- Konu Sahibi minikgelin
- #29.401
selam kızçeler ne güzel sohbet olmuş bgn kıskandım valla
geçmişe bakamadım hepiniz iysiniz inş.kitaplardan filmlerden sözetmiştin bi ara cepten girdimöyle yazıyodunuz ama şimdi anlamadım ne konuştuğunuzu sinhusa gülmüşünüz hepiniz:26: sdtive bacım sıkıntını tam anlyamadım ama eşinle sanırım,amaaaan boşver yaa bu kadar düşünme,rahat ol,biraz koşsun peşinden,kendini geri çek,hepsi odun anacım

eloserce bacım hoşgeldin zlettin kendini yahu,yoğunsun heralde işlerinde kolaylıklar diliyorum sabahları bi günaydın mesajı olsun at yahu
betsel bacım kusura bakma geçen gördüm mesajını da yazmayı unuttum sana,çok geçmiş olsun canımcım hakkınızda hayırlısı olsun her zmaan,inşallah hemen tedaviiz cevap verir,hızlı bi şeklilde ilerler ve daha fazla beklemeden,hırpalanmadan gelir meleğin
sinhus şekerim sen nasılsın nasıl oldu göğsündeki kitle gibi şey geçti mi,gittin mi doktora?
ve nacizane sizlere kitap ve film önermek istiyorum canlarım ama genelde popüler şeyleri okur ve izlerim muhtemelen biliyosunuzdur ama belki bilmeyenler vardır;
friedman yazmış bi yerde evet mutlaka ama mutlaka okumalısınız bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı ikisi de harika kitaplar,hatta uçurtma avcısının filmi de var onu da izleyin,
elik şafak baba ve piç,aşk,
boleyn kızı ve serisi
ahmet ümit-patasana,beyoğlu rapsodisi,aşk köpekliktir..ve diğer tüm kitapları
adam faver olasılıksız,empati(söylemesi ayıp imzalıdır bu kitaplarım:)
sineklerin avcısı yazarı aklıma gelmiyo ama harika bi kitap
ölü ozanlar derneği
gayet ciddiyim,yolculuk nereye hemşerim,gayet ciddiyim,yazlık-gülse birselin eğlenceli kitaplarıdır
turhan tan-hürrem sultan
peyami safa-9.hariciye koğuşu
can dündar-lüsyen
kürk mantolu madonna
neitszche ağladığında
genç wertherin cıları
ersin bulut-sandık içi,sandıkiçi2 (karikatür kitabıdır çok komiktir,haftalık uykusuz karikatür dergisinde çizerdir:)
uğur gürsoy-fırat(karikatür kitabıdır çok komiktir,haftalık uykusuz karikatür dergisinde çizerdir:)
gelelim filmlere
forest gump
the bucket list
esaretin bedeli
juno
leon(en sevdiğim filmdir kesinlikle izleyin)
prestij
dövüş kulübü
akıl oyunları
metrodan kaçış
the ugly truth
umudunu kaybetme
benjamin batton
sil baştan
ölümcül yarış
ve tabiki de fast and furios serisi
şimdilik bunlar geldi akılma:26:
hepinizi seviyorum beni özleyin canlarım
unuttuğum arkadaşım varsa özür dilerim hepinz kalbimdesiniz potansiyel annelerim

eloserce bacım hoşgeldin zlettin kendini yahu,yoğunsun heralde işlerinde kolaylıklar diliyorum sabahları bi günaydın mesajı olsun at yahu

betsel bacım kusura bakma geçen gördüm mesajını da yazmayı unuttum sana,çok geçmiş olsun canımcım hakkınızda hayırlısı olsun her zmaan,inşallah hemen tedaviiz cevap verir,hızlı bi şeklilde ilerler ve daha fazla beklemeden,hırpalanmadan gelir meleğin

sinhus şekerim sen nasılsın nasıl oldu göğsündeki kitle gibi şey geçti mi,gittin mi doktora?
ve nacizane sizlere kitap ve film önermek istiyorum canlarım ama genelde popüler şeyleri okur ve izlerim muhtemelen biliyosunuzdur ama belki bilmeyenler vardır;
friedman yazmış bi yerde evet mutlaka ama mutlaka okumalısınız bin muhteşem güneş,uçurtma avcısı ikisi de harika kitaplar,hatta uçurtma avcısının filmi de var onu da izleyin,
elik şafak baba ve piç,aşk,
boleyn kızı ve serisi
ahmet ümit-patasana,beyoğlu rapsodisi,aşk köpekliktir..ve diğer tüm kitapları
adam faver olasılıksız,empati(söylemesi ayıp imzalıdır bu kitaplarım:)
sineklerin avcısı yazarı aklıma gelmiyo ama harika bi kitap
ölü ozanlar derneği
gayet ciddiyim,yolculuk nereye hemşerim,gayet ciddiyim,yazlık-gülse birselin eğlenceli kitaplarıdır
turhan tan-hürrem sultan
peyami safa-9.hariciye koğuşu
can dündar-lüsyen
kürk mantolu madonna
neitszche ağladığında
genç wertherin cıları
ersin bulut-sandık içi,sandıkiçi2 (karikatür kitabıdır çok komiktir,haftalık uykusuz karikatür dergisinde çizerdir:)
uğur gürsoy-fırat(karikatür kitabıdır çok komiktir,haftalık uykusuz karikatür dergisinde çizerdir:)
gelelim filmlere
forest gump
the bucket list
esaretin bedeli
juno
leon(en sevdiğim filmdir kesinlikle izleyin)
prestij
dövüş kulübü
akıl oyunları
metrodan kaçış
the ugly truth
umudunu kaybetme
benjamin batton
sil baştan
ölümcül yarış
ve tabiki de fast and furios serisi

şimdilik bunlar geldi akılma:26:
hepinizi seviyorum beni özleyin canlarım