Sabredenler Kulübü 2012 :)

kuzuum hepimizin sağlıklı ve uzun ömrü olur inşallah, eşlerle ve çocuklarla birlikte hatta :16::16:
karşılıklı konuştuğumuz için böyle keyifli oluyor, ben de sana çok gülüyorum.
hem sizler olmasanız ben bir hiçim, beni sizler varettiniz :21::21::21:

şimdi efendim, ben gece 10da evime geldim dün. buzdolabımda olan 2 küçük patlıcanın yanına iki de orta boy patitis ekledim. iki biber bir soğan bir kaç diş sarımsarığı da hazır edip, sıklıkla yaptığım ve çok sevdiğim etsiz sebze yemeğini yaptım. özetle akşama o var :27: yanına salata ve yoğurt. genelde canım 2. çeşidi istemiyor haftaiçi. ama eşim isterse belki işten gider gitmez bir bulgur pilavı yaparım yanına
ne güzel bir birimizi anlayıp gülebiliyoruz bu çok gözel :34:

afiyet ossun kuzum eşimde çok sever patlıcanı haaa :56:
ben bunu aynısını yapıyoruuuum :52::52::52: eşim de çok sever, haşladıktan sonra hafif tereyağında soteliyorum tavukları. dediğin gibi bolca kimyon ve kekikle... ben hazır lavaşlardan alıyorum... dürümün içine illa ki soğan da koyarım :23::23: ya da sarımsaklı mayonez ve turşuuuuu

ayyy enfes oluyo ama dimi :56: bende acılı ketçap olmalı :56:

valla ben de çok güldüm kızlar,arada bunu yapalım bence(yani illaki bu konu olmasına gerek yok yanlış anlaşılmasın:1: ) bizim ihtiyacımız olan şey tam da bu zaten,kafa dağıtmak,malum konu üzerine o kadar çok odaklanmamak,ki zaten böyle yapınca malum konuda kendiliğinden gelivericektir:9:
yemek konusuna gelince,bilirmisiniz bilmem ama kıymalı yumurta yapçam ben akşama,benim herif etli yemek seviyor. hatta dün bir tez geliştirdi,son zamanlarda çok fazla baş ağrısı yaşıyor bu ağrılar yüzünden nerdeyse 10 gündür gece uyumuyor,sabaha karşı uyuyor.yeni bulduğu teze göre etli yemek yediğinde başı daha az ağrıyormuş :1: :ssz:

ben geldimmm :54:yahu bi bakayım gecmişe dedim hasta hasta kafa calışmadı bişey anlamadım vazgectim napıyorsunuz bakem
hoşgeldin kuzum valla geç kaldın geyik tavandı bugün anlican süperdi performans sen iyileşincik bak emi :1: hem daha niye iyi olmadın yaf sen düzel artık iyi ol eskisi gibim

bugun bende patlıcan yapcam ve bulgur pilavı sizin tavuklu tarifin bi değişinide ben yapıyorum tavuk sote yapıp krep yapıyorum içine dürüm gibi sarıp fırına veriyorum ve sonra kaşar rendeliyorum üstüne şık bir servis oluyor

valla ben de çok güldüm kızlar,arada bunu yapalım bence(yani illaki bu konu olmasına gerek yok yanlış anlaşılmasın:1: ) bizim ihtiyacımız olan şey tam da bu zaten,kafa dağıtmak,malum konu üzerine o kadar çok odaklanmamak,ki zaten böyle yapınca malum konuda kendiliğinden gelivericektir:9:
yemek konusuna gelince,bilirmisiniz bilmem ama kıymalı yumurta yapçam ben akşama,benim herif etli yemek seviyor. hatta dün bir tez geliştirdi,son zamanlarda çok fazla baş ağrısı yaşıyor bu ağrılar yüzünden nerdeyse 10 gündür gece uyumuyor,sabaha karşı uyuyor.yeni bulduğu teze göre etli yemek yediğinde başı daha az ağrıyormuş :1: :ssz:

:60::60::60: valla tezi süpermiş et yemek içünn süper bir çözüm geliştirmiş :9:

kıymalı yumurta bayılırım senın kocanda benım ki kendınce teşhişler koyuyor :52::52: benım kocam hem avukat hem doktor hem tekstilci hem bilgisayarcı :52::52: her dalda üretiyor

kızçeler bu arada ben de keçe işlerine baya kendimi kaptırdığım için buraya pek giremiyordum ( hatta bugün burdayım diye hiç keçelerime bakamadım:6: ) sizlerinde ziyaretinizi bekliyorum,beni yalnız bırakmayın pliiiissssss :16::16:

Son düzenleme:
bugun bende patlıcan yapcam ve bulgur pilavı sizin tavuklu tarifin bi değişinide ben yapıyorum tavuk sote yapıp krep yapıyorum içine dürüm gibi sarıp fırına veriyorum ve sonra kaşar rendeliyorum üstüne şık bir servis oluyor
hmmm buda güzel oluyodur eminim :16:

ya sorma kaçırdım tamda bana göreymiş muhabbet :1::1::1:
valla hem de tam senlik şekerim :34:

biz de ailecek bayılırız kıymalı yumurtayaaaaa :21::21::21:
eşin hakikaten güzel bahane bulmuş et yemek için, yoksa alakası olmaz baş ağrısıyla falan...

kıslar ben kaçar hamur yoğurucam daha öpüyom hepinizi çokk güzel birgündü :16:

tamam canım kolay gelsin sana... ağzımızın tadı hiiiç bozulmasın :16::16:

benımkıde bas ağrısın çikolata gecirceğine inanır kavanozu onune alır :52::52:

seninki bir nebze daha haklı ama, çikolata bazı hormonların salınımını tetiklediği için olabilir yani... yanına kahve eklesin öyle söyle :34::34:

seninki bir nebze daha haklı ama, çikolata bazı hormonların salınımını tetiklediği için olabilir yani... yanına kahve eklesin öyle söyle :34::34:[/QUOTE]

ay tatlım hiç icad çıkarttırma bana tutturur kahve die gece gece :52:

valla haklısınız kızlar,diyorum ya kendince tez üretiyor eşim de.
sinhus sen de bendensin bacım,hiç uğraşamam yeni yeni adetler çıkarmasın başıma diyorum :ssz:
sigara içmeden uyuyamaz,çaysız oturamaz,çay için saat geçse kahvesiz olmaz,oyyyy aşkım benim yaa bissürü böyle huyları var işte :16::16:

Back
X