Sabredenler Kulübü 2012 :)

kızlar beni listeden silerseniz sevinirim... yeni gittiğim dr kuıllandığım tüm ilaçları bırtaktırrtı ilaçsız adet göremem dedşysemde olsun bu ay bırak bakalım neyin kesik neyde olmuyo dedi.... eee ilacı bırakınca adetim zaten gecikecek boşa heyecan yapmayım bari.... batım belli değil yanii ilaçlı film de çektirmek iiçin adeti bekle dedi allahın işi belkim olur bebişin dedi ama hiiiiç sanmıyorum bu kahrolsı pcos hastalığı ömrümden ömür yedi... 10 şubata kadar adet olmazsa gel dedi gebelik testi yaparız yoksa filmi çekeriz dedi allahımolur mu bi mucize bilemiyorum çalışmalarımız düzenli zaten bebiş umudumuz olsada olmasada düzenli gece hayatımız heheheheh neyse hepiniz için hergün dua ediyorum kurban olduğum kucaklarımızı boş bırakmaz elbet bizde mis kokulu bebişlerimizle kavuşuruz.......

listeden silmeyelim tatlım, hem dualarımıza ortak etmiş oluruz seni. rabbim hakkında hayırlısını versin. belki yeni gitmeye bşladığın doktorla daha güzel sonuçlar alırsınız. dediğin gibi mis kokulu bebişleri kavuşmamız da yakın olur inşallah :16::16:

bu erkekler hep aynı zaten hem haremleri olsun isterler hem de karıları :9::9::9: neyse sultanım biz yine iyi günlerde yaşıyoruz, halvet yarışına gireceğimiz rakiplerimiz yok en azından :9::9::9: dediğin gibi bir de haseki olduk mu sırtımız daha yere gelmez :9::9::9: gerçi şu dünyada büyük konuşmamak lazım. Rabbim utandırmasın bizi...

öyle sultanım öyle :D heeç halvet yarısına giremem zaten :D
amın canım hayırlısı olsun hakkımızda :)

kızlar beni listeden silerseniz sevinirim... yeni gittiğim dr kuıllandığım tüm ilaçları bırtaktırrtı ilaçsız adet göremem dedşysemde olsun bu ay bırak bakalım neyin kesik neyde olmuyo dedi.... eee ilacı bırakınca adetim zaten gecikecek boşa heyecan yapmayım bari.... batım belli değil yanii ilaçlı film de çektirmek iiçin adeti bekle dedi allahın işi belkim olur bebişin dedi ama hiiiiç sanmıyorum bu kahrolsı pcos hastalığı ömrümden ömür yedi... 10 şubata kadar adet olmazsa gel dedi gebelik testi yaparız yoksa filmi çekeriz dedi allahımolur mu bi mucize bilemiyorum çalışmalarımız düzenli zaten bebiş umudumuz olsada olmasada düzenli gece hayatımız heheheheh neyse hepiniz için hergün dua ediyorum kurban olduğum kucaklarımızı boş bırakmaz elbet bizde mis kokulu bebişlerimizle kavuşuruz.......

canım hakkında hayırlısı olsun doktorun doğru bişi yapıyor hissi doğdu bende ınsallah senın ıcın ıyı olur :)

canımm merak ettim mazur gör
sen ne için ilaç kullanıyordun..
yanlış anlamadıysam adet olmak için demişsin..
yumurtlama için filan ilaç kullandın mı
kullandıysan neler kullandın..
mazur gör canım bende yarın tedaviye başlıycam yumoşların büyümesi için..

hatunlar neşeli havayı biraz bozucam ama dertlendim biraz yazmak istedim. benim 6 aylık bir yeğenim var ve yengem doğumdan sonraki sendromu hala atamadı gibi. abimle sorunları var, aslında çocuktan önce de vardı. anlatmıyorlar ama dışarıdan mursuz bir evlilikleri olduğu çok belli. yengen bebiş konusunda çok hassas, ilk aylar biz de hak verip pek öpüp koklamıyorduk. şimdi 6 aylık ama inanın hala hiç öpmüyorum. yengem kucağıma almama falan birşey demez ama, mesela babamın yani bebişin dedsinin sevmesinden hoşlanmıyor resmen. ya da büyük dedesinin. onlar varken uyutuyor, öteki odada oyalıyor ya da suratı asılıyor. yazık öyle üzülüyorum ki ben de, babam bayılır çocuklara, hele torunu için ölür tahmin edersiniz ki ama adamın içinde kalıyor hep. bi bebeğim olsun, şöyle 3-4 aydan sonra vallahi iki dedesi de nasıl istiyorsa öyle sevdiricem, tabi ki ellerini yüzlerini yıkadıktan sonra :1::1:

