Sabredenler Kulübü 2012 :)

peri kusuumm nasılsın bakem. Senin tavsiye ettiğin filmlerden 300 spartlıyla truvayı izledim ikiside gerçekten güzel :16: sonra farkettim ki içimde bir cani var benim :27::27:

amanıınnn neler duyuyorumm egemmm hamişşş :49:
:66: :66:

bak akşam yazmıştık heyecanlanmıştım bile daha o zamandannn çok şükür Rabbime...

sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzummmm çoooook sevindimm :64:
ahh cnm allh razı olsun darısı en kısa zamanda sana inşallah:16:
günaydın herkese,EGEMN canım çoooooooookkkkkkk ama çokkkkkkkk sevindim hep içimden senin bu ay bu haberi vereceğin geçiyordu ne yalan söyliyim...Rabbim tamamına erdirsin bacımmmmmm......inş pıt pıtlarınıda duyarsın tatlım...inş sağlıkla ve hayırla kucağına almanı nasip etsin Rabbim ....:16::16::16::16::16::16::16::16:
raraavis, çok sağol canım...inş dediğin gibi güzel bi dr bulurum canım valla bu drlar insanı hepten stres yapıyolar...şu 3lü testim çıksın ogün başka dra gidicem artık....seninde çok az kalmış bu arada sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine annesi...ne güzel temizlik yapacak birini bulmuşsun ben bulamadım hala,bayrama kadar temizliğimin bitmesini istiyorum ama bakalım....
fridman,canım valla ben daha 4.aydayım ama şimdiden çok yoruluyorum bi gün biraz dolaşim ertesi gün kendimi o kadar kötühissediyorumki ...halbuki bişey yaptığımda yok...:1::1::1::1:valla özlüyorum buraları...sevgili kaynanam geliyor bana o olunca giremiyorum,yada ben anneme gidiyorum akşam eşim gelip alıyor sonrada yoruluyorum gelemiyorum bu aralar o yüzden....
geçmiişi okudum ama aklımda hiçbişey kalmadı,çok unutkanım ben ya hepiniziyisinizdir umarım tatlılarım...şu 2 satırı bile yarım saate yazdım valla ya ayıp bana:37::37::37::37::37:
aeo canlarım,dualarımdasınız....:54::54::54::54::54:
ayy cnm allah razı olsun,sana da kolaylıklar diliyorum:emir_bebek:
canım benim şımartıyorsun vallahi :16::16::16:

kalp atışını duyana kadar söylemeyeceğim kimseye demişsin, bence de en mantıklısı o... hatta daha yabancıları 3 aya kadar söyleme...
şimdi senin hakikaten göğüs uçlarında sızlama acıma vs hiç yok mu ya?
göğüs uçlarımda falan acıma yok,ama büyüdü yani şişmedi ama büyüdü,iç çamaşırımdan taşıyo:17:
:52::52::52::52:kuzum yoksa hamile misin ayyyyy hade inşallh inşallahhh yüzümüz gülsün accık yaa çoktandır hamiş haberi alamıyoruk... inşallah inşallh.... :52:
yaa evet komik olmuş,evet bacım hamileyim:emir_bebek::52:
annaaammm kızz bacım hamişsin sen yaa :46::46::46::46:çok sevindim:16::16:oleeeyyyyyyyy:21::21::21::21:
rabbim ne kadar büyük,bekletmeden gönderdi meleğini:16::16: fün akşamda yazmıştım sana belki de bekletmeden gelecek bebişin diye,topiği bi açtım bizim canım bacımız hamiş:46::46:

rabbim kalp atışlarını duymayı,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzum:16::16:
amin cnm allah razı olsun darısı sizlere inşalah:54:
hamile olan arkadasi cok tebrik ediyorum...9 ay boyunca yuzu hep gulsun:emir_bebek:
kizlar, ben sizin sessiz takipcinizim...su siralar tez yazdigim icin sohbetinize cok istememe ragmen katilamiyorum...hos, beni araniza kabul edeceksiniz diye de birsey yok ya...
lakin birsey danisacagim size..kasik agrisi siddetli oldugu zaman (hatta boyle pitpit attigini hissediyorum), iste bu oldugu zaman yumurta catlamismidir yoksa en kisa zamanda catlayacak midir? (catlayacagi varsa eger?:27:)
cnm çok teşekkür ederim,valla o kadar detayını bilmiyorum siz sıkı çalışın her türlü:34:
ayyy geriden okuyarak gelincik komik oldu önce hamişsindir falan dedim ayyy hamişsin yazmışım diğer mesajda kendime bayağı güldüm geçmişi okutarak gelince öyle oldu...

