Sabredenler Kulübü 2012 :)

dün bıraktığım gibi kisme gelmemiş günaydın bilem dememiş yakışmıyor sayın topikcanlar :20: artıkım havalarda bunaltıcı bir dönem başlıyo galiba bugün bura çok yağışlı ve kapalı hadi gayfelerinizi alın gelindeeee geyik yapakın :1:

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]isim
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]durum
[/TD]
[TD]denemede kaçıncı ay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sewgul34
[/TD]
[TD]15 ocak
[/TD]
[TD]HAMİLEEE :49: :52: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_BALIM_
[/TD]
[TD]29 ocak
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beklenti
[/TD]
[TD]16 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[TD]29 şubat
[/TD]
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[TD]5 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[TD]13 mart
[/TD]
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[TD]3 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pdr55
[/TD]
[TD]12 Nisan
[/TD]
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin
[/TD]
[TD]3 Haziran
[/TD]
[TD]Bir melek annesi yavrusunu kaybetti yeni kelebeğini bekliyor...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[TD] 25 haziran
[/TD]
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn
[/TD]
[TD]3 temmuz
[/TD]
[/TD]
[TD]18
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara
[/TD]
[TD]30 temmuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SaskinAnne
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce
[/TD]
[TD]26 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinhus
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gunduz
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD] eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD]10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD]3 ekim
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

UMUT SLOGANIMIZ ;Allah, nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz. (hz.Osman r.a)
[TABLE="class: grid, align: center"]
[TR]
[TD]
isim
[/TD]
[TD]
deneme süresi
[/TD]
[TD] dua günü
[/TD]
[TD="align: center"]
meleklerimize hoşgeldin hediyelerimiz

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cadicuk (elif)
[/TD]
[TD]Dualarımız kabul oldu :49:
[/TD]
[TD]:16::nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kestanesekeriii
[/TD]
[/TD]
[TD]:16: :nazar:
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_Balım_
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raraavis
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgul34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]annesininbirtanesi
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oflu
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhsar_86 (pınar)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]:48:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] pdr55 (müjde)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay_she
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimduam
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sweet85
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]recsn (sinem)
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikgelin
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eloserce (elif)
[/TD]
[TD]24 ay
[/TD]
[TD]18 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]friedman
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]19 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsal
[/TD]
[TD]19 ay
[/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betsel
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]21 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinhus (sinem)
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]60gelsin (perihan)
[/TD]
[TD]Dua ile yola devam

[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemn (Binnur)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ciceklara (bilgi)
[/TD]
[TD]6 ay
[/TD]
[TD]27 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sdtive
[/TD]
[TD]8 ay
[/TD]
[TD]28 eylül
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saskinanne
[/TD]
[TD]4 ay
[/TD]
[TD]1 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsenelkasas
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün eloserce (elif) arkadaşımızın dua günü.
Rabbim gönlünde olanı hakkında hayırlı kılarak sana nasip etsin.(amin)

dün bıraktığım gibi kisme gelmemiş günaydın bilem dememiş yakışmıyor sayın topikcanlar :20: artıkım havalarda bunaltıcı bir dönem başlıyo galiba bugün bura çok yağışlı ve kapalı hadi gayfelerinizi alın gelindeeee geyik yapakın :1:

cnmmm duydum seni geldim bak :))

nasılsın nasıl gidiyor?

ben dün hiiiç uğrayamadım bütün gün mobilyacıları dolaştık ve en sonunda karar verdim bebişin yatağında..herşey o kadar pahalı ki anlatamam yaa normalde oda takımı almayı düşünüyodum öyle çok abartı bişey olmasın uygun olsun diyodum ama dün gezince kararım değişti çoook güzel şeyler vardı :))

bir de öğrendim ki uygun olsun dediğim mobilyalar bebişe zarar verebiliomuş boyaları fln hemen vazgeçtim..şimdi beğendiğim bi karyola vardı süper bişey onun siparişini vericem ama sadece karyola alabilicez dolaba fln bütçe yetmiyo hoş bütçe olsa bile oda çok küçük mobilyalar geniş sığdıramam belki başka bi eve taşınırsam o zaman alırım ilerde :))

buarada inanır mısınız ben daha bir iğne bile almadım oğluma herkes bişeyler yapıyo sağolsun..karyolasını da annem ve teyzemler birleşip alıyorlar..kıyafetler zaten doldu herkes bişeyler aldı hala da hediye almak isteyenler oluyor eksik ne diye soruyorlar..
bu gidişle bi çöp bile almadan tamamlanacak herşeyi :)

size tavsiyem özellikle çocuğuma oda yapıcam diyorsanız şimdiden para biriktirmeye başlayın kızlar..çünkü gerçekten herşey çok pahalı..