kızlar ben geldımmm huuu demin de gelmiştim tam elektrikler gitti kenstaneşekerim ev temızlığını bende mecburen yapıyorum valla haftasonu yokum temız dursun ev dedım ohh smdı sizleyim

ama ben dertleşmek istiyorum kimse yazdığımı okumuyor... :14::14:
önceki sayfada kaldı, baksanıza biii

kızlar ben geldımmm huuu demin de gelmiştim tam elektrikler gitti kenstaneşekerim ev temızlığını bende mecburen yapıyorum valla haftasonu yokum temız dursun ev dedım ohh smdı sizleyim

canım çok öpüyorum ben seni çıkmam lazım mesai bitti alışveriş yapıcam bende..Nasipse Pazartesi görüşürüz bebişşş :54: :54: :54:

:21::21::21::21: ohhhh misss....:24::24::24:
ben de bu akşam işten çıktımmı 2 gün tatil.Yarın sabahtan annişkoma gitcem,sonra oradayım.Evim temiz...Batırmadım henüz.:32::32:

canımm merak ettim mazur gör
sen ne için ilaç kullanıyordun..
yanlış anlamadıysam adet olmak için demişsin..
yumurtlama için filan ilaç kullandın mı
kullandıysan neler kullandın..
mazur gör canım bende yarın tedaviye başlıycam yumoşların büyümesi için..

bende pcos var yumoşlar büyümüyo geçen yıl marttan beri tedavi görüyom ondan önce kimyasal gebelik yaşadım diye dr um film istememişti klomen verdi ilk ay günde 2 sonra 3 kullandım 3-4 ay klomen yumoşlar büyümedi, sonra menogon iğne kullandım ki o iğne aşılama yapılacak olanlarda kullanılıyor bana mısın demedi gene büyümedş yumoşlar ve çoğaldılar durduk yerde pcos dan dolayı.. sonra serophene kullandım 3-4 ay gene fayda etmedi bu arada adetin 3-5 günleri arası kullanıyordum yumoş büyütme ilaçlarını 15-17 günler gidip kontrol yapıyodu dr um büyümediği için adet olabilmem için orgametril yada duphaston veriyodu eğer ilaç içmezsem 2-3 ay adet olmyorum birde süratle kilo alıyorum bu hastalıktan dolayı... endokrine sevk etti beni dr oradaki hekimnlerde pcos hastalığı kilo ilede alaklı dediler spor yap dşyetisyene git 7-8 kiloyu 1,5 ayda veririsen hemen yumoşlar büyür dediler... p.tesi eşimle birlikte iş çıkışı spor salonuna gitcez ki ilk bebişimdede öyle hamiş kalmıştım 15 kilo vermiştim tesadüf doğum konrtol hapını bırakınca hemen ilk ay hamiş kalmıştım ama düştü :) rabbim hayırlısını veriri inşallh... oyyy hayatımıanlattım nerdeyse yauuuu ... bu doktorada tüp bebek için devlet hast rapor almak lazımmış o niyetle gitmiştim tedavi yapalım önce dedi bende ok dedim hayırlısı bakalım....

hatunlar neşeli havayı biraz bozucam ama dertlendim biraz yazmak istedim. benim 6 aylık bir yeğenim var ve yengem doğumdan sonraki sendromu hala atamadı gibi. abimle sorunları var, aslında çocuktan önce de vardı. anlatmıyorlar ama dışarıdan mursuz bir evlilikleri olduğu çok belli. yengen bebiş konusunda çok hassas, ilk aylar biz de hak verip pek öpüp koklamıyorduk. şimdi 6 aylık ama inanın hala hiç öpmüyorum. yengem kucağıma almama falan birşey demez ama, mesela babamın yani bebişin dedsinin sevmesinden hoşlanmıyor resmen. ya da büyük dedesinin. onlar varken uyutuyor, öteki odada oyalıyor ya da suratı asılıyor. yazık öyle üzülüyorum ki ben de, babam bayılır çocuklara, hele torunu için ölür tahmin edersiniz ki ama adamın içinde kalıyor hep. bi bebeğim olsun, şöyle 3-4 aydan sonra vallahi iki dedesi de nasıl istiyorsa öyle sevdiricem, tabi ki ellerini yüzlerini yıkadıktan sonra :1::1:

canm benim neden öyle yapıyo acaba?Anlam veremedim ama psikolojik problemi var sanırım,çocuğunu herkesten kıskanıyor mu acaba? Kimse onu benm kadar sevemez,kimse öpemez fln diye mi dşünyor,paylaşamıyor sanırım.

Back
X