- Konu Sahibi minikgelin
- #3.841
Kızlar bişey sorcam benim avatarımı beğendiniz mi, haraket ediyor görünüyor mu size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy Allah hepimizze nasip etsin inşallah..ben bu sabah kırmızıları gördüm yineşubata kaldık artık..
kız herkese çaktırıyorum kız:)))
günaydııın ::::::::::::::::::::::::::::::::::::) bende uyuyablsem keşke 2 gün tatilim var ama 9a kadar anca uyuyabildim,yarn yine erkn kalk işe pfffff
kırmızıyı görmüşsün hayy göremez olaydın inşallah şubattan itibaren 9 ay görmezsin
kırmızıyı görmüşsün hayy göremez olaydın inşallah şubattan itibaren 9 ay görmezsin
huu huu kızlarrr ben de sizi arıyordum yahu
taşınmışız![]()
tıbben bi problem varmı peki? yani ben düşnmeye başlayalı 1 ay oldu ilk deneme bşarısız sence bi doktora başvurmam gerekirmi yoksa beklemelimiyim?
tıbben bi problem varmı peki? yani ben düşnmeye başlayalı 1 ay oldu ilk deneme bşarısız sence bi doktora başvurmam gerekirmi yoksa beklemelimiyim?
aaaaaaaaaa!ne acı sabah kalkıp işe mi gideceksiniz vah vah vah!ben bir hafta raporluyum sizin de yerinize bol bol uyurum:))))
Selam canımmmmmnbr?
Şimdi burda var ya ipe takar oynatırız heaaaaKız daha bir ay olmuş dur hele bir.Hiçbir problem olmayan normal çiftlerde(inş siz de böylesinizdir) bile 6 ay çok normaldir.Hatta doktorlar bir yıl bekle öyle gel gayet normal derler sana hiçbirşey yapmadan gönderirler.Ben yine 6 ay diyorum.Sen şimdiden böyle yaparsan Allah korusun olacağı varsa da stresten olmaz.Demek ki napıyomuşuz 6 ay sabırla hiç kafaya takmadan bekliyormuşuz.Doktor bana öyle söyleyince ben gerçekten ilk 1 yılım çok rahat bir şekilde geçmişti.Yapma böyle.
![]()
Kızlar bişey sorcam benim avatarımı beğendiniz mi, haraket ediyor görünüyor mu size
vahsihatun
kız Allah bebişini versin ( çok tuttum bu lafı) bostan demek hahahahaah![]()
heyyttttttt!hocam benim nasılsın?
bakıyorum da bir veciz sözüm daha hakettiği üne ulaşmış:))))Allah hepinizin bebişini versin,aminnn.ATA gibi kadınım valla ne desem tutuyo:)))
ooo kimler gelmişş![]()
hay seninde agzun bal yesuuuuun inşallah hepberber görürüzzzz54:54