Günaydınnnn :21::21::21:

Öncelikle elifciğimin duasını edeyim... Rabbim hayırlı olan en yakın zamanda, sağlıklı bir doğumla tatlı mı tatlı, tombiş mi tombiş bir bebek nasip etsin ona :16::16:

Topiğimiz yine sessizliklere bürünmüş gibi canlarım yaaa. Benim hiç keyfim yok çünkü bu ay da yumurtlamadım :( Aynı geçen ay gibi, hiç birşey hissetmeden geçti yumurtlama günlerim. Yine çatlamadı yumurtam muhtemelen, belki büyümedi bile :( Neden böyle oluyor anlamıyorum, hava değişimimi acaba. ya da bu ay da fitil vermişti doktorum, onun etkisi mi bilemedim. Yine kısmet değilmiş sonuçta kızçeler, durum bu...

Öncelikle elifciğimin duasını edeyim... Rabbim hayırlı olan en yakın zamanda, sağlıklı bir doğumla tatlı mı tatlı, tombiş mi tombiş bir bebek nasip etsin ona :16::16:

Topiğimiz yine sessizliklere bürünmüş gibi canlarım yaaa. Benim hiç keyfim yok çünkü bu ay da yumurtlamadım :( Aynı geçen ay gibi, hiç birşey hissetmeden geçti yumurtlama günlerim. Yine çatlamadı yumurtam muhtemelen, belki büyümedi bile :( Neden böyle oluyor anlamıyorum, hava değişimimi acaba. ya da bu ay da fitil vermişti doktorum, onun etkisi mi bilemedim. Yine kısmet değilmiş sonuçta kızçeler, durum bu...

cnm belki de yumurtladın ama etkisini hissetmiyosun belirti göstermemiştir belki bu ay..sen yine denemeye devam et bence yumurtlamadım diye kesip atma..
bal herşey de yoluna girmiş ne güzel kendini dinleyip de sıkıntı yaratma kendine..bünye o kadar hassas ki aslında en ufak bişeyden etkilenebiliyor hava değişimi kullandığın ilaç ya da kafana taktığın herhangi bişey ne bileyim bir sürü nedenden dolayı farklı tepkiler verebiliyor o yüzden her ay gördüğün belirtileri bazı aylar göremeyebilirsin cnm..kendini sıkma keyiflen birazcık..

buarada elifcim allah sana sağlıkla kucağına alabileceğin bir bebiş nasip etsin en kısa zamanda....

nasılsın nasıl gidiyor?

ben dün hiiiç uğrayamadım bütün gün mobilyacıları dolaştık ve en sonunda karar verdim bebişin yatağında..herşey o kadar pahalı ki anlatamam yaa normalde oda takımı almayı düşünüyodum öyle çok abartı bişey olmasın uygun olsun diyodum ama dün gezince kararım değişti çoook güzel şeyler vardı :))

bir de öğrendim ki uygun olsun dediğim mobilyalar bebişe zarar verebiliomuş boyaları fln hemen vazgeçtim..şimdi beğendiğim bi karyola vardı süper bişey onun siparişini vericem ama sadece karyola alabilicez dolaba fln bütçe yetmiyo hoş bütçe olsa bile oda çok küçük mobilyalar geniş sığdıramam belki başka bi eve taşınırsam o zaman alırım ilerde :))

buarada inanır mısınız ben daha bir iğne bile almadım oğluma herkes bişeyler yapıyo sağolsun..karyolasını da annem ve teyzemler birleşip alıyorlar..kıyafetler zaten doldu herkes bişeyler aldı hala da hediye almak isteyenler oluyor eksik ne diye soruyorlar..

size tavsiyem özellikle çocuğuma oda yapıcam diyorsanız şimdiden para biriktirmeye başlayın kızlar..çünkü gerçekten herşey çok pahalı..

maşallah canım yaa, bebişin seveni ilgileneni çok olacak demek ki... bebeğe kıyafet dayanmaz zaten, devamlı büyüyorlar, sen de eksiklerine göre kendi beğendiklerini alırsın canım. doğunca ten rengine göre farklı farklı bir sürü cici alırsın çınara :21::21:

canım pahalı diyorsun ya hani, ne kadar mesela fiyatlar? Biz yavaş yavaş kenara 3-5 koyalım diyoruz. ev kredisi ödüyoruz ya çok da birşey kalmıyor elimizde. Hiç bilmiyorum bebek mobilyaları ne kadar...