neyse çok acaip sevindim bu duruma içim kıpır kıpır oldu veeee yumoşum 20, günü çatladı demen beni kendi adıma acaip umutlandırdı

dün doktora gitmiştimde 3,72 lik yumoşum vardı doktor 15, günü çatlalamış artık bu yumoş bi işe yaramaz demişti ama şu durumda kendimede bir pay çıkarıp umudumu yitirmiyorum ve

çalışmaları tekrardan hızlandırıyom :D bu geceden itibarem hehehehhe

cnm süpersin hep böyle devam kırmızılar gelmedikçe umut kesilmez!!! belirti falan aramayın,takılmayın! bnm sadece aşırı belim ağrıyo:31:

inannnmıyooooooooooooooorummmmmmmmmmmm:52::52::52::53::53::53::53::52::52::52:

egemncimm hamileşmişsin şimdi öğrendim ve çook sevindim canım...:49::49:

Rabbi'm sağ salim kucağına almayı nasip eder inşalalh.:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de denemenin 10.ayında hamile kalmıştımmm:16::16:

sdtive kuzuuumm eşinle konuşmana sevindim konuşmak sorunlarınızı halledebilmeniz için büyük bir adım bence :34: içine kapanmaktansa birlikte aşmak herşeyi bak oda ynı düşünüyomuş inşallah buda bir birinizi daha iyi anlamanızı sağlar inşallah aayyy kuzum inşallah çookk güzel olur senin için de herşey hep aklımdasın kuzum bazen inan senin için ne yapabilirim diye düşünürken buluyorum kendimi :17: sonra yapabileceğim en güzel şey dua diyorum senin için çok dua ediyorum vee bize çookk mutluyum dediğin günü bekliyorum yavru ceylan :34:

eloşş kuzum senin adınada sevindim ya la :32: inşallah senin yumoşda egemnin ki gibim olurda tedaviye gerek kalmaz :16:

bazen fiziksel olarak yanımda olmanıza çok ihtiyacım oluyor ki... içtenliğini çok iyi hissediyorum seldacım inan bana :16::16::16: dualarımız kabul olur inşallah...benim için dilediğin iyiliklerin mislini versin sana Rabbim, hakediyorsun... inşallah burada sıkıntılarımdan öte sevinçlerimi paylaşacağım günler gelecektir :16::16:

selam kızlarrrr:21::21:

herkes iyimi???:52::55::55:

hoşgeldin, bugün keyfimiz yerinde, egemnden iyi haber aldık ya, mutluyuz...

sen nasılsın, bebiş nasıl?

hoşgeldin, bugün keyfimiz yerinde, egemnden iyi haber aldık ya, mutluyuz...

sen nasılsın, bebiş nasıl?

evet canm,yeni duydum ben de çok sevindim,darısı sizin başınıza inşallah..

ben de iyiyim çok şükür,gece bel ve kasık ağrılarım var.cuma günü 3lü test için kan vereceğim,kapsamlı ultrasona gireceğim.Heyecanlıyım.

evet canm,yeni duydum ben de çok sevindim,darısı sizin başınıza inşallah..

ben de iyiyim çok şükür,gece bel ve kasık ağrılarım var.cuma günü 3lü test için kan vereceğim,kapsamlı ultrasona gireceğim.Heyecanlıyım.

ağrıların normaldir herhalde değil mi? heyacanlı olman çok normal, çok da güzel heyecanlar bunlar. eminim detaylı bir şekilde oğlunu görmek çok güzel olacaktır :16::16:

kilolarla aran nasıl? aldın mı hiç?

