Sabredenler Kulübü 2012 :)

Midem bulanıyor,halsizlik hat safhada göğüsler acıyor, tuvalete zaten doğdum doğalı minder atasım var,akıntı şeffaf ve yoğun adımı ve yaşımı da yanlış yazdım o zaman ben hamileyim arkadaşlar:32: İkizim olacak biri kız biri erkek hadi isim bulalım nolur nolurrrr nolurrrr hadiiiiiii:46::46::46::46::46::46:

ben buldum oğlanın adı:"vahşi" kızın adı:"yahşi" olsun:))))

sanırım tamam senin iş. sosyal etkinlikleri bizim idare tamamlandı diye işaretliyor biz kontrol ediyoruz. ama sanırım ben onu unuttum :26:

evet evet oldu işte artık benim de seri cevaplarım varrr

huniyi taktın mı şekerim sen?
Hiç çıkarmadım ki:26: Çıkarmam mı gerekiyordu.Doğru famusay ablamız gece yatarken bi yerinize batar çıkarın demişti.Ama ben çıkarmayı unuttum bütünleştik biz.
:52:hmmmm bi düşünelim ? ozamaaaaan kader ile kadri olsun bak ne güzel :46:
Başka aklına geliyor mu
huni ne ya biri sölesin şu çömezeee :2:

Huni:Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan alete denir.
$imagesCA3MQM5B.webp

Eklentiler

• $imagesCA3VW4U4.webp
    $imagesCA3VW4U4.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 48
Hiç çıkarmadım ki:26: Çıkarmam mı gerekiyordu.Doğru famusay ablamız gece yatarken bi yerinize batar çıkarın demişti.Ama ben çıkarmayı unuttum bütünleştik biz.

Başka aklına geliyor mu

Eki Görüntüle 326915

:66:66:66:66 hay allah bebişini versiiiin hiç güleceğim yoktuuu ben bu gün taktım onu ozaman 1 hafta böle gezerim sora cıkartırım artık şubatın 15 ine doğru tekrar takarım :46:

ben buldum oğlanın adı:"vahşi" kızın adı:"yahşi" olsun:))))
Ayyy yok bir eve bir vahşi yeter.Cidden bebişiniz olsa ismini ne koyardınız bak bide edebiyatçısın senin sandıkta bir sürü güzel ,ilginç isim vardır çıkart bakalım....
heeee bende bi huni alıyım ozaman benmkde yeşil olsun kimsede varmı yeşiiil

Canım benimki yeşil onu ben kaptım bak resmini de koydum.Genelde renkler kapıldı, sana leopar desenli yada turuncu versek

vahşiciğim bizim erkek olursa adı belli. 2 mizin de babalarının adı Ali. sonuna da Berkay koycaz. olcak adı Ali Berkay. ama kız konusunda fikrimiz yok.

Ayyy yok bir eve bir vahşi yeter.Cidden bebişiniz olsa ismini ne koyardınız bak bide edebiyatçısın senin sandıkta bir sürü güzel ,ilginç isim vardır çıkart bakalım....

Canım benimki yeşil onu ben kaptım bak resmini de koydum.Genelde renkler kapıldı, sana leopar desenli yada turuncu versek

ıyyy turuncu hiç sevmem leopar olsun ozaman

Başka aklına geliyor mu

Eki Görüntüle 326915

Allah bebeğini versin e mi?tanımlamaya bağ hele:)))

kızım olursa "huzur"düşünüyorum.oğlum olursa "mehmet"

leopar desenli:)))iyiymiş.

sağolsun ben anlıyım diyeeeee :46:

vahşiciğim bizim erkek olursa adı belli. 2 mizin de babalarının adı Ali. sonuna da Berkay koycaz. olcak adı Ali Berkay. ama kız konusunda fikrimiz yok.
Güzelmiş inş tez zamanda bebişiniz olur da koyarsınız. Ben erkeklerden Mustafa,Alper,Ali, gibi isimleri seviyorum.Kız isimlerinden de Hüma,Ece, Su,Zeynep,Zehra gibi..... ama bebişim olksa 9 ay boyunca düşünürdüm en güzel ismi koymak için eminim.
ıyyy turuncu hiç sevmem leopar olsun ozaman

Güzel seçim.Tamam şekerim senin huni leopar desenli kayıtlara geçilsin lütfen.Kız aslında ben vahşi olduğum için leopar desenli en çok bana uyardı sen de yeşili seviyorsun madem istersen becayiş yapalım. Ne dersin.

pişttt piştt nere gittiniz? yoksa benim bağlantı mı gitti?

kızım olursa "huzur"düşünüyorum.oğlum olursa "mehmet"

Ayyy çok şekersiniz ben namazımı kılıyım size dua edicem hepinizi çok seviyorum.Biraz da ortalığı topluyum gelirim yine muck muck:54:

Güzelmiş inş tez zamanda bebişiniz olur da koyarsınız. Ben erkeklerden Mustafa,Alper,Ali, gibi isimleri seviyorum.Kız isimlerinden de Hüma,Ece, Su,Zeynep,Zehra gibi..... ama bebişim olksa 9 ay boyunca düşünürdüm en güzel ismi koymak için eminim.

Güzel seçim.Tamam şekerim senin huni leopar desenli kayıtlara geçilsin lütfen.Kız aslında ben vahşi olduğum için leopar desenli en çok bana uyardı sen de yeşili seviyorsun madem istersen becayiş yapalım. Ne dersin.

tamam olur sen leopar ol ben yeşil olayıııım :52:

Back
X