cnm belki de yumurtladın ama etkisini hissetmiyosun belirti göstermemiştir belki bu ay..sen yine denemeye devam et bence yumurtlamadım diye kesip atma..
bal herşey de yoluna girmiş ne güzel kendini dinleyip de sıkıntı yaratma kendine..bünye o kadar hassas ki aslında en ufak bişeyden etkilenebiliyor hava değişimi kullandığın ilaç ya da kafana taktığın herhangi bişey ne bileyim bir sürü nedenden dolayı farklı tepkiler verebiliyor o yüzden her ay gördüğün belirtileri bazı aylar göremeyebilirsin cnm..kendini sıkma keyiflen birazcık..

buarada elifcim allah sana sağlıkla kucağına alabileceğin bir bebiş nasip etsin en kısa zamanda....

ya tatlım ben yumurtlamamı hissetmediğim ayı bilmem, ilk kez geçen ay hissetmemiştim, reglin başında doktora bir gittim çatlamamış yumurtan var dedi :( bu ay da aynı şekilde hissettim, demek aynısı oldu diyorum o yüzden. bünyenin hassas olduğuna katılıyorum ben de, etkilenebiliyor herşeyden. en çok da stresten psikolojiden falan etkileniyor. rahtlamayı hiç düşünmemeyi ben de istiyorum ama dile kolay 10 ay oldu artık. bebek özlemim artıyor. Rabbim sabır versin, bu hasretimi yakın zamanda dindirsin inşallah.

nasılsın nasıl gidiyor?

ayyy yerim ben onu yaaa supam kısmetli olacak annesi (supam dediğime darılmayın haa ben hep öle severim bebeleri:16:) valla annemgilde bakıyo yeğnim için onlarda çok pahalı diyo düşünsene tek bir yatağı 500 600 diyolarmış annemde en sonunda bir iki yaşına kadar yetecek küçük birşey alın sonra baza alırsınız dedi sanırım öyle yapacaklar birde tek geline değil annemde istiyo beşik :1: ben torunlarım gelince nerde yatırıcam diyo haklııı gelinimiz hemen hemen hergün bizde ev yakın oluncuk gidip geliyo sürekli bakalım ne yaparlarsa :)

kuzumm yaa içini karartma havadan da olabilir sen böyle diyince jetonumn düştü sanırım ben de korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki ay yumurtlamadım adetimle atacağımda da bana sanırım çok sancı verdi :26: düşünmemeye çalış kuzum kendi kendimize zarar veriyoruz bu şekilde düşündükçe :31:

mobilyaya gelince bebek için lpahalı olan tek o değil ki kuzum yaaa hepsi pahalı o yüzden düşünceniz mantıklı kenara atabiliyosanız üç beş valla sizi o gün geldiğinde baya ferahlarıt :32:

kuzumm yaa içini karartma havadan da olabilir sen böyle diyince jetonumn düştü sanırım ben de korunmayı bıraktıktan sonra ilk iki ay yumurtlamadım adetimle atacağımda da bana sanırım çok sancı verdi :26: düşünmemeye çalış kuzum kendi kendimize zarar veriyoruz bu şekilde düşündükçe :31:

mobilyaya gelince bebek için lpahalı olan tek o değil ki kuzum yaaa hepsi pahalı o yüzden düşünceniz mantıklı kenara atabiliyosanız üç beş valla sizi o gün geldiğinde baya ferahlarıt :32:

benim normalde reglin ilk günü falan ağrım olur, bazen ilaç almama gerek kalmaz, bazen işlerim yoğunsa bir ağrı kesici alırım. geçen ay, yumurtam çatlamadığından belki de, tam 2 saat ağlama noktasında kıvrandım. ilaç da kesmedi, yoğun ağrıdan mide bulantısı da çektim. çok kötü oldum. dediğin gibi, belki de atılmayan folikül yüzünden oluyor. Umarım bu ay da ağrı anlamında aynısı olmaz.

maşallah canım yaa, bebişin seveni ilgileneni çok olacak demek ki... bebeğe kıyafet dayanmaz zaten, devamlı büyüyorlar, sen de eksiklerine göre kendi beğendiklerini alırsın canım. doğunca ten rengine göre farklı farklı bir sürü cici alırsın çınara :21::21:

canım pahalı diyorsun ya hani, ne kadar mesela fiyatlar? Biz yavaş yavaş kenara 3-5 koyalım diyoruz. ev kredisi ödüyoruz ya çok da birşey kalmıyor elimizde. Hiç bilmiyorum bebek mobilyaları ne kadar...

