Sabredenler Kulübü 2012 :)

eşime diyorum bu sefer yumurtlarken sancım oldu diyorum.kasıklarımda bi hareketlenme var diyorum.çok fena bozdu beni yaaa.aman dedi sende her ay bu sefer başka diyosun.artık inanmıom sana dedi....bende korkuyom şimdi belirti söylemeye kendime bile :17::17::17:
ayyy eşin de ne biçim konuşmuş öylee:20:
benim eşim bana kadınlar kulübüne üye olduktan sonra çok değiştin diyo :)
kızıyo bile ben geldiğimde girme şuraya diyo :9:

hadi kızlar inşallh size dua ettim şimdi bu çalışmalarınızda en süper şöyle güçlü kuvvetli spermcik sizin kaliteli mi kaliteli yumoşunuza kadar ulaşşsın ve oradan bir çatlak bulup dalsın içeri:)

anam ne güzel dua bu :52::52::52::52::52::52:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:nazar::nazar:

Canlarım bişey sorucam enfeksiyon yada mantarlar için kullanılan vajinal kremler veya fitiller bebeğin döllenmesini engellermi acaba :44: :44: :44: bu konu hakkında pek bi bilgim yok fikri olan söylesin kuzucuklarım :54:

Canlarım bişey sorucam enfeksiyon yada mantarlar için kullanılan vajinal kremler veya fitiller bebeğin döllenmesini engellermi acaba :44: :44: :44: bu konu hakkında pek bi bilgim yok fikri olan söylesin kuzucuklarım :54:

valla ben bilmiyorum canım ama ienfeksiyon falan bebek olmasına engel olur diye biliyorum.ilaçları kullandığın süreçte bence korun istersen..

canım ilaca göre değişir.
ama benim bildiğim engeller çünkü doktorlar korunma veriyolar.
ama gebelikte de kullanılan fitiller var onlar da bi engel teşkil etmez sanırım

canım ilaca göre değişir.
ama benim bildiğim engeller çünkü doktorlar korunma veriyolar.
ama gebelikte de kullanılan fitiller var onlar da bi engel teşkil etmez sanırım

ay ne bileyim canım ya aslında ben de daha yeni başlar gibi oldu ben tedbir olsun diye kullanmaya başladım ilacı çünkü 2-3 ay önce çok ilerlemişti bende başta anlamadım düzenli ilaçla geçti.Şimdide korkumdan belirti hiseder hissetmez başladım ilaca :1: Ay üff üstelik yumurtlama haftam benim bu hafta yaws hay ben böyle şansa :27:

ay ne bileyim canım ya aslında ben de daha yeni başlar gibi oldu ben tedbir olsun diye kullanmaya başladım ilacı çünkü 2-3 ay önce çok ilerlemişti bende başta anlamadım düzenli ilaçla geçti.Şimdide korkumdan belirti hiseder hissetmez başladım ilaca :1: Ay üff üstelik yumurtlama haftam benim bu hafta yaws hay ben böyle şansa :27:

krem varsa krem kullan ama öyle kaşıntı olduğunda falan..
bende akıntı oldugu zaman azcık krem sürüyom geçiyo

cnm ya bu ay bendede kaşıntı oluyor arada ama rahatsız etmıyor akıntılar yapıyor krem sürmeye bile korktum ben oflu kremden bişey olmaz dedı ama bılmıyorum senın neyın var kaşıntımı tatlım

Back
X