- Konu Sahibi minikgelin
- #3.921
huni ne ya biri sölesin şu çömezeee :2:
şekerim adet dönemimiz yaklaştığında deliriyoruz da biz. acaba hamilemiyim diye. hemen hunileri kafaya geçiriyoruz. benimki maviiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Midem bulanıyor,halsizlik hat safhada göğüsler acıyor, tuvalete zaten doğdum doğalı minder atasım var,akıntı şeffaf ve yoğun adımı ve yaşımı da yanlış yazdım o zaman ben hamileyim arkadaşlarİkizim olacak biri kız biri erkek hadi isim bulalım nolur nolurrrr nolurrrr hadiiiiiii
![]()
h b canım beklenti arkadaşımız die dua ederiz bizde napak o kendini biliyor![]()
şekerim adet dönemimiz yaklaştığında deliriyoruz da biz. acaba hamilemiyim diye. hemen hunileri kafaya geçiriyoruz. benimki maviiiii
Hiç çıkarmadım ki:26: Çıkarmam mı gerekiyordu.Doğru famusay ablamız gece yatarken bi yerinize batar çıkarın demişti.Ama ben çıkarmayı unuttum bütünleştik biz.evet evet oldu işte artık benim de seri cevaplarım varrr
huniyi taktın mı şekerim sen?
Başka aklına geliyor muhmmmm bi düşünelim ? ozamaaaaan kader ile kadri olsun bak ne güzel
![]()
sen çoktaaaan taktın canım huniyi bu topiğe gelerek:))
Hiç çıkarmadım ki:26: Çıkarmam mı gerekiyordu.Doğru famusay ablamız gece yatarken bi yerinize batar çıkarın demişti.Ama ben çıkarmayı unuttum bütünleştik biz.
Başka aklına geliyor mu
Huni:Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan alete denir.
Eki Görüntüle 326915
Ayyy yok bir eve bir vahşi yeter.Cidden bebişiniz olsa ismini ne koyardınız bak bide edebiyatçısın senin sandıkta bir sürü güzel ,ilginç isim vardır çıkart bakalım....ben buldum oğlanın adı:"vahşi" kızın adı:"yahşi" olsun:))))
heeee bende bi huni alıyım ozaman benmkde yeşil olsun kimsede varmı yeşiiil
Ayyy yok bir eve bir vahşi yeter.Cidden bebişiniz olsa ismini ne koyardınız bak bide edebiyatçısın senin sandıkta bir sürü güzel ,ilginç isim vardır çıkart bakalım....
Canım benimki yeşil onu ben kaptım bak resmini de koydum.Genelde renkler kapıldı, sana leopar desenli yada turuncu versek
Hiç çıkarmadım ki:26: Çıkarmam mı gerekiyordu.Doğru famusay ablamız gece yatarken bi yerinize batar çıkarın demişti.Ama ben çıkarmayı unuttum bütünleştik biz.
Başka aklına geliyor mu
Huni:Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan alete denir.
Eki Görüntüle 326915
Ayyy yok bir eve bir vahşi yeter.Cidden bebişiniz olsa ismini ne koyardınız bak bide edebiyatçısın senin sandıkta bir sürü güzel ,ilginç isim vardır çıkart bakalım....
Canım benimki yeşil onu ben kaptım bak resmini de koydum.Genelde renkler kapıldı, sana leopar desenli yada turuncu versek
Allah bebeğini versin e mi?tanımlamaya bağ hele:)))
Güzelmiş inş tez zamanda bebişiniz olur da koyarsınız. Ben erkeklerden Mustafa,Alper,Ali, gibi isimleri seviyorum.Kız isimlerinden de Hüma,Ece, Su,Zeynep,Zehra gibi..... ama bebişim olksa 9 ay boyunca düşünürdüm en güzel ismi koymak için eminim.vahşiciğim bizim erkek olursa adı belli. 2 mizin de babalarının adı Ali. sonuna da Berkay koycaz. olcak adı Ali Berkay. ama kız konusunda fikrimiz yok.
ıyyy turuncu hiç sevmem leopar olsun ozaman
Allah bebeğini versin e mi?tanımlamaya bağ hele:)))
pişttt piştt nere gittiniz? yoksa benim bağlantı mı gitti?
kızım olursa "huzur"düşünüyorum.oğlum olursa "mehmet"
sağolsun ben anlıyım diyeeeee![]()
sağolsun ben anlıyım diyeeeee![]()
Güzelmiş inş tez zamanda bebişiniz olur da koyarsınız. Ben erkeklerden Mustafa,Alper,Ali, gibi isimleri seviyorum.Kız isimlerinden de Hüma,Ece, Su,Zeynep,Zehra gibi..... ama bebişim olksa 9 ay boyunca düşünürdüm en güzel ismi koymak için eminim.
Güzel seçim.Tamam şekerim senin huni leopar desenli kayıtlara geçilsin lütfen.Kız aslında ben vahşi olduğum için leopar desenli en çok bana uyardı sen de yeşili seviyorsun madem istersen becayiş yapalım. Ne dersin.