Sabredenler Kulübü 2012 :)

Kızlarrrrr böreği ısıttım çay demledim sofra hazır hadi gelin artık:10::10::10:

Başkasına dua ettiğimizde melekler de bize dua edermiş.Hepimize dua ediyorum inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın

şimdi 18 aralıkta adet gördüm.3 ocakta iğne yaptırdım.16.gün iğne yaptırmışım.sanırım dedğin doğru ben şimdi iğneye göre mi tarih bekliyeceğim.ve bu duruma göre 12.gündeyim. yaaaaa ben bekliyeyim en iyisi sağoll::)))

tabi canım sen bekle biraz daha...çünkü bak ben de 18 aralıkta adet oldum en son... iğnemi 30 Aralık ta oldum. daha ben de adet olmadım.yani senin geçmiş sayılmaz henüz. inşallah hamişsindir böbüşümmm...hiç gelmesin inşallah...ama eğer imkanın varsa ve dayanamıyacam diyorsan kanda belli oluyorr. 2 gün sonra falan kanda baktırabilirsin ama bence adetin geçmesini bekle kan için.mesela 20 si geçsin.gelmezse kan yaptır..

selam kızlar bıraz once dr geldımmm cok seker bır doktor ılgısı felabn guzeldı... hıcbır sorun cıkması yanlız bana ılk sordugu folıkasıd kullanıyormusun oldu? evet dıyıncede onceden baslamıs olmam hosuna gıttı :) sızlerden ne haber bakalım hamıs varömı?

ben henüz bu ayki denemelere başlamadım kızlar:53::53:

16-24'ü sanırım deneme günlerim.Hakkımızda hayırlısı olsun.
dün geceki rüyamda ÇİFT ÇİZGİ gördüm...:52::52::52:

slm kızlar ögle arasındayım eve geldim yemek yedim birazdan çıkcam nslsınız bakim:)
bende bel agrısı ve gögüs agrısından başka hiç bşy yok :( offf bu ay bi mucize olsun bebiş gelsin artık çok yoruldum bu beklemelerden:(
slm cnm hoşgeldin göreşemiyoruz ya nerelerdesin....
ben iyiyim yeni çalışmara başlıcam :D
hadi inş gebeliktendirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kızlarrrrr böreği ısıttım çay demledim sofra hazır hadi gelin artık:10::10::10:

Başkasına dua ettiğimizde melekler de bize dua edermiş.Hepimize dua ediyorum inşallah Rabbim hayırlara çıkarsın

bende kurabiye yiyorum :))))))))
ve duana AMİN fiyorum RABBİm hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...

slm cnm hoşgeldin göreşemiyoruz ya nerelerdesin....
ben iyiyim yeni çalışmara başlıcam :D
hadi inş gebeliktendirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende kurabiye yiyorum :))))))))
ve duana AMİN fiyorum RABBİm hakkımızda en hayırlısını nasip etsin...

bebişim aslında giriyorumda hafta sonu oldugunda biz biraz yogunduk evde yoktuk cumtesi günü pazarda misafir vardı ondan giremedim öle bakıp çıktım... şimdi işe gitcem işteykende bu sayfayı nezaman açsam adamlardan biri gelip bşy soruyor pat diye kapatıyorum kapatırken pc donuyor rezil oldum kaç kezz inş okumamışlardır neye baktıgımı ondan korkumdan rahat rahat giremiyorum işteyken:) akşam gelcem inş olursan laflarız:) ben şimdi çıkayımm arabaya yetişmem lasım:)muck

Kızlar nerdesiniz hamilelik belirtilerinde ardım sizi yoksunuz.........
:52:
kız nerelerdesin sen ??

bebişim aslında giriyorumda hafta sonu oldugunda biz biraz yogunduk evde yoktuk cumtesi günü pazarda misafir vardı ondan giremedim öle bakıp çıktım... şimdi işe gitcem işteykende bu sayfayı nezaman açsam adamlardan biri gelip bşy soruyor pat diye kapatıyorum kapatırken pc donuyor rezil oldum kaç kezz inş okumamışlardır neye baktıgımı ondan korkumdan rahat rahat giremiyorum işteyken:) akşam gelcem inş olursan laflarız:) ben şimdi çıkayımm arabaya yetişmem lasım:)muck

hmm anladım canım konuşuruz tabi kolay gelsin :54:

Oflucum biraz uzak kalayım dedim ama yapamıyorum.yazmasamda okuyorum herkesi ne var ne yok diye.
Kafama takmamak için uzaklaşıcam diyorum ama yine bir bakıyorum buradayım.
Benim çelışmalar tam gaz devam:23::23::23:
Sen neler yaptın bakalım :6:

Oflucum biraz uzak kalayım dedim ama yapamıyorum.yazmasamda okuyorum herkesi ne var ne yok diye.
Kafama takmamak için uzaklaşıcam diyorum ama yine bir bakıyorum buradayım.
Benim çelışmalar tam gaz devam:23::23::23:
Sen neler yaptın bakalım :6:

napayım bende yeni toparlıyorum ancak işte..
bu gece çalışmalara başlıcam :27:

OOO HADİ BAKALIM ÇALIŞMALARIN SONUNDA BEBİŞ GELİR İŞLLH:1:
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLH CÜMLEMİZE.ŞU AN BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTUŞAN HERKESE RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLESİN TEZ ZAMANDA...:49::49::nazar:

ooo hadi bakalım çalışmaların sonunda bebiş gelir işllh:1:
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallh cümlemize.şu an bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkese rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin tez zamanda...:49::49::nazar:

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese versin rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:49:

bu arada bişey sormadan geçemicem, kendimi dinlemicem desemde her ne kadar olmuyor.
kızlar ya yumurtlarken de adet sancısı gibi sancı olur mu:44:

eşime diyorum bu sefer yumurtlarken sancım oldu diyorum.kasıklarımda bi hareketlenme var diyorum.çok fena bozdu beni yaaa.aman dedi sende her ay bu sefer başka diyosun.artık inanmıom sana dedi....bende korkuyom şimdi belirti söylemeye kendime bile :17::17::17:

selam canım :)
benim için verimli olsun o zaman çalışmalara başlıcam sonuçta :27::27::27:

hadi kızlar inşallh size dua ettim şimdi bu çalışmalarınızda en süper şöyle güçlü kuvvetli spermcik sizin kaliteli mi kaliteli yumoşunuza kadar ulaşşsın ve oradan bir çatlak bulup dalsın içeri:)

Back
X