aman dikkat et kuzum yavaş yavaş yap işlerini artık en ağır dönemlerindesin :49: İnşallah üst komşunuz yaptırır banyoyu o sorun bizde de var tuvalet akıyo gidip söylüyoz tamam diyo sonra tuvaleti kullanmıyolar mı neyse (evleri en üst kat dubleks diğerini kullanıyolar galiba) duruyo yaptırdık diyo geçiştiriyo oysa kullanırlarsa aynısı oluyo :31: neyse allahtan şimdilik bişi yok :D kuzum hamiş falan değilim ama söylemedden geçemicem :D duyduğum kadarıyla süt dolarken ağrı olurmuş kii sanırım artık senin sütünün olma zamanı geldi yani endişelenme kuzum :34:
ay inşallah süt ağrsıdır yoksa doktora sorucam endişe ediyorum tek göğüste hissediyorum diye. o tuvalet işi valla beni korkutuyor. kadın da kocası da çalışıyor geç saate kadar eve gelmiyorlar ki tamir ettirsinler. benim evden iş çıkmasından nasıl olursa olsun şu an tek duam bu
selam fıstıklarım nasılsınız.. uzun zamandır nete giremiyorum ama takibimdesiniz hanımlarrr:52::16: egemm canım inş. hamişsindir fıstıkım kan testinde de mutlu haberi alırsın inş. canımm çok mutlu oldum:16: bu topikten kim hamiş kalsa benim içim kıpır kıpır ediyor yawsss :16:
hoşgeldin. inşallah iyisin. burada hamiş görmek herkesin moralini yükseltiyor!
doktorumu aradım pazartesi gel dedi,tebrik etti:)) ve kızlar bu ay 20.gün yumurtladım,ovu da pozitif gördüm ama 19.ve 21.gün ilişki oldu..ve 20.gün sadece ovu da pozitif gördüm her ay olan yumurtlama ağrısı olmadı,hemen dölledndi galiba..19.ve 21 gün ilişkiden sonra ayaklarımı 5 dakka dikip yattım..kür mür hiç bişey yapmadım biliyosunuz zaten..vee bu ayçok stres oldum hiç bu kadar stres olmamıştım bat gelmek bilmedi,çok heycan yaptım çünkü kimyasaldan sonra allak bullak oldum,deli gibi gün saydım..elle tutulur kesin hamileyim dediğim bi belirti olmadı..kirpiklerim çok uzun 1 haftadır bi alakası var mı bilmiyorum ama burda öle bişey okumuştum sanki:26: işte böyle canlarım ve bgn dua günümmüş,lütfen hepiniz bebeğimin sağlıklı ve hayırlı olması için dua eder misiniz:16: sizler her zaman bnm kalbimdesiniz zaten biliyosunuz:16:
veee günün en güzel haberi galiba!!! ben sana demiştim ya işte benim gibi oldun sen de bu kimyasallar falan vucüdün hazırlanması oluyor işte! ne güzel ne güzel! Rabbim sağlıkla devamını da getirsin. geçmişi okuyamadım kan değerin kaç çıktı acaba?
selam kızlarrrr:21::21:

herkes iyimi???:52::55::55:

iyiyiz sen de iyisin inşallah bebişinle birlikte!!!

Bugün daha erken girmeyi planlıyordum ama eşim sürpriz yaptı eve geldi öğlene doğru anca bakabildim. egemn e çok sevindim! başka da geçmişi okuyamadım valla. şimdi de ütü yapmam lazım:2: belim de malum beni öldürüyor. artık dinlenirken burayı kontrol ederim başka yazan eden olursa diye.

ağrıların normaldir herhalde değil mi? heyacanlı olman çok normal, çok da güzel heyecanlar bunlar. eminim detaylı bir şekilde oğlunu görmek çok güzel olacaktır :16::16:

kilolarla aran nasıl? aldın mı hiç?
kusmalarımdan dolayı kilo vermiştim,şu an aldım 2-3 kilo almışımdır,1 haftadır tartılmadım ama 70'i geçmişimdir herhalde.5.ayıma girdim,artık göbek çıktı bende.
oğlumu görmek ayrı bir heyecan,nasıl olduğunu öğrenmek ayrı bir heyecan.

iyiyiz sen de iyisin inşallah bebişinle birlikte!!!

