- Konu Sahibi minikgelin
- #29.941
kızlar herkese slmmm
gelemiyorum biliyorsunuz patronun veledi yanımda olunca olmuyo facede de çoğunuz yoksunuzgörüşemiyoruz bu yüzden... neyse kısaca yazayım henüz adet olamadım sökütücü ilaça başladım p.tesi günü bakalım 1-2 güne adetim gelir hemen gidecez tüp bebek merkezi ile göürşcezbakalım bütçemiz yeterli gelir ise yaklaşık 4-5 bin tl tüp bebek için birikim yaptık yetmezse bir müddet daha bekleyecez inş yeterde bi an önce başlarız ... adet sancılarım başladı dünden beri kasık ağrım var ama içimdeki o kocaman çatlamamış yumurta çok üzdü beni.. ah keşke diyip diyip canımı sıkıyorum sonra tevekkül edip atıyorum sıkıntımı bu sıralar çok inişli çıkışlıyım psikolojik olarak... neyse böyle işte... hergün dualarımdasınız listenin yarısı dularımızla hamile kaldı geri kalanıda inş dularımızla kalacak.... artık eskisi gibi kalabalık da değişliz hamiş kalan kaçıyor ama olsun ben hamiş kalsamda kalmasamda burdaki herkese hergün dua ediyorum edecemde... rabbimkabul etsin hayırlısı ile...
herkesi çok öpüyorum...
canım özlüyoruz vallahi seni... tüp bebek yoluna giriyorsunuz demek, hayırlısı olsun. çok iyi bilmiyorum ama sanırım biriktirdiğiniz para yetebilir. minikgelin uğrasa aslında daha yararlı bilgiler verebilir bu konuda. benim de iki aydır yumurtam çatlamıyor, önümüzdeki aylarda da ne olacak bilemiyorum hakikaten. üstelik eşimin verdiği son spermiogram da sinirimizi bozmuştu, morfoloji 0 çıkmıştı. bakalım zaman bizim için ne getirecek