Sabredenler Kulübü 2012 :)

[QUOTE
:44::44: ben anlamadım bişi yaaa nasıl oluyo kuzum o öyle oladabilrsin olmayada bilirsin diye cevap mı olurmuş hıyar adam net bişe demiyo :27: inşallah geç döllenme olduğu için öyle olmuştur yaaa perşembeye kadar birşey gelmez ve gittiğinde hamilesin der doktor sana inşallahhhhhhhhhhhh :16:[/QUOTE]

bende anlamadım idrar testide vermiştimde ondada kan değeri yüksek çıktı biraz ondan şüphelendi herhal :26:

Son düzenleme:
ovulasyon testi yaptım 7. günüm akıntım vardı merak ettim daha yumurtlamam olmamış ama silikte olsa 2. çizgiyi görmek ne güzellll :9: ayyy çokkk mutlu oldum keşke hamişliğimide görsem :)):16::16::16::119:

kızlarr kusuruma bakmayın lütfen konuyu dağıtıcam biraz ama öğlende dua günü yapalım diye konuşmuştuk kızlar hatırlarsanız burda olan arkadaşlar bilir onu akşam konuşup bir düzene oturtalım demiştik ortak fikirler alalılım demiştik acaba onu halletsek mi hıı nedersiniz :26:

bugün gecikmemin 3. günüydü canım erken dimi daha :37:

süper eğer testi geciktiğinini 3, günü yaptıysan... ben aynı şeyi yaşadım ondan biliyorum ama benim 75 çıkan sonucum adetim 15-16 gün geinceki tesyimde çıkmıştı kimyasal gebelik dedi düşer o kemdi kendine dedi anlattı bana eğer bu sonucun günün geçtiği 3-5 günde çıksaydı sorun yok derdim dedi yani sen sorun yok denecek durumdasın kendine dikkat et ağır kaldırma eşinle kardeş kardeşe yatın bi müddet :D

kızlarr kusuruma bakmayın lütfen konuyu dağıtıcam biraz ama öğlende dua günü yapalım diye konuşmuştuk kızlar hatırlarsanız burda olan arkadaşlar bilir onu akşam konuşup bir düzene oturtalım demiştik ortak fikirler alalılım demiştik acaba onu halletsek mi hıı nedersiniz :26:
ne okunacAK CANIM

süper eğer testi geciktiğinini 3, günü yaptıysan... ben aynı şeyi yaşadım ondan biliyorum ama benim 75 çıkan sonucum adetim 15-16 gün geinceki tesyimde çıkmıştı kimyasal gebelik dedi düşer o kemdi kendine dedi anlattı bana eğer bu sonucun günün geçtiği 3-5 günde çıksaydı sorun yok derdim dedi yani sen sorun yok denecek durumdasın kendine dikkat et ağır kaldırma eşinle kardeş kardeşe yatın bi müddet :D

canım ilgilendiğin için çok tşk ederim içimi biraz rahatlattın gerçi çok kasmıyorum kendimi rabbimden gelecek herşeye razıyım olmazsada vardır bi hayır derim ama sende güzel şeyler söyleyince sevindirik oldum :52:

canım bi liste yapalım önce adet tarihi yakın olanlardan başlayıp devam edelim zaten herkes kendinin zamanınıda söler liste düzene girer bi süre sonra böle bi başlatalım derim ben :26:

canım bi liste yapalım önce adet tarihi yakın olanlardan başlayıp devam edelim zaten herkes kendinin zamanınıda söler liste düzene girer bi süre sonra böle bi başlatalım derim ben :26:
bence ovulasyon zamanına göre yapalım derim ben. ama ne okunacak

Cadicuk inşallah bundan sonraki tüm sonuçların sevindirir seni. Rabbim bebişine kavuştursun inşallah.