ya tatlım ben yumurtlamamı hissetmediğim ayı bilmem, ilk kez geçen ay hissetmemiştim, reglin başında doktora bir gittim çatlamamış yumurtan var dedi :( bu ay da aynı şekilde hissettim, demek aynısı oldu diyorum o yüzden. bünyenin hassas olduğuna katılıyorum ben de, etkilenebiliyor herşeyden. en çok da stresten psikolojiden falan etkileniyor. rahtlamayı hiç düşünmemeyi ben de istiyorum ama dile kolay 10 ay oldu artık. bebek özlemim artıyor. Rabbim sabır versin, bu hasretimi yakın zamanda dindirsin inşallah.

amin cnmm en kısa zamanda göndersin rabbim bebişini..ama sen de daha önce söylemiştin zaten birkaç ay sonra belki bir müdahale olacak diye bence süreyi çok uzatma kendini hazır hissettiğin zaman doktorun sana müdahale etmesine izin ver..
ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım eğer tutmasaydı aşılamaya kadar gidecektik..heh kendiliğinden olmaması için fiziksel olarak sebep yoktu ama psikolojik olarak ben yıpranmıştım..kendimden şüphe etmeye başlamıştım..
sen de 10 yıpratıcı ay geçirdin cnm bu süre içinde de bir sürü sorunla uğraştın mutlaka seni de yıpratmıştır bu süreç..
ne kadar desekte sana düşünme rahatla diye olmayacak biliyorum..onun için evet hazırım dediğin anda git doktoruna onun müdahalesine bırak herşeyi..

ama tabi sen hazır hissedene kadar gelsin senin yaramz o daha da güzel olur..çok bekletti artık anneyi yeter :))

buarada cnm ben bir siteyi gezdim sadece ama az çok fikir sahibi oldum eğer oda takım olarak alacaksan 2.000 tlyi gözden çıkarman lazım en az..3.000 tl civarına kadar da değişik modeller var..sadece karyola alıcam diyorsan da 1000 tl gibi fiyatlardan başlıyor..ama şunu söyleyeyim bebeğin yatabildiği yere kadar yatar onda hem sağlam hem de modeller süper..büyüyebilen karyolalar tabi bunlar hatta altlarında yavru yatak bölümü de var..
büyümeyenler biraz daha uygun cnm yada suntalam düşünürsen bi 300 tl civari oynama oluyor fiyatta..

benim normalde reglin ilk günü falan ağrım olur, bazen ilaç almama gerek kalmaz, bazen işlerim yoğunsa bir ağrı kesici alırım. geçen ay, yumurtam çatlamadığından belki de, tam 2 saat ağlama noktasında kıvrandım. ilaç da kesmedi, yoğun ağrıdan mide bulantısı da çektim. çok kötü oldum. dediğin gibi, belki de atılmayan folikül yüzünden oluyor. Umarım bu ay da ağrı anlamında aynısı olmaz.

inşallah öyle olmaz kuzum yaa sen öyle yazınca düşündüm o iki ay boyunca adetten önce acayip kasık ağrısı yaşadım hatta hiç akıntım olmamıştı hatta burda demiştim ya kasığım çok ağrıyo diye bu ay dikkat ettim olmadı akıntımda çoktu dediğin gibi atılmayan folikülden oldu sanırım :31: neysede sen içini ferah tıut kafana takmamaya çalış demesi kolay biliyorum ama bak hep sıkıntı etmemiz vücudumuzun bize direnişiyle karşımıza çıkıyo sonra hayırlısı olacak kuzum baak en olmaz dedikleri minikgelini düşün ne kadar üzülmüştü ağlamıştı şimdi hamile sende bize hamileyim diyincen inşallah ama üzülme vardır onunda bir vakti zamanı :34:

inşallah öyle olmaz kuzum yaa sen öyle yazınca düşündüm o iki ay boyunca adetten önce acayip kasık ağrısı yaşadım hatta hiç akıntım olmamıştı hatta burda demiştim ya kasığım çok ağrıyo diye bu ay dikkat ettim olmadı akıntımda çoktu dediğin gibi atılmayan folikülden oldu sanırım :31: neysede sen içini ferah tıut kafana takmamaya çalış demesi kolay biliyorum ama bak hep sıkıntı etmemiz vücudumuzun bize direnişiyle karşımıza çıkıyo sonra hayırlısı olacak kuzum baak en olmaz dedikleri minikgelini düşün ne kadar üzülmüştü ağlamıştı şimdi hamile sende bize hamileyim diyincen inşallah ama üzülme vardır onunda bir vakti zamanı :34:

