Kadının kişiliğine ve kadınlığına hakaret ediyormuş eşi. Saygı bitmiş yani, anlayabiliyor musunuz?Illa hemen bosan diyenlere ayar oluyorum.
Adanada işi varsa oraya geri dönün. Bende ailemden çok uzakta yaşıyorum eşimin işi burda var diye sabrediyorum.
Doğduğun yer değil doyduğun yer önemli olsun .
Adana da iyi oldukları belli . Adam işsiz psikolojisi bozulmuş belli . Allah erkeği yaratırken evine bakma zorunluluğu ic gudusgudusuyle yaratır. Yapamadığı için sinirli ama yok tabi illa boşansınlar. Birde öyle denesin. En azından sonrasında pişman olmaz .Kadının kişiliğine ve kadınlığına hakaret ediyormuş eşi. Saygı bitmiş yani, anlayabiliyor musunuz?
Ha konu sahibi istemediği bir yerde yaşayacaksa bile bunu değer verdiği ve değer gördüğü biriyle yapmak isteyecektir elbet.
İyi de evine bakma içgüdüsüyle herhangi bir işte de çalışabilir. Ama senelerdir çalışmıyorsa çok fazla iş seçiyor demek ve bilerek yapıyor demektir bana göre.Adana da iyi oldukları belli . Adam işsiz psikolojisi bozulmuş belli . Allah erkeği yaratırken evine bakma zorunluluğu ic gudusgudusuyle yaratır. Yapamadığı için sinirli ama yok tabi illa boşansınlar. Birde öyle denesin. En azından sonrasında pişman olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?