çok sağol canım bugün duada benim günümdü zaten bu akşam hep bana dua edin emi :16: hep aklınıza geleyim hep hayırlısını isteyin benim için :21:

canım ilgilendiğin için çok tşk ederim içimi biraz rahatlattın gerçi çok kasmıyorum kendimi rabbimden gelecek herşeye razıyım olmazsada vardır bi hayır derim ama sende güzel şeyler söyleyince sevindirik oldum :52:

rica ederim canım ya bende sevindim. inş. daha güsel haberlerini alırız. netten hamişliin ilk zamanları dikkat edilmesş gereken şeyleri iyi oku uygula... maydanozdan naneden falan uzak dur yeme sakın :D ( ay bende kaynananmış gibi konuştum) darısıda bizeeeeeee inş... :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ne okunacAK CANIM

şu dua okunacak diyebirşey yok canım kim ne istiyorsa içinde ne geliyorsa okuyacak sadece o gün o kişinin ismi özellikle zikredilecek dualarımı zo kişiye olacak. Bir dua ismi vermekde olmaz çünkü adetli dönemlerimize denk geldiği olacak o zamanda el açıp o kişi için içimizden gelen şekilde dua edicez velhasılı bu bir gönül işi olucak :34:

listeyi bende o şekilde yapmayı düşündüm şuanki listemizin yanında umudumuz şubatı kaldırıp onun yerine dua günümüz yazalım ve altına tarih sıralıyalım kime hangi tarih geliyosada belli olur herkesde dediğin gibi gününde kendini bize hatırlatır ve bitince tarih tekrar yenilenir. Ben böyle düşündüm siz ne dersini başka bilmem :28:

rica ederim canım ya bende sevindim. inş. daha güsel haberlerini alırız. netten hamişliin ilk zamanları dikkat edilmesş gereken şeyleri iyi oku uygula... maydanozdan naneden falan uzak dur yeme sakın :D ( ay bende kaynananmış gibi konuştum) darısıda bizeeeeeee inş... :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

canım daha kesin diil yaaa kaptırmıyım diyorum o kadar nettende araştırıyorum ama b-hgc değerleriyle ilgili bişi bulamadım...

canım daha kesin diil yaaa kaptırmıyım diyorum o kadar nettende araştırıyorum ama b-hgc değerleriyle ilgili bişi bulamadım...
canım siz nasıl istiyorsanız öyle yapalım dua bu niyet önemli. bu arada sen bence kesin hamilesin takma kafana geç döllenme olmuştur

[TABLE="width: 269"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 117, bgcolor: transparent, align: center"]isim[/TD]
[TD="class: xl63, width: 99, bgcolor: transparent, align: center"]bat[/TD]
[TD="class: xl63, width: 142, bgcolor: transparent, align: center"]dua günümüz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]pdr55[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]?[/TD]
[TD="class: xl66, bgcolor: transparent, align: right"]11.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]ner19min[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]01.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]12.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]Anatolya20[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]04.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]13.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]fermi[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]06.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]14.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]ay_she[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]07.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]15.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]sevgul34[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]6-8 ocak[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]16.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]kestanesekeriii[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]11.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]17.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]eknhanifsay[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]12.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]18.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]AleyynA[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]12-14 ocak[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]19.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]fdeda[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]14.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]20.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]Beklenti[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]15.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]21.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]elsal[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]20.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]22.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]orkide2[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]23.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]23.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]minikgelin[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]27.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]24.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]sinhus[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]27.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]25.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]azoo[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]28.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]26.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]ruhsar_86[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]28.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]27.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]conqueror[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]31.Oca[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]28.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]ddeerryya[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]29.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]oflu[/TD]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]?? ocak[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]30.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]ecntrk[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]02.Şub[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]31.01.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]neslisu[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]03.Şub[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl64, bgcolor: transparent"]iden[/TD]
[TD="class: xl67, bgcolor: transparent"]07.Şub[/TD]
[TD="class: xl68, bgcolor: transparent, align: right"]02.02.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bakın bakalım oldumu listeee :36:

canım siz nasıl istiyorsanız öyle yapalım dua bu niyet önemli. bu arada sen bence kesin hamilesin takma kafana geç döllenme olmuştur

inş arkadaşım inş dediğin gibidir siz böle dedikçe dedikçe öle olacak sanki rabbim hepinizden razı olsun :16:

Back
X