Sabretmek mi? Boşanmak mı?

Sen nasıl ki Adana da yapamadın belli ki o da ızmır de yapamıyor. Adana ya geri dönün adam bıldıgın yaşadığı eksıklıkten saldırıyor

Sabretmekle olmuyor hiç bir şey değişmiyor

Kadina tekme vuran gene kadinlar.... bu arkadasimiz adami zorla, tehditle mi Izmir' e goturmus ki yok psikolojisi bozulmus yok adami yerinden etmissin diye saygusizliklari mazur goruluyor..
Seni kadin diye aldik lafi nedir??? Cok ayip ve saygisizca??? Kusura bakma ama eve calisip para getiren kim ??? Yemegi de ev isini de o yapiverseydi sen calisirken
Ya anlamiyorum neden surekli bu xy lere yaranmak rolune burunmek zorunda hissediyoruz kendimizi!!!!
Sana sayfisizlik etmesine musaade etmemelisin.
Evi terkedecekse emin ol blof yapiyor blof yapmiyorsa da birak napiyorsa yapsin...

İstisnalar hariç evlenince kadın gider erkeğin yaşadığı yere. Yapamayacaksa da gitmez bu bir tercihtir. Ama sen eşinin hem kurulu düzenini bozmuşsun hem de onun yeni bir düzene alışamayıp adapte olamamasını yadırgıyosun. Balık sudan çıkınca yaşar mı?

Adana'da işi varsa Adana'ya geri dönün. Adam işsiz, psikolojisi bozulmuş. Bunu anlamayacak ne var? Siz istemiyorsunuz diye İzmir'e gelmiş, iş bulamamış. Şimdi de diyorsunuz ki neden böyle oldu.

yorum yapan arkadaslara kesınlıkle katılıyorum
parasız adamdam ne saygı nede sevgi ögrmeyi bekleme ,
parasız erkek adam mutlu olurmu hiç , yaa adanaya döneceksin yada bırak adam memleketine dönsün

Niye kadin gidiyor kadin insan dehil mi? Erkegin habitatina uyum saglamak mecburiyeti mi var aksi halde kendisine yapilan herseyi hak mi etmis oluyor anlamiyorum. Anlamayacagim.

Evlilik diyorsun ama bu evlilik falan değil. Tam olarak neyini seviyorsun? Ben de evliyim de eşim şunları bana yapsa saniye durmam.

çocuk var mı? birbirinize saygınız kalmamış saydırmaya başlamışsınız sanırım biri izmir biri adana aranızda kültür farkı da var. o gönül rızasıyla gelmemiş zaten belki de o yüzden çalışmıyor istekte yok. ya terapi alıp bir kez daha devam etmeyi deneyeceksiniz ya da

İyi de evine bakma içgüdüsüyle herhangi bir işte de çalışabilir. Ama senelerdir çalışmıyorsa çok fazla iş seçiyor demek ve bilerek yapıyor demektir bana göre.
Karısından para istemek kolay mi sence . Farklı yol arayın mesela konu sahibi için.

Karısından para istemek kolay mi sence . Farklı yol arayın mesela konu sahibi için.
Karısı iş seçmeden çalışıp para kazanmış senelerce. Madem para istemek kolay değil kendisi de çalışsaymış.
Şu ezik herifleri savunuyorsunuz ağzım açık kalıyor gerçekten. Onunki psikoloji de bu kadınınki psikoloji değil mi?

Boşansınlar hemen tabi dimi

Esiniz zamaninda sizin arkanizda durarak kendi ailesini birakip sirf siz mutlu olun doye sehir degistirmis. Hem de oldukca uzAk bir sehire sizin icin yerlesmis. Erkekler issiz kaldiginda paikolojileri asiri bozuluyor. Bence tekrar adanaya yerlesip, durumunuzu duzelttiginizde size uyguladigi siddete devam ederse o zaman ayrilin. Ama ben bu durumda saglikli dusunemeyen bir es goruyorum.

Ben de bunun altında kalmayıp sen de adam olsaydın da calissaydin dedim. Bu onun çok ağırına gitti ve yarından tezi yok Adana'ya ailemin yanına gidicem dedi.... Ben sustum...

Gerçeği duymak zor gelmiş.. İyi bile susmuşsunuz şimdiye kadar..
Gitsin çok seviyorsa memleketine. Sanki Adanalı iş adamları bütün imkanları seferber etmiş eşinizi bekliyorlardı çalışsın diye.

Adam olan ekmeğini taştan çıkarır naz edip duracağına.. Bu evlilik kurumunu, aidiyet duygusunu o düşünsün biraz..

Evlilik kurumunu seviyorum ne demek ki? Eşimi sevmiyorum da evli olmayı seviyorum gibi bir şey mi?

Bu konuyla da sabit ki Türk kadınının geneli erkek merkezli düşünmeye şartlandırmış kendini. Halbuki evlilik kadın erkek birliği ile olur..
"Adam mutsuz, iş bulamamış (ki keyfinden şımarıklığından bulamamış) oraya gidin" ya da "neden taşındırdın sen istemişsin"
Çok tuhaf bir düşünce yapısı var bu toplumda. Kadın iş güç ayırt etmeden geçim derdini düşünüp çalışıyorsa adam neden yapamasın? 7 senede bir düzen kuramadıysa o onun beceriksizliği ve isteksizliğidir.. Sonra da haksız yere hakaret edip laf işitince yine de adam haklı oluyor..

Eşimin maaşlı düzenli işi varken maddi olarak sıkışık olduğumuz dönemde geceleri taksiye çıksam mı diye düşünürdü. Adam olan her şekilde çalışır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…