- Konu Sahibi minikgelin
- #3.661
Evet ya o yüzden eve test almamak lazım. Eskiden en az bir hafta bekler öyle yapardım. Adetim saat gibi düzenliydi zaten o da bozuldu garibim.normaldir cnm ben hep adet günümde test yapcam diye kendime söz veriirm ve tutamam aynı gün kaç kez test yapmış insanım adetime 1 hafta kala bile bile negatif görcegimi yinede test yaptım farklı bi ruh hali oluyo belki bi mucize olur çok silik olsada ikinci çizgiyi görürüz idye umut ediyoruz neyapallım:)
Ayyy bi resim var onu yapıştıramadım bi türlü avatar yapcaktım olmadı en iyisi link yapıştırıyım buraya tıklayın bakınhavanı alırsın tabi pis hunili daha 10 gün olmuş delüüüüüüüüü
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-3397.html
güveniyorum sana beni kendime getirirsin delü karıııı:)
kelin merhemi olsa misali:)
anlattım valla inş işine yarar bu hamilelikle ilgili okdr çok yazı okudumkiii bi kaç arkadaşım hamilelik düşünüyor onlara akıl veriryorum hayretler içinde bakıyorlar.. eczacı arkadaşım var ovulayson testi ile preseed istedim gecen ay o ne dedii bana:) bende anlattım vay anasını bilmiyodum bunu dedii:)insanın başına gelince herşeyi en iyi şekilde ögreniyor:)
yu yuuu erken yapmısın bacımm bidahaki testini adet günü yap daha erken yapma ok:)
Ayyy biz bu huni günlerinde yatıştırıcı hap falanmı alsak ben ciddi ciddi kafayı yiycem.Her ay o kadar yıpranıyorumki nerdeyse 4 yıl olacak bekleyişim.