inşallah :16:

canım sorma ya psikolojik galiba bu aralar iyi alısmıstım 12ye kadar uyuyodum.hamilelk zannediodum bende adet gecikti göğüs agrılarım vardı uyku da vardı daha ne olsun ama olmadı hayırlısı.tabi yolun basındayız daha Allah aratmadan versin inş.bu ilk aydı ama korkmaya basladım acıkcası sebepsiz yere gecikiyor bebek de olmuyor.. inş. herkesin en kısa zamanda oluverir artık belirtilere falan da hiççç takılmıycam

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td] bat[/td]
[td] durum
[/td]
[td] denemede kaçıncı ay
[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ner19min[/td]
[td]1 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Anatolya20[/td]
[td]4 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fermi[/td]
[td]6 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ay_she[/td]
[td]7 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevgul34[/td]
[td]6-8 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 11 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]kestanesekeriii[/td]
[td]11 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]
[td]eknhanifsay[/td]
[td]12 ocak[/td]
[td]umutlar şubata[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]AleyynA[/td]
[td]12-14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fdeda [/td]
[td]14 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 2 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Beklenti [/td]
[td]15 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]elsal [/td]
[td]20 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td]15 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]orkide2[/td]
[td]23 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 3 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]minikgelin[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 6 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]sinhus[/td]
[td]27 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 8 [/td]
[/tr]

[tr]
[td]azoo[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]ruhsar_86[/td]
[td]28 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]conqueror[/td]
[td]31 ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]

[tr]
[td]ddeerryya[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]oflu[/td]
[td]?? ocak[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

[td]ecntrk[/td]
[td]2 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]neslisu [/td]
[td]3 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 1,5 yıl [/td]
[/tr]
[tr]

[td]iden[/td]
[td]7 şubat[/td]
[td]beklemede[/td]
[td] 7 [/td]
[/tr]

[/table]

selam kızlar nasılsınız...
dönemin 33. günü hala bişey yok.... :50:

merhaba canım..bu ay nie böyle bilmiyorum..benım kaç gundur sarımsı bı akıntım var..bugun de kahverengiye yakın bi akıntım oldu ve hafıf karn agrm var..karnımda gaz var ve ara ara kasıklarmda batma oluyor sankı ıdrarımn rengıde koyulaştı çok fazla su içiyorum dilim damagım kuruyo sankı yorgnluk hp war zatn..pskolajkmi bilmiyorum ama ya adet olaym artık yada hamiş oldugumu ögreneym bu stres ölduruck benı..:14: sende hiç belırtı varmı..

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD] bat[/TD]
[TD] durum[/TD]
[TD] denemede kaçıncı ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ner19min[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anatolya20[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 3 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fermi[/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she[/TD]
[TD]7 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD] 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34[/TD]
[TD]6-8 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii[/TD]
[TD]11 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eknhanifsay[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]umutlar şubata[/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AleyynA[/TD]
[TD]12-14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fdeda[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal[/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD]15[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2[/TD]
[TD]23 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus[/TD]
[TD]27 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azoo[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86[/TD]
[TD]28 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]conqueror[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddeerryya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu[/TD]
[TD]?? ocak[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecntrk[/TD]
[TD]2 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neslisu[/TD]
[TD]3 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 1,5 yıl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]iden[/TD]
[TD]7 şubat[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[TD] 7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kestaneşekerininde umudu şubat bildim kadarıyla

selam canlar artık pek gıremıyorum ıs guc amaa kalbım sızle 16.sına randevu aldım dr ınsallah hayırlısı olur hepımız ıcın hepınızııı cok optum

Back
X