Sabredenler Kulübü 2012 :)

ben 2'li testi yaptırmadım canım,direkt 3lü test yaptırdım,kan testi yaptırdım,kansızlık başlamış,pekmez fln takviyeye başladım ben de.
Allah annelerimize uzun ömürler versin.

Canım benim korkma allahın izniyle birşey çıkmaz. Bizim de pazar günü kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu umarım kistlerimiz kaybolmuştur. :14:

aminnn kuzum yaaa, nasıl özlemle bekliyorum tahmin edersin... inşallah burda bu duyguları hissetmeyen kimse kalmaz

inşallah tablomuzdaki tüm isimlerin karşısında DUALARIMIZ KABUL OLDU... yazar.:16::16:
gerçekten Rabbi'm olmayacak şeyin,işin hayalini kurdurmazmış..hayalini kurduk,Rabbi'm tamamına erdirsin inşallah.

haklısın aslında canım, dediğin gibi yaparım olmazsa...
kuzum benim k.validemler şehirdışında. bulundukları ilde eşimin çocukluk arkadaşının düğünü var. hem k.validemleri ziyaret edicez hem de düğüne katılıcaz işte. ama düğün pazar akşamıymış, çok yorgunluk olacak bizim için

Evet canım çok zor olur öyle, sanki şu çalışanları düşünüp hareket etseler ne olur yapın işte cumartesi akşamı herkes rahat olsun. Çok uzak değildir inşallah o saatten sonra dönmek de zor olur.

Canım benim korkma allahın izniyle birşey çıkmaz. Bizim de pazar günü kontrolümüz var 1 aydır görmüyorum oğlumu umarım kistlerimiz kaybolmuştur. :14:

ayy canım inşallah,ikimizin bebeğinde de problem çıkmaz,,,çok değişik bir duyguymuş.Endişelerim aylar geçtikçe artıyor,heyecan da.

selam kızlaaar:21: canım sıkıldı yaa evde durmaya alışkın değilim patladım sıkıntıdan işe de gitmek istemiyorum çok ayakta kalıyorum,korkuyorum bişey olcak diye..benim de çarşamba günü kontrolüm var çok heyecanlıyım,miniğimi özledim:1: gittiğimde 6+2 olcaz nette okudum vajinal ultrasonla kalp atışlarını duyan olmuş,bi ihtimal ben de duyarım belki:52:

slm hanımlar,nasılsınız bakem kaynanam burdaydı gitti bi selam vereyim dedim...gelmeseydi benim için daha iyiydi 5karış suratla geliyor,hastayım diye yakınıp gidiyor sanki çok meraklıyım...benim annem gerçekten hasta ağzını açıp bi gün şikayet etmez hamileyim diye her işime koşmaya çalışır...oda gelip kendini benle kıyaslar gerildim resmen:47::47::47::47:umarım herkes iyidir...
sdtive,geçen sorunu okudumda cvp veremedim...hamile kaldığım zaman mide bulantılarından dolayı kilo vermiştim...sonra iştahım açıldı birden yine hamile kaldığım kiloya geri döndüm...ama şimdi normal ekmek yemiyorum ya çavdar ya kepekli bide iştahım azaldı ve düzenli yürümeye çalışıyorum...akşamları eşimle yarım saat-45dk yürüyüşe çıkıyorum...dışarı çıkamadığım zamanlar evde yemek yedikten sonra yarım saat evin içini turluyorum...ama pek farkedilmiyor kilo verdiğim çünkü şimdide karnım çıktı...

selam kızlaaar:21: canım sıkıldı yaa evde durmaya alışkın değilim patladım sıkıntıdan işe de gitmek istemiyorum çok ayakta kalıyorum,korkuyorum bişey olcak diye..benim de çarşamba günü kontrolüm var çok heyecanlıyım,miniğimi özledim:1: gittiğimde 6+2 olcaz nette okudum vajinal ultrasonla kalp atışlarını duyan olmuş,bi ihtimal ben de duyarım belki:52:

offf ya yazdıklarım niye çıkmadı...:30::30::30::30:
bu arada hepinize teşekkür ederiz teyzeleri...güzel sözleriniz için...bide cinsiyetini öğrenseydik iyiydi....:34::34::34::34:

offf ya yazdıklarım niye çıkmadı...:30::30::30::30:
bu arada hepinize teşekkür ederiz teyzeleri...güzel sözleriniz için...bide cinsiyetini öğrenseydik iyiydi....:34::34::34::34:

selamlar canım uzun zamandır görüşemedik,bebişinin doğum günü 2 mart gözüküyor,dikkatimi çekti.benim de 2 marttı fakat ultrasonda 7 mart gözüküyor.o yüzden hamileliği ben erken öğrendim ama beni geçtin maşallahh ;)...Bebişin nasıl,kendini saklıyorsa utanıyordur kızın annesi....(bence kız seninki.):1::1:

