Sabretmek mi? Boşanmak mı?

Bu erkek milleti ne kadar çirkef oluyor tartışırken evlilik kurumunu sevmek yetmiyor ne yazık ki... Ayrıca insanlar değişmez, kendi ezikliği yüzünden sizin kadınlığınıza laf etmiş, almış cevabını. Bırakın gitsin Adana'ya bakın orada iş bulabilecek mi kendine, hem biraz uzak kalın kendinizi dinleyin, dışarıdan bakıp öyle karar verin...

Adamı yerinden edersen halin bu
Adanadaysa Adana'da kalaydın
Şimdide şikayet etme işsiz imişiz diye
Sen nasıl Adana'da yapamadıysan o da orada tutunamamış demekki kocanıda küfürbaz etmişsin
Eşini düzeltmeye uğraş gerekirse Adana'ya dön
Olmuyorsada hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Erkeğin kurulu düzeninin bozulması, kadının düzeninin bozulmasından daha sancılı olabiliyor. Bununda etkisi var bence. Bence şehir konusunda diretmeniz ve ikna etmenizden önce iş vs. ayarlayıp gitseydiniz. Sizde de hata.

Karnınızon doyduğu yerde olmalısınız.
Adamo adanadan çıkarmışsınız izmir de de iş yok.
Muhtemelen sizi suçluyor bu durum için. Yapılmaması gerek ancak o küfürler, aşağılamalar vs hepsi sinirini çıkarmanın bir yolu bence.
İnsanlar dağ başlarında nöbet tutuyor ekmek parası için keşke alışmaya çalışsaydınız.

Ayrıntı verseniz biraz .Mesela ne iş yapıyor da seçici. Yoksa yapasimi yok izmirde ?
Yemek yapmak kadınlıksa çoğumuz erkegiz : p

Esiniz calismamak icin bahane urettigindenmi calisamiyor yoksa gercekten ismi bulamiyor yani kimi erkek vardir isi atiyorum muhendisliktir bulamaz is ama gocunmaz girer bulasikcilik yapar ek is taksiye dolmusa cikar kapi kapi satis yapar bi sekilde tirmalar kimide vardir illa benim istedigim olsun diye bakar surekli eski isim sole boleydi oyle olsun diye bekler hangisiyse yaz ona gore cevap vericem
Birde 7yil diyorsun o kadar zaman boyunca hep senmi caliatin tirmaladin birsey yapmadimi 7yilda

Son düzenleme:
Benim istediğim gibi olsun şu özellikte olsun yetkililerime uygun olsun diye bakıyor, yabancı dilim var onu kullanabileceğim yer olsun filan gibi elemeler yapıyor kendince.. Anlayacağınız ince eleyip sık dokuyor malesef bu yüzden de bulması her geçen gün azalıyor.

Hala neden diye mi soruyorsun? Adam senin yuzunden gelmis izmire is konusunda uyum saglayamamis. O yuzden bu olanlardan seni sorumlu tutuyor. Sen Adanada yapamadim diyorsun onun iZmirde yasamasini istiyorsun..
terar Adanaya tasinin isi olsn en azndan.
Issiz gucsuz Izmir Yasanilacak bi sehir deil. bide neye guvenerek gttiniz. Benm bildigim once is ayarlanir sonra tasinilir. Cok plansiz yasiyorsunz .
Allah sikintilariniza selamet versn..

İşi ayarlayıp geldik zaten. Bu konuyu evlenmeden önce çok konuştuk. Adanadayken İş bulursak bu süre zarfında neden gitmeyelim diyordu eşim.

İyide calismak is aramaya engel degilki simdilik istediginin daha alti bir yere girip o aradada arayabilir dunya kadar insan var isten ise gecen seninki biraz bilerek yapmis anladigim madem beni yerimden yurdumdan ettin kazin simdi hesabi altta kalma hic issizlik paikolojisi falan diyemiycem normalde derdimde yabanci dili varmis izmir gibi yerde muhakak bulunur pasam hem gonlum olsun hem karim olsun yukte onun omzunda olsun
Tabiki bosanma ama alttada kalma adanayami gidicekmis hayirli yolculuk de Adana kucak acmis beklemiyor onu az burnunu surt toparlasin

aynen söylediğiniz gibi... Hem eşim yanımda olsun hem isim şöyle böyle olsun hep benim istediğim olsun. Ben de öyle yağma yok diyorum, cevabını veriyorum yanlış yapan benmiyim diyordum ama siz konuyu çok iyi ozetlemissiniz teşekkür ederim.

Dedigim gibi hic is bulamiyor rizki dara girmis vb durumlarda olsa ekmek neredeyse oraya git derdim hani kantinci olsanizda gelseniz bufe acsaniz olmasa bir nebze ama izmir gibi yerde lisani olana is var bulur yani ha o hayalini ariyor sirmak lazim kac kisi o kosullarda acaba

kufur kelam siddet vs yoksa kolay kolay bosanda demem kimseye sanada demiyorum sadece sunu diyorum
Senin esin simarik is begenmiyor bulduklarini o bana emirmi verecek soylemi boylemi olacak diye reddediyor muhtemelen e bunca yildirda bu yaklasimin b...u cikarttigi icin sizi maddi olarak zora soktugu icin seni baskilamak assagikik kompleksine sokmak istiyor izin verme dik dur vazgecilmez degilsin sinyalini ver zahmet buyurup bir ise girip yasam kosullarinizi toparlasin
Adamin zihniyeti belli burada olmasa Adanadada is begenmeyecek sorunlari izmirden Adanaya tasiyacaksiniz birsey degismeyecek degismesi gereken esin

Hayat kısa !!! Bu adamla vakit kaybetme .. Çocuk yok sanırım .. yapma da .. Saygı bitmişse tamam artık zorlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…