Bugün daha erken girmeyi planlıyordum ama eşim sürpriz yaptı eve geldi öğlene doğru anca bakabildim. egemn e çok sevindim! başka da geçmişi okuyamadım valla. şimdi de ütü yapmam lazım:2: belim de malum beni öldürüyor. artık dinlenirken burayı kontrol ederim başka yazan eden olursa diye.

iyiyim çok şükür,benim de senin gibi bel ağrım var özellikle geceleri.kasıklarımda da sürekli batma hissi duyuyorum,iyice belirdi ufaklık.maşallah subhanallah...:17::17:

isim bulamadık biz daha kızlarrrrrr:18::18:

kusmalarımdan dolayı kilo vermiştim,şu an aldım 2-3 kilo almışımdır,1 haftadır tartılmadım ama 70'i geçmişimdir herhalde.5.ayıma girdim,artık göbek çıktı bende.

kaç kiloyla hamile kalmıştın kuzum sen? doktorun bir üst limit belirtiyor mu? bir hedef kilo koydu mu geçme diye?

keşke bir resim koysan göbüşüne ait, merak ediyorum :21::21::21: ya da biraz daha büyüyünce koyarsın...

kaç kiloyla hamile kalmıştın kuzum sen? doktorun bir üst limit belirtiyor mu? bir hedef kilo koydu mu geçme diye?

keşke bir resim koysan göbüşüne ait, merak ediyorum :21::21::21: ya da biraz daha büyüyünce koyarsın...

canım 68'le hamile kaldım,3.ayın sonunda 67'e kadar düştüm,geçen hafta 69 kiloydum.Bu hafta da 70-71 fln olmuşumdur.Ekmek vb fazla tüketmiyorum ama ister istemez kilo almaya başladım,çok şükür şu anlık sadece göbek bölgemde kilom var.fotoğraf çektim de bilgisayara aktarabilmem için usb kablom yok canım.
doktorum üst limit koymadı.normal gidiyorum çünkü,5.aya girdim ama minibüste bile ayakta kaldığım oldu,hamile zannetmiyorlar beni,hafif göbeklenmiş birisi gibiyim.

iyiyim çok şükür,benim de senin gibi bel ağrım var özellikle geceleri.kasıklarımda da sürekli batma hissi duyuyorum,iyice belirdi ufaklık.maşallah subhanallah...:17::17:

isim bulamadık biz daha kızlarrrrrr:18::18:
of sorma bu bel ağrısından zaten korkuyordum ben her adet dönemi bile çok beli ağrıyan azıcık yürüsem bel ağrısı çeken biri olarak şimdi yük bindikçe iptal oluyorum azıcık ayakta dursam hemen oturma ihtiyacım oluyor kasıklar da zorlanıyor tabi git gide dolaşım azalıyor işte.
isim işi zor hakkaten biz d ebulduk sayılmaz vakit de daralıyor. artık bakalım son dakka ne olacak :)

canım 68'le hamile kaldım,3.ayın sonunda 67'e kadar düştüm,geçen hafta 69 kiloydum.Bu hafta da 70-71 fln olmuşumdur.Ekmek vb fazla tüketmiyorum ama ister istemez kilo almaya başladım,çok şükür şu anlık sadece göbek bölgemde kilom var.fotoğraf çektim de bilgisayara aktarabilmem için usb kablom yok canım.
doktorum üst limit koymadı.normal gidiyorum çünkü,5.aya girdim ama minibüste bile ayakta kaldığım oldu,hamile zannetmiyorlar beni,hafif göbeklenmiş birisi gibiyim.

ne güzel iyi kilodasın bence. ben de 58.5 ile hamile kaldım şimdi 62.5 çok şükür iyi gittim şimdiye kadar. zaten son aylarda alınıyor diyorlar ben de alıyorum artık yavaştan yavaştan :) benim hedefim 68'i geçmemek çünkü emzirirken de çok kilo alınıyormuş. malum büyükler falan şekerli şerbetleri dayıyor adama süt olsun diye ya. bir de çok acıkıyormuş insan gözün dönüyor resmen diyorlar :))) of ya hala ütüye başlamadım ama başlamam lazım:50: bir ya Allah bismillah diyerek kalkıyorum inşallah!

of sorma bu bel ağrısından zaten korkuyordum ben her adet dönemi bile çok beli ağrıyan azıcık yürüsem bel ağrısı çeken biri olarak şimdi yük bindikçe iptal oluyorum azıcık ayakta dursam hemen oturma ihtiyacım oluyor kasıklar da zorlanıyor tabi git gide dolaşım azalıyor işte.
isim işi zor hakkaten biz d ebulduk sayılmaz vakit de daralıyor. artık bakalım son dakka ne olacak :)

ne güzel iyi kilodasın bence. ben de 58.5 ile hamile kaldım şimdi 62.5 çok şükür iyi gittim şimdiye kadar. zaten son aylarda alınıyor diyorlar ben de alıyorum artık yavaştan yavaştan :) benim hedefim 68'i geçmemek çünkü emzirirken de çok kilo alınıyormuş. malum büyükler falan şekerli şerbetleri dayıyor adama süt olsun diye ya. bir de çok acıkıyormuş insan gözün dönüyor resmen diyorlar :))) of ya hala ütüye başlamadım ama başlamam lazım:50: bir ya Allah bismillah diyerek kalkıyorum inşallah!