ayyy yerim ben onu yaaa supam kısmetli olacak annesi (supam dediğime darılmayın haa ben hep öle severim bebeleri:16:) valla annemgilde bakıyo yeğnim için onlarda çok pahalı diyo düşünsene tek bir yatağı 500 600 diyolarmış annemde en sonunda bir iki yaşına kadar yetecek küçük birşey alın sonra baza alırsınız dedi sanırım öyle yapacaklar birde tek geline değil annemde istiyo beşik :1: ben torunlarım gelince nerde yatırıcam diyo haklııı gelinimiz hemen hemen hergün bizde ev yakın oluncuk gidip geliyo sürekli bakalım ne yaparlarsa :) :32:

cnmm darılmam ben de onu sıpa diye seviorum zaten :))teyzesi sen nasıl istiosan öyle sevebilirsin.. ya gerçekten bebek mobilyasına resmen salon takımı fln alırsın o derece yarışıyor fiyatlarda 500-600 dedikleri bile pahalı ki çok daha iyi değil mobilya olarak :))
valla bizde küçük bişeyle yola çıktık onlar da 300 tl civarında sonra biraz daha koyar karyola alırız dedik büyümeyenlerinden uygun bişey..
işin içine teyzeler girince bütçe biraz daha genişledi büyüyen olsun dedik ki ona da 600 tl civari istediler hatta bitane beğenmiştim 850 demişti..dün de bunları görünce o eski beğendiğime dönüp bakasım bile gelmedi ki dekorasyon firmasında çalışmıştım o yüzden az çok anlıyorum ahşaptan bu çoook daha iyi 1.100 tlye alıcaz beğendiğimi..
nerden nerelere geldik yani bakalım daha neler görücez..
ama sıpa gerçekten çok şanslı herşey pat diye oluveriyor hem de maddi olarak bizi hiç üzmeden :))
bir de soğuk olduğu zamanlarda mecburen salonda yatıcaz onun için de ufak bir sepet beşik geliyo yeğenimden 10 aylık oldu o sığamıyo artık beşiğine :)) gündüzleri karyolasında yatırıcam gece soğuk olursa mecbur sepete koyacağım..

valla annen haklı cnm ona da lazım mutlaka bebiş geldiğinde rahat yatabilmeli kuzenim o sıkıntıyı çok çekti teyzeme geldiğinde uyumadı doğru düzgün bebeği beşiğine alışık olduğu için..

hadi bi koşu git gel bak ben hem soru çözüyom hem burya yazıyom :1:

günaydın şekerim eeeeeeeeeee sen bizi bıraktın bırakalı ne ettin bakem hiç bahsetmiyon :ssz:

Aynı tas aynı hamam :))) kendimi bilgisayar oyunlarına kaptırmıştım bu süre zarfında :))) mart ayında aşılama denedik işte olmadı. Öyle başka bir değişiklik yok.Okul açıldı ama ben göreve başlayamadım :(

cnmm darılmam ben de onu sıpa diye seviorum zaten :))teyzesi sen nasıl istiosan öyle sevebilirsin.. ya gerçekten bebek mobilyasına resmen salon takımı fln alırsın o derece yarışıyor fiyatlarda 500-600 dedikleri bile pahalı ki çok daha iyi değil mobilya olarak :))
valla bizde küçük bişeyle yola çıktık onlar da 300 tl civarında sonra biraz daha koyar karyola alırız dedik büyümeyenlerinden uygun bişey..
işin içine teyzeler girince bütçe biraz daha genişledi büyüyen olsun dedik ki ona da 600 tl civari istediler hatta bitane beğenmiştim 850 demişti..dün de bunları görünce o eski beğendiğime dönüp bakasım bile gelmedi ki dekorasyon firmasında çalışmıştım o yüzden az çok anlıyorum ahşaptan bu çoook daha iyi 1.100 tlye alıcaz beğendiğimi..
nerden nerelere geldik yani bakalım daha neler görücez..
ama sıpa gerçekten çok şanslı herşey pat diye oluveriyor hem de maddi olarak bizi hiç üzmeden :))
bir de soğuk olduğu zamanlarda mecburen salonda yatıcaz onun için de ufak bir sepet beşik geliyo yeğenimden 10 aylık oldu o sığamıyo artık beşiğine :)) gündüzleri karyolasında yatırıcam gece soğuk olursa mecbur sepete koyacağım..

