- Konu Sahibi minikgelin
- #2.501
senin kaç gün günün geçti peki oda önemli.. ne zaman adet olman gerekiyordu o testi kaç günün geçtiğinde yaptırdın...
bugün gecikmemin 3. günüydü canım erken dimi daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kaç gün günün geçti peki oda önemli.. ne zaman adet olman gerekiyordu o testi kaç günün geçtiğinde yaptırdın...
bugün gecikmemin 3. günüydü canım erken dimi daha![]()
ne okunacAK CANIMkızlarr kusuruma bakmayın lütfen konuyu dağıtıcam biraz ama öğlende dua günü yapalım diye konuşmuştuk kızlar hatırlarsanız burda olan arkadaşlar bilir onu akşam konuşup bir düzene oturtalım demiştik ortak fikirler alalılım demiştik acaba onu halletsek mi hıı nedersiniz :26:
süper eğer testi geciktiğinini 3, günü yaptıysan... ben aynı şeyi yaşadım ondan biliyorum ama benim 75 çıkan sonucum adetim 15-16 gün geinceki tesyimde çıkmıştı kimyasal gebelik dedi düşer o kemdi kendine dedi anlattı bana eğer bu sonucun günün geçtiği 3-5 günde çıksaydı sorun yok derdim dedi yani sen sorun yok denecek durumdasın kendine dikkat et ağır kaldırma eşinle kardeş kardeşe yatın bi müddet![]()
kızlarr kusuruma bakmayın lütfen konuyu dağıtıcam biraz ama öğlende dua günü yapalım diye konuşmuştuk kızlar hatırlarsanız burda olan arkadaşlar bilir onu akşam konuşup bir düzene oturtalım demiştik ortak fikirler alalılım demiştik acaba onu halletsek mi hıı nedersiniz :26:
bence ovulasyon zamanına göre yapalım derim ben. ama ne okunacak
canım bi liste yapalım önce adet tarihi yakın olanlardan başlayıp devam edelim zaten herkes kendinin zamanınıda söler liste düzene girer bi süre sonra böle bi başlatalım derim ben :26:
Cadicuk inşallah bundan sonraki tüm sonuçların sevindirir seni. Rabbim bebişine kavuştursun inşallah.
bence ovulasyon zamanına göre yapalım derim ben. ama ne okunacak
canım ilgilendiğin için çok tşk ederim içimi biraz rahatlattın gerçi çok kasmıyorum kendimi rabbimden gelecek herşeye razıyım olmazsada vardır bi hayır derim ama sende güzel şeyler söyleyince sevindirik oldum![]()
ne okunacAK CANIM
canım bi liste yapalım önce adet tarihi yakın olanlardan başlayıp devam edelim zaten herkes kendinin zamanınıda söler liste düzene girer bi süre sonra böle bi başlatalım derim ben :26:
rica ederim canım ya bende sevindim. inş. daha güsel haberlerini alırız. netten hamişliin ilk zamanları dikkat edilmesş gereken şeyleri iyi oku uygula... maydanozdan naneden falan uzak dur yeme sakın( ay bende kaynananmış gibi konuştum) darısıda bizeeeeeee inş...
![]()
Cadicuk inşallah bundan sonraki tüm sonuçların sevindirir seni. Rabbim bebişine kavuştursun inşaallah.
çok sağol canım bugün duada benim günümdü zaten bu akşam hep bana dua edin emihep aklınıza geleyim hep hayırlısını isteyin benim için
![]()
canım siz nasıl istiyorsanız öyle yapalım dua bu niyet önemli. bu arada sen bence kesin hamilesin takma kafana geç döllenme olmuşturcanım daha kesin diil yaaa kaptırmıyım diyorum o kadar nettende araştırıyorum ama b-hgc değerleriyle ilgili bişi bulamadım...
canım siz nasıl istiyorsanız öyle yapalım dua bu niyet önemli. bu arada sen bence kesin hamilesin takma kafana geç döllenme olmuştur