Son düzenleme:
ben çıkıyorum,paydos vakti,
görüşürz canlarım,biraz moralim bozuk,sonuçları görene kadar da öyle olacak sanırım,sonuçlar sıkıntılı çıkarsa,inşallah devam etmez bu durum(yani inşallah çok güzel,harika şeyler duyarım.)
kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
selamlar canım uzun zamandır görüşemedik,bebişinin doğum günü 2 mart gözüküyor,dikkatimi çekti.benim de 2 marttı fakat ultrasonda 7 mart gözüküyor.o yüzden hamileliği ben erken öğrendim ama beni geçtin maşallahh ;)...Bebişin nasıl,kendini saklıyorsa utanıyordur kızın annesi....(bence kız seninki.):1::1:

evet canım bayadır,görüşemiyoruz...yok 2 mart değil 12mart...normalde sekiz olması gerekiyordu... her gittiğimde farklı çıkıyordu 1 ay önce 2si göründü dr yanlış ölçtü sanırım...şu anda 12si görünüyor oda normal sanırım çünkü ben 32günde bir adet oluyordum yani yumrtlamam 14ünde değilde 18inde olduğu için 8inde görünmesi gereken 12sinde görünüyor...ammada açıklama yaptım:17::17::17::17::17:
he bide benim minik göstermiyor değil teyzesi,drumuz biraz gıcık söylemiyor...daha erken diyorcinsiyet için 10gün sonra gitçem hastaneye inş öğreniriz...
seninde sonuçların iyi çıkar inş tatlım...:16::16::16::16::16:

evet canım bayadır,görüşemiyoruz...yok 2 mart değil 12mart...normalde sekiz olması gerekiyordu... her gittiğimde farklı çıkıyordu 1 ay önce 2si göründü dr yanlış ölçtü sanırım...şu anda 12si görünüyor oda normal sanırım çünkü ben 32günde bir adet oluyordum yani yumrtlamam 14ünde değilde 18inde olduğu için 8inde görünmesi gereken 12sinde görünüyor...ammada açıklama yaptım:17::17::17::17::17:
he bide benim minik göstermiyor değil teyzesi,drumuz biraz gıcık söylemiyor...daha erken diyorcinsiyet için 10gün sonra gitçem hastaneye inş öğreniriz...
seninde sonuçların iyi çıkar inş tatlım...:16::16::16::16::16:

anladım canım,oldukça karışıkmış.:1::1:

Rabbi'm yavrularımıza sağlık versin inşallah.:nazar::nazar:

günaydınnn topik bomboş maşallah:1: 3000 sayfa olmuşuz:nazar: temizlik yaptım ben de bitti işim 1 hafta rahatım ohh bee:ssz: şimdi de film izlicem,hadi görüşürüz:3:

Günaydın elma şekerleriimmmmm :3: hepinize güzel bir hafta sonu diliyoruummmm :16: hep birlikte daha nice 3000. sayfalara inşallah :16::16:

inşallah canım,testim inşallah iyi çıkar...
Dikkat ediyorum canım,süt ve süt ürünlerini daha yeni yeni başladım,iki akşam yumurta yedim,peynir yedim fln.Ama gündüz yoğurt yediğim zaman bulantım başlıyor,neyseki sakız çiğniyorum,kusmuyorum.

Rabbi'm inşallah bugüzel duyguları sana da diğer arkadaşlarıma da nasip ederrr.:16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn :1::1::16::16::16:

önce duana kocaman bi amin diyeyim de ondan sonra yazayım dedim :34: test sonuçlarını bekliyormuşsun,inş çok güzel çıkar sonuçların canım.
ben de kırmızıların bitmesini bekliyorum haftaya çalışmalara başlıycaz Allah'tan bi mani çıkmazsa tabi:17::17: kızlar sanırım ben kendi kendime nazar ediyorum,hep diyordum benim hamile kalmakta sıkıntım yok,korunmayı bıraktığım ay hamile kalıyorum ama bebeklerim benimle kalmıyorlar,düşüyorlar diye.ne oldu, dedim dedim,şimdi korunmayı bıraktık hamile kalamıyorum.vardır Rabbimin bir bildiği, di mi ya:31:

bu arada başka bir topikte bir arkadaş kendi durumunu yazmış,o anlattıkça ben hüngür hüngür ağlıyorum burda.
beterin beteri var kızlar, Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin hiç birimize,evladın da hayırlısını ve de ene önemlisi sağlıklısını nasip etsin inşşşşşşşş

Back
X