aynen canım bende başladı bel ve kasık ağrıları...napalım katlanıyoruz artık...geceleri özellikle sağa sola dönerken işkence gibi geliyor bana herşey.

senin kilon maşallah çok iyi gitmiş,ben aldım başımı gidiyorum kiloda,çok yediğimden değil,bebeğim 5 gün geriden geliyordu,azıcık yetişsin diye dayandım herşeye.

maşallah canım ya, ne kadar az kilo almışsın :nazar::nazar::nazar: aferin sana.. vücudunun ağırlık merkezi öne kayıyor, bel ağrın olması çok normal. ütüyü oturarak yapıyorsundur herhalde, değil mi?

cnm siz diyince k. mucizeler dükkanı , bir yumak mutluluk, bahçemde yeşeren umutlar ve k. muc. dükkanına dönüş bende bir yumak mutluyluğu dün gece okumaya başladım siz haklısınız devamıymış

o yüzden diğerini yarım bıraktım şimdik buna başladım ben ilk küçük mucizeler dükkanını aldım d&r dan sonra hepsiburada.com dan diğer 3 tanesi indirimdeydi öyle aldım 30 tl üzeri alışverişe kargo ücreti yoktu almışken alayım dedim aldım karlı çıktım :D

hemen not ettim bir kenara bu kitapları.zaten küçük mucizeler dükkanı aklımdaydı,geçen kitap reyonunda baktım k.muc.dük.dönüş vardı ilkini okumadan onu almıyayım dedim,şimdi iyi yapmışım diyorum,öncesinde 3 kitap daha varmış :ssz:
bir blog da gördüğüm başka bir kitap da ilgimi çekti o da güzele benziyor.sanırım onu da alıcam,tam şu an ihtiyacım olan şey,1.kitabın ana fikri kısacası iyi düşün iyi olsun.bana da bu düşünceyi örgütleyecek bişeyler lazım :31:
1-evrenden torpilim var. 2-bu egoları şişirsek de mi saklasak :))
kitap okurlara duyrulur :1:

Dün netten bir kaç kitap araştırdım ben doğru düzgün yabancı bir yazarın kitabını okumadım diye hep yabancı baktım onlarıda çok merak ettim bakyıklarımı aneeemmm elimde kitap gözümde büyüdü de büyüdü bitmek bilmiyo çok sıkıcı gelmeye başladı bir de :1: Ama sanırsam ben maeve binchy tarzını pek beğenmedim :26:

canım yabancı yazar okumadım demişsin.dünya klasiklerini okumadıysan bence bir an önce başlamalısın.
john steinbeck-gazap üzümleri (mükemmel bir kitap)
dan brown-da vinci şifresi - melkeler ve şeytanlar (filmlerini izlediysen okumayabilirsin :1: )
suç ve ceza / savaş ve barış / madam bovary

bunlar ilk aklıma gelenler.bi de sen aksiyon seviyon. agatha cristine romanları dedektiflik konulu.hazırlık kitaplarımızda ingilizce bir iki parçasını okumuştum bayılmıştım,kitaplarını okumayı çok istedim ama bi türlü fırsat bulamadım :17:

inannnmıyooooooooooooooorummmmmmmmmmmm:52::52::52::53::53::53::53::52::52::52:

egemncimm hamileşmişsin şimdi öğrendim ve çook sevindim canım...:49::49:

Rabbi'm sağ salim kucağına almayı nasip eder inşalalh.:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de denemenin 10.ayında hamile kalmıştımmm:16::16:

canım çook teşekkür ederim allah razı olsun:16: raraavis cnm 300,74 çıktı değer,gecikmede ilk günüm..kilolardan falan bahsetmişsiniz benim iştahım çok açıldı ben bayaa alcam galiba:52: 56 kg hamile kaldım,bakalım hayırlsı:52: hayalimduam cnm;test sonuçlarınız temiz çıkar inşallah,sonucu haber ver bize de:emir_bebek::nazar:

Back
X