valla annen haklı cnm ona da lazım mutlaka bebiş geldiğinde rahat yatabilmeli kuzenim o sıkıntıyı çok çekti teyzeme geldiğinde uyumadı doğru düzgün bebeği beşiğine alışık olduğu için..

oovvvv pahalıymış kuzum yaa ama iyisini alayım diyince sanırım öyle oluyo :31: hayırlısı olsun ne diyelim merak ettim haa fotosu varsa bizimle paylaşın nııııı :55: :D o küçükler de çok işe yarıyo ilk zamanlar yaa valla ne güzel şeyler icat ediyolar sağolsunlar :D

Annem valla çok haklı bakalım oda nasıl birşey alırsa ben ne düşünüyorum biliyo musun 150 200 arası diyolarmış düşündüğüm beşiğe evkurda bir özelliği yok ama tek tarafı yarıya kadar iniyomuş senin yatağınla aynı hizada oluyo bebek yatağı rahatlıkla görebiliyosun ve geceleri rahat emziriyosun o yönü hoşuma gitti birde kiracıyım evim çok küçük öyle bebeğe ayrı oda yapamicam o yüzden çok pahalı istemiyorum eğer olursa bebeğim öyle birşey düşünebilirim. ahanda aşşadaki gibi birşey dediğim

Beyaz-Bebek-Besigi-KARYOLA-U-KARGO__34362469_0.jpg

oovvvv pahalıymış kuzum yaa ama iyisini alayım diyince sanırım öyle oluyo :31: hayırlısı olsun ne diyelim merak ettim haa fotosu varsa bizimle paylaşın nııııı :55: :D o küçükler de çok işe yarıyo ilk zamanlar yaa valla ne güzel şeyler icat ediyolar sağolsunlar :D

Annem valla çok haklı bakalım oda nasıl birşey alırsa ben ne düşünüyorum biliyo musun 150 200 arası diyolarmış düşündüğüm beşiğe evkurda bir özelliği yok ama tek tarafı yarıya kadar iniyomuş senin yatağınla aynı hizada oluyo bebek yatağı rahatlıkla görebiliyosun ve geceleri rahat emziriyosun o yönü hoşuma gitti birde kiracıyım evim çok küçük öyle bebeğe ayrı oda yapamicam o yüzden çok pahalı istemiyorum eğer olursa bebeğim öyle birşey düşünebilirim. ahanda aşşadaki gibi birşey dediğim

Beyaz-Bebek-Besigi-KARYOLA-U-KARGO__34362469_0.jpg

ben de bakmıştım cnm bunlara bana kalsa böyle bişey yapacaktım dedim ya teyzeler sağolsun :)) yarın sipariş için gidicez resmini çekerim mutlaka..
evi küçük olanlar için ideal bence de 3-4 yaşına kadar rahat yatar ki sonrası için de düşünürsün o zaman bişeyler..
bnm ev de çok küçük ama bi odam var minik pek bişey koymamıştım bilgisayar masasıyla tekli koltuklarım vardı onları alıp küçük bi oda yapıcam bende öyle çok kullanışlı değil ama idare eder bebişi

Aynı tas aynı hamam :))) kendimi bilgisayar oyunlarına kaptırmıştım bu süre zarfında :))) mart ayında aşılama denedik işte olmadı. Öyle başka bir değişiklik yok.Okul açıldı ama ben göreve başlayamadım :(

kendine gözeel eğlence bulmuşsun valla acayip zaman alıyo oyunlar :1: kuzum kadrolu değilmiydin ki sen :26:

ben de bakmıştım cnm bunlara bana kalsa böyle bişey yapacaktım dedim ya teyzeler sağolsun :)) yarın sipariş için gidicez resmini çekerim mutlaka..
evi küçük olanlar için ideal bence de 3-4 yaşına kadar rahat yatar ki sonrası için de düşünürsün o zaman bişeyler..
bnm ev de çok küçük ama bi odam var minik pek bişey koymamıştım bilgisayar masasıyla tekli koltuklarım vardı onları alıp küçük bi oda yapıcam bende öyle çok kullanışlı değil ama idare eder bebişi

iyi yaa ne güzel oda varsa kendi odası olmazsı tabiki daha güzel :16: inşallah herşey gönlünce olur kuzum yaa

Back
X