- Konu Sahibi minikgelin
- #5.501
kızlar beni listeden silerseniz sevinirim... yeni gittiğim dr kuıllandığım tüm ilaçları bırtaktırrtı ilaçsız adet göremem dedşysemde olsun bu ay bırak bakalım neyin kesik neyde olmuyo dedi.... eee ilacı bırakınca adetim zaten gecikecek boşa heyecan yapmayım bari.... batım belli değil yanii ilaçlı film de çektirmek iiçin adeti bekle dedi allahın işi belkim olur bebişin dedi ama hiiiiç sanmıyorum bu kahrolsı pcos hastalığı ömrümden ömür yedi... 10 şubata kadar adet olmazsa gel dedi gebelik testi yaparız yoksa filmi çekeriz dedi allahımolur mu bi mucize bilemiyorum çalışmalarımız düzenli zaten bebiş umudumuz olsada olmasada düzenli gece hayatımız heheheheh neyse hepiniz için hergün dua ediyorum kurban olduğum kucaklarımızı boş bırakmaz elbet bizde mis kokulu bebişlerimizle kavuşuruz.......
listeden silmeyelim tatlım, hem dualarımıza ortak etmiş oluruz seni. rabbim hakkında hayırlısını versin. belki yeni gitmeye bşladığın doktorla daha güzel sonuçlar alırsınız. dediğin gibi mis kokulu bebişleri kavuşmamız da yakın olur inşallah